Dodaj do ulubionych

Sztuczne rzesy

IP: *.pool8546.interbusiness.it 17.03.06, 11:58
Ostatnio naszla mnie ochota na zakup sztuczych rzes,ale nie wiem w ogole jak
to sie zaklada,czy sie trzyma,czy maluje tuszem? Prosze o pomoc i porade czy
warto.Z gory dziekuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: merda Re: Sztuczne rzesy IP: *.pool8546.interbusiness.it 17.03.06, 12:47
      Oj prosze dziewczyny o podpowiedz,wiem,ze sie na tym znacie.Nie mam sie kogo
      zapytac,naprawde.
    • cherryhills Re: Sztuczne rzesy 17.03.06, 14:48
      Sztuczne rzęsy przykleja się przed malowaniem powiek. Trzeba nałozyć cienką,
      równą warstewkę kleju na te rzęsy i przyłożyć nad własnymi. Najlepiej zacząć od
      wewnętrzengo kącika oka i przyklejać jak najblizej własnych, lekko dociskając.
      Jeśli są za długie na tym sznureczku i wystają poza linię rzęs, trzeba je
      skrócić nażyczkami. Ale lepiej przymierzyc je najpierw na sucho.
      Jak już wyschną, możesz zrobić kreskę eye-linerem, albo kredką, żeby nie było
      widać takiej różnicy. Potem cień i dopiero tusz. Tylko że tuszując od dołu,
      malujesz w zasadzie tylko swoje własne rzęsy, chyba że coś tam dotrze to tych
      sztucznych. One są już na tyle czarne, długie i gęste że tusz im
      niepotrzebny. :)
      Generalnie sztuczne rzesy trzymają się dobrze na tych klejach, które sa
      dołączone do opakowania, ale problem jest jak Ci się taki klej skończy albo
      wyschnie w tubce. Ja nigdzie jeszcze nie trafiłam, żeby kupić sam klej.
      Pozostaje tylko dokupywanie kolejnych opakowań z rzęsami.
      Pozdrawiam.
      • Gość: Ella Re: Sztuczne rzesy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 21:34
        Fajne są taki pojedyńcze kępki. Można je przyczepiać nawet na codzień i
        wyglądają naturalnie
        • Gość: Maxi Re: Sztuczne rzesy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 21:37
          Przyczepia sie na czystą powiekę, albo jak już nałożysz cienie. Nakładasz
          warstwe kleju i dociskasz jak troche się tym klejem wybrudzisz na powiekach to
          sie nie przejmuj. Klej w tubce jest biały lub żółty a po wyschnieciu robi się
          przeźroczysty. Potem nakładasz cienie lub poprawiasz jeśli były wcześniej i jak
          chcesz możesz wytuszować te sztuczne rzęsy. Ale to zależy jakie one są jak
          bardzo długie to sie raczej nie tuszuje.
          • Gość: merda Re: Sztuczne rzesy IP: *.pool8546.interbusiness.it 22.03.06, 10:25
            Dopiero teraz odnalazlam moje pytanie na temat sztucznych rzes.Dziekuje Wam za
            odpowiedzi i rady.Pozdrawiam i wyruszam na poszukiwanie rzes.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka