Gość: pytajaca IP: 80.244.134.* 19.04.06, 16:24 Która z was stosowała te kosmetyki? Podobno sa dobre, a jakie sa wasze opinie na ten temat? Prosze, opiszcie wasze doswiadczenia. Pozdrawiam wszystkich :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anka Re: Seria wyszczuplająca 3-d Eveline IP: *.23.rev.vline.pl 19.04.06, 18:55 Kończę serię 3D Spa! i na pewno kupię po raz kolejny (trzeci). Mam żel pod prysznic, serum i krem antycellulitowe i serum do biustu. W połączeniu z dietą i gimnastyką dało niezły efekt. Jedyny minus to mocny mentolowy zapach, ktory zbyt długo utzrymuje sie na skórze. serum do biustu pachnie zbyt mocno masłem shea, ale mój samoopalacz pachnie tym samym więc jestem przyzwyczajona do tego zapachu. Serum antycellulitowe wchłania się błyskawicznie, ale przez to więcej się go zużywa. Krem wchłania się nieco dłużej, ale jest o wiele bardziej wydajny. Nie wiem dlaczego trzeba uzywać i serum i krem chociaż mają taki sam skład, ale gdybym miała wybierać to o wiele bardziej pasuje mi serum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patja2 Re: Seria wyszczuplająca 3-d Eveline IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 18:58 witajcie!!a slyszlamyscie o balsamowaniu wlasnie czymy ujedrniajacym czy wyszczuplacym i owijaniu potem brzucha czy ud folią???gdzies czytalam o tym ale nie probowalam jeszcze.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joa Re: Seria wyszczuplająca 3-d Eveline IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 21:06 A tak, słyszałam, i zafundowałam sobie na uda - peeling, masaż, kremik anty no i do folii. Po godzinei miałam mase potówek :((( nogi jakbym iała wiatrówkę , hhehehhe , nie dla mnie . No ale też cyztałam ,że takei domowe zabiegi jakimiś rozgrzewającymi balsamami z imbirem wspomagaja kondycję skóry. Odpowiedz Link Zgłoś
ywonna Re: Seria wyszczuplająca 3-d Eveline 20.04.06, 23:49 Bardzo dobre produkty w niskiej cenie. Pomagaja zachowac piekna jedrna skore - stosuje serum do biustu i balsam brazujacy. Wczesniej stosowalam Vichy - podobny efekt, ale po co przeplacac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondynka~e~ Re: Seria wyszczuplająca 3-d Eveline IP: *.214.57.34.coditel.net 21.04.06, 18:53 Ja tez dolaczam sie do fanek Eveline,stosuje serum wyszczuplajace i do biustu,jestem b.zadowolona!Tanie i skuteczne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amlutka Re: Seria wyszczuplająca 3-d Eveline IP: 195.94.193.* 21.04.06, 19:10 I ja się podpiszę pod serum Eveline do ciała i biustu - ładny, długo utrzymujący sie zapach, odświeżające uczucie chłodu na skórze po użyciu, dobrze nawilżona skóra do następnego mycia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dede Re: a jaka cena? / bt IP: 87.207.113.* 22.04.06, 14:15 ja kupialm krem chyba za 13zl? cos takiego hmm dziewczyny myslicie ze sam krem da rade czy powinnam dokupic serum...z tego co tak patrzylam to sklad jest baardzo podobny?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondynka~e~ Re: a jaka cena? / bt IP: *.214.57.34.coditel.net 22.04.06, 19:21 Kup serum,lepsze!Drozsze chyba z 3 zl,ale mam wrazenie ze jest skuteczniejsze(zreszta znam przedstawiciela handlowego tej firmy i prywatnie mi doradzil serum)wiec stosuje to.. Odpowiedz Link Zgłoś