Dodaj do ulubionych

poradźcie co pod oczy?

04.12.06, 16:59
Witajcie - zastanawiam się nad zakupem dobrego kremu pod oczy. Mam 29 lat,
dość juz wyraźne zmarszczki mimiczne pod oczami i czasem cienie. Trochę mnie
to martwi, że tak wcześnie i chcialabym ten proces zatrzymać, jesli nie uda
się ani troche go odwrócić. Zastanawiam się nad kremem (serum?) pod oczy z
Mineral Care, maseczką Matisa i kremem Biothermu Line Peel? Co byście mi
doradziły, ewentualnie coś innego jeszcze. Póka dowolna, bo jestem trochu
zdesperowana ;), a przynajmniej zdeterminowana na osiągnięcie efektu. Będę
wdzieczna za podpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • l81 Re: poradźcie co pod oczy? 05.12.06, 12:39
      Doradzę wyszukiwarkę. Ostatnio były posty na ten temat, więcej skorzystasz.Pa.
    • aserath Re: poradźcie co pod oczy? 05.12.06, 14:12
      super efekt daje futuris - krem pod oczy Tołpy. A jak juz masz mega zmarchy to
      zafunduj sobie stimular - silniejszy krem tej firmy. ja po tygodniu widze
      różnice. Serio.
      • philo77 Re: poradźcie co pod oczy? 05.12.06, 18:01
        dzięki za odzew, ten Tołpa to chyba dostępny tylko w necie? ale poszukam na
        pewno :)
        Wyszukiwarka niewiele tu działa, bo wypowiedzi dot. kremów dla młodziutkich
        dziewczyn albo likwidujących opuchlizne/podkrążenie nie naprowadzają mnie na
        właściwy trop. Podobnie na wizażu trudno o jednoznaczne konkrety niestety.
        • justa_79 Re: poradźcie co pod oczy? 05.12.06, 19:59
          na stronie Tołpy jest wykaz ich stoisk firmowych, są takie w centrach
          handlowych, hipermarketach.
          • aaeryn Re: poradźcie co pod oczy? 05.12.06, 20:51
            moge polecic ci z pewnoscia Biotherm linee peel,cała seria bardzo dobra..same
            +,dobra konsystencja,działanie przeciwzmarszczkowe,nie podraznia...z racji tylo
            tej,ze kocham kosmetyki,zmieniam je co jakis czas i testuje nowosci- teraz
            doceniam Dior-capture.R60/80 -wrecz wyprasowuje zmarszczki,..nie
            uczula,dzialanie super.jednak drogi,,to minus...jest wiele innych,ktore znam i
            cenie,jednak jesli chodzi o cene ,to nie wiem z jakiej granicy cenowej cie
            interesuja..powiem tylko,ze te mimo,ze b.drogie-sa warte swojej ceny...
            • philo77 Re: poradźcie co pod oczy? 05.12.06, 20:57
              dzięki za te recenzje, jesli masz jeszcze sprawdzone preparaty, to proszę
              podziel się swoim bezcennym doświadczeniem. Jak wspomniałam na początku półka
              cenowa dowolna, mają za to być skuteczne. pozdrawiam
    • aaeryn Re: poradźcie co pod oczy? 06.12.06, 15:25
      ...philo:..przez lata uzywałam Jabushe dostepny w aptece,był moim nr 1 !!,cena
      ok.80 zł..dla mnie ideał..jednak nie mieszkam juz w polsce i jest dla mnie
      dostepny tylko ,jak jestem na odwiedzinach..polecam ten kren,..teraz z moich nr
      1 wymieniam,z zaznaczeniem,ze wracam do nich jak bumerang i uzywam zamiennie
      z innymi tylko dlatego,ze jest tego mnostwo na rynku a ja jestem ciekawa
      nowosci..a wiec:na rowni traktuje ponizesz kremy,uwazajac je za hity!!
      -wspomniane:
      *dior capture r60/80,-ma wiele w asortymencie,miałam ine probki i wszystkie
      wyprasowuja wrecz zmarszczki..efekt majijazu jest super..nie wierze w cuda,bo
      czasu nic nam nie zatrzyma,ale dzialaja swietnie///
      * Anti-Gravity clinique
      *power A -helena Rubinstein i Collagenist HR..tersciwa konsystencja,dobre pod
      makijaz i plusyy
      *Biotherm liniee peel i nowa probka z Biotherm: liftform..zapowiada sie dobrze..
      powiem tyle,ze mam wrazliwe bardzo oczy,do tego kontakty,31 lat na karku,i te
      mi sluza...probowalam tansze,ale albo uczulaja,albo fatalne pod makijaz ,albo
      wygladalam gorzej jak po balu...ale kazdemu psauje cos innego i musiznalezc
      swoje cuda...w kazdym przedziale cenowym sa kiepskie i dobrze.jak zwykle metoda
      prób i bledow..powodzenia...pzdr..
      • philo77 Re: poradźcie co pod oczy? 08.12.06, 12:41
        Do doświadczeń Aaeryn dorzucę recenzję mojej dobrej kolezanki, która bardzo
        poleca krem bądź krem-żel pod oczy Galenica. Uzywalyscie je? jakie macie o nich
        opinie?
        • magdeczkas Re: poradźcie co pod oczy? 10.12.06, 15:01
          krem Galenica - subcio!. Po zimie mam zazwyczaj kłopoty z okolicą wokół oczu -
          zmarszczki jakoś wtedy wychodzą chmarami a ten krem naprawdę pomaga. Może to te
          algi...
    • arieska A z witaminą C i filtrami? 10.12.06, 23:51
      Od kilku lat uzywam glownie zeli nawilzajacych, ale uznalam, ze w wieku 29 lat
      przyda sie juz cos nieco bardziej tresciwego. Dermatolog skore przy slepiach
      obejrzala i orzekla, ze nie sa mi na razie potrzebne kremy przeciwzmarszczkowe.
      Mam nabyc krem po prostu nawilzajacy, z filtrami i najlepiej wit.C jako
      dominujacym skladnikiem, ale to nie takie proste. Wit.C powinna byc w sporej
      dawce, ale poza nia i filtrami krem nie ma byc przeladowany skladnikami. A tu
      wszedzie witaminy "od A do Z" ;) i Bog wie ile innych, silnych skladnikow.
      Przychodzi mi na mysl tylko LRP "Actice C". Moze macie inne pomysly?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka