Dodaj do ulubionych

ile się czeka na przesyłkę z pedet.pl?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 15:54
j.w. aha, i jeszcze jedno- czytałam że kilka osób miało wątpliwości co do
oryginalności perfum z pedet.pl, jak to jest, moze ktoś mi powie?
Obserwuj wątek
    • setorika Re: ile się czeka na przesyłkę z pedet.pl? 13.12.03, 19:34
      Absolutnie oryginalne! Jeśli nie jestem akurat obdarowywana przez Męża, to
      kupuję jemu i sobie w Pedet.pl. Zawsze płace karta kredytową i w takim
      przypadku najdłużej czekałam 3 dni. Polecam i pozdrawiam
    • Gość: basia Re: ile się czeka na przesyłkę z pedet.pl? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 17:00
      dzięki, pocieszyłaś mnie bo różne głosy czytam na forum o pedet.pl- również te
      bardzo negatywne. Przekonam się wkrótce bo wysłałam zamówienie w czwartek więc
      w poniedzałek powinnien dojść mój świąteczny dune:)).Aha, mam jeszcze jedno
      pytanie- kupowałaś może perfumy na www.perfumy.civ.pl?? Ceny mają raczej takie
      jak na allegro oryginały ale nie wiem jak właśnie z oryginalnością...a nikt na
      forum urody nie odpowiedział mi na moje pytanie.. cmok. basia
      • setorika Re: ile się czeka na przesyłkę z pedet.pl? 15.12.03, 11:17
        nie kupowałam, unikam stron z rozszerzeniem priv, może to uprzedzenie, ale jak
        coś sprawdziłam jest ok, to nie szukam innych. Nie skuszą mnie też niskie ceny.
        Wiem, że oryginały nie mogą zejść poniżej pewnego poziomu. Pozdro
        • Gość: tamara Re: ile się czeka na przesyłkę z pedet.pl? IP: *.um.man.koszalin.pl 15.12.03, 13:17
          No właśnie....... co to znaczy że oryginały nie mogą zejść po niżej pewnej
          ceny??? Czym się kierujesz wyznaczając tę granicę ceny?? A jeśli już
          zaryzykujesz i kupisz to czy naprawdę jesteś pewna, że to
          oryginał......rozmawiałam z babką w perfumerii i powiedziała że rozpoznać może
          tylko naprawdę fachowiec...przeciętny klient raczej nie ma szans...
          • setorika Re: ile się czeka na przesyłkę z pedet.pl? 15.12.03, 13:40
            wiesz, wydaje mi się, że zawsze jest jakaś granica, nie mówię tu o produktach
            kradzionych. Mieszkam przy granicy, więc mam porównanie, jak kupię w Niemczech
            perfumy, odbiorę Steuer (tax Free) to wiem, że ich cena może się wahać do 10
            Euro, w zależności od czasu i promocji. U nas na perfumy jest akcyza, więc jest
            dużo drożej. Pedet sprzedaje dużo, więc ma inne ceny zakupów w hurtowniach czy
            u producentów niż poejedyńczy sklep. Dlatego ich produkty są przeciętnie tańsze
            o 20, 30 zł niż w sklepach "stacjonarnych" Inne są też koszty logistyczne:
            czynsz, pensje sprzedawców, etc. Stąd niższe ceny. Nie wydaje mi się, żeby taki
            sklep sprzedawał podróby. Zarówno jakość opakowań jak i długość utrzymywania
            się zapachu nie budzi moim zdaniem zastrzeżeń.Pozdrawiam
            • Gość: tamara Re: ile się czeka na przesyłkę z pedet.pl? IP: *.um.man.koszalin.pl 16.12.03, 08:53
              czy allegro według ciebie jest równie pewne??
              • setorika Re: ile się czeka na przesyłkę z pedet.pl? 16.12.03, 13:28
                nie korzystam z allegro
    • Gość: basia Re: ile się czeka na przesyłkę z pedet.pl? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.03, 14:09
      hej, dostałam dziś przesyłkę z pedet.pl - na pewno oryginał... cay czas jestem
      jednak niezadowolona z cen perfum w polskich sklepach, również internetowych.
      miesiąc temu moja przyjaciołka przywiozła mi z holandii-ck one 50 ml woda
      toaletowa -20 euro, 5th avenue 30 ml woda perfumowana też 20 euro, nic tylko
      kupować za granicą...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka