kulawa.stonka 17.10.05, 15:09 Mam pytanie, kiedy mam się wybrać na oględziny mojego "podwozia" przez gin.? Urodziłam 19.09. i jeszcze mam plamienia, no i jeszcze te szwy (miały się rozpuścić a coś nie bardzo...) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madic Re: Kiedy na "przegląd podwozia" po porodzie??? 17.10.05, 15:14 Standardowo powinno się pójść po 6 tygodniach po porodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
kulawa.stonka Re: Kiedy na "przegląd podwozia" po porodzie??? 17.10.05, 15:26 dzięki za radę.W takim razie za tydzień idę do gin. Odpowiedz Link Zgłoś
pentliczek Re: Kiedy na "przegląd podwozia" po porodzie??? 17.10.05, 17:55 >mojego "podwozia jakos nie miesci mi sie w glowie jak mozna mówić w ten sposób o najmagiczniejszym miejscu świata, no coz Odpowiedz Link Zgłoś
balba_77 Re: Kiedy na "przegląd podwozia" po porodzie??? 17.10.05, 18:36 heh a ja jakoś nie mogę się nadziwić, że magia potrafi mieć tak drastyczne i straszliwe oblicze. No cóż poród wspominam jak cos odjazdowego ale i strasznie wyglądającego DDD Odpowiedz Link Zgłoś
kulawa.stonka Re: Kiedy na "przegląd podwozia" po porodzie??? 17.10.05, 18:51 Bez przesady...trochę poczucia humoru...niestety chyba komuś go brakuje.To, że piszę o swoim podwoziu w ten sposób, to nie znaczy że poród wspominam jako horror! Odpowiedz Link Zgłoś
jamile Re: Kiedy na "przegląd podwozia" po porodzie??? 17.10.05, 18:53 chciałabym Ci odpowiedzieć ale nie mogę oderwać wzroku od Twojego nicka) ps. po 6 tygodnaich Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: Kiedy na "przegląd podwozia" po porodzie??? 17.10.05, 18:56 A jak mówić? Pisia? Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: Kiedy na "przegląd podwozia" po porodzie??? 17.10.05, 19:08 przegląd damskich genitali? narządów rozrodczych? hehehe podwozie brzmi najlepiej Odpowiedz Link Zgłoś
niutaki Re: led! w żadnym wypadku pisia, to imię mojej 18.10.05, 13:17 świnki morskiej Odpowiedz Link Zgłoś
kulawa.stonka Re: Kiedy na "przegląd podwozia" po porodzie??? 17.10.05, 19:21 a co brzydki? Odpowiedz Link Zgłoś
kulawa.stonka Re: Kiedy na "przegląd podwozia" po porodzie??? 17.10.05, 19:23 pentliczek napisała: > >mojego "podwozia > > jakos nie miesci mi sie w glowie jak mozna mówić w ten sposób o > najmagiczniejszym miejscu świata, no coz a mam napisać "mojej broszki?" No cóż, po porodzie, to co zostało to już nie przypomina niestety broszki... Odpowiedz Link Zgłoś
sylvia2005 Re: Kiedy na "przegląd podwozia" po porodzie??? 17.10.05, 19:26 Mam nadzieję, że podwozie równie odjazdowe jak nick. Po 6 tyg. (n/t) Odpowiedz Link Zgłoś
ikaes Re: Kiedy na "przegląd podwozia" po porodzie??? 18.10.05, 08:24 obowiązkowa wizyta powinna być 6 tygodni po porodzie niezależnie od tego, czy krwawisz i co ze szwami. Odpowiedz Link Zgłoś
ewcialinka Re: Kiedy na "przegląd podwozia" po porodzie??? 18.10.05, 09:10 przegląd podwozia to bardzo humorystyczna nazwa.. a czy za każdym razem trzenba mówić macicy.pochwy.itp itp !! ludzie jacy są tu niektórzy drętwi to szok ! Odpowiedz Link Zgłoś
hubertowa Re: Kiedy na "przegląd podwozia" po porodzie??? 18.10.05, 10:50 dlaczego od razu dretwi?co prawda okreslenie "podwozie"moze sie nie podobac[mi zreszta tez nie]ale moze maja inne humorystyczne ? Odpowiedz Link Zgłoś
magical1 Re: Kiedy na "przegląd podwozia" po porodzie??? 18.10.05, 11:06 Z tym podwoziem to nieżle mnie rozbawiłaś Odpowiedz Link Zgłoś
mamapiotra Re: Kiedy na "przegląd podwozia" po porodzie??? 18.10.05, 11:13 ale nik to maz dobry ) Odpowiedz Link Zgłoś
kubaskowa Re: Kiedy na "przegląd podwozia" po porodzie??? 18.10.05, 11:23 Hej Kulawa stonko - cha,cha - masz super poczucie humoru! Tylko pogratulować takiego dystansu do siebie. A na wizytę pzreglądową powinnaś pójść po 6 tygodniach - jesli na zewnątrz miałaś normalne szwy to powinno się je ściągnąć po jakiś 10 dniach od razu czuje sie ulgę. Niech twój gin dobrze się przyjrzy czy wszystkie szwy się ropuściły zwłaszcza te wewnątz (o ile miałaś) bo mi zostawił dwa, które wrosły mi głęboko w tkankę - b. długo mnie to wszystko bolało ok roku - zwłaszcza podczas stosuków- nadal jednak czeka mnie wycięcie tych szwów, czego sie b. boję - bo to juz ma byc w narkozie. Odpowiedz Link Zgłoś
kulawa.stonka Re: Kiedy na "przegląd podwozia" po porodzie??? 18.10.05, 17:26 No własnie. W sumie zewnętrzne szwy mam już dawno zdjęte, ale niepokoi mnie jeden szew który jest zaraz przy wejściu do (pipuni, broszki,pochwy,organu,itp.itd.- proszę sobie wybrać odpowiednią opcję), bo jest taki nierówny i boli bardzo jak dotykam. Odpowiedz Link Zgłoś
kulawa.stonka Re: Kiedy na "przegląd podwozia" po porodzie??? 18.10.05, 11:17 Dziękuję za wszystkie rady, i przepraszam gdy kogoś uraziłam moim skandalicznym nazewnictwem magicznych części ciała )))) Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa "przegląd podwozia" co za idiotyczne określenie 18.10.05, 11:19 brrrr Odpowiedz Link Zgłoś
moniak7 Re: "przegląd podwozia" -super 18.10.05, 16:46 Ale dretwe towarzystwo a ty masz super okreslenia. Nie przejmuj sie ta dretwota i nie przesadzajmy z magicznoscia babskich czesci ciala. Wiem, ze niektore panie lepiej sie czuja tak o sobie myslac ale to dopiero jest smiechu warte. ja mam inne wyobrazenie magii i magicznych miejsc (moze gdybym byla facetem myslalabym inaczej). A tym, ze po porodzie nie wyglada pieknie sie nie przejmuj. Po kilku miesiacach obrzek zanika, blizna zmieknie i naprawde bedzie lepiej. Nie przejmuj sie. ja tez polecialam na przeglad po okolo 6-sciu tygodniach i bylam przerazona ze juz "tam " nie jest tak ladnie. Ale po roku bylo juz calkiem,calkiem. A teraz (4-ry lata po) jestem prawie as good as new!! Porod niestety to bardzo wiele dla organizmu , ale cos za cos. Pozdro i niech cie poczucie humoru nie opuszcza Odpowiedz Link Zgłoś
kulawa.stonka Re: "przegląd podwozia" co za idiotyczne określ 18.10.05, 17:51 Tobie jak zauważyłam to nigdy nic się nie podoba... Odpowiedz Link Zgłoś