tusia46 06.03.06, 19:37 Czy któraś z was to stosuje bo mam pytanko czy to działa tylko tak że zmniejsza potliwość samą czy też pomaga w pozbyciu się przykrego zapachu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: M Re: Etiaxil..? IP: *.elk.mm.pl 06.03.06, 20:58 Stosuję od roku, bardzo sobie chwalę:nie pocę się, nie ma też zapachu potu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Etiaxil..? IP: 212.33.89.* 07.03.06, 16:10 Hej kiedys uzywalam Etiaxilu ale jak pewnie sama wiesz jest drogi!Polskim odpowiednikiem jest Antidral ale szczerze powiedziawszy nie daje takiego komfortu jak etiaxil!!!Trzeba go uzywac czesciej ale plusem jego jest ze nie podrazna tak skory jak etiaxil!!! Odpowiedz Link Zgłoś
iris6 Re: Etiaxil..? 08.03.06, 23:12 to fakt etiaxil moze podraznic skore,ja mam raczej mało wrażliwa ,a gdy go uzywałam miałambardzo podrazniona,raczej polecam Spiral Creme-SVR,kupisz w aptece,działa i jest łagodny-uzywam od 3 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola Re: Etiaxil..? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 00:12 w Polsce jest drogi! ostatnio kupowalam we Francji, kosztowal cos ok. 7 euro..u nas, o ile pamietam, ok 45 zl Odpowiedz Link Zgłoś
rrb Re: Etiaxil..? 13.03.06, 23:24 uzywalam....i raz mi tak podraznil skore ze 3 dni nie moglam nawet dotknac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola Re: Etiaxil..? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 23:34 ale uzywalas normalnego czy tego do skory wrazliwej (zielony)? ja zawsze uzywam do wrazliwej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaa Re: Etiaxil..? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.03.06, 14:35 ja uzywam od roku i bardzo jestem zadowolna.uzywam tego do skory wrazliwej,tylko nie mozna go uzywac zaraz po goleniu. ten normalny strasznie mi podraznil skore,wiec sie przerzucilam na ten lagodniejszy. a antidral tez uzywalam, ale mialam po nim straszne swedzenie, nie moglam sie opanowac i ciagle sie drapalam. a co do ceny, jest drogi ten etiaxil ale ja swoj kupilam w maju rok temu i jeszcze go nie zuzylam, wiec uwazam ze sie oplaca. Odpowiedz Link Zgłoś
kobietakwiat Re: Etiaxil..? 14.03.06, 22:30 a co robisz ze Ci nie wysechł???bo ja tez go uzywam tzn ostatnio baaardzo rzadko w zasadzie coraz rzadziej, ale mimo ze dobrze zakrecam za kazdym razem jest go mniej, tak jakby parował....hmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
rrb Re: Etiaxil..? 16.03.06, 21:49 uzywalam tego do skory wrazliwej...ale widocznie moja skora jest wyjatkowo wrazliwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ella Re: Etiaxil..? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 14:25 Wlasnie zaczęłam stosowac etiaxil jakieś 4 dni temu. Na razie zadnyh podraznień nie ma. Tylko wkurza mnie to ze tak długo wysycha!!! Mam małe pytanko do stosujących go dłuzej?? Ile razy w tygodniu go stosujecie? i czy macie jakieś swoje uwagi i porady dotycze jego sotosowania? pozdr dla wszystkich juz nie pocących się ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apfeltorte Re: Etiaxil..? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 22:07 A mnie zastaniawia jedna rzecz, czy specyfiki typu Etiaxil czy Antidral nie mają na dłuższą metę szkodliwego wpływu na zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teresa Re: Etiaxil..? IP: *.net-serwis.pl 16.03.06, 22:27 oczywiscie, ze maja, ich dzialanie jest antyfizjologiczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selene Re: Etiaxil..? IP: 195.136.246.* 16.03.06, 23:09 a na mnie nic nie działa haha Odpowiedz Link Zgłoś