Dodaj do ulubionych

dr Wikieł - jakie są Wasze opinie ???

28.10.05, 18:25
Witam Was serdecznie
proszę, udzielcie mi proszę informacji na temat doktora Wikieła. Czy to jest
dobry lekarz?? Czy którejś z Was prowadził ciążę lub p[omógł w znaczący
sposób??
Z góry dziękuję za odpowiedzi i Wasze opinie.
Joanna
Obserwuj wątek
    • eka22 Re: dr Wikieł - jakie są Wasze opinie ??? 01.11.05, 08:30
      na pewno jest bardzo drogi
      i przepisuje takie tabl anty jakich daje 3 opakowania na poczatku za darmo
      bynajmniej ja tak mialam
      a jak juz cos powazniejszego to bez 300 zl nie ma co do niego isc (zabiegi)
      • sloggi Re: dr Wikieł - jakie są Wasze opinie ??? 01.11.05, 10:48
        Znasz tańszą metę na zabiegi?
        • kaska23 Re: dr Wikieł - jakie są Wasze opinie ??? 05.03.06, 18:18
          podobno partaczy... i jest drogi...
          • zgreda801 Re: dr Wikieł - jakie są Wasze opinie ??? 06.03.06, 13:56
            ILE PACJENTEK TYLE OPINII???

JA OSOBIŚCIE BARDZO POLECAM!!! DLACZEGO OTÓRZ POLECA GO MÓJ PRZESYMAPTYCZNY
            LEKARZ PROWADZĄCY (DOKTOR NAUK MEDYCZNYCH Z ZIELONEJ GÓRY)

JEST DROGI, ALE KTO Z LEPSZYCH JEST TANI?? BARDZO DOBRY SPRZĘT, CHOĆ BYŁAM TU
            DOPIERO 4 RAZY TO JESTEM ZADOWOLONA, CHYBA ŻE KTOŚ WOLI DOJEŻDŻAĆ JAK JA DALEJ
            NIŻ GŁOGÓW....
            • gonia07 Re: dr Wikieł - jakie są Wasze opinie ??? 10.03.06, 23:10
              Dr Wikieł prowadził moja ciąże od samego początku. Trafiłam do niego po trzech
              innych lekarzach, tylko on stwierdził u mnie ciążę. Reszta widziała jakieś
              skrzepy o zgrozo, poronienia, o mały włos nie miałabym łyżeczkowania. Dr
              Bilińska to zupełny konowała i nie warto nawet o niej myśleć. Przepisała mi
              tabletki przeciwbólowe jak byłam w ciąż których nie wolno brać w pierwszym
              trymestrze.... Ja osobiście Wikieła polecam, bo się zna na tym co robi, a
              sprzęt ma bez bardzo dobry.
              • jagoda_271 Re: dr Wikieł - jakie są Wasze opinie ??? 14.03.06, 08:02
                ja polecam dr szczepanskiego - dobry sprzęt fachowa obsługa, dyskretnosć,
                komfort psychiczny, podczas każdej wizytu usg spraw kobiecych, nie koniecznie w
                ciąży
    • jukaa Re: dr Wikieł - jakie są Wasze opinie ??? 23.05.06, 12:10
      a dr marek konfederak? Tez słyszłam o nim dobre opinie
      • tycjani Re: dr Wikieł - jakie są Wasze opinie ??? 24.05.06, 00:01
        Chodziłam do niego gdy byłam w ciąży bo chciałam rodzić w Feminie.
        Jest on bardzo miłym doktorem, zawsze poświęca dużo czasu dla swoich pacjentek,
        działa uspokajająco ;) na niekiedy zbyt bardzo przejęte ciążą kobiety ;)))) jest
        przy tym konkretny.
        Ja byłam zadowolona :)
        Pozdrawiam
        • jukaa Re: dr Wikieł - jakie są Wasze opinie ??? 29.05.06, 19:00
          Tycjani, a jeszcze jedno, zasadnicze pytanie: ILE KOSZTUJE WIZYTA U DR KONFEDERAKA? Chodziłas do niego na wizyty w głogowie na ul. gwiaździstą?
          tycjani napisała:

> Chodziłam do niego gdy byłam w ciąży bo chciałam rodzić w Feminie.
          > Jest on bardzo miłym doktorem, zawsze poświęca dużo czasu dla swoich pacjentek,
          > działa uspokajająco ;) na niekiedy zbyt bardzo przejęte ciążą kobiety ;)))) jes
          > t
          > przy tym konkretny.
          > Ja byłam zadowolona :)
          > Pozdrawiam
          >
          >
          • tycjani Re: dr Wikieł - jakie są Wasze opinie ??? 29.05.06, 23:24
            tak, chodziłam do niego na wizyty na ul.gwiażdzistą i płaciłam 60 zł, za usg
            "połówkowe" zapłaciłam 100 zł
            jest jeszcze "mały problemik" jeżeli chodzi o umawianie pacjentek otóż nie
            wyrabia się on w czasie i praktycznie zawsze się u niego czeka; ostatnio weszłam
            do gabinetu o godz. 22:30 ;)
            ale warto poczekać żeby być tak ciepło i mile potraktowanym
            pozdrawiam

• jukaa Re: dr Wikieł - jakie są Wasze opinie ??? 30.05.06, 17:10
              Tycjani, dziekuje Ci za informacje. 60 zł za wizyte to naprawde niewiele i warto dac do fachowca. A, że trzeba czekac w kolejce to przynajmniej świadczy o tym, ze jest dobrym lekarzem:-). No nic, teraz pozostaje mi tylo umówic sie na wizyte, bo planujemy z mężem dziecko i trzeba sprawdzic co i jak. Mysle, ze konkretny lekarz pokieruje spanikowaną osobą, jaką niewątpliwie jestem:-)
              • asiazak Re: dr Wikieł - jakie są Wasze opinie ??? 29.09.06, 19:51
                Drogie Dziewczyny
                odkopałam stary wątek, bo pragnę Wam powiedzieć, że dr Wikieł jest wspaniały.
                Cenię go za fachowość. Dzięki niemu urodziłam pięknego, zdrowego synka-
                Mateuszka.
                Rodziłam w Nowej Soli siłami natury(choć mieszkam w Polkowicach). Doktor zajął
                się mną znakomicie, prowadził całą ciążę, i myślę, że dzięki niemu tak dobrze i
                bezproblemowo przeszłam cały jej okres.
                Polecam Wam wszystkim
                P.S
                Dr Marek Konfederak, o którym piszecie jest bardzo miły, ale - bez urazy - dla
                mnie jeszcze fachowcem nie jest. Może za kilka lat, kiedy nabierze praktyki.
                • jagoda_271 Re: dr Wikieł - jakie są Wasze opinie ??? 04.10.06, 13:27
                  hmm ja bym się zastanawiała tylko pomiędzy konfederakiem a szczepańskim wydaje
                  mi się że są na równym poziomie , tyle, że szczepański ma o niebo lepszy sprzęt

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka