Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jeszcze raz Millennium - pomóżcie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 09:14
    Wiem że już było sporo na ten temat, ale zastanawiam się czy pojechać na
    rozmowę kwalifikacyjną,- asystent klienta- nie wiem czy warto - POMÓŻCIE!
    Po pierwsze - powiedzcie szczerze czy pracuje się 8 g dziennie czy mozna
    wycho]dzić punktualnie? czy trzeba dymać faktycznie po 10g ( dla mnie ważne
    bo mam baby)
    Jeśli bank jest czynny od 8 -18 to w jakich godzinach się pracuje ( po 10 a
    potem po 6g? czy np. 8-16 10-18)
    Czy są problemy z urlopami?
    Czy faktycznie jest rotacja? - wywalają czy sami pracownicy rezygnują?
    Czy jest różnica w pracy pomiędzy np. Millenium czy Millennium Prestiż - czy
    jest szansa na awanse?
    A może ktoś pracuje lub pracował w Bielsku-Białej? - dajcie znać
    Proszę odezwijcie się rozmowa tuz tuż...

Obserwuj wątek
      • Gość: Greggi Re: Jeszcze raz Millennium - pomóżcie IP: 83.238.15.* 28.06.05, 09:49
        Więc kiedy ja wychodziłem punktualnie to wszyscy patrzyli się na mnie jak na
        wariata, rotacja rzeczywiście jest głównie w backoffice ie bo niestety
        handlowcy, asystenci itd po przyjęciu do pracy rzadko kiedy wytrzymuję dłuższy
        czas. Ogólnie nie jest to wdzięczna praca ale są tacy którzy tam się doskonale
        znajdują. No i marne pieniądze
      • Gość: Greggi Re: Jeszcze raz Millennium - pomóżcie IP: 83.238.15.* 28.06.05, 09:50
        Zapomniałem dodać że plan urlopu trzeba juz mieć w marcu/kwietniu wypełniony i
        nie ma najmniejszego problemu żeby Ciebie ściągnąć z urlopu
        • Gość: cc Re: Jeszcze raz Millennium - pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 21:32
          No to czyli jest możliwe punktualne wychodzenie? - skoro tylko krzywo patrzyli?
          Hej! dodajcie coś więcej, please!!!!
          • kas2 jak ci sie udalo 29.06.05, 08:27
            a jak ci sie udalo tam dostac bo mimo moich kfalifikacji d.... bardzo
            chcialabym pracowac w tym banku albo w jakims innym ale niestety jedyne co mi
            zaproponowano to ph do spraw kart kredytowych
            • Gość: cc Re: jak ci sie udalo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 09:20
              Nie wiem jakie masz kwalifikacje, doświadczenie zawodowe itd., ale ja w
              niedzielę wieczorem wysłałam aplikację wypełniając formularz on-line, a w
              poniedziałek od razu zadzwonili z Warszawki i zaprosili na rozmowę. Wszystko
              jednak zmierza do tego że chyba oleję te pracę ze względu na dziecko, chociaz w
              duszy aż się gotuje, bo jednak ambicje górą. Teraz mam pracę, ale niezbyt mnie
              satysfakcjonuje, ale z kolei godziny pracy mi odpowiadają. Jeszcze myślę nad
              tym.
              Pracownicy napiszcie coś jeszcze !!!!
              • ass121 Re: jak ci sie udalo 29.06.05, 10:52
                nie polecam, 4 lata zmarnowane. jak się uprzesz to możesz wyjść po 8 godz.
                pracy ale jak to się nie spodoba twojemu kiero, to cie gdzieś przeniesie i juz.
                ps. teraz podobno wymyślili 8 godzin pracy - 4 godz. pracy, 1 godzina przerwy
                (na dzwonienie do klientów na przykład) i 4 godziny pracy :):):) super.
                i jak ktoś dojeżdża to + godzinka rano i godzinka wieczorem. razem = 11
                godzin:):)

a na awans nie ma co liczyć
                pzdro
                "szczęśliwy były"
      • Gość: byly millemaniak Re: Jeszcze raz Millennium - pomóżcie IP: *.toya.net.pl 30.06.05, 15:09
        czesc
        pracowalem tam trzy lata, nie polecam, oddzial pracuje od 10-18, to ty od 9.30
        do 19,20

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka