natla 25.08.06, 09:51 Link do poprzedniej części: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23923&w=44252643 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ira.mak Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 25.08.06, 19:20 Oj,nakleiłam się dziś pierogów!!!!Juto przyjeżdza moja siostra,uwielbia pierogi,a sama jest noga w tym temacie.Więc jej ulubione z mięskiem i tzw.ruskie.Nie wiem czy wiecie że w woj.dolnoślaskim te pierogi nazywały się kiedyś legnickie?Pod taka nazwą figurowały w jadłospisach w barach mlecznych- a to ze względu na stacjonujące w Legnicy bratnie wojsko. Odpowiedz Link
krista57 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 25.08.06, 21:44 Ciekawe,ciekawe z tymi pierogami! Tez lubie robić i zjadac pierogi,oczywiscie najbardziej ruskie na drugim miejscu z kapustą i grzybami oraz z jagodami. Dobranoc wszystkim.Powinnam poklikac bo mam dostęp do kompa ....ale bolą mnie oczy. Zamykam sie w ciemnym pokoju/hi!hi!/i słucham muzyki. Odpowiedz Link
regine Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 25.08.06, 22:09 Dzień minął, noc zaczęła swoje urzędowanie, więc chyba, pomimo wczesnej pory (jak na mnie), do łóżka. Krople deszczu działają usypiająco. Pa, Kochani... Życzę Dobrej, Spokojnej Nocy ) Dobranoc, do jutra... Odpowiedz Link
jozefina33 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 25.08.06, 22:48 Dzień się kończy noc zaczyna, Forumowa rozgadana jest rodzina, Snijcie nocką, śnijcie cudnie Jutro wpadnę gdzieś w południe Bo roboty jutro mnóstwo czeka, Steranego życiem człowieka. Odpowiedz Link
malwina52 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 25.08.06, 23:12 nawet nocka nalezy do rymow zdolne jestescie bestyjki, chyba predziej dolacze do Krysi niz walne rym spijcie spokojnie mili dobranoc Odpowiedz Link
luckanowa Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 25.08.06, 23:27 Moje śliczne oczęta już klapią!!!!!!! A więc przytulcie się do swojej podusi i śnijcie o szczęściu!!! Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 25.08.06, 23:43 I na mnie juz pora,oczy same mi się zamykają Dobranoc przyjaciele do jutra,zyczę Wam pięknych snów Odpowiedz Link
regine Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 26.08.06, 00:54 Śpijcie sobie zdrowo, Śnijcie też kolorowo, Po nocy wypoczęte, Zapraszam jutro na forum Buzie uśmiechnięte. Bo jutro sobota, dzień wolny od pracy, no chyba, że coś w domu przyplącze się komu. Dobranoc )) Odpowiedz Link
ania091951 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 26.08.06, 01:11 Spijcie spokojnie.Ja ide na spacerek ,bo u mnie dopiero godzina 6PM -DOBRANOC Wam mowie Odpowiedz Link
maladanka Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 26.08.06, 22:23 papapapapa - muszę dziś szybko spać bo rano wyjazd do slicznego Bardejova na Słowacji - a tam znowu się nawsuwam "wyprażanego syra",knedlików z kapuchą, popiję ciapovanym,rezavym piwem - to dla ciała, a dla duszy? też coś będzie... Odpowiedz Link
dankarol Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 26.08.06, 22:55 Krótko dzisiaj pobyłam, ale placek zjadłam, muzyki posłuchałam, cos przeczytałam, a teraz po całodziennej pracy padam na nos. Dobranoc kolorowych snów. Odpowiedz Link
e-baba Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 26.08.06, 23:35 Maladanko, zazdroszczę Ci tego wyjazdu. Baw się dobrze. Pora już na sen. Dobranoc Wam Odpowiedz Link
regine Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 26.08.06, 23:41 Ja też, życzę dobrej zabawy !! A Wam, pozostającym przy klawiaturach, życzę dobrej, spokojnej nocy DOBRANOC Do jutra... Odpowiedz Link
natla Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 27.08.06, 00:00 Idę uzupełnić deficyt snu. Dobranoc, śnijcie cuda Odpowiedz Link
kasia573 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 27.08.06, 00:14 Do czternastej niewesoło, wszystko się sprzysięgło wkoło; odkurzacz wyrzucał kurz, w domu było trochę burz... Przyjaciółka przyjechała, gębusię wycałowała. Zło minęło, tak, no cóż, Jeden uśmiech jak sto róż. Odpowiedz Link
jozefina33 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 27.08.06, 22:51 O mój kompie drogi, zmarzły mi przy tobie nogi pędzę ja więc do łożeczka bo tam czeka poduszeczka. Często to się zdarzać będzie bo jesień juz widać wszędzie. Miłej nocki życzę. Odpowiedz Link
e-baba Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 27.08.06, 23:08 Dobranoc, śpijcie dobrze, śnijcie same cuda, a jutro niech nam opowie, ten, co mu się to uda. Odpowiedz Link
natla Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 27.08.06, 23:46 Oj chciałabym pośnić czasem o łące za pięknym lasem, o wyspie bezludnej, slicznej, niekoniecznie zagranicznej, o młodym moim wieku, ech czego ja człowieku śnić bym nie chciała.... może o złych ludziach zwierzęta dręczących, o politykach na mównicy plecących.... więc na wszelki wypadek śnić nie będę dziś wcale, bo zawsze istnieje możliwosć, że skończy się na zawale. Snijcie albo nie, ja jeszcze troszke posprzątam na forum i do ksiażki. Pa, pa Odpowiedz Link
dankarol Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 28.08.06, 00:28 Kolorowych snów życzę i rano dobrego humoru Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 28.08.06, 00:42 Niech Wam się coś pięknego przyśni, dobranoc do jutra. Odpowiedz Link
regine Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 28.08.06, 00:42 Pięknie Natluś napisałaś...Dobrej nocy życzę Wszystkim... Dobranoc Jutro zaś miłego poranka ... Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 28.08.06, 04:03 Odjechałem spod okna ukochanej a w mym sercu niepokój panuje bo nie wiem czemu jej oczy takie smutne i chłodna ręka podana jeszcze bardziej tajemnicza sie zrobiła wychodziłem z mieszkania kobiety w mrok gęsty wątpliwościami przetkany chłodne powietrze nie otrzeźwiło miłości gwiazdy dalej wskazywały drogę w przyszłość opuszczałem to miejsce ciche z nadzieja że znów bedę mógł z kwiatem róży pochylić głowę do jej stóp i jeszcze raz zobaczę wątpliwościami utkany kobierzec miłości gdy w polach daleko zobaczyłem blask swiateł bijący wkoło zrozumiałem że szczęście nie każdemu dane i gdybym sie starł z całych sił swoich oddac swoje szczęście to gdy nie będzie blasku bijacego ze źródła serca dalej tylko mrok zobaczę. dobranoc a raczej dzień dobry Odpowiedz Link
kasia573 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 28.08.06, 21:49 Dziś, niestety, też o 22.00 kładę się. Padam. Lecę pod prysznic. Hej Wam! Odpowiedz Link
jozefina33 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 28.08.06, 22:12 Miłej i spokojnej nocki Wszystkim. Odpowiedz Link
basiader Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 28.08.06, 22:31 Dzien minal, spokojnie choc nadal pod wrazeniem i z emocjami niedzielnego wydarzenia.Krazymy miedzy szpitalem a domem,przezywamy pierwsze trudne proby karmienia,patrzymy z boczku na dzialania mlodziutkich rodzicow i lza sie w oku kreci-przeciez dopiero byly to dzieci i my o nich dbalysmy a teraz...Moj syn tuli do siebie taka kruszynke, jest taki dumny,szczesliwy ,nie moze doczekac sie zony z synkiem w domu.Pobeda pare dni u nas, a potem wroca do Warszawy.Wiem ze poradza sobie, bo synowa to madra i dobrze zorganizowana dziewczyna.Bedziemy tesknic.Dobrze ze na miejscu corka i Jej 2letni urwis bardzo kochany i absorbujacy,a wiec nudzic sie nam nie da.Przepraszam ,ze rozpisalam sie chyba nie tu gdzie trzeba, ale to cudowne miec sie z kim podzielic swoimi myslami,odczuciami. Spac chyba znow nie bede, ale wszystkim dobrej nocki i kolorowych snow. Odpowiedz Link
malwina52 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 28.08.06, 22:43 moze przysni mi sie ze bawie sie z wnukami babcie troche wam zazdroszcze, ale spijcie spokojnie bo musicie byc wyspane i zdrowe dobranoc Odpowiedz Link
regine Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 28.08.06, 22:45 Spokojnie, trochę czytania, trochę spania, trochę zajęć w kuchni z przetworami. Teraz już mówię Dobranoc Wszystkim. Biegnę do łazienki i do łożka kończyć książkę. Dobrej Nocy Kochani Furmowicze )Do jutra jak Bozia pozwoli... Odpowiedz Link
natla Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 28.08.06, 23:56 Udany dzień, zakończony długim basenem....dodaje kąpielowym, żeby nie bylo niedomówień )) Okropnie mi niewygodnie pisać, a nawet czytać w zwiazku ze zmiana mebla pod kompa, więc dobrej nocy Wam życzę i ide do ksiażki. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 29.08.06, 00:35 Dobrej nocki i kolorowych snów. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 29.08.06, 20:12 Jestem dzisiaj padnięta ide zraz do łóżka i prześpię ból głowy,mam nadzieję. Dobranoc i do jutra kochani. Odpowiedz Link
regine Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 29.08.06, 22:33 Nie mam zdrowia dziś do komputera. Dzień byle jaki, taki jak i pogoda za oknem Dobrze, ze już się skończył... Może jutro będzie lepsze.. Dobrej nocy kochani. Dobranoc Odpowiedz Link
natla Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 29.08.06, 23:23 Mam wielką ochotę Was petardą pobudzić, ale mogę tego nie przeżyc, więc śpijcie sobie spokojnie. ) Odpowiedz Link
regine Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 30.08.06, 00:33 Jeszcze raz "Dobranoc", dobrze, że bez huku się odbyło ) Odpowiedz Link
dankarol Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 30.08.06, 00:46 Dobranoc tym co idą spać i kolorowych snów, a pozostałym owocnej pracy )) Odpowiedz Link
regine Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 30.08.06, 21:27 Dobranoc, kochani, Ja już dziś nie dam rady. Może jutro. Spokojnej nocy Wam i sobie życzę. Odpowiedz Link
dankarol Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 30.08.06, 23:11 Kolorowych snów wszystkim życzę i słoneczka jutro Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 30.08.06, 23:18 Spokojnej nocki Wam zyczę)))) Odpowiedz Link
tofika Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 30.08.06, 23:19 Dankarolciu wracaaaaaaaj, lapiemy nr,co? Odpowiedz Link
kasia573 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 30.08.06, 23:52 Dobranoc! Do "Kącika przekleństw" powinnam iść.Straszne rzeczy w kompie mi się robią! Ale jutro go daję do rąk specjalisty. Do zobaczenia po naprawie. Miłych snów. Odpowiedz Link
tofika Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 31.08.06, 00:06 jak minal kolejny dzien????,od 7 rano do 17 stej ukochana najmlodsza wnusia, bo starsze`w Ciechocinku bawia:0 )i tak spiewanko , opowiadanie ,bajki komputerowe chwilke.. rysowanie ,malowanie ,lepienie, (Malo jedzonko, uaaa ile sposobow ...i nico, nie chce i juz...spacerek zdrowotny ,spanie... proby obiadowe.. nic..owszem smakolyki..moga byc ..tak..i znow bajkowanie ,tance itd... i wreszcie sa rodzice, wcale babusia nie musi istniec, wcalei rano jutro znow tak samo do 17stej))))))), wiec mam bardzo duzo wolnego,od 17 Odpowiedz Link
e-baba Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 31.08.06, 00:06 Dzisiaj tylko byłam moment, jutro mam nadzieję dłużej. Wszystko poczytam, nadrabiając forumowe zaleglości, odpiszę też. Dobrej nocy. Odpowiedz Link
natla Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 31.08.06, 00:11 No Babiszcze, trzymam za słowo. A ja psa wysiusiałam, zmokliśmy okrutnie. Rzeczywiscie pogoda barowa, albo łóżkowa. Wybieram to drugie, bo Gawiarenka już zamknięta. Reginko, zgaś światło. Dobrej nocy Odpowiedz Link
mania1119 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 31.08.06, 22:50 Dzień minął w jakims obłąkańczym pędzie,ale juz teraz wieczor.Parę słów na Forum i dobrej nocy wszystkim! Odpowiedz Link
natla Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 31.08.06, 23:11 Drugi dzień z rzęddu baluję....już jestem zmęczona )) Pusto dziś na forum, więc ja też do książki lecę, ale jeszcze wcześniej z psem. Śpijcie spokojnie. Odpowiedz Link
maladanka Re: dzien jak dzień, ale wieczór! 01.09.06, 09:10 Wczoraj był czwartek czyli blues na Rynku. Niby nic, tylko,że deszcz lał jak w porze deszczowej w tropikach, wiatr wyrywał parasole, a ja ze slubnym udałam sie na Rynek dla spokoju sumienia,żeby sprawdzic,że na pewno nikogo nie ma..ale gdzie tam! Trio miłych młodzieńców grało,gdy weszlismy pod parasole w ociekających wodą kurtkach - powitały nas brawa i dedykacja dla najwierniejszych gości, nie opuściliśmy jeszcze ani jednego czwartku. No i co? no i tany pomimo,że czasami wiatr wyrywał ogromne parasole z napisem Żywiec i właściciel z gośćmi gonili za w/w, deszcz zacinał,ale był humor, i muzyka bluesowa łącząca tych wcześniej i później urodzonych. Odpowiedz Link
e-baba Przyznaję, nie dotrzymalam slowa, 02.09.06, 00:12 że dzisiaj pogadam tutaj, ale siła złego na jednego mnie dopadła i z planowanej przyjemności wyszły nici (a szydło w worku pozostało). Jutro już na pewno, jak bune dyne, choć znów zakusy na mój osobisty przecież czas "realni" czynią. Ale poczytać, to poczytam, choć jak to babie - ciężko mi nie móc choć trochę sobie pogadać. Może jutro trochę się pomądrzę... Spokojnej nocy - pora się zbierać do snu. Śpijcie dobrze. Odpowiedz Link
natla Re: Przyznaję, nie dotrzymalam slowa, 02.09.06, 00:55 Babiszcze, przybywaj, potrzebny zapalnik )) Dobraaaaaaanooooc. Odpowiedz Link
natla Dobranoc, śnijcie cuda....itd;) 03.09.06, 01:41 Oj pracowity dzień miałam dziś i w domu i na forum. A co gorsze, to to były prawdziwe i wirtualne papierki. Z poczuciem dobrze spełnionego obowiązku, spróbuję doleźć do łoża. Pa, pa. Odpowiedz Link
tofika Re: Dobranoc, śnijcie cuda....itd;) 03.09.06, 08:00 zaczynam nowy dzien troszke nie niedzielnie, bo zbiory dzialkowo-lesne, nie uporzadkowane , wczoraj zabraklo sil , na zapasy... skad moglam wiedziec ze gruszka zgubi tak duzo owocow,podczas mojej nieobecnosci poukladalo pod drzewkiemstos gruszek ,szybko musze je zawekowac, sa slodkie tak mocno, nie trzeba cukru prawie wcale, ....ach praca mnie lubi bbbb Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 03.09.06, 20:27 Koc w kratę otulony białą poszwą tuli się do jej policzka oczy zamknięte przypominają sobie obrazy miłej i cichej rzeczywistości tylko to serce... od czasu do czasu dzwonek telefonu wyrwie ją z drzemki chłodna pielęgniarka poda porcję białej nadziei tylko to serce... och wyrwać się stąd przed siebie z radością powitać rodzinne strony znajome głosy nawet gdyby krzyczały tylko to serce... powoli jesień nadchodzi drobne krople deszczu wybijają rytm i spływają powoli jak łza z jej oka lecz to może być łza radości perła która nie dotarła do cienkiej poduszki obtarta małą ręką tylko to serce ... wielkie , szczere , tętniące życiem. Tobie regine, ten co zna zapach szpitalnego pokoju. Dobranoc Odpowiedz Link
e-baba Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 03.09.06, 22:34 Tak pieknie napisał Sagi dla Reni, że już nic więcej dodać nie można. Tak mnie zmartwiła wiadomość o Jej chorobie. Tak smutno, że nawet rym częstochowski, dobry dotąd na wszystko, dzisiaj mi nie wychodzi. Reniu, spokojnej nocy Ci życzę. A Wam wszystkim dobranoc mówię i do jutra. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 03.09.06, 22:47 Nie mogę nic pisać,aż dziwne zwykle wieczorem komp chodził lepiej a dzisiaj okropność czekam na otwarcie stronki dłuuuuuggoooo i muszę się co chwilę logować,nie mam sił. Spokojnej nocki wszystkim zyczę. Odpowiedz Link
natla Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 03.09.06, 23:59 Oj , dzisiekszy dzień mi właściwie przeciekł między palcami. Ale takie dni też są potrzebne. Śpijcie dobrze i do jutra. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 04.09.06, 21:41 Nieznajoma ,gdy wreszcie iskrę rozpalę miłości żaru wielkiego i przyoblekę się grą słów serc dwóch tajemnicę wstydliwą tęsknota wypełni me źrenice marne drżąca ręka pożądania spragniona wskaże kierunek gdzie promyk jaskrawy otoczy włosy z kwiatem wplecionym noskiem zadartym i usmiechem miłym jak strzałka kompasu pobiegnę spragniony żebrać u twych stóp pani gestu jednego a gdy jeszcze otrzymam rumieniec i oczu spuszczenie a pierś twa falować będzie głos drżący wydobędzie śpiew anielski wtedy cały u twych stóp uroczysta przysięgę złoże na wierność miłości i rąk zwięczenie wieczne. Dobranoc Odpowiedz Link
krista57 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 04.09.06, 22:39 Dobranoc,spokojnego snu zyczę. Dni jakos tam szybko lecą,tyle sie dzieje. Najgorsze te kleszcze,które udało mi sie złapac na grzybobraniu teraz obserwacja miejsc po ugryzieniu i potężna dawka antybiotykow. Odpowiedz Link
kasia573 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 04.09.06, 22:43 Dobranoc,w tym tygodniu tak wcześnie. Od piątku będę po nocach buszować...Miłych snów Wszystkim! Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 04.09.06, 23:08 Kolorowych snów kochani Odpowiedz Link
tofika Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 04.09.06, 23:37 dobranoc, spokojnej nocki, samych dobrych snow.. Odpowiedz Link
natla Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 05.09.06, 00:00 Oj, coś pustką wionie.....to i ja idę w objęcia tego pana ....no jak mu tam...no.... Morfeusza i Wy też w te ramiona wpadnijcie. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 05.09.06, 21:36 Dobranoc Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 05.09.06, 23:12 Oczy mi siem klejom,ide spać piękniaśnych snów zyczę)) Odpowiedz Link
kasia573 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 06.09.06, 21:45 Dziś Was juz żegnam. Wstaję o 4.50. Dobranoc!!! Śpijcie dobrze i śnijcie pieknie! Odpowiedz Link
mania1119 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 06.09.06, 21:53 Dobrej nocy,po chwilami emocjonujacym dniu... Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 06.09.06, 23:05 Spokojnej nocki i kolorowych snów zyczę. Odpowiedz Link
natla Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 06.09.06, 23:25 Spijcie snem sprawiedliwych. Odpowiedz Link
tofika Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 06.09.06, 23:29 dobrego spokojnego snu.... Odpowiedz Link
e-baba Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 07.09.06, 00:10 Dzisiaj tylko poczytałam, ale dyskusje wciągnęły mnie i jutro (bo dzisiaj już poźno)- napiszę, bo przecież jak każda baba - glos zabrać muszę. Do jutra. Odpowiedz Link
tofika Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 07.09.06, 20:02 zasypiam w cieplutkiej poscieli oczy zamykam i wkraczam w kraine spokoju... tego i WAm zycze.... Odpowiedz Link
mira54 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 07.09.06, 21:45 Padam ze zmęczenia, życzę wszystkim dobrej nocki. Odpowiedz Link
annal74 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 07.09.06, 23:00 A zaćmienie księżyca kto widział o 20.50 kulminacja a widoczne było zjawisko od 20.00 -21.00 . 7 września 2006 . Odpowiedz Link
e-baba Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 07.09.06, 23:30 Na dzisiaj dosyć. Po dłuższym milczeniu poczytałam (choć starałam sie, to na pewno nie wszyskie posty), odezwałam się - wreszcie. Spokojnej i ładnej nocy Wam zyczę. Do jutra. Odpowiedz Link
maladanka Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 07.09.06, 23:53 był słoneczny,letni,z wietrzykiem miłym - a wieczór blusowy pod księzycem na rynku.Pa- bluesowych snów... Odpowiedz Link
natla Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 08.09.06, 00:11 A ja sobie Okudżawę zadysponowałam, po opowieściech o P. Machalicy..... Pa, pa, do jutra. Odpowiedz Link
natla Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 08.09.06, 23:35 No to pa, ja też zen-sen. Mam ewidentny przesyt komputera. Odpowiedz Link
regine Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 09.09.06, 00:26 Naczytałam się, aż mi głowa pęka. Co pomyślałam to moje Troszkę poklikałam, podziękowałam i zmykam do łóżka. Oj, dawno nie spałam w swoim wyrku. Oj, dawno Więc dobrej i spokojnej nocy Wszystkim życzę Dobranoc ) Odpowiedz Link
krista57 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 09.09.06, 22:03 Dobranoc ,zmykam już . Dzien miał sie zakonczyc popołudniowym grilem w ogrodzie a spedzilam ten czas na przebieraniu grzybów. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 09.09.06, 23:01 Dobranoc Odpowiedz Link
luckanowa Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 09.09.06, 23:21 DOBREJ NOCKI WSZYSTKIM! Odpowiedz Link
dankarol Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 09.09.06, 23:32 Wypad poza Kraków, a teraz jeszcze winko Małejdanuśki, chyba jednak pójdę w pieleszki. Dobranoc miłych snów Odpowiedz Link
regine Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 09.09.06, 23:38 Też uciekam, sen wzywa. Dzień przepracowałam solidnie, więc i spać się chce.. Dobranoc Kochani Odpowiedz Link
natla Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 09.09.06, 23:39 To Wam też pa. Wesołych snów. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 10.09.06, 22:19 Spokojnej nocki wszystkim zyczę i miłych snów Odpowiedz Link
tofika Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 10.09.06, 22:25 Muminki... i my juz do lozek co niektorym czas.. mi szczegolnie.. po dotlenieniu lesnym.. dobrej nocki Odpowiedz Link
dankarol Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 10.09.06, 22:27 Kolorowych snów, coś mi się oczy zamykają. Dobranoc i kolorowych snów Odpowiedz Link
regine Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 10.09.06, 22:49 Dobranoc i ja mówię i lezę do książki. Konferencje pokończone, a sen to zdrowie. Dobranoc Odpowiedz Link
natla Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 10.09.06, 23:19 Miałam dzień pełen niesodzianek. Śpijcie dobrze. Odpowiedz Link
kasia573 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 10.09.06, 23:34 Dzień sympatyczny, pogoda fajna, herbaty w Gawiarence nie zrobili. Lecę do kuchni. Dobranoc! Dobrych snów... Odpowiedz Link
malwina52 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 11.09.06, 22:22 spokojnej nocki Odpowiedz Link
natla Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 11.09.06, 22:45 Piękny dzień i okrutnie leniwy. Lecę ze psem....napiszcie coś ciekawego, może jeszcze zagladnę, ale tak na wszelki wypadek mówię dobranoc. Odpowiedz Link
tofika Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 11.09.06, 23:35 Dobranoc,,niech bedzie spokojna noc... milych snow tuptam , bo dzis dosc moje nozki nachodzily..kierunek lozeczko..spaaaaaaaaaac Odpowiedz Link
regine Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 11.09.06, 23:46 Już pędzę do łóżka, aż mi się w głowie kręci, jak nigdy...Dzionek piękny, oby i następne były takie same Dobranoc Kochani, do jutra...Spokojnej nocy. Dziś w dzień nie było drzemki i już powieki się zamykają. Padam i spadam. Dobranoc i kolorowych snów życzę Wszystkim ) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 11.09.06, 23:57 Mnie też już nie ma,godzina duchów nadchodzi brrrrrr Spokojnej nocki Wam zyczę do jutra. Odpowiedz Link
dankarol Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 12.09.06, 00:08 Kolorowych snów. Odpowiedz Link
regine Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 12.09.06, 00:12 Dobranoc, po raz enty...)) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 12.09.06, 22:04 Miłych snów wszystkim zyczę,pa..pa.. Odpowiedz Link
regine Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 12.09.06, 22:12 Dobranoc i ja już mówię. Padam dziś, nie wiem co jest ? Ale nadreptałam się dziś, więc może dlatego śnięta jestem jak ryba.. Kolorowych snów Odpowiedz Link
kasia573 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 12.09.06, 22:17 "Dobranoooc, jutro bedzie lepiej! Tra la, la, la, la ,la, la, la, la, la, la, la, la" Odpowiedz Link
tofika Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 12.09.06, 23:43 "Uciekam spać, więc żegnam was Udaję się w objęcia snów By rano wstać i uśmiech swój Każdemu dać na nowy dzień DOBRANOC WAM" gdzis znalezione.. Odpowiedz Link
natla Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 13.09.06, 00:04 Zwariowny dzień, w tym nowa zwariowana fryzura, która odpowiada zwariowanek klientce....jak powiedziała fryzjerka. Koniec świata. Dzień tak zwariowany, ze zapomniałam, że to było święto.....idę nadrobić okropne niedociągnięcie (( A Wy śpijcie dobrze. Odpowiedz Link
dankarol Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 13.09.06, 00:12 Strasznie zabiegany dzień, ale przeczytałam następną część opowiadania Sagiego, a teraz czeka na mnie poduszka. Dobranoc Odpowiedz Link
natla Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 13.09.06, 20:41 Wkurzył mnie Zezłolik. Dobranoc. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 13.09.06, 21:20 Widziałem liść spadający z drzewa kołysał się w podmuchach ciepłego wiatru Promienie słoneczne torowały mu drogę do momentu aż delikatnie dotknął poszycia leśnego schyliłem się chciałem przytlić go do policzka i poczuć jego delikatną szorstkość zbyt mocno zagiąłem palce rozsypał się na wiele cząsteczek jak moja miłość którą pielęgnowałem tyle lat spojrzałem na drzewo jeden zielony liść trzymał się go mocno pocałowałem go delikatnie by został na nim i choć on uwierzył mojemu sercu. Dobranoc Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 13.09.06, 21:43 No i trzeba Ci było tak zaciskac dłonie Sagi? zobacz tuz obok jest następne drzewo,śięgnij po listek a uważaj proszę) Dobranoc wszystkim i miłych snów. Odpowiedz Link
regine Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 13.09.06, 22:07 Dobranoc Kochani, dobrej, spokojnej nocy, życzę Wszystkim. Dobranoc Odpowiedz Link
basiader Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 13.09.06, 22:26 Dobranoc Wszystkim -kolorowych snow. Odpowiedz Link
kasia573 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 13.09.06, 22:47 Tak jak dzień był kolorowy, smakowity, wspaniały - takiej nocy Wam życzę. Śpijcie i nabierzcie sił i ochoty do smakowania następnego dnia... Odpowiedz Link
luckanowa Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 13.09.06, 23:17 Śnijcie cuda, cudeńka, a jutro niech one Wam się sprawdzą!!!! Odpowiedz Link
dankarol Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 13.09.06, 23:22 Kolorowych snów jak jesień jest kolorowa i radosnego uśmiechu rankiem. Odpowiedz Link
kasia573 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 14.09.06, 22:49 Ciao, ciao! Żegnam na trzy dni. Dobranoc! Jeszcze trochę się pokręcę. Hej!)) Odpowiedz Link
regine Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 14.09.06, 23:04 Zapomniałaby powiedzieć "Dobranoc". Więc śpijcie i śnijcie kolorowo Dobranoc, Odpowiedz Link
dankarol Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 14.09.06, 23:12 Po całym dniu spędzonym na łonie natury, coś mi sie oczki zamykają. Poodwiedzałam dzisiaj tereny znane z czasów szkolnych wakacji. Dobranoc i kolorowych snów życzę. Odpowiedz Link
tofika Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 14.09.06, 23:25 dobrej nocki... spijcie smacznie Odpowiedz Link
natla Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 15.09.06, 22:58 Styrana nieco życiem, idę do łóżka. Śpijcie dobrze, bo ja na pewno. Odpowiedz Link
malwina52 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 15.09.06, 23:32 natchniona przez Renie ide pod kolderke dobranoc Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 16.09.06, 00:13 Idę Malwinko Twoimi śladami,smyk pod kołderkę,spokojnej nocki wszystkim. Odpowiedz Link
dankarol Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 16.09.06, 00:25 Czas parapetówki zakończyć, bo komputer musze oszczędzać, żeby na dłużej starczył. buuu co ja biedna zrobię bez komputera. Odpowiedz Link
regine Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 16.09.06, 00:30 Dobranoc Kochani, szkoda i komputera i oczu. Czas do łóżek, nie mamy po 20 lat...Se ne vrati ... Dzień minął, spokojnie bezsteresowo. Czyli normalnie... Dobrej, spokojnej nocy. Dobranoc Odpowiedz Link
e-baba Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 16.09.06, 23:28 Dzisiaj był dobry dzień. Jutro też taki być musi. Dobranoc Wam, spokojnych snów. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 16.09.06, 23:51 Idę spać,jutro wybieramy sie na grzybki. Spokojnej nocki życzę i miłych snów Odpowiedz Link
regine Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 16.09.06, 23:54 Dzień do południa, moze być. Po południu, coś mnie trzęsie, siedzę w polarze w mieszkaniu, w który grzeja kaloryfery i w grubych skarpetach. Czyżby jakieś świństwo się przyplątało ? No i tak minął wieczór. Czas pod kołdrę, może tam będzie cieplej... Dobranoc Kochani, kolorowych snów, a jutro miłej niedzieli, życzę Dobranoc.... Odpowiedz Link
natla Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 17.09.06, 00:35 Reniu! A ja chodzę półgoła, w domu i poza nim, wszystkie okna pootwierane i porzeciąg hula.Ja to chyba z jakiejs innej planety pochodzę. )) Śpijcie dobrze. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 17.09.06, 22:19 Dobranoc , pyzy mam w oczach ))Miłego Markowania)) Odpowiedz Link
natla Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 17.09.06, 23:07 Pyzy? A tego nie znam ) Dobranoc również, rano trzeba wstać. Odpowiedz Link
e-baba Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 17.09.06, 23:09 Znikam, już pora. Trzeba nabrać sił na nadchodzący tydzień. Boże, jak ja nie lubię poniedziałków - do piątku po południu tak bardzo daleko... Śpijcie dobrze. Odpowiedz Link
regine Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 17.09.06, 23:20 Mam dzisiejszego dnia do popołudnia dosyć. Nerwówka niesamowita. Dobrze, ze się ta niedziela skończyła...A jutro rano wstać, więc pora spać. Dobranoc Kochani, jeszcze tylko jutro i w góry, lub na Mazury, jak pomylę pociągi ) Dobrej Nocy ) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 17.09.06, 23:21 Padam na nos,na grzybkach byo wspaniale,wszystkie ''obrobione''teraz czas na spoczynek) Dobranoc i miłych snów. Odpowiedz Link
dankarol Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 17.09.06, 23:34 Miłych kolorowych snów, o podróżach, o grzybkach i innych rozrywkach. Odpowiedz Link
maladanka Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 18.09.06, 21:07 łeeee, układam,przekładam,setki widokówek,tyle samo setek zdjęć, prospekty,foldery, listy, coś tam wyrzucam, ale szuflady i tak nie chcą się dosuwać Dobranoc, slubny przedreptuje mi za plecami z miną pt."A ja,kiedy ja do kompa?" -papapapa Odpowiedz Link
kasia573 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 18.09.06, 21:16 Dobranoc, nie gaszę dziś. Paaa! Odpowiedz Link
e-baba Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 18.09.06, 22:55 Dobranoc, dobranoc - jutro będzie świetny dzień (oczywiście - dla niektórych, jak to w życiu). Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 18.09.06, 22:58 Śniłem... Patrzyłem na wąską ścieżkę wijącą się pod górę . Wspinały się na nia postacie , lekkie w swych pięknych ruchach . Wokół, żółciły się liście drzew u swych szczytów zmieniające kolor na czerwony . Wyżej Zielone świerki pięły się wysoko zasłąniając góry . Kolor szary z brązowo rudawym, skał, przechodził pasmami i znikał wśród ciemnej zieleni lasu . Dobiegał do mnie radosny śmiech , pewnie dobrych znajomych kobiet. Pomagały sobie pokrzykując wesoło. Jedna z nich obejrzała się do tyłu i zauważyła nieznajomego . Przystanęła i podniosła rękę do oczu zasłaniając je od blasku natarczywego słońca . Ubrana w jasne spodnie a na szarych sportowych butach, prezentowały się jasne skarpety wywinięte na obrzeża. Brązowa bluzeczka opinała zgrabną sylwetkę . Ukłoiniłem się i podniosłem rękę w geście pozdrowienia . Inne towarzyszki także zatrzymały się i wolno odwracały głowy w moją stronę. Oczy iskrzyły mi z radości . Zdąrzyłem jeszcze krzyknąć do nich :- Pa miłe - i obudziłem sie a sen ten towarzyszy mi w każdej minucie długiego szarego dnia. Dobranoc Odpowiedz Link
dankarol Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 18.09.06, 23:14 Kolorowych snów życzę. Może mi sie przyśni spotkanie na szlaku Odpowiedz Link
natla Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 18.09.06, 23:14 Ścięło mnie. Morfeusz mnie ściga......jakby młodszych nie było.... Pa, pa, do jutra. Odpowiedz Link
regine Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 18.09.06, 23:32 Dobrych Nocy, życzę wszystkim, na najbliższy tydzień, może dłużej... Śpijcie i śnijcie, troszkę o nas. Dobranoc Kochani, Dobranoc ) Smutno będzie bez Was Ale wócimy.... Odpowiedz Link
tofika Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 19.09.06, 20:44 Dobrej nocki .. "Zakopane, Zakopane..to wlasnie ty i ja... tak bardzo chcialam znalezc slowa tej piosenki.. nie udalo sie.. Odpowiedz Link
dankarol Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 19.09.06, 22:32 Biegną do łóżka, bo rano muszę w drogę ruszyć. Dobranoc kolorowych snów Odpowiedz Link
mania1119 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 19.09.06, 22:39 Dobranoc.Chcialabym miec duzo takich dni jak dzisiejszy... Odpowiedz Link
natla Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 19.09.06, 23:12 Jeszcze Ci Maniu kilka zostało Też chyba pójdę trochę poczytać Śpijcie dobrze, śniąc cuda o Zakopanem. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 19.09.06, 23:17 Mialam bardzo miły dzień,zrobiłam porządek na balkonie,dokupiłam kwiatki jesienno-zimowe a wieczorem rozmawiałam z nasza Jolą chyba ze dwie godziny przez telefon) Dobranoc i kolorowych snów Wam zyczę. Odpowiedz Link
e-baba Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 19.09.06, 23:32 Dobranoc wszystkim. Śpijcie dobrze - i w dolinach, i w górach. Pięknych snów. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 20.09.06, 21:38 DObranoc Odpowiedz Link
natla Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 20.09.06, 23:12 Wreszcie dobrnęłam do łóżka, a jutro koro świt.... Śpijcie spokojnie i długo. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 20.09.06, 23:27 Ja tez zyczę Wam spokojnej nocki i miłych snów Odpowiedz Link
ania091951 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 20.09.06, 23:27 Natla widze ze dobrnelas do komputera a nie do lozka DOBRANOC spij spokojnie Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 21.09.06, 21:01 ...dobranoc. Odpowiedz Link
regine Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 21.09.06, 21:05 Dobranoc Kochani. juz ide spac. Bo jutro dzien pelen planow , ktore trzeba zrealizowac. Zakwasow nie ma, i to jest wazne. Spijcie i snijcie o tym co my tu widzimy )) Odpowiedz Link
e-baba Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 21.09.06, 23:41 Pora juz znikać. Jutro juz piątek, a po nim ... Kocham weekendy. Ciekawych snów Wam życzę... Odpowiedz Link
natla Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 22.09.06, 00:01 Zdechnięta dzis jestem więc pisanie mi nie idzie. Polatałam po lekarzach i wyszło, ze o Dojeździe do Zakopca mowy nie ma ( Śpijcie dobrze i spokojnie bo jutro dala pracusiów początek wolnego Odpowiedz Link
e-baba Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 22.09.06, 23:30 Dobranoc, spokojnych snów. Odpowiedz Link
natla Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 23.09.06, 00:23 Z przyjenością idę w kimono i Wam też takiej przyjemności życzę. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 23.09.06, 01:16 Jest juz bardzo póżno,czas na odpoczynek. Spokojnej nocki Wszystkim zyczę Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 23.09.06, 02:42 Widzę jak idziesz , we włosy wiatr Ci schował a roztargnione ręce próbują schwytać wisusa . Jeszcze chwilka i one mnie obejmą poczuję ciepło uśmiechniętej twarzy a moje włosy z Twoimi sie zmięszają. Jak miłość która wydobywa się z głębin serca i płynie pocałunkami do naszej pamięci . Zastygnie tam jak woskowa figura i tylko my dwoje mamy do niej klucz . Odnajdujemy go w splecionych ramionach przytuleni wpatrujemy się ciekawie w te jedyne uczucie pełne tkliwości. Dobranoc Odpowiedz Link
kasia573 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 23.09.06, 03:00 No, niestety tu weszłam. Niestety mówię nie z powodu przeczytania wiersza "do poduszki", ale uważam że to był świetny akcent końcowy tego wspaniałego dnia. Dlatego szeptem mówię doobraaanoooc! Śpijcie dobrze! Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 23.09.06, 20:55 Dziś mówię dobranoc spokojnie bez żadnych emocji ))) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 24.09.06, 00:04 Mnie tez już niema,spokojnej nocki i miłych snów zyczę Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 24.09.06, 20:57 Ech , gdybyś Ty wiedziała Jak tkliwość w mej duszy do ciebie wzrastała Jak w miłość ją zamieniałem czatując bez przerwy Pod twym okienkiem białym Ile czasu minęło i myśli zalęknionych Aż wreszcie poznałem zwiewność ręki twojej Wpatrując się w kreskę rzęs skromnie spuszczonych Usłyszałem z ust słodkich : Ja też ciebie kocham Przyklęknąłem wtedy na jedno kolano Ze wzruszenia ująłem rąbek sukni Twojej pocałowałem go czule jakbym ust twych sięgnął Spojrzałem z dołu w głębię lica gdzie rumieniec Jak róża czerwona z ogrodu kwitł Powstań proszę powstań- mówiłaś wzruszona A ręce delikatnie niosły me ramiona I mogłem poczuć bliskość kochanej osoby Od tego momentu myśl ma ciągle zajęta Uczuciem do ciebie co w skałę się wryło Patrzę jak cierpliwie spojrzenie twe pada W otchłań kartek białych pisząc listów mrowie Zachodzę nieraz z tyłu postać mą kochaną Obejmuję ramiona usta swe kierując W kształt łabędzi smukłej szyi pięknej Delikatnie dotykam muskam skórę twoją I czuję jak uczucie miłe płynie w głębię twoją Aż dojdzie do serca i zajmie jego powierzchnię całą. Ach, gdybyś ty wiedziała... Dobranoc) Odpowiedz Link
natla Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 24.09.06, 22:10 Sagi, Ty chyba jesteś zakochany ) Po przemiłym dnie na łonie, padam. Dziewczyny tak pięknie dziś dyżurują, że ogę się chyba urwać. Dobrej nocy. Odpowiedz Link
e-baba Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 24.09.06, 23:25 Ja też się pożegnam. Nagadałam się tu dzisiaj dosyć, ale to przecież sama przyjemność była, Spokojnych snów. Szkoda, że jutro poniedziałek. Dobranoc. Odpowiedz Link
kasia573 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 25.09.06, 00:05 Dobranoc, powoli się wycofuję w stronę łazienki. Jak ten Sagi poetycko i plastycznie zarazem opisuje... A tu zapach czosnku, oddychanie przez usta, eeech przyziemność! Ale biorę ze sobą do łóżka piękne kwiaty i opis. Mam nadzieję, że z tego wyjdą kolorowe sny, czego i Wam życzę. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 25.09.06, 00:12 Dobranoc kochani i na mnie juz czas,kolorowych snów Wam zyczę)) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 25.09.06, 20:46 Nic tu dzisiaj po mnie,idę spać. Dobrej i spokojnej nocki zyczę wszystkim. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 25.09.06, 20:47 Już jarzębina czerwienieje Ze wstydem, przed jesienią gałęzie kładzie. Ostatnie sójki ją odwiedzają Rwąc koral na szyjkę swoją. Kilka ziaren spadło w gęstwinę traw płochą. Jak moja miłość... Zima puchem białym pokryje ją szczelnie Mróz krystaliczny zetnie i przechowa Może nornica myszkując głodna Znajdzie twarde ziarenka pośród zawieszonej szarości I nic nie zostanie na przybycie wiosny. Jak moja miłość... Kwiecień znów zabrzmi wesołością szczebiotów Ruchem powietrza mąconym skrzydłami Samotna jarzębina wypuści delikatne Zielone listki ciekawe świata Pląsać będą w jasności promieni Jak moja miłość... A gdy żar lata i suchość powietrza Zwinie listki drzewa w ruloniki małe Jej świeże nasionka przyczają się cicho Czekając spragnione pierwszych kropli sierpnia Rozbłysną spragnione smakując słodką wilgoć Jak moja miłość... Odpowiedz Link
e-baba Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 25.09.06, 23:24 Dobranoc, bo kiepskie dzisiaj towarzystwo stanowię. Tak jakoś czasem jest. Lubię, jak Sagi "dobranockuje" przede mną. On tak pięknie żegna dzień, który właśnie odchodzi. Uwielbiam jarzębinę. Kokietki z tych jarzębin, stroją się w te korale, ale piekne są. Snów z jarzębinowymi koralami Wam życzę. Odpowiedz Link
kasia573 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 25.09.06, 23:40 Dobranoc, jutro może będzie lepiej... Odpowiedz Link
natla Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 25.09.06, 23:48 Będzie laepiej lepiej...na mur Spijcie dobrze. Do jutra. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 26.09.06, 22:15 Gdybym spojrzał w Twoje oczy tak nagle cóż mógłbym zobaczyć czy swoje odbicie gdy zawsze o świcie muskam ustami Twoją skroń czy śmiech wesoły szczery gdy stawiasz na stole talerzyk czy smutek rozstania naszego dotykający oba serca a może zdziwienie zupełne i pytanie czytelne czy jeszcze mnie pragniesz kochanie? Ty znasz odpowiedź przecież me serce stoi przy Tobie zaglądam Ci w oczy dlatego by znalęźć tam brzeg miłości chcę usiąść spokojnie niech fale Twojej miłości muskają mnie stale. Dobranoc Odpowiedz Link
e-baba Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 27.09.06, 00:18 Dobranoc Wam. Sagi, dziękuję, że dzisiaj znów przede mna dobranockowałeś. A Wam przypływów snów pieknych życzę. Dobranoc. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 27.09.06, 21:17 Jak wiatr na polach fruwam sobie głaszczę dłońmi snopki traw na których babie lato ułożyło się do snu . Wysoko czerń nocy panuje i nie pozwala nikłym rozbłyskom gwiazd dotrzeć do kołyszących się drzew stojących kępą nad rowem . Poczułem się senny i płynnym ruchem spadałem do pełnego zapachu pola. Przytuliłem się do wilgotnej ziemi a gdy odwróciłem się na plecy poczułem jak gałęzie drzew otulają mnie swoimi listkami. JAk dobrze mieć marzenia i Ciebie. Dobranoc Odpowiedz Link
regine Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 27.09.06, 21:21 Dobrej, spokojnej nocy, życzę Wszystkim. Dobranoc. Na dziś juz mam dsyć i klikania i czytania... Jutro też będzie dzień Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 27.09.06, 21:42 Dzięki Sagi za śliczną dobranockę)) Mam dzisiaj zakręcony dzień cos nie moge sie wyrobić i oczy mi sie zamykają,zaczął padac deszcz,idę pod prysznic i łóżka. Spokojnej nocki życzę wszystkim Odpowiedz Link
e-baba Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 27.09.06, 22:39 Podobnie jak Delwa, też mam zakręcony dzień. Spokojnej nocy i pięknych snów. Odpowiedz Link
regine Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 27.09.06, 23:13 Jeszcze raz Dobranoc i już mnie nie ma.... Odpowiedz Link
natla Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 27.09.06, 23:22 Nie wierzę Reniu, nie wierzę. A ja juz idę i dobrej nocki życzę....chyba niz idzie. Odpowiedz Link
mania1119 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 27.09.06, 23:25 Niech ja juz ide spac! Odpowiedz Link
dankarol Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 28.09.06, 00:10 Kolorowych snów życzę, a tym co spać nie mogą, kołysankę nucę Ach śpij bo właśnie księżyc ziewa i za chwilę zaśnie a gdy rano przyjdzie świt księżycowi będzie wstyd, że on zasnął a nie ty Odpowiedz Link
regine Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 28.09.06, 00:23 Chyba idzie i to dużymi krokami. Za ch...ę nie może mnie obłożyć... Nie wiem co jest ? Ale już po raz 3-ci "Dobranoc" mówię wszystkim. Mam nadzieję, że już po raz ostatni, a dziś, czyli 28 września po raz pierwszy. Dobranoc Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 28.09.06, 21:11 6327,6327,6327,6327, taki numer pomnika ze zdjęcia wynika jak ja biedniusi zasnę spokojnie kiedy twardy brąz metalu mój umysł przenika i dreszcz emocji po grzbiecie sie plecie ach gdyby u nas takie pomniki stanęły w brązie i marmurze naturze świadectwo dały a panom uśmiech z twarzy nie znikał by wcale jak mnie teraz pod kołdrę wskakuję i rój marzen mi to zagwarantuje. Dobranoc) Odpowiedz Link
mania1119 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 28.09.06, 23:35 Tez dość tego kręcenia sie.Ide spać-i Wy tez! Odpowiedz Link
regine Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 28.09.06, 23:37 Też już zmykam. Dobranoc) Tym śpiącym i jeszcze czytającym, lub Tym, którzy jeszcze może "wpadną" na forum i coś napiszą. Choć wątpię. Marazm zupełny... Kolorowych snów Odpowiedz Link
dankarol Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 28.09.06, 23:58 Dobranoc kolorowych snów Odpowiedz Link
e-baba Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 29.09.06, 00:02 Taki ten dzień dzis do niczego. Ale już sie kończy. I dobrze mu tak! Śpijcie dobrze. Do jutra... Odpowiedz Link
ania091951 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 29.09.06, 05:39 Mowie Wam dobranoc- Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 29.09.06, 23:11 Miałam zwariowany,ale miły dzień,czas na wypoczynek Spokojnej nocki kochani i kolorowych snów Wam zyczę. Odpowiedz Link
regine Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 29.09.06, 23:16 Zwariwany, zalatany, w kuchni, przy żelazku, na zakupach i spacerze. Ale fajny, lepszy niż wczorajszy Czas do łożka. Spokojnej nocy życzę. Dobranoc Odpowiedz Link
natla Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 29.09.06, 23:27 Dobrej, długiej, przespanej nocy. Odpowiedz Link
dankarol Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 29.09.06, 23:28 Dobranoc, idę wspominać Zakopane. Odpowiedz Link
ania091951 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 29.09.06, 23:28 Spijcie i o cudach snijcie Odpowiedz Link
e-baba Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 29.09.06, 23:44 Kochani, spijcie dobrze i sił na weekendowe klikanie nabierajcie, tak abym po powrocie miała duzo, duzo czytania. Odpowiedz Link
krista57 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 30.09.06, 23:26 Pierwsza sie odmeldowuje. Dobranoc,smacznego snu i miłej niedzieli życzę. Odpowiedz Link
natla Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 30.09.06, 23:54 Do łóżek, ale to już, jutro też jest dzień...)) Pa, pa, śpijcie dobrze. Odpowiedz Link
kasia573 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 01.10.06, 00:04 Idę sobie do łazienki, może 0 1.00 uda mi się zasnąć. Dobranoc, do jutra. Odpowiedz Link
luckanowa Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 01.10.06, 00:53 A ja wlasnie wyszla, z łazienki i też dobrej nocy wszystkim milusinskim!! Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 01.10.06, 22:24 Dobranoc wszystkim zyczę i snów kolorowych Odpowiedz Link
regine Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 01.10.06, 22:44 Dobrej Nocy, życzę Wszystkim, po takim pięknym, choć pod wieczór deszczowym dniu. Dobranoc Odpowiedz Link
natla Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 01.10.06, 22:57 Śpikcie spokojnie, choć niektóre jeszcze bedą rozkolysane Odpowiedz Link
e-baba Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 02.10.06, 00:25 Śpijcie dobrze, sny piękne śnijcie... Odpowiedz Link
mira54 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 02.10.06, 23:24 Kolorowych snów, wesołego hop na łóżko. Odpowiedz Link
natla Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 03.10.06, 00:03 Pa, pa, do jutra. Odpowiedz Link
regine Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 03.10.06, 00:06 Koniec czytania, odplamiania i innych przyziemnych rzeczy. Czas do łóżka. Dobrej, spokojnej nocki Dobranoc. Do jutra ) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 03.10.06, 00:10 Może jutro słoneczko zaświeci,dzisiaj było szaro i bardzo wietrznie za oknem. Dobranoc wszystkim i miłych snów Odpowiedz Link
kasia573 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 03.10.06, 23:32 U nas raczej nie zaświeci, chyba że w duszy. Dobranoc!Trzeba raniutko wstać. Miłych snów! Odpowiedz Link
regine Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 04.10.06, 00:40 Nie muszę wstawać. Ale kilka spraw muszę załatwić. Dzień jak dzień. Za dużo przy komputerze, za mało na spacerze. Jutro sobie pofolguję, bo muszę wyjść z domu. Dobrej nocki i kolorowych snów Dobranoc, tym już śpiącym i jeszcze się nie kładącym do łóżek ) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 04.10.06, 00:47 Dosypiacz był,więc ide spać,dobrej nocki Wam zyczę) Odpowiedz Link
regine Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 04.10.06, 23:33 Dziś minęło zupełnie niepostrzeżenie. Jutro trochę spraw do załatwienia, urzędowych. Może zakupy w Tesco. W piątek chyba pojadę na grzyby i tak to prawie tydzień ma się ku końcowi. Naklikałam się dziś deczko. Dobranoc więc mówię Wam i klawiaturze. Czas na odpoczynek. Spokojnej nocy i dobrych snów. Dobranoc. Odpowiedz Link
natla Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 05.10.06, 00:27 Dzień pełen wrazeń. Podróż 30 km, latanie po lekarzach (wyniki badań rewelacyjne ), ale dolegliwości nie mijają, a w przerwie frycka... poprawiny. Krótko obcięte włosiska (dawno nie miałam) i mimo, ze chciałam koniecznie zmienić kolor na ciemniejszy, uchwalono, ze tylko jasne pasemka. Trudno, moze być. Śpijcie dobrze. Odpowiedz Link
mania1119 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 05.10.06, 21:33 Wlasciwie to sie nawet dzis nie przywitalam (jak zwykle)-ale moze uda mi sie isc wczesniej spac.No to dobrej nocy! Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 05.10.06, 22:11 Śpij maleńka uśnij już niechaj księżyc zajrzy dzisiaj do okienka twego noc kołysze Cię do snu moja miłość tak zwyczajna dzis pilnuje kolorowych snów. Choć daleko jestem gdzieś niewidzialny , niewidoczny moja miłość tak zwyczajna dziś oplecie serce Twe. Zamknij , zamknij proszę oczy swoje, nie patrz w dal moja miłość tak zwyczajna już do ciebie bierzy . Utul , utul swoje lęki połóż głowę na podusię moja miłość tak zwyczajna ucałuje usta twe. Tśśśśśśś............ Dobranoc Odpowiedz Link
tofika Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 05.10.06, 23:02 ale pieknie tu Sagi..wierszem --kolysanką do snu ulozyl... Dobrych snow.. dobranoc Odpowiedz Link
regine Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 05.10.06, 23:07 Minął czwartek, nie wiem jak i nie wiem kiedy...Jutro już piątek... Dobrej Nocy Kochani. Dobranoc...Śpijcie i śnijcie kolorowo...) A Sagi ma dar układania do snu. Fakt. Odpowiedz Link
e-baba Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 05.10.06, 23:52 Jutro piątek!!! Super. Pieknych snów. Odpowiedz Link
kasia573 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 05.10.06, 23:54 Dobranoc! Śnijcie o czymś wspaniaaałym. O podróżach może? Odpowiedz Link
natla Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 06.10.06, 00:19 Dobrej nccy, wstaje za 4 h na basen Odpowiedz Link
ania091951 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 06.10.06, 06:15 Chyba tez juz pojde spac -Dobranoc Odpowiedz Link
maladanka Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 06.10.06, 23:30 wczorajszy śpiewająco, a dzisiejszy - też ciekawie, troche w plenerze trochę roboty domowe,taka piękna jesień u nas,że aż żal,że noc sie robi i kolory odpoczywają.Śnijcie ślicznie...aaaaa....aaaaaa.... Odpowiedz Link
natla Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 06.10.06, 23:57 ....były sobie kotki dwa..... Mnie też dzień dobrze przeszedł. Znów długi spacer po parku, dobry obiadek (choć ja tylko trawę zjadłam ((). Pa, pa. Padłam, chyba niż się zbliża. Odpowiedz Link
e-baba Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 06.10.06, 23:58 Przywitałam się, pogadałam a teraz już pora znikać. Pieknych snów z wszystkimi kolorami jesieni Wam życzę. Odpowiedz Link
vogino55 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 07.10.06, 00:27 Miluchy Wy moje ide spać,,,,,,,,Rano trzeba wstac ,,,budzikom śmierć,,,,,,,,lalalalaaaa Wojjjjccccccciiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeccccccccccccchhhhhhhhhhhhhhhh pa dobranoc Odpowiedz Link
mania1119 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 07.10.06, 00:31 Ja tez zmykam.A az szkoda sie z Wami rozstawac... Odpowiedz Link
kasia573 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 07.10.06, 00:37 Cześć! Dobranoc! Lecę z Gawiarenki z pełnym brzuchem. A niech tam! Dobrych snów )) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 07.10.06, 00:54 Miałam bardzo pracowity dzień,właściwie cały tydzień,jutro przychodzą znajomi,trzeba sie wyspać bo i coś niedospana jestem ostatnio. Spokojnej nocki i miłych snów Wam zyczę Odpowiedz Link
regine Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 07.10.06, 01:01 Też pracowity dzień za mną. Jutro też coś tam się wynajdzie do robty. Minął piątek, sobota też minie i tak dzień za dniem... Dobranoc Kochani. Do jutra . Odpowiedz Link
regine Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 08.10.06, 00:07 Dobrej Nocy Kochani. Ta dzisiejsza wspinaczka mnie wykończyła... Dobranoc, do jutra Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 08.10.06, 00:38 Dzień mimo niepogody był udany i miły) Dobranoc wszystkim i kolorowych snów. Odpowiedz Link
kasia573 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 08.10.06, 01:57 Dobranoc. Morfeusz dziś już mnie objął, ale wyrwałam się jeszcze.Pa! Odpowiedz Link
natla Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 08.10.06, 22:44 No to jeszcze z kundlem na małe siusiu i do do wyrka. Dobranoc. Odpowiedz Link
regine Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 08.10.06, 23:10 Zimna niedziela i wietrzna. Śpiąco, czytająco, leżąco, ten dzień spędziłam. Czyżby jakiś przeziębienie mnie brało ? Dobranoc Kochani ) Odpowiedz Link
natla Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 08.10.06, 23:17 Znowu Reniu? ) A ja mam jeszcze na dobranoc porcyjkę nienajlepszych fotek dziś zrobionych. Skoro juz są, to niech sie pokażą ) img526.imageshack.us/img526/6466/ksizycat5.jpg img526.imageshack.us/img526/6264/satelitaem0.jpg img526.imageshack.us/img526/5739/zachii3.jpg img526.imageshack.us/img526/8084/zachdqu4.jpg Odpowiedz Link
kasia573 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 08.10.06, 23:58 Dobranoc. Też polegująco spędziłam ten dzień i chyba ze 12 ptasich mleczek zjadłam! Tydzień zapowiada się wspaniale, jeśli chodzi o pogodę. Bye! Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 09.10.06, 00:00 Padam na nos,czas do łózka dobranoc do jutra,ale się będzie działo!!!! Odpowiedz Link
kasia573 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 09.10.06, 00:12 Delwuś, będę jutro ok.22.00. Zadbasz o mnie, zostawisz coś? Coś trzeba dostarczyć? Odpowiedz Link
tofika Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 09.10.06, 01:00 Dobranoc, śnijcie cuda........... Odpowiedz Link
ania091951 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 09.10.06, 05:24 Niedziela minela trzeba isc spac DOBRANOC Do zobaczenia Odpowiedz Link
mania1119 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 09.10.06, 21:41 Jeszcze wprawdzie nie ide spac ale zmykam,i mam nadzieje,ze spotkamy sie jutro jak zwykle.Dla wszystkich:kolorowych,pieknych snow,nie majacych nic wspolnego z moim mottem!(ja tylko lubie takie zgrabne zdanka,niekoniecznie sie nimi przejmuje do dna!). Odpowiedz Link
mira54 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 09.10.06, 22:01 Poczytałam Was troszeczkę, ale tych zaległości tak szybko nie nadrobię. Pozdrawiam wszystkich cieplutko i życzę spokojnej nocki. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 09.10.06, 22:35 Gdy korek od szampana poturla się do kącika nawet gospodyni nie odnajdzie zagubionego ostatnie bombelki usmiechów wypełzną z butelki tam na dnie duszy pozostanie uczucie niedosytu rozpierające dopóki sen nie wypełni pokoju jak zatrzymać te słodkie chwile, ścielić je codzień aż pokryja zmurszałą pamięć bo czy znajdzie się inny kronikarz zdolny zatrzymać i utrwalić każdą godzinę bytności tych, którzy pragną, klikając bez końca. Dobranoc Odpowiedz Link
kasia573 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 09.10.06, 23:43 Dobra...la, la, la...noc la, la, la. Do ju...la, la, la...tra la, la, la, Hej, ha! Odpowiedz Link
e-baba Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 10.10.06, 00:05 Święto świętem - ale jutro do pracy. Pieknych snów o kolejnych numerach - większych, wielkich i wielgaśnych. Śpijcie dobrze. Odpowiedz Link
regine Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 10.10.06, 00:27 Dobranoc Kochani. Po dniu pełnym wrazeń czas do łóżka . Spokojnej nocy Odpowiedz Link
e-baba Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 10.10.06, 22:51 Spokojnej nocy, która wypoczynek przynosi. Odpowiedz Link
tofika Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 11.10.06, 23:09 Dobrej nocki... milych snow... Odpowiedz Link
natla Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 11.10.06, 23:11 Po emocjach meczowych padam, zdaje się nie ja jedna ) Mam "sznapsbaryton", zobaczymy, co będzie jutro. Śpijcie dobrze. Odpowiedz Link
e-baba Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 11.10.06, 23:24 Natla, dobrze, że forumowe rozmowy nie wymagają głosu - jakoś jutro sie z nami dogadasz po tych kibicowych okrzykach. Śpijcie wszyscy dobrze i piękne sny śnijcie. Dobranoc. Odpowiedz Link
regine Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 11.10.06, 23:54 Dobranoc, przegapiłam końcówkę meczu. Coś serce mi nawaliło, z nadmiaru wszystkiego. Oj, nieciekawie się czułam. Ale już jest lepiej. Lezę do łóżka...Pa, Dobranoc Wszystkim. Może jutro się pokażę jak bedzie internet, a może już zrobili...??? Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 12.10.06, 22:58 Dzisiaj wieczorem moglam wreszcie troche ''pogadac''z Wami,wczoraj nie dało się nawet nie mogłam sobie pokląć,stronki otwierały mi się ech!!!! szkoda słów. Idę do łózeczka po tym piwie mam szum w głowie Dobranoc wszystkim,spokojnej nocki. Odpowiedz Link
czarny.humor Spaaadam!! Miałem dzisiaj ciężką lekturę! 12.10.06, 22:56 W gawiarence z Konstytucją i "Starką"!! )) Odpowiedz Link
tesunia Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzien 12.10.06, 23:01 podsumowujac dzionek, ; byl OK nawet pogodowo rowniez, Wszystkim szybkiego zasniecia zycze i snow w kolorach jesiennych. Odpowiedz Link
kasia573 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzien 12.10.06, 23:06 Dzień fajny. Trza iść spać. Dobranoc i pięknych w jesiennych barwach snów życzę. Odpowiedz Link
natla Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzien 12.10.06, 23:35 Nie zdążyłam Was poczytać... Pa, pa, śpijcie dobrze. Odpowiedz Link
tofika Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzien 12.10.06, 23:40 dobra, ..jutro tez bedzie dzien... dobrej nocki .. szuruszuru babcia zabcia idzie lulu Odpowiedz Link
ania091951 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzien 12.10.06, 23:58 Spijcie ja tez Was poczytam-widze ze jest duzo czytania Odpowiedz Link
regine Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzien 13.10.06, 00:16 Dobranoc Kochani Ciężki dzień. Dobrze, że minął...Może i noc minie... I tak dzień za dniem.... Odpowiedz Link
jolanta1500 Dzień dobry wszystkim 13.10.06, 06:43 Zyczę szczęśliwego 13-tego i miłego weekendu Odpowiedz Link
malwina52 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 13.10.06, 23:54 spokojnej nocki Odpowiedz Link
regine Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 14.10.06, 00:08 Dobrej, spokojnej nocki, po bardzo miłym dniu ) Dobranoc i ja mówię Wszystkim. Czas do łóżka.... Odpowiedz Link
regine Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 14.10.06, 23:07 Dobrej nocy Kochani. Dziń przemiły, już dawno takiego nie miałam Ale zbyt dużo wrażeń na dziś i do tego noc zarwana na "Gadam sobie nocą" ,kładzie mnie do łóżka. Dobrej nocki. Do jutra )) Odpowiedz Link
natla Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 15.10.06, 00:00 No trzeba sie w końcu kiedyś wyspać. Śpijcie długo i spokojnie. Odpowiedz Link
kasia573 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 15.10.06, 00:06 Ja też żegnam. Jakoś nie chciało mi się spać po poprzedniej nocce. Jeszcze się poplączę po kuchni i legnę. Pa! Miłych weekendowych snów! Odpowiedz Link
e-baba Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 15.10.06, 00:30 Jasnych snów Wam życzę. Dzień minął bardzo gadatliwie. Jutro, niestety, będzie bardzie milczący - do gadania bowiem czasu sporo trzeba. Dobranoc. Odpowiedz Link
mania1119 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 15.10.06, 03:32 No cóż,dobranoc... ________________________________ Ciesz się chwilą.Ta chwila to Twoje życie! Odpowiedz Link
tesunia Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 15.10.06, 22:02 czlapie w lozeczko, a Wy miejcie sobie mily wieczor. Odpowiedz Link
regine Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 15.10.06, 22:40 Dobrej nocki. Już zmykam, muszę jeszcze skończyć książkę . Kolorowych snów ) Odpowiedz Link
tofika Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 15.10.06, 22:47 komu .. jak? co? gdzie? a mi do lozeczka ..tuptup... czas dobrych senkow, i td ... ach magnesik jakis czy .. ? dobranoc........... Odpowiedz Link
e-baba Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 15.10.06, 23:29 No cóż, dzisiejszy dzień nie był taki dobry jak wczorajszy. I co z tego, że sobie go ładnie zaplanowałam i przewidziałam mnóstwo czasu na Forum? Ot, samo życie... I znów pięc dni do nastepnego weekendu. Szkoda... Spokojnej nocy wszystkim. Odpowiedz Link
natla Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 16.10.06, 00:39 Babiszcze, udanego tygodnia i wolnego weekendu! Padam juz. Dobranoc Odpowiedz Link
regine Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 16.10.06, 01:03 Ja też już robię odlot...Dobranoc po raz drugi... Odpowiedz Link
mania1119 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 16.10.06, 01:05 Kolorowych snow.Tez ide spac.Do jutra.(dzis). Odpowiedz Link
regine Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 16.10.06, 23:09 Po udanym, choć chłodnym dniu, czas na odpoczynek. Dobrej nocy Odpowiedz Link
mania1119 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 17.10.06, 00:10 Założe sie Reniu,ze jeszcze i tak choc troszke popatrujesz na Forum-wiec pozdrawiam.Ja tez zmykam,bo jutro praca od rana.Tym co jeszcze zostaja zycze milego gadania,tym,co zmierzaja do przyjecia pozycji mniej wiecej horyzontalnej-kolorowych snow zaraz albo za chwile... Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 17.10.06, 00:32 Strasznie mi się bużka drze idę spać,spokojnej nocki Wam zyczę)) Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 17.10.06, 22:22 Podobno dawno nie pisałem , może ... Twoje oczy kochane oczy kryje się w nich usmiech a gdy przebije się głębiej zobaczę w kąciku skuloną wątpliwość jak długo jeszcze muszę powtarzać to zaczarowane słowo kocham byś uwierzyła i już bez żadnej troski kładła na mym ramieniu głowę tak chciałbym muskać skroń ustami i szeptać ci do uszka rzewne słowa zatapiać we włosach palce tulić twarz do ciepłej dłoni pachnącej szczęściem chciałbym w oczach Twych odnaleźć spokój serca Twojego pełnego miłości serca. Dobranoc ) Odpowiedz Link
tofika Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 17.10.06, 23:41 SAgi trafil w rowniutko ..22,22 bo wpisal pieknie i .. wyslal by ktos mogl poczytac... nie mam zadnej pewnosci ze pojde spac.. Mowie dobranoc... spokojnej nocki..pa WAM... Odpowiedz Link
kasia573 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 17.10.06, 23:48 Dobranoc! Lecę spać! Odpowiedz Link
kasia573 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 17.10.06, 23:48 Milusich snów życzę! Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 17.10.06, 23:55 Ten ktoś to Wy On wiedział że w ich sercach malutka furka istnieje przepuszczająca melodię słów i trzeba mówić te słowa miłości by nie trafiały w wstydliwą próżnię ale oparte o serca tkliwe przekazywały je dalej i dalej i dalej.... dobranoc x2 ) Odpowiedz Link
natla Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 17.10.06, 23:57 My Ci też dobranoc. Śpijcie dobrze. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 17.10.06, 23:59 Tez mówie Wam dobranoc czas na spoczynek,kolorowych snów Wam zycze Odpowiedz Link
regine Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 18.10.06, 00:53 Też już uciekam. Dobrej, spokojnej nocy i kolorowych snów. Dobranoc Odpowiedz Link
wirella Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 18.10.06, 21:18 Dobranoc,po 2 dniach tak wyczerpujących oczy mi się kleją. Coś mi na mózg padło i wczoraj przez 10 godzin sprzątałam. Dziś natomiast udalam się na odległy targ na zakupy,a potem do okulisty i w związku z tym prawie oślepłam na parę godzin* (atropina).Najwcześniejszy termin na n astępną wizytę to 20 lipca 2007,można się załamać Odpowiedz Link
dankarol Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 18.10.06, 21:15 Dobranoc. Miłych snów. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 18.10.06, 21:38 Przebiegł obok tak lekko minął rozpiętą kurtkę musnął złote włosy zdmuchnął paprochy zawirował zatańczył obok wesołych twarzy wzbił się w górę dosięgnął konarów potargał je litościwie pozwalając pozostać liściom przypiętym i pognał dalej przekomarzać się ze szczęściem wędrujących ludzi warszawski wiatr październikowy wiatr. Dobranoc ) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 18.10.06, 23:04 Dzięki za jesienną nutke Sagi) Wybywam do spanka jutro musze wstac bardzo wczesnie. Spokojnej nocki zyczę wszystkim. Odpowiedz Link
regine Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 19.10.06, 00:01 Dobrej nocy, życzę. Dobranoc Odpowiedz Link
e-baba Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 19.10.06, 00:33 Nie było mnie tak krótko, a tak mi Was brakuje. Jeszcze trochę pobiegam - gdzies, po coś, dla kogoś i wrócę na dłużej. Śpijcie dobrze i niech piekne rozmowy Wam się śnią - w pażdziernikowym nastroju, którym na dobranoc tak pięknie pożegnał nas Sagi. Odpowiedz Link
natla Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 19.10.06, 00:42 Jutro Was poczytam, bo Matka Założycielka i Banitka mnie wykończyły. Pa, pa, dobranoc. Odpowiedz Link
mania1119 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 19.10.06, 00:49 Chyba juz wszyscy poszli spac ,tylko ja sie tu sama poniewieram.No to trudno-ja tez zmykam. Odpowiedz Link
kasia573 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 19.10.06, 22:47 Dziś tylko poczytałam troszeczkę przy herbatce. Padam po rannej zmianie. Tym, którzy mieli fajny dzień, życzę podobnej nocy. tym zaś, którym nie było dziś najlepiej życzę poprawy i dobrych snów. Odpowiedz Link
regine Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 19.10.06, 22:56 Straszny dzień od samego rana. Już wczoraj wieczorem się zapowiadał, że będzie zły. Do tego niemiosierna migrena. Rzadko mam takie dni jak dziś. Oby się już nigdy nie powtórzyły. Dobranoc Kochani. Idę z ciepłym okładem na oku do łóżka. Może przejdzie tak jak zawsze. Oby tylko nie całą noc...Dobranc Odpowiedz Link
tofika Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 19.10.06, 23:19 dobrej nocki... poutulajcie w swoich lozeczkach...i do swoich najpiekniejszych mysli... jutro slonko wzejdzie napelni nowymi dobrymi promykami... i bedziemy znow cieszyc... Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 19.10.06, 23:56 Jak ptak chcę szybować w przestworzach w blasku promieni wzlatywać pod chmury kąpać sie w falach ciepłych powietrza łagodnie lądować na konarze w cieniu gdzie listków pełno spiewajacych wietrzną piosenkę nastroszyłbym piórka tylko po to byś mogła mnie oglądać strojnego i nie broniłbym się wcale gdybyś w ręce mnie chciała schwycić zasnąłbym spokojnie natychmiast słuchając z ust Twoich szeptów tkliwych. dobranoc ) Odpowiedz Link
natla Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?... 20.10.06, 00:40 Śpijcie dobrze....dzisiaj będzie dobry dzień... Odpowiedz Link