edik77 02.07.05, 11:37 Napiszcie, proszę, jak się sprawuje szybkość 256. W sierpniu kończy nam się umowa na neostradę, a kablówka ma kuszącą ofertę. Pomóżcie mi podjąć decyzję. Dzięki. EDik Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mazuba Re: kto korzysta z "kablówkowego" internetu? 02.07.05, 20:54 ja korzystam z kablowkowego netu. bardzo rzadko sa awarie ( z tego co slysze od znajomych to mozna uznac, ze u nas nie ma ich wcale), ale cena wysoka wg mnie. korzystam z gryfnetu. pozdr magda Odpowiedz Link Zgłoś
jamessz Re: kto korzysta z "kablówkowego" internetu? 02.07.05, 21:24 mam internet UPC. jest fajna promocja bo 1024 tylko 70zl za miesiac a 2 mies sa za 1zl. jak dla mnie jest to aktualnie najlepsza oferta na rynku szczecinskim, jedyna wada ze ograniczona terytorialnie. polecam link do instalatora dareksantor.upc.chello.webpark.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
kacha_g Re: kto korzysta z "kablówkowego" internetu? 02.07.05, 23:58 Mieszkam w stanach i w zasadzie jest to jedna z popularnirjszych drog kozystania z internetu. Przez jakies osiem miesiecy mialam jeden problem z przesylem, ale po telefonie do operatora okazalo sie, ze zmieniaja kable. Chwale sobie takie rozwiazanie. Proponuje je, gdyz tu jest sprawdzone. Odpowiedz Link Zgłoś