Dodaj do ulubionych

Gdzie jest portal bielskiej SM? dotyczy SM

11.04.06, 18:03
Tutaj możecie sobie pobluzgać na SM - spółdzielcy!!!
Oczywiście jako pierwszy dopisze swój idiotyczny komentarz wiceprezes SM.

-------------------------------
"Jeden tam tylko jest porządny człowiek: prokurator, ale i on, prawdę mówiąc,
świnia." M.W.Gogol
Obserwuj wątek
    • khaki3 Re: Gdzie jest portal bielskiej SM? dotyczy SM 11.04.06, 18:19
      A ja bluzgac nie bede tylko chcialabym dodac od siebie,ze klatki wygladaja jak
      pobojowisko, a panie sprzatajace nie moga przeciez same malowac tych klatek i
      chcialabym,aby wreszcie cos zrobili z drzwiami w mojej klatce, bo klamka sie
      zepsula i dzisiaj z samego rana sasiedzi wyjsc nie mogli, i trzeba bylo po
      piwnicy chodzic,zeby przejsc do innej klatki i od zewnatrz wypuscic
      "uwiezionych", i na sam koniec dodam,ze skrzynki na listy sa w oplakanym stanie(
      choc nie wiem czy to nalezy do "obowiazkow" Sm ale tak jesli juz o klatkach
      pisze to dodam i skrzynki)
      • pawlozsiul Khaki, gratuluję wyboru na wiceprezesa SM 11.04.06, 18:27
        Teraz będziesz miała większe mozliwości odnowienia klatek i wymiany klamek.
        Nieobecny Serwis powołał Cię na to stanowisko.
        • khaki3 Wybacz wole byc prezesem, co mi po wice? 11.04.06, 18:29
          Pozatym sama sie powolalam:) Jest zle wiec moze byc wylacznie lepiej.
        • mnie-tu-juz-nie-ma Re: Khaki, gratuluję wyboru na wiceprezesa SM 11.04.06, 18:30
          pawlozsiul napisał:

> Teraz będziesz miała większe mozliwości odnowienia klatek i wymiany klamek.
          > Nieobecny Serwis powołał Cię na to stanowisko.

===============================

Znowu rżniesz głupa!!!

Ja pisałem o komentarzu wiceprezesa, a nie oskardze na jego nieudolność!!!
          Myśl trochę, bo to forum dzięki tobie zdebileje niebawem.
          świnia." M.W.Gogol
          • pawlozsiul Re: Khaki, gratuluję wyboru na wiceprezesa SM 11.04.06, 18:32
            mnie-tu-juz-nie-ma napisał:

> > Myśl trochę, bo to forum dzięki tobie zdebileje niebawem.
            Poważnie myślisz, że mamy aż taki wpływ na to forum? Niezły bufon jesteś.
            • khaki3 Re: Khaki, gratuluję wyboru na wiceprezesa SM 11.04.06, 18:34
              Mowicie towarzyszu,ze takiego wplywu nie macie?a towarzyszka,ktora tez lezala
              stwierdzila,ze jednak jednostki maja duzy wplyw na forum. hmmm towarzyszcu cos
              krecicie krecicie.
              • pawlozsiul "za_cccp" to Ty?! 11.04.06, 18:40
                Rzeczywiście, pojawia się pod Twoją nieobecność. Ale jednak nie - zbyt wiele
                różnic, wycofuję.
                • khaki3 z wami towarzyszu naprawde cos nie tak 11.04.06, 18:43
                  piszecie o sobie w liczbie mnogiej os. trzeciej. wiec stosujac sie do waszego
                  toku "myslenia" doszlam do wniosku,ze trzeba sie zwracac do was jak jak
                  nalezy.towarzyszu nie udawajcie,ze nie wiecie o co chodzi. wprwadzie rodzilam
                  sie nie tak dawno temu ale pamietam jeszcze,ze zwracano sie per towarzyszu.
                  ateraz udajecie,ze nie wiecie o co chodzi i jeszcze posadzacie mnie o inne nicki!
                  • pawlozsiul Towarzyszko Khaki! 11.04.06, 19:06
                    Wskażcie wspólne fronty walki, na których możemy sie spotkać, a oczywiście -
                    pomożemy. Zdumieliście mnie, bo sądziłem, że raczej należy sie do Was
                    zwracać: "Siostro".
                    • pawlozsiul Gratulacje, Khaki! 11.04.06, 19:08
                    • khaki3 Siostro?Ja zakonnica nie jestem 11.04.06, 19:13
                      a jesli sadzisz,ze moj feminizm up[rawnia ciebie czy kogos innego do nazywania
                      mnie "siostra" to sie mylisz. to,ze jestem feministka nie znaczy,ze sie
                      "przyklejam" do kazdego pomyslu feministycznego. tak samo jak to,ze
                      jestemkobieta wcale nie znaczy,ze tak jak reszta kobiet chce wyjsc za maz i
                      rodzic dzieci. bo przeciez przynaleze do jakiejs grupy spolecznej prawda?w tym
                      przypadku do kobiet, feministek,. a jesli ktos przynalezy do grupy katolickiej
                      czy to znaczy,ze ma byc, mowic, i myslec jak inni katolicy?czy tylko nas
                      feministki chcesz pozbawic indywidualnosci?
                  • pawlozsiul Khaki, tak sobie przypomniałem... 11.04.06, 20:26
                    Co z tymi kilkunastoma wnioskami o ban dla mnie? Odrzucone?
                    • khaki3 A co do czego? 11.04.06, 20:35

• pawlozsiul Re: A co do czego? 11.04.06, 20:44
                        Przepraszam, nie zrozumiałem. "co" i "do czego"?
                        • khaki3 Re: A co do czego? 11.04.06, 21:53
                          no wlasnie co do czego ma sie ta twoja "wypowiedz"??
            • mnie-tu-juz-nie-ma Re: Khaki, gratuluję wyboru na wiceprezesa SM 11.04.06, 18:36
              pawlozsiul napisał:

> mnie-tu-juz-nie-ma napisał:
              >
              > > > Myśl trochę, bo to forum dzięki tobie zdebileje niebawem.
              > Poważnie myślisz, że mamy aż taki wpływ na to forum? Niezły bufon jesteś.

========================================
              Uwaga odpowiadam pawlozsiulowi:
              -----
              Baranie przecież to m.in. ty to forum tworzysz....

świnia." M.W.Gogol
          • agroturystyczny Re: Khaki, gratuluję wyboru na wiceprezesa SM 11.04.06, 19:13
            oj krzysiu jak zawsze taki sam? nic Ci nie pomogło.
            • mnie-tu-juz-nie-ma Re: Khaki, gratuluję wyboru na wiceprezesa SM 11.04.06, 19:15
              agroturystyczny napisał:

> oj krzysiu jak zawsze taki sam? nic Ci nie pomogło.

A tobie czemu nie pomogło?

świnia." M.W.Gogol
        • mnie-tu-juz-nie-ma Re: Khaki, gratuluję wyboru na wiceprezesa SM 11.04.06, 18:53
          pawlozsiul napisał:

> Teraz będziesz miała większe mozliwości odnowienia klatek i wymiany klamek.
          > Nieobecny Serwis powołał Cię na to stanowisko.
          ==========================================

Jako że ty pawlozsiulu znowu nie wiesz o co chodzi pozwól, że
          zadam wywołanemu kilka pytań:

1. Podczas zebrania grupu członkowskiej os. Północ zimą 2005 r. przegłosowano
          wniosek Pawła Buszki, aby zaniedbany placu osiedlowy używany jako parking
          przebudować na boisko do koszykówki.
          Kiedy rozpocznie się realizacja tej inwestycji?

2. Innym wnioskiem było stworzenie portalu internetowego SM, aby każdy członek
          spóldzielni miał wgląd do dokumentów SM, które gwarantuje mu ustawa o
          spółdzilczości. Wynika to stąd, że zarząd nie dotrzymał obietnicy dostarczenia
          wszystkim członkom SM obowiązującego statutu.
          Kiedy rozpocznie się realizacja tej inwestycji?

świnia." M.W.Gogol
          • pawlozsiul a skąd ja mam to wiedzieć? Zgadywać? 11.04.06, 19:03
            • mnie-tu-juz-nie-ma Re: a skąd ja mam to wiedzieć? Zgadywać? 11.04.06, 19:08
              a skąd ja mam to wiedzieć? Zgadywać?
              Autor: pawlozsiul
              Data: 11.04.06, 19:03

To jaki masz interes aby dyskutować i to na dodatek głupio z tymi, którzy to
              wiedzą?
              Czyżbyś z naiwności krył tego, "któremu coś tam zawdzięczasz".
              A po za tym - jak nie wiesz to zapytaj tego "któremu coś tam zawdzięczasz".
              Jak ci odpowie to się dowiesz.
              świnia." M.W.Gogol
              • pawlozsiul a co zawdzięczam? 11.04.06, 19:19
                Bo nie łapię. Poza tym nie dyskutowałem o tym, tylko o Twoich nieszczęsnych
                sztachetach.
                • mnie-tu-juz-nie-ma Re: a co zawdzięczam? 11.04.06, 19:21
                  pawlozsiul napisał:

> Bo nie łapię. Poza tym nie dyskutowałem o tym, tylko o Twoich nieszczęsnych
                  > sztachetach.

Znowu nie jażysz? To po co zabierasz głos o tym o czym nie ma pojęcia?
                  Chyba, że jak zwykle głupa rżniesz!!!
                  świnia." M.W.Gogol
                  • pawlozsiul Zastanów się, co piszesz 11.04.06, 19:22
    • konsum5 a co... ja też coś napiszę. 11.04.06, 18:24
      Mnie tam interesuje wątek poruszony przez "wielkiego nieobecnego", dotyczący
      podejrzeń o czyny lubieżne na dziewiętnastolatce.
      Proszę o szczegółowe rozwinięcie wątku, bo nie tylko ja jestem ciekaw.
      Wszyscy są ciekawi, tylko się wstydzą.
      • khaki3 Re: a co... ja też coś napiszę. 11.04.06, 18:26
        Ja nic nie wiem o zadnym czynie lubieznym:(
        • konsum5 Re: a co... ja też coś napiszę. 11.04.06, 18:31
          aaaaaaaaaaaaaaaaa, tu Cię mam, jak o seksie to sie pojawiłaś, co???
          A tal to konsuma nie zauważa!!!
          • khaki3 Głodnemu chleb na mysli;) 11.04.06, 18:33
            A i Ukochany w pracy 4 dzien:( Wiec jak tylko seksik w temacie to ja szybciutko
            na miejscu,zeby chociaz posluchac :D

Jak nie zauwaza?No co ty wygadujesz? Widze,przeciez ciagle widze, nawet na
            zielonomi mrygasz!
            • konsum5 Re: Głodnemu chleb na mysli;) 11.04.06, 18:38
              JAK to na zielono????, że co niby w wojsku jestem???
              • khaki3 Re: Głodnemu chleb na mysli;) 11.04.06, 18:44
                A no tak to na zielono:D A gdybys mial wizytowke tokto wie,moze i bym do
                przyjaciolof dodala
                • konsum5 Re: Głodnemu chleb na mysli;) 11.04.06, 18:48
                  Miła maja, dajesz mi szansę...? Ja to czuję, nareszcie po miesiącach starań i
                  zabiegów - dostałem szansę!
                  Tak długo Cię szukałem, aż znalazłem dzisiaj - happy day!!!
                  • khaki3 Re: Głodnemu chleb na mysli;) 11.04.06, 18:50
                    Hmmmm cos nadinterpretujesz moje slowa...niech i tak bedzie.cos slabo sie
                    starasz bo znam i takie przypadki z zycia,ze i nawet moj nr gg
                    dorwali,szukali,szukali,szukali w archiwum i znalezli!a ty co? nic a nic! zero
                    staran!
                    • konsum5 Re: Głodnemu chleb na mysli;) 11.04.06, 18:55
                      Bo ja proszę Pani na komputerach sie nie znam i z jakiegoś GG nigdy nie
                      korzystałem i nie będę. Dwa miesiące temu wlazłem na jakis czat, a jakiś
                      babsztyl przesłał mi swoje zdjęcie, od tej pory unikam czatowania jak ognia.
                      Nawet jak ktoś pisze o "priv", to nie bardzo kumam. Czy to jest wysłanie
                      informacji na pocztę gazety?
                      Możesz nie wierzyć , ale tak jest. Wiele wyrażen, które tutaj przyswajam jest
                      mi obce...
                      • khaki3 Re: Głodnemu chleb na mysli;) 11.04.06, 18:58
                        o widzisz:) I nie masz gg?Hmmmm zadnego komunikatora? Dziwne naprawde:) ja mam
                        chyba z 5 komunikatorow. no ale widzisz i tu znowu blad ja nie Pani ja Panna,
                        choc Rakiem jestem to Panna:D
                        • konsum5 Re: Głodnemu chleb na mysli;) 11.04.06, 19:01
                          Pani - zwrot kurtuazyjny, należny kobiecie, której chcemy okazać szacunek.
                          A na RAKA też lubię!
                          • khaki3 Re: Głodnemu chleb na mysli;) 11.04.06, 19:09
                            przygod szukasz? chcesz okazac szacunek piszac pania tu zaraz w tym samym
                            wpisie "A na RAKA też lubię!" zastanow sie!
                            • konsum5 Re: Głodnemu chleb na mysli;) 11.04.06, 19:13
                              A widzisz, ja też umiem strzelać nieodpowiednie i głupie żarty. Ot wyrwało się,
                              sorki !!!
                              Żart, fakt, dwuznaczny, ale niezamierzony.
                              Miałem co innego na myśli, znając trochę Twój styl pisania, liczyłem że
                              pominiesz dwuznaczność i podejmiesz rękawicę , w celu dalszego, przaśnego,
                              sobie żartowania.
                              • khaki3 Re: Głodnemu chleb na mysli;) 11.04.06, 19:15
                                Taaaaaaak my tu gadu gadu a twoja zona juz noz na mnie ostrzy i wyczekuje,zeby
                                mnie za przasne zarty ukarac. nie jestem az tak glupia,zeby z babami zazdrosnymi
                                o mezow zadzierac!
                                • konsum5 Re: Głodnemu chleb na mysli;) 11.04.06, 19:18
                                  Ha, ha, ha, ona jeszcze mniej sie zna na komputerze!!!
                        • partizan79 Re: Głodnemu chleb na mysli;) 11.04.06, 19:01
                          A po co Ci aż 5 komunikatorów??
                          • khaki3 Re: Głodnemu chleb na mysli;) 11.04.06, 19:10
                            a bo niektore komunikatory sa do rozmowy z ludzmi z polski, innego do rozmowy z
                            moja siostra,inne to skype, jeszcze inne do innych rozmow. pozatym jak jeden
                            padnie to zawsze mam pozostale 4:)
      • pawlozsiul Konsum, litości... 11.04.06, 18:30
        To akurat nie Serwis, tylko ja. I nie pisałem, a zadałem taki kazus:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=252&w=40083247
        • mnie-tesz-juz-nie-ma Dzie ta strona wwww.?. 14.04.06, 01:20
          wracając do strony www.smbielskpodlski.com.pl
          czy będą tm jakeś gołe fragmęty , bo się pytajo i nie mogo się doczekać !
          kto? jak to kto : Tych dwóch co chodzo razem . Take dwa podobne jakeś .
          pozdro józek od kurczków z Wołomina , nie , nie Woroniego cekajcie , jak to
          cofnąć ? dobra poszło i widzisz babo , teraz to oni odgadno moje chasło .
      • mnie-tu-juz-nie-ma Prezesa można ukarać za biustonosz!!! 06.05.06, 12:18
        konsum5 napisał:

> Mnie tam interesuje wątek poruszony przez "wielkiego nieobecnego", dotyczący
        > podejrzeń o czyny lubieżne na dziewiętnastolatce.
        > Proszę o szczegółowe rozwinięcie wątku, bo nie tylko ja jestem ciekaw.
        > Wszyscy są ciekawi, tylko się wstydzą.

======================================

Art. 75.
        § 1. Kto bez zachowania należytej ostrożności wystawia lub wywiesza ciężkie
        przedmioty albo nimi rzuca, wylewa płyny, wyrzuca nieczystości albo do-
        prowadza do wypadania takich przedmiotów lub wylewania się płynów,
        podlega karze grzywny do 500 złotych albo karze nagany.
        § 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 ze złośliwości lub
        swawoli,
        podlega karze ograniczenia wolności albo grzywny.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka