Dodaj do ulubionych

Usługa czyszczenia obuwia piłkarskiego

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.08, 22:08
Witam :D Kumple z drużyny zawsze mi mówili że świetnie czyszczę buty po meczu.
Mój dziadek był szewcem, więc to może po nim odziedziczyłem :D W związku z
tym proponuję usługę dla leniwych piłkarzy lub piłkarzy których obuwie wygląda
bardzo brzydko :) Polega ona na czyszczeniu/pastowaniu/polerowaniu
brudnych/ubłoconych i Bóg wie co jeszcze butów piłkarskich :) Usługa nie ma
ceny !!! , nie chce by ktoś pomyślał że pisze to bo mi zależy na pieniądzach,
dasz ile zechcesz bo studentowi przydaje się każdy "grosz" :D Pytania?
Chętni? - piszcie na norbeart89@o2.pl ponieważ nie mam czasu sprawdzać tematu
codziennie.

P.S. usługa nie jest skierowana do konkretnego rejonu piłkarzy, ponieważ
obuwie może zostać wysłane.

Pozdrawiam serdecznie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Piotrek87 Re: Usługa czyszczenia obuwia piłkarskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.08, 22:28
      Hej, czy wyczyściłbyś może obuwie codzienne. Usyfiłem czymś swoje białe reeboki
      i teraz to nie chce zejść.
    • Gość: Student_22 Re: Usługa czyszczenia obuwia piłkarskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.08, 18:30
      Ja też mam pytanie czy nie wyczyściłbyś innego typu obuwia? Sprawdź pocztę.
      • Gość: Pucybut Re: Usługa czyszczenia obuwia piłkarskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.08, 17:14
        Jasne iż mogę wyczyścić wam wyczyścić niepiłkarskie obuwie również :-) Pozdrawiam.
    • Gość: Michu Re: Usługa czyszczenia obuwia piłkarskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.08, 01:03
      Buahahaha nie wiem jak można komuś buty czyścić haha, podziwiam za poniżenie.
    • Gość: Dexter Re: Usługa czyszczenia obuwia piłkarskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.08, 22:43
      Nie drogo a robota pierwsza klasa, nawet przed kupnem buty tak nie lśniły.
      Dzięki i pozdro :)
    • Gość: DarkKnight Re: Usługa czyszczenia obuwia piłkarskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.09, 21:38
      Potwierdzam. Jestem zadowolony z usługi, a już myślałem że buty pójdą na śmietnik.
      • Gość: fanka :) Re: Usługa czyszczenia obuwia piłkarskiego IP: *.ksi-system.net 01.08.13, 11:43
        Fantastyczny wątek. Duży szacun za inicjatywę.

Szkoda, znaleźć nawet tu pasożyta, dla którego praca jest poniżeniem.
    • Gość: pubenek Re: Usługa czyszczenia obuwia piłkarskiego IP: *.static.korbank.pl 16.09.13, 16:00
      To najdziwniejszy temat jaki tu w życiu widziałem... Przecież czyszczenie korków to nie jest jakaś wielka filozofia - wystarczy je dobrze wysuszyć a potem przejechać szczotką :P

P.S. a koszulki też pierzesz? Mam porządną, orginalną z juventusu... :D
    • pawelnopawel Re: Usługa czyszczenia obuwia piłkarskiego 05.11.17, 20:17
      Cześć, jeżeli macie problem z butami to polecam zajrzeć na www.drshoes.pl lub www.facebook.com/drshoespl
      Naprawa butow, czyszczenie obuwia, renowacja butow oraz custom.
      W Poznaniu możecie ich odwiedzić na ul.Garncarska 4 lub wyslac poczta. Polecam, naprawde robia dobra robote i dodatkowo pchaja w swiat idee by naprawiac zamiast wyrzucac! :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka