shanti 29.09.04, 11:20 czy zareagowalabys, gdyby ktos z forumowiczow uzyl w swej sygnaturce cytatu z Hitlera ? zaznaczajac w dodatku jego nazwisko ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
danek4 Re: WAZNE DO GiWI pytanie : 29.09.04, 11:27 shanti napisał: > czy zareagowalabys, gdyby ktos z forumowiczow uzyl w swej sygnaturce cytatu z > Hitlera ? zaznaczajac w dodatku jego nazwisko ... masz ochotę zrobić sobie taką sygnaturkę? jakiej reakcji byś się spodziewał? może o te reakcje ci chodzi? niekoniecznie tylko reakcje giwi taki test np. na to czy cytaty z Hitlera już są dozwolone i także w odbiorze społecznym u Niemców przeszło (film o Hitlerze), to czemu by nie w Polsce? zresztą po polsku książka z tytułem "Hitler" już się ukazała i miała niemało czytelników no i niedługo już bliskie są czasy, że Hitler wiecznie żywy jak Stalin a przed nimi...nie, nie godzi się w takim towarzystwie nawet wymieniać Jego imienia Odpowiedz Link Zgłoś
shanti nie nie mam takiej ochoty- poogladaj sobie niektor 29.09.04, 11:29 posty jednego z czesto wystepujacych forumowiczow to sie (mam nadzieje) domyslisz o co mi chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bursztyn Re: WAZNE DO GiWI pytanie : IP: *.sympatico.ca 29.09.04, 11:32 Lepiej juz porozmawiac o Pablo Nerudzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czerwony karzel Re: WAZNE DO GiWI pytanie : IP: *.sympatico.ca 29.09.04, 11:48 A na Wiejskiej w promocji majom pierogi ... co za kraj? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlodek brunatna LPR to wielbiciele Hitlera przeciez IP: 8.9.* / *.206.125.114.user.ip8.il24.net 29.09.04, 11:50 a ty tak ich krzywdzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Rokyta To czemu Lepper zahorowal? IP: *.sympatico.ca 29.09.04, 11:53 Odpowiedz Link Zgłoś
shanti brak odpowiedzi!pytalem, czy Lenina 'promujecie` 29.09.04, 12:35 pytalem, czy bedzie reagowac jesli ktos w sygnaturce zapisze sobie cytat z Hitlera- odpowiedziala "Hitlera nie promujemy" - a Lenina promujecie? Odpowiedz Link Zgłoś