Gość: aaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 15:26 www.forumczestochowa.info bo to dobry Święty Mikołaj był :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nutka Ha ha ha! IP: *.wirba.net / 80.51.246.* 08.01.05, 15:27 Ten artykuł poprawił mi humor :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łukasz Re: Św. Mikołaj kradnie samochody? IP: *.Zabrze.Net.pl 08.01.05, 16:01 to jakieś bzdury Odpowiedz Link Zgłoś
amona13 Re: Św. Mikołaj kradnie samochody? 08.01.05, 16:19 parę lat temu mnie również ukaradzino samochód dzień przed Mikołajem idata wskazywała na niego , dobę później nasza policja znalazła samochód Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Św. Mikołaj kradnie samochody? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.01.05, 16:24 Może nasza policja jest w dobrych stosunkach ztym świętym... Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Św. Mikołaj kradnie samochody? 08.01.05, 17:06 > to jakieś bzdury Łukaszu trochę wiary w ludzi i św.Mikołaja:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KB Re: Św. Mikołaj kradnie samochody? IP: *.sympatico.ca 08.01.05, 17:08 Niezle sie usmialem. Szkoda ze takie informacje naleza do zadkosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Św. Mikołaj kradnie samochody? IP: *.dip.t-dialin.net 08.01.05, 17:16 > Mieszkaniec Rybnika odnalazł przed domem > własny samochód skradziony przed świętami. > Auto było wyposażone w nowe opony Oczywiscie opony Mikolaj kupil w sklepie za ciezko zarobione pieniadze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pi-Vo Re: Św. Mikołaj kradnie samochody? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.05, 17:58 To był uczciwy złodziej ,teraz ludzie tacy uczciwi że się nawet złodzieje wśród nich trafiają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magoo Onet i radio podaje inna wersję IP: *.bielsko.msk.pl 08.01.05, 18:21 "Cieszę się, że odzyskałem samochód, bo już na to nie liczyłem. Kartka od złodzieja rozbawiła mnie, choć samochód odnalazł się bez radioodbiornika i ze zniszczonym tylnym zamkiem. Złodziej założył dwie zimowe opony, które miałem w bagażniku, ale letnich już nie odzyskałem. Ale to mała strata, bo i tak do niczego się już nie nadawały" - powiedział właściciel samochodu, 32-letni geodeta z Rybnika. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: Onet i radio podaje inna wersję 08.01.05, 19:05 No i cale szczescie, ze to jego opony byly bo tak by go Policja wsadzila za paserstwo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daveed Onet i radio podaje inna wersję IP: *.2lo / *.kalisz.mm.pl 09.01.05, 10:02 znaczy, że gazeta kłamie? nieładnie, nieładnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miś GW nie klamie, tylko nasladuje Busha jr IP: *.client.comcast.net 09.01.05, 12:10 Gość portalu: Daveed napisał(a): > znaczy, że gazeta kłamie? nieładnie, nieładnie... Wszystko co napisala GW to prawda, tyle ze nie cala prawda. Wprawdzie gdy przeczytalismy cala prawde, to zlodziej przestal byc gentlemenem Ale gdyby artykul nie byl selektywny, to nie przyciagnalby naszej uwagi. Podobnie robia politycy. Bush i Cheney zostali wybrani na druga kadencje dzieki skutecznemu przeinaczaniu faktow podczas kampanii wyborczej przez ich propagande. Niestety klamstwa czesto poplacaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: GW nie klamie, tylko nasladuje Busha jr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 14:59 Bush i Cheney wygrali dlatego, że demokraci na kontrkandydata wybrali najbardziej bezpłciowego i najmniej amerykańskiego polityka z możliwych. Kłamstwa często popłacają ale nie w tym wypadku. Przecież Moore nakręcił tuż przezd wyborami film który jest zlepkiem kłamstw i przeinaczeń nt Busha co jednak nie przeszkodziło Bushowi wygrać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kpr Pewnie ze tak :} IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 15:48 klamie klamie, a jesli nie to przeinacza :>. W artukule o mowej maturze w Szczecinie wypowiadala sie moja kolezanka, kiedy pokazalem jej ten artykul troche sie zdenerwowala bo mowila zupelnie co innego :D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jamal Re: Św. Mikołaj kradnie samochody? IP: *.aster.pl 08.01.05, 19:23 to bylem ja:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Św. Mikołaj kradnie samochody? IP: *.ibch.poznan.pl 08.01.05, 21:02 udowodnij ze ty to ty ! Ja n Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Św. Mikołaj kradnie samochody? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.05, 10:10 To namacalny dowód że Św. Mikolaj żyje. Ten kto ukradł samochód umiał się znaleźć. Gratuluje postawu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sosnowiczanin Re: Św. Mikołaj kradnie samochody? IP: *.net.autocom.pl 09.01.05, 10:16 Ten Mikolaj byl Slazakiem, nasz zaglebiowski okradlby mu mieszkanie w sylwestra jeszcze...:]hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala UWAGA BO TO NIE KONIEC !!! IP: *.5.11.univie.teleweb.at 09.01.05, 10:58 Ten trik opatentowali juz zlodzieje w Austrii. Za wycieraczke "cudownie" odnalezionego samochodu wlozone sa bilety np. na bal, do opery czy teatru (koniecznie w najlepszych miejscach i tyle sztuk, ilu domownikow). W danym dniu, kiedy zlodzieje maja pewnosc, ze nikogo nie ma w domu, pladruja spokojnie i systematycznie cale mieszkanko czy tez dom. I to bylo na tyle, tytulem wyjasnienia tej "zagadki"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sewa Re: UWAGA BO TO NIE KONIEC !!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.01.05, 12:47 rozumiem ze do kina czy teatru to moge pojsc ale co moge zrobic z oponami ??? chyba ze nowe opony po to zebym caly dzien jezdzil samochodem...(ciekawe czy mu tez zatankowal) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Ale opony to na pewno kupił, cheche... IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 09.01.05, 11:37 Odpowiedz Link Zgłoś
macias1978 Re: Św. Mikołaj kradnie samochody? 12.01.05, 05:41 taaaa, a za tydzien wlasciciel dowie sie, ze jego auto "zamieszane" jest w "przeozenie trupow" ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytacz Re: Św. Mikołaj kradnie samochody? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 12:03 dobrze ze chociaz oddal mu ten samochód i zyskal jeszcze opony zimowe a ile zaoszczedzil na paliwie Odpowiedz Link Zgłoś