Dodaj do ulubionych

Ktoś chciał spalić sklep z winami

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.11.04, 08:01
Panie Grzegorzu wytrwałości życzę.

Obserwuj wątek
    • lewe_oko Re: Ktoś chciał spalić sklep z winami 02.11.04, 09:00
      Dziwne. Wcześniej nikt nie wymuszał haraczy i nagle podpalenie? Raczej nie
      chodzi o lokal, zważywszy że po drugiej stronie KENu kilka sie właśnie zwolniło
      - jak sądzę z braku klientów...
    • Gość: DoL Bo nie mieli "Wisienki" i "Hetmańskiego"! IP: *.is.pw.edu.pl 02.11.04, 10:44
      • Gość: a Re: Bo nie mieli "Wisienki" i "Hetmańskiego"! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.11.04, 18:09
        W którym miejscu jest ten sklep?

Dlaczego wątek znajduje się na formum mokotów, Wilanów?
        • lewe_oko Re: Bo nie mieli "Wisienki" i "Hetmańskiego"! 02.11.04, 18:47
          No i udało się - jest tam, gdzie być powinien.
          • Gość: a Re: Bo nie mieli "Wisienki" i "Hetmańskiego"! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.11.04, 20:07
            Ale nie udało się uzyskać odpowiedzi na temat lokalizacji sklepu:(
            A z tego co widzę, to wiesz, gdzie się on znajduje.
            • lewe_oko Re: Bo nie mieli "Wisienki" i "Hetmańskiego"! 02.11.04, 23:20
              Tak, wiem - przepraszam i śpieszę z odpowiedzią. Sklep znajduje się w pobliżu
              metra ursynów. Trzeba wyjść z metra (iść od strony Domu Sztuki) wzdłuż KENu w
              stronę kościoła. W drugim budynku od stacji (nowy budynek Edbudu) znajduje sie
              na dole ten sklep - niebieski szyld. Mam nadzieję, że dobrze wytłumaczyłam, bo
              nie mam do tego talentu.
              • Gość: a Re: Bo nie mieli "Wisienki" i "Hetmańskiego"! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.11.04, 07:34
                I wszystko jasne:)

Ale tam przecież ludzie mieszkają nad tym sklepem!
                • lewe_oko Re: Bo nie mieli "Wisienki" i "Hetmańskiego"! 03.11.04, 10:16
                  W tym budynku jest kilka sklepów. Ten chyba najmniej uciążliwy, bo jak mało
                  oblegany. Tuż obok jest spozywczy czynny do późna - to chyba może bardziej
                  przeszkadzać. W Cantinie są drogie wina - raczej nie jest to miejsce spotkań
                  okolicznych pijaczków ;-)
                  • Gość: 55marek Re: Bo nie mieli "Wisienki" i "Hetmańskiego"! IP: 217.11.136.* 03.11.04, 12:28
                    To nie jest pojedyńczy przypadek próby podpalenia sklepu z winami. Kilka
                    miesięcy temu próbowano podpalić sklep Grand Cru na Wąwozowej/ w
                    pawilonach / , niedawno sklep na drodze do Wilanowa.Wszystkie te sklepy
                    oferują tylko i wyłącznie wina .
                    Szerzej ten problem był omawiany na Forum Wino
                    Na szczęście żaden z właścicieli nie dał się zastraszyć i sklepy dalej działają.
                    • roody102 Re: Bo nie mieli "Wisienki" i "Hetmańskiego"! 03.11.04, 15:57
                      Ano. Wyraźnie na Ursynowie trwa wojna o rynek winiarski...
                  • Gość: a Re: Bo nie mieli "Wisienki" i "Hetmańskiego"! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.11.04, 16:55
                    > W tym budynku jest kilka sklepów. Ten chyba najmniej uciążliwy

Ee, chyba się nie zrozumiałyśmy:) Nie chodzi mi o uciążliwość sklepu, tylko
                    podpalenie (przez konkurencję?) podczas gdy tuż nad sklepem mieszkają ludzie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka