veeto1 28.03.07, 19:51 znalezione na innym forum oferta z alegro: www.allegro.pl/show_item.php?item=179613563 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vandikia ale o co chodzi???? 28.03.07, 19:54 w tej aukcji??? czemu zaczeli tak licytowac? czekam aż sąd pociągnie dowcipnisiów do odpowiedzialności hahaha bedą do końca życia spłacać ten czajniczek, a potem ich wnuki i prawnuki i może jeszcze ze 2 pokolenia hehehe Odpowiedz Link
veeto1 Re: ale o co chodzi???? 28.03.07, 19:55 vandikia napisała: > w tej aukcji??? czemu zaczeli tak licytowac? > czekam aż sąd pociągnie dowcipnisiów do odpowiedzialności hahaha bedą do końca życia spłacać ten czajniczek, a potem ich wnuki i prawnuki i może jeszcze ze 2 pokolenia hehehe i tu masz całkowitą rację, ale czy powiększyłaś sobie fotkę hehehe?? Odpowiedz Link
vandikia Re: ale o co chodzi???? 28.03.07, 19:57 nie wiem jak moglam nie zauwazyc ))))))))) ale ja sie dzis 2 razy w glowe walnelam. raz o ściane (nie pytaj) i to tak ze mialam krwistą pręgę przez pare godzin, a drugi raz w wc w pracy o futryne (nie pytaj) na szczescie z 2 strony. generalnie troszke przez to nie teges jestem ))))))) Odpowiedz Link
vandikia Re: ale o co chodzi???? 28.03.07, 20:01 ja mysle, ze Twoja wyobraznia nie obejmie tego jak to robilam DDDDDD i niczyja wyobraznia nie obejmie, jak juz wspominalam.. wrodzone sieroctwo ))) no udaje sie do sprzatania i caly czas wierze, ze zaczne dzis szafki kuchenne robic )) Odpowiedz Link
veeto1 Re: ale o co chodzi???? 28.03.07, 20:05 Odpuść sobie sprzątanie i szafki, bo znowu się pier...niesz, czego Ci nie życzę. Walnij się z laptopem na kanapę, drineczek albo herbatka i nieróbstwo. Polecam. Odpowiedz Link
vandikia Re: ale o co chodzi???? 28.03.07, 20:39 nie kuś nie kuś ))) ale racje masz w tym, ze sie moge walnac... nie wiem czy 3 raz w dniu dzisiejszym bylby wskazany ))) no jestem w trakcie.. musze, bo inaczej w weekend bede miala za duzo roboty Odpowiedz Link
pszczolaasia spojrz na foto czajniczka w powiekszeniu;-DDDD 28.03.07, 19:57 sliczny;-DDDD Odpowiedz Link
vandikia Re: spojrz na foto czajniczka w powiekszeniu;-DDD 28.03.07, 19:59 wiem wiem kurd. chyba sie zakochałam czy co, ze taka niepatomna chodze PP Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: spojrz na foto czajniczka w powiekszeniu;-DDD 28.03.07, 19:59 wiosna))) Odpowiedz Link
vandikia Re: spojrz na foto czajniczka w powiekszeniu;-DDD 28.03.07, 20:02 ehhh no pisalam dzis.. marzec za oknem. maj w sercu DDDDD Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: spojrz na foto czajniczka w powiekszeniu;-DDD 28.03.07, 20:09 ooo to pieknie)) nie czytalam ale gratulujeD Odpowiedz Link
vandikia Re: spojrz na foto czajniczka w powiekszeniu;-DDD 28.03.07, 20:40 polecam, calkiem przyjemne uczucie.. motylki te sprawy Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: spojrz na foto czajniczka w powiekszeniu;-DDD 28.03.07, 20:40 teraz mnie zdeberwowalas...zondam szczegółów!!!! Odpowiedz Link
vandikia Re: zdenerwowalas mialo byc! ;-)) 28.03.07, 20:42 a co Ty sie taka szczegolowa zrobilas? ;PPPPP normalnie no wiosna... na wiosne zawsze sie czuje troche jak w innym swiecie Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: zdenerwowalas mialo byc! ;-)) 28.03.07, 20:44 wiosna no;-PPPP ja nie mam motylkow..;-/ czemu?;-D Odpowiedz Link
veeto1 Re: ja pierdziele:-DDDDDDDDDDDDDDDD 28.03.07, 20:00 Ale faktycznie jakiś chyba malutki ten hm... gwizdek. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: ja pierdziele:-DDDDDDDDDDDDDDDD 28.03.07, 20:08 moze mu zimno bylo?;-DDD Odpowiedz Link
veeto1 Re: ja pierdziele:-DDDDDDDDDDDDDDDD 28.03.07, 20:11 Jak mu było zimno, to po co goły łaził? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: ja pierdziele:-DDDDDDDDDDDDDDDD 28.03.07, 20:14 oj no..moze go wyrwala z wyrka jak spal sobie smacznie, a ta, jak to baba, wiercila mu dziure w brzuchu, no wez zrob zdjecie, no weź.. sie wscierwil wyskoczyl z wyrka i zrobil. teoria taka..;-DDD Odpowiedz Link
veeto1 Re: ja pierdziele:-DDDDDDDDDDDDDDDD 28.03.07, 20:19 Yhy, nnno może. Ale przekonana do tej teorii nie jestem, hyhyhy. Odpowiedz Link
grubaska20 Re: aaaaaaaaa!!! Lepsze niż Kenzo z łoniakiem :-) 28.03.07, 20:06 debile! ludzie to biją na setki milionów.. a ja zgłoszę się do niego o pełnomocnictwo na procent, dam to naszych prawników i wyegzekwuję okrągłą sumkę od palanta, który przybił bajońską kwotę na zdjęcie faceta z gołym, miękkim narządem. transakcje dokonywane na allegraku są prawnie zaezpieczoną umową kupna-sprzedaży. głupota ludzka jest bezgraniczna.. swoją drogą, to intrygujące, ze ktos popier..ala po domu na waleta i trzaska zdjęcia przedmiotów do wystawienia hehe Odpowiedz Link
veeto1 Re: aaaaaaaaa!!! Lepsze niż Kenzo z łoniakiem :-) 28.03.07, 20:10 Fakt, że konsekwencje bezmyślnej licytacj będą opłakane i fakt, że koleś też z lekka walnięty. Myślę jedank, że to efekt zamierzony. Przecież musiał widzieć co wkleja. Ekshibicjonista popaprany. Odpowiedz Link
grubaska20 Re: aaaaaaaaa!!! Lepsze niż Kenzo z łoniakiem :-) 28.03.07, 20:14 tylko wiesz, co dziwne, to konto ma 85komentarzy, więc to żaden żart ale idiota ciężki jakiś, bo dokładni jak piszesz, przecież musiał widzieć co wkleja- ohyda Odpowiedz Link
aasiula1 Re: aaaaaaaaa!!! Lepsze niż Kenzo z łoniakiem :-) 28.03.07, 20:14 to są jaja akurat ewidentne, bo kiedyś już był czajnik z odbiciem gołego kolesia Odpowiedz Link
grubaska20 Re: aaaaaaaaa!!! Lepsze niż Kenzo z łoniakiem :-) 28.03.07, 20:19 kochana.. jakie jaja? wysoce prawdopodobne, że to świadome poczynania. nawet nie tyle, żeby się pokazać gonady, ie żeby wyciągnąć na drodze sądowej pieniąchy od kogoś, kto to wybije. spójrz jak to jest zylicytowane, masakra, jaki szmal można wydoić od durnia nieświadomego ewntualnych konsekwencji rozkosznej zabawy Odpowiedz Link
aasiula1 Re: aaaaaaaaa!!! Lepsze niż Kenzo z łoniakiem :-) 28.03.07, 20:21 ale czy sam udział w lictacji jest jednoznaczny z zakupem? czy dopiero po licytacji trza potwierdzić? Odpowiedz Link
grubaska20 Re: aaaaaaaaa!!! Lepsze niż Kenzo z łoniakiem :-) 28.03.07, 20:22 nie nie kochana, jeśli twoja oferta jest najwyższa, znaczy się wygrałaś i jesteś zobowiązana prawem do wypłacenia zadeklarowanej kwoty, a sprzedający do wydania ci licytowanego przedmiotu Odpowiedz Link
veeto1 Re: aaaaaaaaa!!! Lepsze niż Kenzo z łoniakiem :-) 28.03.07, 20:23 Wygenerowanie kwoty poprzedzone jest pytaniem, czy na pewno chce się taką sumę podać. Jak się pokaże na ekranie Twoj nick z kwotą to amen w pacierzu. Odpowiedz Link
veeto1 Re: aaaaaaaaa!!! Lepsze niż Kenzo z łoniakiem :-) 28.03.07, 20:21 Jaja nie jaja, ja na miejscu faceta (normalnego lub nie) żądałabym wypłty tej bańki za czajnik. Odpowiedz Link
aasiula1 Re: aaaaaaaaa!!! Lepsze niż Kenzo z łoniakiem :-) 28.03.07, 20:22 no wiadomo, nieźle by się dorobił na tym gwizdku Odpowiedz Link
veeto1 Re: aaaaaaaaa!!! Lepsze niż Kenzo z łoniakiem :-) 28.03.07, 20:27 Licytacja jeszcze parę dni trwa. Poczekam na informację o kolejnej sprawie sądowej dot. licytacji na Allegro. Tylko, że tym razem sprzedający ma towar, a nawet jak nie ma to może taki czajnik za 20 - 30 zeta kupić. Chyba, że szefowie portalu to zdejmą, tylko niby dlaczego mieliby to zrobić? Odpowiedz Link
aasiula1 Re: aaaaaaaaa!!! Lepsze niż Kenzo z łoniakiem :-) 28.03.07, 20:44 myślę, ż jeżeli to jeden wielki dowcip to i te osoby licytujące to np jego kolesie czy coś takiego Odpowiedz Link
veeto1 Re: aaaaaaaaa!!! Lepsze niż Kenzo z łoniakiem :-) 28.03.07, 20:46 Może tak być, ale jak się przeliczy te zera to znajomość jednak może się brzydko i szybko skończyć. Odpowiedz Link
aasiula1 Re: aaaaaaaaa!!! Lepsze niż Kenzo z łoniakiem :-) 28.03.07, 20:52 ee myśle że komuś by się nie chciało bawic w cały ten cyrk z sadami itp i to przeciwko własnym kumplom Odpowiedz Link
istna Re: aaaaaaaaa!!! Lepsze niż Kenzo z łoniakiem :-) 28.03.07, 21:04 Eee, w necie jest zylion takich zdjęć z serwisów aukcyjnych, to jest zbyt oczywiste, gość zrobił to specjalnie. Odpowiedz Link
baba_krk Re: aaaaaaaaa!!! Lepsze niż Kenzo z łoniakiem :-) 28.03.07, 21:56 w pierwszej kolejności pomyślałam o prowizji jaką będzie musiał zapłacić P ale pewnie pod koniec wycofa te wszystkie kosmiczne oferty, no albo w ogóle anuluje aukcję Odpowiedz Link
duleczka Re: aaaaaaaaa!!! Lepsze niż Kenzo z łoniakiem :-) 28.03.07, 22:06 veeto a co wiecej warte ten czajnik czy ten fotograf ?co ci ludzie wlasciwie licytuja ? Odpowiedz Link
veeto1 Re: aaaaaaaaa!!! Lepsze niż Kenzo z łoniakiem :-) 28.03.07, 22:20 Nie wiem co licytują, ale śmiech śmiechem - po prostu widać poziom niektórych użytkowników netu. Zaistnieć za wszelką cenę. I absolutnie się to udaje. Cel "zrobić halo" został osiąnięty. Odpowiedz Link
istna Re: aaaaaaaaa!!! Lepsze niż Kenzo z łoniakiem :-) 28.03.07, 22:25 BUHAHA i kto to mówi Odpowiedz Link
duleczka Re: aaaaaaaaa!!! Lepsze niż Kenzo z łoniakiem :-) 28.03.07, 22:46 eee nie wiem jaki miał zamiar allegrowicz ale za czajnik nie dałabym 5 zeta a za odbicie wstyd sie wystawiać z taką oferta..bo chyba że ma zamiar sprzedać aparat ..z czajnikiem gratis Odpowiedz Link