Dodaj do ulubionych

aaaaaaaaa!!! Lepsze niż Kenzo z łoniakiem :-)))

28.03.07, 19:51
znalezione na innym forum oferta z alegro:
www.allegro.pl/show_item.php?item=179613563
Obserwuj wątek
    • vandikia ale o co chodzi???? 28.03.07, 19:54
      w tej aukcji??? czemu zaczeli tak licytowac?
      czekam aż sąd pociągnie dowcipnisiów do odpowiedzialności hahaha bedą do końca
      życia spłacać ten czajniczek, a potem ich wnuki i prawnuki i może jeszcze ze 2
      pokolenia hehehe
      • veeto1 Re: ale o co chodzi???? 28.03.07, 19:55
        vandikia napisała:

> w tej aukcji??? czemu zaczeli tak licytowac?
        > czekam aż sąd pociągnie dowcipnisiów do odpowiedzialności hahaha bedą do
        końca życia spłacać ten czajniczek, a potem ich wnuki i prawnuki i może jeszcze
        ze 2 pokolenia hehehe

i tu masz całkowitą rację, ale czy powiększyłaś sobie fotkę hehehe?? wink
        • vandikia Re: ale o co chodzi???? 28.03.07, 19:57
          nie wiem jak moglam nie zauwazyc smile)))))))))
          ale ja sie dzis 2 razy w glowe walnelam. raz o ściane (nie pytaj) i to tak ze
          mialam krwistą pręgę przez pare godzin, a drugi raz w wc w pracy o futryne (nie
          pytaj) na szczescie z 2 strony. generalnie troszke przez to nie teges
          jestem smile)))))))
          • veeto1 Re: ale o co chodzi???? 28.03.07, 19:59
            No nie pytam. Nawet nie śmiem wink
            • vandikia Re: ale o co chodzi???? 28.03.07, 20:01
              ja mysle, ze Twoja wyobraznia nie obejmie tego jak to robilam big_grinDDDDDD
              i niczyja wyobraznia nie obejmie, jak juz wspominalam.. wrodzone sieroctwo smile)))
              no udaje sie do sprzatania i caly czas wierze, ze zaczne dzis szafki kuchenne
              robic smile))
              • veeto1 Re: ale o co chodzi???? 28.03.07, 20:05
                Odpuść sobie sprzątanie i szafki, bo znowu się pier...niesz, czego Ci nie
                życzę. Walnij się z laptopem na kanapę, drineczek albo herbatka i nieróbstwo.
                Polecam.
                • vandikia Re: ale o co chodzi???? 28.03.07, 20:39
                  nie kuś nie kuś smile)))
                  ale racje masz w tym, ze sie moge walnac... nie wiem czy 3 raz w dniu
                  dzisiejszym bylby wskazany smile))) no jestem w trakcie.. musze, bo inaczej w
                  weekend bede miala za duzo roboty smile
      • pszczolaasia spojrz na foto czajniczka w powiekszeniu;-DDDD 28.03.07, 19:57
        sliczny;-DDDD
        • vandikia Re: spojrz na foto czajniczka w powiekszeniu;-DDD 28.03.07, 19:59
          wiem wiem kurd.
          chyba sie zakochałam czy co, ze taka niepatomna chodze tongue_outPP
          • pszczolaasia Re: spojrz na foto czajniczka w powiekszeniu;-DDD 28.03.07, 19:59
            wiosnasmile)))
            • vandikia Re: spojrz na foto czajniczka w powiekszeniu;-DDD 28.03.07, 20:02
              ehhh no pisalam dzis.. marzec za oknem. maj w sercu big_grinDDDDD
              • pszczolaasia Re: spojrz na foto czajniczka w powiekszeniu;-DDD 28.03.07, 20:09
                ooo to piekniewink)) nie czytalam ale gratulujebig_grinD
                • vandikia Re: spojrz na foto czajniczka w powiekszeniu;-DDD 28.03.07, 20:40
                  polecam, calkiem przyjemne uczucie.. motylki te sprawy wink
                  • pszczolaasia Re: spojrz na foto czajniczka w powiekszeniu;-DDD 28.03.07, 20:40
                    teraz mnie zdeberwowalas...zondam szczegółów!!!!
                    • pszczolaasia zdenerwowalas mialo byc! ;-)) 28.03.07, 20:41

• vandikia Re: zdenerwowalas mialo byc! ;-)) 28.03.07, 20:42
                        a co Ty sie taka szczegolowa zrobilas? ;PPPPP
                        normalnie no wiosna... na wiosne zawsze sie czuje troche jak w innym swiecie wink
                        • pszczolaasia Re: zdenerwowalas mialo byc! ;-)) 28.03.07, 20:44
                          wiosna no;-PPPP
                          ja nie mam motylkow..;-/ czemu?;-D
                          • vandikia wpuść motylki do środka :-) 28.03.07, 20:51

• pszczolaasia Re: wpuść motylki do środka :-) 28.03.07, 22:00
                              dobra..to postaram siesmile)
    • pszczolaasia ja pierdziele:-DDDDDDDDDDDDDDDD 28.03.07, 19:57

• veeto1 Re: ja pierdziele:-DDDDDDDDDDDDDDDD 28.03.07, 20:00
        Ale faktycznie jakiś chyba malutki ten hm... gwizdek.
        • pszczolaasia Re: ja pierdziele:-DDDDDDDDDDDDDDDD 28.03.07, 20:08
          moze mu zimno bylo?;-DDD
          • veeto1 Re: ja pierdziele:-DDDDDDDDDDDDDDDD 28.03.07, 20:11
            Jak mu było zimno, to po co goły łaził?
            • pszczolaasia Re: ja pierdziele:-DDDDDDDDDDDDDDDD 28.03.07, 20:14
              oj no..moze go wyrwala z wyrka jak spal sobie smacznie, a ta, jak to baba,
              wiercila mu dziure w brzuchu, no wez zrob zdjecie, no weź.. sie wscierwil
              wyskoczyl z wyrka i zrobil. teoria taka..;-DDD
              • veeto1 Re: ja pierdziele:-DDDDDDDDDDDDDDDD 28.03.07, 20:19
                Yhy, nnno może. Ale przekonana do tej teorii nie jestem, hyhyhy.
    • grubaska20 Re: aaaaaaaaa!!! Lepsze niż Kenzo z łoniakiem :-) 28.03.07, 20:06
      debile! ludzie to biją na setki milionów.. a ja zgłoszę się do niego o
      pełnomocnictwo na procent, dam to naszych prawników i wyegzekwuję okrągłą sumkę
      od palanta, który przybił bajońską kwotę na zdjęcie faceta z gołym, miękkim
      narządem. transakcje dokonywane na allegraku są prawnie zaezpieczoną umową
      kupna-sprzedaży. głupota ludzka jest bezgraniczna..
      swoją drogą, to intrygujące, ze ktos popier..ala po domu na waleta i trzaska
      zdjęcia przedmiotów do wystawienia hehe
      • veeto1 Re: aaaaaaaaa!!! Lepsze niż Kenzo z łoniakiem :-) 28.03.07, 20:10
        Fakt, że konsekwencje bezmyślnej licytacj będą opłakane i fakt, że koleś też z
        lekka walnięty. Myślę jedank, że to efekt zamierzony. Przecież musiał widzieć
        co wkleja. Ekshibicjonista popaprany.
        • grubaska20 Re: aaaaaaaaa!!! Lepsze niż Kenzo z łoniakiem :-) 28.03.07, 20:14
          tylko wiesz, co dziwne, to konto ma 85komentarzy, więc to żaden żartuncertain ale
          idiota ciężki jakiś, bo dokładni jak piszesz, przecież musiał widzieć co wkleja-
          ohyda
    • aasiula1 Re: aaaaaaaaa!!! Lepsze niż Kenzo z łoniakiem :-) 28.03.07, 20:14
      to są jaja akurat ewidentne, bo kiedyś już był czajnik z odbiciem gołego kolesia
      • grubaska20 Re: aaaaaaaaa!!! Lepsze niż Kenzo z łoniakiem :-) 28.03.07, 20:19
        kochana.. jakie jaja? wysoce prawdopodobne, że to świadome poczynania. nawet
        nie tyle, żeby się pokazać gonady, ie żeby wyciągnąć na drodze sądowej
        pieniąchy od kogoś, kto to wybije. spójrz jak to jest zylicytowane, masakra,
        jaki szmal można wydoić od durnia nieświadomego ewntualnych konsekwencji
        rozkosznej zabawyuncertain
        • aasiula1 Re: aaaaaaaaa!!! Lepsze niż Kenzo z łoniakiem :-) 28.03.07, 20:21
          ale czy sam udział w lictacji jest jednoznaczny z zakupem? czy dopiero po
          licytacji trza potwierdzić?
          • grubaska20 Re: aaaaaaaaa!!! Lepsze niż Kenzo z łoniakiem :-) 28.03.07, 20:22
            nie nie kochana, jeśli twoja oferta jest najwyższa, znaczy się wygrałaś i
            jesteś zobowiązana prawem do wypłacenia zadeklarowanej kwoty, a sprzedający do
            wydania ci licytowanego przedmiotu
          • veeto1 Re: aaaaaaaaa!!! Lepsze niż Kenzo z łoniakiem :-) 28.03.07, 20:23
            Wygenerowanie kwoty poprzedzone jest pytaniem, czy na pewno chce się taką sumę
            podać. Jak się pokaże na ekranie Twoj nick z kwotą to amen w pacierzu.
      • veeto1 Re: aaaaaaaaa!!! Lepsze niż Kenzo z łoniakiem :-) 28.03.07, 20:21
        Jaja nie jaja, ja na miejscu faceta (normalnego lub nie) żądałabym wypłty tej
        bańki za czajnik.
        • aasiula1 Re: aaaaaaaaa!!! Lepsze niż Kenzo z łoniakiem :-) 28.03.07, 20:22
          no wiadomo, nieźle by się dorobił na tym gwizdku
          • veeto1 Re: aaaaaaaaa!!! Lepsze niż Kenzo z łoniakiem :-) 28.03.07, 20:27
            Licytacja jeszcze parę dni trwa. Poczekam na informację o kolejnej sprawie
            sądowej dot. licytacji na Allegro. Tylko, że tym razem sprzedający ma towar, a
            nawet jak nie ma to może taki czajnik za 20 - 30 zeta kupić.
            Chyba, że szefowie portalu to zdejmą, tylko niby dlaczego mieliby to zrobić?
            • aasiula1 Re: aaaaaaaaa!!! Lepsze niż Kenzo z łoniakiem :-) 28.03.07, 20:44
              myślę, ż jeżeli to jeden wielki dowcip to i te osoby licytujące to np jego
              kolesie czy coś takiego
              • veeto1 Re: aaaaaaaaa!!! Lepsze niż Kenzo z łoniakiem :-) 28.03.07, 20:46
                Może tak być, ale jak się przeliczy te zera to znajomość jednak może się
                brzydko i szybko skończyć.
                • aasiula1 Re: aaaaaaaaa!!! Lepsze niż Kenzo z łoniakiem :-) 28.03.07, 20:52
                  ee myśle że komuś by się nie chciało bawic w cały ten cyrk z sadami itp i to
                  przeciwko własnym kumplom
                  • veeto1 Re: aaaaaaaaa!!! Lepsze niż Kenzo z łoniakiem :-) 28.03.07, 20:55
                    Może i tak.
    • istna Re: aaaaaaaaa!!! Lepsze niż Kenzo z łoniakiem :-) 28.03.07, 21:04
      Eee, w necie jest zylion takich zdjęć z serwisów aukcyjnych, to jest zbyt
      oczywiste, gość zrobił to specjalnie.
    • baba_krk Re: aaaaaaaaa!!! Lepsze niż Kenzo z łoniakiem :-) 28.03.07, 21:56
      w pierwszej kolejności pomyślałam o prowizji jaką będzie musiał zapłacić tongue_outP
      ale pewnie pod koniec wycofa te wszystkie kosmiczne oferty, no albo w ogóle
      anuluje aukcję wink
    • duleczka Re: aaaaaaaaa!!! Lepsze niż Kenzo z łoniakiem :-) 28.03.07, 22:06
      veeto a co wiecej warte ten czajnik czy ten fotograf ?co ci ludzie wlasciwie
      licytuja ?
      • veeto1 Re: aaaaaaaaa!!! Lepsze niż Kenzo z łoniakiem :-) 28.03.07, 22:20
        Nie wiem co licytują, ale śmiech śmiechem - po prostu widać poziom niektórych
        użytkowników netu. Zaistnieć za wszelką cenę. I absolutnie się to udaje.
        Cel "zrobić halo" został osiąnięty.
        • istna Re: aaaaaaaaa!!! Lepsze niż Kenzo z łoniakiem :-) 28.03.07, 22:25
          BUHAHA i kto to mówibig_grin
        • duleczka Re: aaaaaaaaa!!! Lepsze niż Kenzo z łoniakiem :-) 28.03.07, 22:46
          eee nie wiem jaki miał zamiar allegrowicz ale za czajnik nie dałabym 5 zeta a
          za odbicie wstyd sie wystawiać z taką oferta..bo chyba że ma zamiar sprzedać
          aparat ..z czajnikiem gratis

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka