zbogdanca 19.03.06, 11:19 Czy możecie Panie polecić sprawdzony gabinet kosmetyczno-fryzjerski w okolicy? A jeśli nie w okolicy, to może w dzielnicach ościennych. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiak123 Re: Do ostródczanek i białołęczanek 21.03.06, 18:17 Bardzo miła obsługa i niedrogo jest w salonie fryzjersko-kosmetycznym na ul. Juranda ze Spychowa Odpowiedz Link
kasiak123 Re: Do ostródczanek i białołęczanek 22.03.06, 08:47 jadąc Juranda od ostródzkiej, przed osiedlem po lewej tronie. Trzeba skręcić w taka małą uliczkę ale na rogu ogrodzenia jest tabliczka. Odpowiedz Link
zbogdanca Re: Do ostródczanek i białołęczanek 22.03.06, 08:03 kasiak123 napisała: > Bardzo miła obsługa i niedrogo jest w salonie fryzjersko-kosmetycznym na ul. > Juranda ze Spychowa Dzięki. Rozumiem, że z fryzury i usług kosmetycznych jesteś również zadowolona. Odpowiedz Link
agmo1 Re: Do ostródczanek i białołęczanek 28.03.06, 11:14 Ja nie byłam zadowolona z manicure. Pytałam o tą usługę dwóch sąsiadek. Potwierdziły moją opinię ale było to jakiś czas temu. Z innych propozycji zakładu nie korzystałam więc nie będę się wypowiadać. Obsługa miła i sympatyczna. Odpowiedz Link
kasjopeja84 Re: Do ostródczanek i białołęczanek 29.03.06, 13:55 Ja polecam fryzjera w M1 - lovely look. Zazwyczaj jestem zadowolona z efektów a i ceny niewygórowane. Odpowiedz Link
waldek_roszak Re: Do ostródczanek i białołęczanek 14.03.07, 21:53 Drogie Panie, czy w naszej okolicy pojawił się jakiś nowy gabinet? Odpowiedz Link
zaulczanin Re: Do ostródczanek i białołęczanek 14.03.07, 22:00 Zona poleca ten przy Glebockiej (nowy budynek, na parterze gabinet i fryzjer) A na cere nic tak dobrze nie robi jak codzienna godzina pracy w ogrodzie, albo jazda na rowerze. Ale to juz moja opinia Pozdrawiam Wojtek Odpowiedz Link
sawicewa1 Re: Do ostródczanek i białołęczanek 21.03.07, 14:40 Jestem zadowolona z gabinetu na Ostródzkiej, przy Berensona, a co do pracy w ogródku, to potem bardzo się przydaje fryzjer i manicure sawicewa Odpowiedz Link