Gość: marek IP: *.dip.t-dialin.net 31.03.03, 21:39 www.iraqpeaceteam.org/pages/al_kindi_hospital.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Michał propaganda jak za Goebbelsa IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 31.03.03, 21:47 Zapomnieliście dodać, że 31 sierpnia 1939 jednostka GROM zaatakowała radiostację w Gleiwitz, a 3 maja 1921 uzbrojone zbiry pod kierownictwem gorola Korfantego zaatakowały pokojowo nastawioną ludność niemiecką. Pacyfiści niemieccy przekonywali wtedy Polaków o konieczności akończenia walk w czasie pokojowej demonstracji pod Annaberg. Tak więc atak na Irak jest częścią trzecią ciągłej polskiej agresji ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja? Re: propaganda jak za MICHALA Goebbelsa IP: *.*.*.* 31.03.03, 22:28 Tak michasiu, dr. Joseph ma w tobie godnego naśladowce oby tak dalej tylko nie zapomnij sie otruc pod koniec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: propaganda jak za MICHALA Goebbelsa IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 31.03.03, 22:42 Dr Joseph był wasz i tak jak wy szczekał o prześladowanej ludności śląskiej Odpowiedz Link Zgłoś
wilym Re: propaganda jak za MICHALA Goebbelsa 31.03.03, 22:45 ciekawe, moze jakis cytacik? Odpowiedz Link Zgłoś
zygfryd_78 Re: propaganda jak za MICHALA Goebbelsa 31.03.03, 22:47 wilym napisał: > ciekawe, moze jakis cytacik? Na to bym nie liczył. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał cytacik IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 31.03.03, 22:49 Znalazłem ten fragment w historii Śląska. Opinia dotyczy sytuacji mniejszości niemieckiej w Polsce. Autorem jest SS-Gruppenführer Rudolf Wiesner : "Wszystko nam zabrano, ponad 80% pozostaje bez pracy i głoduje. Nasza młodzież dorasta nie ucząc się zawodu, przeciwko naszemu kupcowi i rzemieślnikowi prowadzi się nieustanne kampanie. Czy mamy również utracić ziemię ? Jesteśmy teraz za tym, abu przeforsować nasze narodowe, kulturalne i ekonomiczne prawa" Joachim Bahlcke "Śląsk i Ślązacy", Wwa 2001, str 175 Cała wypowiedź Wiesnera to stek bzdur ! Odpowiedz Link Zgłoś
wilym Re: cytacik 31.03.03, 22:50 prosilem o cytat z Goebbelsa! Czytac nie umiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Może grzeczniej ? IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 31.03.03, 23:03 Wiesner powiedział to, co Goebbels mu kazał. Takie były zasady państwa totalitarnego. Sam Goebbels też szczekał przed 1 września 1939 i dobrze o tym wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja? Re: Może grzeczniej ? IP: *.*.*.* 31.03.03, 23:05 tak tak choć miał godnych naśladowców w postaci Grudnia i jego przydupasów - prawdziwych Ślązakow oddanych sprawie regionu Odpowiedz Link Zgłoś
wilym Re: Może grzeczniej ? 31.03.03, 23:07 no wlasnie nie wiem co szczekal Goebbels na temat Slaska. Ty napisales, ze szczekal o uciskanych Slazakach, wiec poprosilem Cie o cytat. W zamian podales cytat z Wiesnera i teraz wykrecasz sie sianem, ze kazal mu to powiedziec Goebbels. A skad ja mam to niby wiedziec? Prosze Cie tylko o jedno: podaj mi jakis cytat z Goebbelsa o ktorym wspomniales, gdzie ten mowi o uciskanych Slazakach. Skoro na takie stwierdzenai sie powolujesz, to chyba nie bedzie to dla Ciebei problemem? No i powiedz mi tylko jeszcze gdzie bylem wobec Ciebie niegrzeczny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Może grzeczniej ? IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 31.03.03, 23:11 Czy ty naprawdę jesteś taki durny ? Nagle Ślązak to nie jest Niemiec dla ciebie ? Przecież cały wasz ruch opiera się tylko na jednym : NA SZERZENIU NIENAWIŚCI DO POLSKI I POLAKÓW ! Odpowiedz Link Zgłoś
wilym Re: Może grzeczniej ? 31.03.03, 23:13 Dlaczego zmieniasz temat? Ja bardzo ladnie i kulturalnie poprosilem Cie o cytat, bo jak przystalo na czlowieka skromnego, chcialem sie czegos od Ciebie dowiedziec, poznac nowe horyzonty, pozycje bibliografizne, a Ty za to zmieniasz temat i dajesz sie poniesc emocjom. Mialem nadzieje, ze porozmawiasz ze mna normalnie, a jednak widze, ze jestes nieowaznym czlowiekiem i latwo dajesz poniesc sie emocjom. Szkoda, bo myslalem, ze jestes moim kumplem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja? Re: Może grzeczniej ? IP: *.*.*.* 31.03.03, 23:14 nie mów KAPITALIKAMI bo nie jestem głuchy od dr. Goebbelsa wielu mogłoby się czegoś nauczyć Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Może grzeczniej ? 31.03.03, 23:14 Ja bede niegrzeczny - Michal to kretyn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja? Re: Może niegrzeczniej ? IP: *.*.*.* 31.03.03, 23:15 Arnold - robisz się zbyt łagodny to palant ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Goebbelsowska propaganda 2003 IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 31.03.03, 23:15 Cytuję : "Nie oznacza to jednak cielęcego zachwytu dla tego syfu, które państwo polskie sprokurowało na Śląsku. A może lubicie sie pławić w szambie? " To powinno być w Wyborczej w dodatku regionalnym ! TO SIĘ NADAJE DO PROKURATORA SLEZANIE !!! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=59&w=5121282&a=5123311 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja? Re: Goebbelsowska propaganda 2003 IP: *.*.*.* 31.03.03, 23:17 e tam, oni mają naprwdę co robić lepiej michałku napisz do pani poseł Beger z komisji śledczej niech o to forum podręczy red MIchnika i prezes rapaczyńską Odpowiedz Link Zgłoś
wilym Re: Goebbelsowska propaganda 2003 31.03.03, 23:19 Gość portalu: Michał napisał(a): > Cytuję : > "Nie oznacza to jednak > cielęcego zachwytu dla tego syfu, które państwo polskie > sprokurowało na Śląsku. A może lubicie sie pławić w > szambie? " > To powinno być w Wyborczej w dodatku regionalnym ! > TO SIĘ NADAJE DO PROKURATORA SLEZANIE !!! > <a href="forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=59&w=5121282&a= > 5123311"target="_blank">forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=59&w=51 > 21282&a=5123311</a> To powiedzial Goebbels? Jesli tak o dziekuje, zaspokoiles moja ciekawosc. Wiedzialem, ze moge na Ciebie liczyc! Teraz moge isc spac-jutro trzeba wstac do pracy! Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: Goebbelsowska propaganda 2003 01.04.03, 11:13 No to złóż doniesienie. Potem będzie musiał się znaleźć jeszcze sędzia na tyle głupi, by nie podzielać tej oceny sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
polski-husarz [...] 01.04.03, 01:32 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wilym [...] 01.04.03, 09:37 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ulan scierwo znowu aktywne IP: *.ub.uni-leipzig.de 01.04.03, 13:32 w Kuwejcie stacjonuje wiecej niemieckich zlonierzy jak polskich. W Turcji stacjonuja samoloty AWACS, 1/3 ich zalóg to Niemcy scierwo znwu prowadzi zorganizowana nagonke dezinformacyjna Gość portalu: marek napisał(a): > www.iraqpeaceteam.org/pages/al_kindi_hospital.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jäger Re: scierwo znowu aktywne IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.04.03, 13:38 Gość portalu: Ulan napisał(a): > w Kuwejcie stacjonuje wiecej niemieckich zlonierzy jak polskich. > W Turcji stacjonuja samoloty AWACS, 1/3 ich zalóg to Niemcy > > scierwo znwu prowadzi zorganizowana nagonke dezinformacyjna > > > Gość portalu: marek napisał(a): > > > www.iraqpeaceteam.org/pages/al_kindi_hospital.html Ulan moze Ulan - Bator Ty Mongole Kto sam juz nie pisze Poloki, Gorole nawet Mongolowie Bravo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolters Re: scierwo znowu aktywne IP: *.mitre.org 01.04.03, 13:40 Gość portalu: Ulan napisał(a): > w Kuwejcie stacjonuje wiecej niemieckich zlonierzy jak polskich. > W Turcji stacjonuja samoloty AWACS, 1/3 ich zalóg to Niemcy > > scierwo znwu prowadzi zorganizowana nagonke dezinformacyjna > Masz calkowicie racje to jeden samolot, zaloga 20 ludzi, a piata klase podstawowki juz skonczyles? chyba nie ,bo bys wiedzial co wiecej albo mniej oznacza!! Odpowiedz Link Zgłoś
wilym dlaczego? 02.04.03, 13:02 Mam pytanie: dlaczego usnunieto jeden z moich, pomniejszych przyznam, postow? Nigdy nie uzywam slow powszechnie uznanych za obelzywe czy plugawe! Z powazaniem, Wilym Odpowiedz Link Zgłoś