2kible 23.04.06, 05:51 micha i dach nad glowa zapewnione,wynagrodzenie do uzgodnienia niepalaca,nie pijaca ale rozbudzona sexualnie syn nie mowi po polsku wiec dodatkowy bonus nauka jezyka oferty prosze kierowac na moja poczte Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wrw Re: szukam studentki na w&t dla syna IP: *.proxy.aol.com / *.proxy.aol.com 23.04.06, 06:24 dupe tez mu wycierasz? Odpowiedz Link Zgłoś
2kible Re: szukam studentki na w&t dla syna 23.04.06, 07:32 chcesz sie zatrudnic? Odpowiedz Link Zgłoś
ciota3 Czy mnie jeszcze pamietasz? 23.04.06, 07:57 Masz ochote na kolejna randke? Ostatnio kiepski byles. Salad tossing ci nie wychodzilo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2kible Re: Czy mnie jeszcze pamietasz? IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 23.04.06, 12:33 ciociu jestes slaba jako POLERLASKA a takiej szukasm dziekuje za zainteresowanie lecz stanowcze NIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2kible Re: szukam studentki na w&t dla syna IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 23.04.06, 23:38 zadnav nie chce dac doopy za kase? chyba macie lepiej niz waszxe matki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: szukam studentki na w&t dla syna IP: *.puck.net.pl 02.05.06, 13:33 Gość portalu: 2kible napisał(a): > zadnav nie chce dac doopy za kase? > chyba macie lepiej niz waszxe matki Dam Rydzykowi na msze , niech sie mochery pomodla za Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2kible Re: szukam studentki na w&t dla syna IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 03.05.06, 08:36 Bog zaplac dobry czlowieku z Pucka w ktorym bylem raz w zyciu :D))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: szukam studentki na w&t dla syna IP: *.puck.net.pl 06.05.06, 19:55 Gość portalu: 2kible napisał(a): > Bog zaplac dobry czlowieku z Pucka w ktorym bylem raz w zyciu :D))) Hehe niezle; pozdrawiam,. Odpowiedz Link Zgłoś
1.kwiat123 Re: szukam studentki na w&t dla syna 05.05.06, 22:09 jestem sexi studentka jezyka francuskiego , chetnie naucze was obu i ciebie i syna sztuki milosci ile placisz za godzinke? Odpowiedz Link Zgłoś
2kible Re: szukam studentki na w&t dla syna 06.05.06, 19:22 kwiacie oglaszales sie jako samiec ktory cierpi na hemoroidy czyzbys zmienil sex? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2kible Re: szukam studentki na w&t dla syna IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 27.05.06, 08:55 no i co ? zadna nie jest aktywna sexualnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franio Re: szukam studentki na w&t dla syna IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 28.05.06, 10:40 kible skoncz juz ten manifest glupoty. jak chcesz aktywna seksualnie to wybierz sie na jakies seksualne saksy wrocisz troche zmieniony i dasz sobie spokoj, no ale coz glupota jest matka tych, ktorzy nigdy nie wymadrzeja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2kible Re: szukam studentki na w&t dla syna IP: *.il-chicago0.sa.earthlink.net 30.05.06, 05:27 nie ma aktywnych sexualnie w hameryce? chyba do polski sie wybiore Odpowiedz Link Zgłoś