little.pleasure 20.02.08, 11:46 Cześć, dziewczyny, które robią swoje wesela w "Chacie", coś już załatwiałyscie? Menu? Zdobienie sali? Która z nas ma tam swoją imprezę najwcześniej? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j_karola Re: CHATA ZA WSIĄ - która z nas pierwsza? 20.02.08, 19:14 Nie ja, na razie wpłacilismy zaliczkę, ale mamy jeszcze czas. Ślub 8 listopada :) Odpowiedz Link
little.pleasure Re: CHATA ZA WSIĄ - która z nas pierwsza? 21.02.08, 13:35 my 31 maja. czy przy wpłacaniu zaliczki, podano wam termin podpisania z nimi umowy? macie juz jakies sugestie odnosnie menu? Odpowiedz Link
j_karola Re: CHATA ZA WSIĄ - która z nas pierwsza? 21.02.08, 19:46 Powiedziano nam,że mamy przyjsć jak już będziemy mieć ustaloną godzinę w kościele. A menu dostałam i jest niezłe, jest w czym wybierać Odpowiedz Link
pointu Re: CHATA ZA WSIĄ - która z nas pierwsza? 24.02.08, 19:38 My 22 listopada. Zaliczka zapłacona, rozmawialiśmy też trochę na temat menu. Mamy własne pomysły, część propozycji chyba zmienimy, wiele wydaje się jednak interesujących. Odpowiedz Link
magdi27 Re: CHATA ZA WSIĄ - która z nas pierwsza? 24.02.08, 21:46 No to wychodzi ze najwczesniej jestem ja bo 10 maj :)ale to juz wiesz :) Na menu spoglądalismy ale finalnej wersji jeszcze nie ma. A strojenie panie z Hokus-Pokus,zobaczymy co wykombinują ale pomysły mają ciekawe Odpowiedz Link
j_karola Re: CHATA ZA WSIĄ - która z nas pierwsza? 16.05.08, 12:05 Magdi27 opowiadaj jak było!!! Czekamy na relacje:)PS. I oczywiście gratulacje!! Odpowiedz Link
sarenka212 Re: CHATA ZA WSIĄ - która z nas pierwsza? 19.05.08, 11:43 Tak, czekamy na wrazenia, jak bylo?? Odpowiedz Link
kasiacw11 POLECAM 06.03.08, 14:58 Jeśli chodzi o strojenie sali, kościoła, samochodu lub o wypożyczenie pokrowców na krzesła to polecam JOLEARTIS z Jeleniej Góry. e-mail:joleartis@gmail.com Odpowiedz Link
martina.15 Re: CHATA ZA WSIĄ - która z nas pierwsza? 09.03.08, 02:56 jesli mozecie podrzucci tutaj te stawki i to ewentualne menu. no chyba zeby na poczte :) malutka.15@wp.pl dzieki z gory! Odpowiedz Link
little.pleasure Re: CHATA ZA WSIĄ - która z nas pierwsza? 09.03.08, 10:03 wejdz na strone "chaty..." i napisz do nich maila z prosba o menu, przysla ci wszystko ze szczegolami, a jest tego sporo do wyboru. jesli chcesz u nich rezerwowac sale na wesele to musisz tak ok. rok wczesniej. pozdrawiam Odpowiedz Link
martina.15 Re: CHATA ZA WSIĄ - która z nas pierwsza? 11.03.08, 01:24 juz wiem :) a tak przy okazji- zadziwiaja czasami roznice w cenie, np dom wczasowy na obrzezach jeleniej 150, hotel spory poza jelenia 130 a hotel w samym centrum jeleniej- od 100 zl za osobe. ciekawe skad sie biora takie roznice... Odpowiedz Link