Dodaj do ulubionych

Powiało chłodem...

07.04.04, 11:55

..."zimna suka", tak czesto meżczyźni określaja kobiety,
do których trudno im dotrzec, czytaj uwieść.
Mówia piekna, ale "zimna" jak lodowiec, zarozumiała...
Na ogół, szukają łatwiejszej zdobyczy, a szkoda, czasami
warto wykształcic w sobie inne cechy, pozagenitalne.
Pozdrawiam
Libressa

---
Nadmiar zalet to duza wada.
Obserwuj wątek
    • amanda22 Re: Powiało chłodem... 07.04.04, 12:44
      Libressa, swiete slowa ;)
      Mezczyzni cierpia gdy musza przyznac sie do swej slabosci. Lubia wiec obrocic
      kota ogonem i zlego doszukiwac sie w tej.. suce. :/
      • saqqara Re: Powiało chłodem... 07.04.04, 12:48
        kobiety tez powinny przestac myslec ze faceci to tylko o wsadzeniu ganitaliuff
        tu i owdzie mysla. chca czulosci, przytulenia do cyca, a sory, do pieknej
        paniusi ktora mysli tylko o tym jak paznokietka sobie nie zlamac, az strach sie
        zblizyc bez zbroi i dlugiej lancy (bez skojarzen, prosze;))
        • mario2 Re: Powiało chłodem... 07.04.04, 12:50
          Szaki - ty wiesz czego mi potrzeba :)
          • libressa Re: Powiało chłodem... 07.04.04, 13:07
            ...no nie, pierwszy moj watek bez inwektyw na poczatku,
            dzieki, ale nie trace nadziei,ze sie pojawia.
            Pozdrawiam
            :)
            Libressa
            ---
            • zaq28 Re: Powiało chłodem... 07.04.04, 13:24
              libressa dlaczego sadzisz, ze wszyscy faceci mysla tylko o seksie?? Nie moge
              sie z Toba zgodzic, ze lubimy tylko latwe "zdobycze", ilez przyjemnosci
              czerpiemy ze starania sie o te trudne kobiety

pozdrawiam

--------------------------------------------------------------------------------
              Ab alio exspectes, alteri quod feceris
              • libressa Re: Powiało chłodem... 07.04.04, 13:29
                ...byc moze to tak zabrzmiało, ale ja wiem, ja znam,
                takich meżczyzn, dla których takie kobiety sa wyzwaniem,
                w tym oczywiscie pozytywnym znaczeniu, ogramna przyjemnosc,
                móc tego doswiadczyc...
                pozdrawiam
                Libressa
                ---
            • saqqara Re: Powiało chłodem... 07.04.04, 13:31
              btw kobietom tez sie zdarza twierdzic ze jak facet na nia nie polecial to
              pewnie homoniewiadomo albo impotent. w ten sposob kazda ze stron sobie ego robi
              dobrze.

Marys
              myslales o gitarze? ja nie mam:)
              • mario2 Re: Powiało chłodem... 07.04.04, 13:36
                Szaki myslalem o organach- niekoniecznie plciowych :)
            • mario2 Re: Powiało chłodem... 07.04.04, 13:34
              ja jeszcze na ciebie nie klalem :)
              • alter50 Re: Powiało chłodem... 07.04.04, 13:40
                tak jak spotkałem nawet szczęsliwych Cyganów,tak nigdy nie spotkałem zimnej
                suki.Chłód suki jest wprost proporcjonalny do głupoty samca.Czym samiec głupszy
                i bezradny ,tym suka zimniejsza.Chłód jest łatwiej przełamać ,niz zaakceptować
                nijakośc suki.Ale nie będe tutaj zdradzał tajników lodołamacza,konkurencja nie
                śpi.
                • libressa Re: Powiało chłodem... 07.04.04, 13:58
                  ...boisz sie konkurencji?
                  Słusznie, musisz wziąc pod uwage
                  dywersyfikacje ryzyka...
                  Libressa
                  ---
                  • mario2 Re: Powiało chłodem... 07.04.04, 14:22
                    A m,owisz w jakims ludzkim jezyku? o to jest to..... no wlasnie :)))
                    • libressa Re: Powiało chłodem... 07.04.04, 14:50
                      ...Mario2, kobieta i ludzki język,
                      przeciez to niemożliwe.
                      Libressa
                      ---
                      • mario2 Re: Powiało chłodem... 07.04.04, 14:53
                        Ponoc od czasu do czasu cuda maja miejsce :)
                        • libressa Re: Powiało chłodem... 07.04.04, 14:54
                          ...w przypadku kobiet, nie znam...
                          ale moge sie mylic...
                          Libressa
                          ---
                          • mario2 Re: Powiało chłodem... 07.04.04, 14:58
                            na pewno sie mylisz. Jestem o tym przekonany :)
                            • libressa Re: Powiało chłodem... 07.04.04, 15:02
                              ...optymizm Twój jest zniewalający.
                              Libressa
                              ---
                              • mario2 Re: Powiało chłodem... 07.04.04, 15:20
                                bo lubie byc optymista... jestem i wierze, ze to co sobie wymysle stanie sie
                                facktem :)
                                • libressa Re: Powiało chłodem... 07.04.04, 17:07
                                  ...to bardzo wygodne, pod warunkiem,
                                  ze wymyśla sie,rzeczy możliwe do spełnienia...
                                  Libressa
                                  ---
                                  • mario2 Re: Powiało chłodem... 07.04.04, 17:22
                                    Wiesz- wszysstko jest mozliwe- trzeba chciec i trzeba pomagac szczesciu (losowi)
                                    • libressa Re: Powiało chłodem... 07.04.04, 17:49
                                      ...jestem optymistka równiez, ale sa momenty
                                      w naszym życiu, ze optymizm i checi to mało,
                                      niestety doswiadczyłam tego, nauczylam sie pokory.
                                      Libressa
                                      ---
                                      • mario2 Re: Powiało chłodem... 07.04.04, 17:50
                                        Ja tez sie powoli ucze. Pomimo zaawansowanego wieku :)
                                        • libressa Re: Powiało chłodem... 07.04.04, 17:56
                                          ...ale siedzi w Tobie chłopiec, Jego sie nie pozbywaj!
                                          Libressa
                                          ---
                                          • mario2 Re: Powiało chłodem... 07.04.04, 18:01
                                            Pewnie siedzi... ale moze nie wszystkim to pasuje :)
                                            • libressa Re: Powiało chłodem... 07.04.04, 18:05
                                              ...to jest piekne zachowac cos
                                              z tamtego czasu, dzieki temu jestesmy
                                              młodzi duchem, chociaz powłoka cielesna
                                              mowi cos innego...Wiem cos o tym...
                                              Chociaz powiem nieskromnie "powłoke"
                                              mam tez w porzadku.
                                              Libressa
                                              ---
                                              • mario2 Re: Powiało chłodem... 07.04.04, 18:07
                                                mowisz jakbys byla babcia :) ja cie oceniam na jakies 28 :)
                                                • libressa Re: Powiało chłodem... 07.04.04, 18:14
                                                  ...własnie oceniłes to dziecko...
                                                  kocham swoj wiek rzeczywisty...
                                                  sa trzy fazy wieku kobiety:
                                                  1. kiedy kobieta go zdradza
                                                  2. kiedy go nie zdradza
                                                  3. kiedy on ja zdradza
                                                  Libressa
                                                  --
                                                  • mario2 Re: Powiało chłodem... 07.04.04, 18:28
                                                    Czy ja ten wiek ocenilem wlasnie, czy wlasciwie? :)
                                                  • libressa Re: Powiało chłodem... 07.04.04, 18:31
                                                    ...jestem w tej środkowej grupie,
                                                    Kobieta, ktróa przyznaje sie do swojego wieku,
                                                    gotowa jest palnąc kazde głupstwo...
                                                    Libressa
                                                    ---
                                                  • mario2 Re: Powiało chłodem... 09.04.04, 09:05
                                                    Czy Ty juz nie masz wiekszych problemow niz wlasny wiek? :)))
                                                    a piszac o zdradzaniu myslalas o zdradzaniu wieku, czy zdradzaniu faceta? :)
                                                  • libressa Re: Powiało chłodem... 09.04.04, 10:12
                                                    ...Mario, jestem zawiedziona,
                                                    kazdy wiek ma swoje przywileje,
                                                    ja je wpełni wykorzystuje, wierz mi na słowo;)
                                                    zdrada, nie znam takiego pojecia, jeśli dotyczy
                                                    to meżczyzn, to jest po prostu rozwiazanie alternatywne.
                                                    ;)
                                                    Libressa
                                                    ---
                                                  • mario2 Re: Powiało chłodem... 11.04.04, 12:31
                                                    Tutaj roznimy sie pogladami. Bo chyba w uczuciu nie wolno zdradzac...
                                                    Co innego zyjac na "sportowo"
                                                  • libressa Re: Powiało chłodem... 11.04.04, 13:48
                                                    Mario, o jakim uczuciu mówisz, jesli chodzi o miłosc,
                                                    miłosc trwa,że do kogos innego coz w tym złego...
                                                    libressa
                                                    ---
                                                  • mario2 Re: Powiało chłodem... 11.04.04, 13:52
                                                    tu tez nie zgadzamy sie- ale kazdy ma prawo do wlasnych interpretacji.
                                                    Skakanie z kwiatka na kwiatek jest mozliwe, ale nie wtedy, gdy sie naprawde
                                                    kocha, lub kochalo. Ile razy na rok potrafisz sie zakochac?
                                                  • libressa Re: Powiało chłodem... 11.04.04, 14:42
                                                    ...zakochanie i stan ekscytacji z tym zwiazany towarzyszy mi zawsze,
                                                    to piekny stan, nie lubie cierpiec...
                                                    libressa
                                                    ---
                                                  • mario2 Re: Powiało chłodem... 12.04.04, 09:31
                                                    To taka przczolka z Ciebie...? Jedno sie konczy, drugie zaczyna. Obawiam sie,
                                                    ze to chyba nic, co pomyslane jest na stale..
                                                  • libressa Re: Powiało chłodem... 12.04.04, 09:42
                                                    ...nie jestem pszczółką, tylko natura nie lubi próżni...
                                                    wspaniały zwiazek namietny, jest jak Burza, piekny, gwałtowny,
                                                    lecz na ogół krótkotrwały, nie widze powodu,żeby tego sekwencyjnie nie
                                                    powtarzac...
                                                    Libressa
                                                    ---
                                                  • mario2 Re: Powiało chłodem... 12.04.04, 09:53
                                                    to mamy rzeczywiscie inne zapatrywania. Moze to przychodzi z wiekiem. Ja cenie
                                                    stabilnosc, lojalnosc, przyjazn i wiernosc w zwiazku. Pewnosc, ze po powrocie z
                                                    pracy ten ktos czeka na Ciebe, pocaluje, przytuli sie....
                                                  • libressa Re: Powiało chłodem... 12.04.04, 10:01
                                                    ...jedno nie wyklucza drugiego,
                                                    wiesz,ze najwspanialsze zwiazki buduje sie na charakterach
                                                    przeciwstawnych, one cały czas ekscytuja...
                                                    z wiekiem odkrywa sie cała magie zwiazków, nabiera sie dystansu...
                                                    Libressa
                                                    ---
                                                  • mario2 Re: Powiało chłodem... 12.04.04, 10:04
                                                    No nie wiem. Pomimo mojego starczego wieku, ja angazuje sie cala moja pelnia.
                                                  • libressa Re: Powiało chłodem... 12.04.04, 10:16
                                                    ...z tego co sie zorientowałam, masz 40 lat,
                                                    jestes zatem dopiero przed wspaniałym okresem w życiu
                                                    mezczyzny, uwierz mi na słowo...co do angazowania sie
                                                    popieram:)
                                                    moze dołaczysz do mojego nowego wątka?
                                                    Libressa
                                                    ---
                                                  • mario2 Re: Powiało chłodem... 12.04.04, 10:18
                                                    Dopiero 40? hmmmmm Wiesz- czas galopuje coraz szybciej. Po dzieciach widzimy
                                                    jak szybko ucieka...
                                                    Co moze sie jeszcze facetowi po 40 przytrafic oprocz prostaty? :) Chyba tylko
                                                    zawal :)
                                                  • libressa Re: Powiało chłodem... 12.04.04, 10:31
                                                    ...jesli nie bedzie koncentrował sie tylko i wyłacznie na zawale lub prostacie,
                                                    moze przezyc wspaniałe, moze nawet najwspanialsze chwile w zyciu,
                                                    a`propos, zapewne wiesz,ze Panowie zazwyczaj maja problem z prostata z powodu
                                                    abstynencji w temacie seks!.
                                                    Libressa
                                                    ---
                                                  • mario2 Re: Powiało chłodem... 12.04.04, 10:33
                                                    nie znam genezy tej choroby...:) moze to i brak sexu :)
                                                    Nie wyobrazam sobie, co mi sie jeszcze moze po 40 zdarzyc takiego, co moglo by
                                                    mnie zafascynowac?
                                                  • libressa Re: Powiało chłodem... 12.04.04, 10:40
                                                    ...co moze sie zdarzyc, powiem Ci, piekna , mądra kobieta, zmysłowa,
                                                    pociagajaca i wciagajaca...Nie opieraj sie pokusie , bedziesz załował;)
                                                    ;)
                                                    Libressa
                                                    ---
                                                  • mario2 Re: Powiało chłodem... 12.04.04, 10:44
                                                    No coz. Historia na jeden raz, kac moralny..? Chyba to nie dla mnie...
                                                  • libressa Re: Powiało chłodem... 12.04.04, 10:47
                                                    ...jesli trafisz na taka kobiete, ani kac, ani jeden raz...
                                                    ;)
                                                    Libressa
                                                    ---
                                                  • mario2 Re: Powiało chłodem... 12.04.04, 10:49
                                                    A moze juz trafilem? :)))))
                                                  • libressa Re: Powiało chłodem... 12.04.04, 11:03
                                                    ...skoro tak mówisz, nie mam powodu, nie wierzyc;)
                                                    ale przypomina mi sie anegdota:
                                                    Pytanie Co to jest poligamia?
                                                    -to o jedna żone za duzo!
                                                    Co to jest monogamia?
                                                    - To jest to samo!

LIbressa
                                                    ---
                                                  • mario2 Re: Powiało chłodem... 12.04.04, 15:00
                                                    Kara za poligamie to mnogosc tesciowych :)

Wole juz pozostac wiernym monogamista :)
                                                  • libressa Re: Powiało chłodem... 12.04.04, 15:13
                                                    ...podobno, mowia chcesz poznac jaka bedzie Twoja zona, poznaj tesciowa...
                                                    ps
                                                    musze niespodziewanie opuscic Forum do wieczora
                                                    Libressa
                                                    ---
                                                  • mario2 Re: Powiało chłodem... 12.04.04, 15:20
                                                    Powodzenia.... Ja juz nie chce poznawac wiecej tesciowych :)
                                                  • libressa Re: Powiało chłodem... 12.04.04, 20:17
                                                    ...to jeste ,az tak źle?
                                                    ;)
                                                    Libressa
                                                    ---
                                                  • mario2 Re: Powiało chłodem... 13.04.04, 12:28
                                                    bylo bardzo zle- nie chce do tego wracac :(
                                                  • libressa Re: Powiało chłodem... 13.04.04, 12:45
                                                    ...Każdy dzień to nowa szansa, a każda szansa jest okazją aby coś zmienić
                                                    i poprawić.
                                                    Więc czekaj na jutro pamietając co było wczoraj abyś wiedział co zmieniać
                                                    i poprawiać.
                                                    Mysle,ze na tym powinnismy skonczyc:)
                                                    Libressa
                                                    ---
                                                  • mario2 Re: Powiało chłodem... 13.04.04, 13:00
                                                    Nie zamierzam naprawiac swiata. Nie czuje do tego powolania :)
                                                    \
                                                    \Jesli chcesz konczyc- nie widze przeszkod. Tylko tak smutno mi sie zrobilo :(
                                                  • libressa Re: Powiało chłodem... 13.04.04, 13:32
                                                    ...Mario, nie jestem bez serca, jestem jaka jestem,
                                                    Ty równiez jestes jaki jestes, jesli nam dobrze z tym,
                                                    niech kazde z Nas podąza swoja "legenda"...
                                                    ;)
                                                    libressa
                                                    ---
                                                  • mario2 Re: Powiało chłodem... 13.04.04, 16:23
                                                    masz racje- szkoda tylko ze nie potrafimy sie porozumiec :(
                                                  • libressa Re: Powiało chłodem... 13.04.04, 16:26
                                                    ...dlaczego, osiagnelismy swego rodzaju konsensus,
                                                    TY masz swoje zasady, które ja akcetuje, i ja mam swoje,do których prawa mi
                                                    nie odmawiasz..
                                                    ;)
                                                    libressa
                                                    ---
                                                  • mario2 Re: Powiało chłodem... 13.04.04, 16:30
                                                    I tylko o to w tym wszystkim chodzilo?
                                                  • libressa Re: Powiało chłodem... 13.04.04, 16:38
                                                    ...wprawiasz mnie w zaklopotanie, swiat otaczajacy,
                                                    to komercja, w uczuciach również...czy nam sie to podoba, czy nie.
                                                    Libressa
                                                    ---
                                                  • mario2 Re: Powiało chłodem... 13.04.04, 16:46
                                                    Komercja w uczuciach? Sprzedawanie sie? Wystawianie duszy na wystawe?
                                                    Przerazasz mnie. Uczucia nie sa dla wszystkich. Sa dla mnie i dla tej drugiej
                                                    osoby.

A zaklopotanie? Wiesz- nie spodziewalem sie tego po Tobie :)
                                                  • libressa Re: Powiało chłodem... 13.04.04, 17:02
                                                    ...uwazasz,ze uczucia sa bezinteresowne,
                                                    uczucia sa dla wszystkich i wszystkie,
                                                    to nie jest towar reglamentowany...
                                                    Kazdy odbiera i daje na miare swoich potrzeb,
                                                    miłosc , nienawisc, pożadanie...
                                                    tak trudno Ci uwierzyc w moje zakłopotanie, szkoda,
                                                    bo znaczy,ze nie potrafisz czytac miedzy wierszami...
                                                    ;)
                                                    Libressa
                                                    ---
                                                  • mario2 Re: Powiało chłodem... 13.04.04, 18:51
                                                    Szczerze powiedziawszy nie staram sie czytac miedzy wierszami.
                                                    A milosc jest bezinteresowna. Nie kocha sie przeciez kogos za cos. Kocha sie,
                                                    dlatego, ze ten ktos jest, ze znalazl sie na Twojej drodze, ze jestes z nim
                                                    szczesliwa, czujesz sie bezpiecznie.
                                                  • libressa Re: Powiało chłodem... 13.04.04, 19:17
                                                    ...jesteś idealista, ja mam nature bardziej pragmatyczna, co moze dziwic,
                                                    kobieta, przeciez, kobiety nie sa zdolne do analizowania , kieruja sie
                                                    intuicja, działja pod wpływem emocji, a jednak z biegiem lat potrafia byc
                                                    pragmatyczne, co wcale nie oznacza,ze zatraciły wrażliwość, kobiecosc...
                                                    Tutaj na Forum, każdy odgrywa jakas role, ale w realu moze byc zupełnie
                                                    kims innym, moze lepszym, moze gorszym...
                                                    Chociaz nie zgadzasz sie z moimi opiniami, piszesz ze mna, jest cos, co
                                                    dostrzegasz we mnie, co akcetujesz, podswiadomie...
                                                    ;)
                                                    Libressa
                                                    ---
                                                  • mario2 Re: Powiało chłodem... 14.04.04, 12:53
                                                    Cos w tym musi byc, ze przeciwienstwa sie przyciagaja. Zgadzam sie, ze real
                                                    weryfikuje w jakis sposob netowe osobowosci. To skutek poznawania sie "od tylu"-
                                                    rozmowa, wymiana opinii, wytworzenie obrazu w podswiadomosci, a na koncu
                                                    dopiero poznanie... Ale to srodek dobry jak kazdy inny :)
    • andulka7 Re: Powiało chłodem... 07.04.04, 13:38
      libressa napisała:

>piekna, ale "zimna" jak lodowiec

Lód parzy...
      • schizoo Re: Powiało chłodem... 07.04.04, 13:58
        kontynuujcie prosze...baaardzo ciekawe...
        nawet lenin zmartwychwstał........
      • libressa Re: Powiało chłodem... 07.04.04, 14:00
        ... "lod parzy" oksymoron,
        ale w tym przypadku nie...
        Libressa
        --
        • alter50 Re: Powiało chłodem... 07.04.04, 14:15
          Lenin jest wiecznie zywy.Nie biore pod uwage dywersyfikacji ryzyka,ponieważ
          dywersyfikacja powoduje jego osłabienie ,rozdrobnienie.Łatwiej walczyc z
          kilkoma słabymi przeciwnikami ,niz z jednym silnym.To nie tchórzostwo,to
          perfekcyjnie opracowana taktyka.
          • libressa Re: Powiało chłodem... 07.04.04, 14:47
            ...to mnie bardzo cieszy,
            ale czy ta taktyka nie ociera sie
            o wyrachowanie?
            Libressa
            ---
            • alter50 Re: Powiało chłodem... 07.04.04, 14:58
              Może tak,ale czy nie warto ,kiedy gwiazda na horyzoncie?
              • libressa Re: Powiało chłodem... 07.04.04, 15:00
                ...cel uświeca środki...
                Astra
                ---
                • alter50 Re: Powiało chłodem... 07.04.04, 15:28
                  jeżeli cel jest tego wart,środki przedsięwziąść trzeba adekwatne.Nawet jesli
                  wszelakie.Jesooooo co za język.
                  • zachedozylbym Re: Powiało chłodem... 07.04.04, 15:38
                    Z kobietami jest jak z wszystkim innym... Ja naprzyklad mam czasem ochote na
                    filet mignon i cabernet sauvignon, a czasami na kielbase pieczona na ognisku i
                    piwo...
                    • libressa Re: Powiało chłodem... 07.04.04, 17:23
                      ... de gustibus non est disputandum...
                      Libressa
                      ---
                      • poo3 Re: Powiało chłodem... 07.04.04, 18:28
                        Droga Libresso, znowu czegoś nie rozumiem?Czy mogłabyś, przybliżyć mi znaczenie
                        słów przez Ciebie cytowanych.Mam nadzieję ,ze jeszcze nikogo nie
                        obrazasz..Wyrazy uznania!!!:)
                        • libressa Re: Powiało chłodem... 08.04.04, 07:31
                          ...Droga poo3, przeważnie nie obrażam,
                          " z gustami sie....dalej zapewne znasz...
                          Libressa
                          ---
                          • alter50 Re: Powiało chłodem... 08.04.04, 07:50
                            Biorąc pod uwage pragmatyzm.Trzeba skrócić ta drogę........
                            • libressa Re: Powiało chłodem... 08.04.04, 07:56
                              ...to dobry pomysł...
                              ;)
                              Libressa
                              ---
                  • libressa Re: Powiało chłodem... 07.04.04, 17:18
                    ...Język , nie jest istotny,
                    ważny jest pragmatyzm...
                    Moze to mało romantyczne,
                    ale jakze bywa skuteczne...
                    Jest później czas na "uśpienie rozumu"...
                    Libressa
                    ---
                    • alter50 Re: Powiało chłodem... 08.04.04, 07:49
                      Jesooooooo ale mnie łeb boli.Ale dobrze mi tak ,trzeba było nie pić.Mhmmm z
                      gustami sie nie dyskutuje? Oooooo to nie ja .Zreszta w sprawie kobiet potrzeby
                      takiej nie ma, poniewaz wszystkie kobiety są piękne.Tylko nie u wszystkich to
                      widać.Chociaż mnie prawie zawsze udaje sie to piękno dostrzec.Trzymajcie za
                      mnie kciuki ,żebym przeżył dzisiejszy dzień.
                      • libressa Re: Powiało chłodem... 08.04.04, 07:58
                        ...przeżyjesz, a ja Ci w tym pomoge,
                        jeśli chodzi o piekno kobiet,
                        nie bedziesz musiał zbytnio doszukiwac sie...
                        Libressa
                        ---
    • amata.bene Re: Powiało chłodem... 08.04.04, 18:54
      byłam "zimna suka",ale spotkalam mistrza.
      pzdr!
      amata.bene
      • libressa Re: Powiało chłodem... 08.04.04, 21:00
        ...Twój nick o tym mówi, nieprawdaz?
        Libressa
        ---
    • mickey.mouse Re: Powiało chłodem... 17.04.04, 17:08
      A po co ? Po jakiego frasa, facet ktory chce poderwac laske na jeden raz, ma
      sie meczyc i zadAwac sobie trud dlugotrwalej pracy nad suczka ? :) Ma na
      podoredziu znacznie wiecej latwiejszych lasek, ktore nie wymagaja tyle zachodu.
      Szkoda czasu. Takie o jakich piszesz, podrywa sie na stale, na dluzszy zwiazek,
      a nie na jeden numerek.
      • libressa Re: Powiało chłodem... 17.04.04, 17:45
        ...widac sądze wg siebie;(
        ;)
        Libressa
        ---

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka