Gość: Zuza IP: *.hewitt.com 14.05.02, 19:11 Jestem chrzestna dziewczyny, ktora w tym roku idzie do bierzmowania. Czy kupuje sie z tej okazji prezenty, a jesli tak, to co byloby typowym/przecietnym podarunkiem? Moze ktos byl w podobnej sytuacji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
borys-krakow Re: Prosze poradzcie -- prezent na bierzmowanie?? 14.05.02, 19:14 Nie dostałem i nie dawałęm. Ale jeśli już, to chyba symboliczny - dobrana książka...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Prosze poradzcie -- prezent na bierzmowanie?? IP: *.acn.pl / 10.131.132.* 14.05.02, 22:54 nie dostałam i nie dawałam. moze ksiązke? a moze nie tworzmy kolejnej tradycji prezenciarskiej przy okazji religijnej i pomodlmy sie po prostu w intencji osoby biezrmowanej. a potem mila rozmowa, obiad.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YennaM Re: Prosze poradzcie -- prezent na bierzmowanie?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.05.02, 13:10 Ech, pierwsze slysze, zeby bierzmowanego obdarowywac z okazji bierzmowania. RZeczywiscie pomysl z jakims wspolnym obiadem, czy wspolnym wyjsciem np na lody do kawiarni jest niezly, ale po co te prezenty? Pomysl z modlitwa i jakims malenkim rodzinnym spotkaniem wydaje mi sie najlepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: Prosze poradzcie -- prezent na bierzmowanie?? IP: *.hewitt.com 15.05.02, 18:40 Bardzo dziekuje Wam wszystkim za sugestie i opinie. Oczywiscie, ze najchetniej bym zaprosila osobe bierzmowana do kawiarni na lody Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne prezent na bierzmowanie 15.05.02, 19:33 dawno to bylo, ale.... jedyny prezent jaki z tej okazji dostalam byla ksiazka, typu album. Ale nie od chrzestnych, tylko od swiadka. Jest to przeciez osoba bardzo specjalna, wybrana swiadomie przez dziecko (mlodziez) Odpowiedz Link Zgłoś