Dodaj do ulubionych

CAGIVA River 500 - czy warto ???

IP: *.satfilm.net.pl 16.05.06, 21:29
Po przeczytaniu artykułu w ostatnim ŚM zainteresowałem się właśnie sprzętem
jak w tytule. Cenowo ta Cagiva wygrywa w Polsce nawet z GS 500 (mówię o
fabrycznie nowych motocyklach) a jednocześnie podoba mi się i jest
wygodniejsza od GS. Nie zależy mi na super przyspieszeniach, wystarczy mi te
spokojnie kręcone 160 km/h, które oferuje. I w związku z tym pytanie do
wszystkich, którzy mają taką Cagivę, mieli lub znają ją przynajmniej ze
słyszenia - warto kupić tą "włoszczyznę" czy lepiej o niej zapomnieć ?
(jakość, trwałość, serwis, eksploatacja, koszty, itp.) Dzięki za informacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: szynszyll Re: CAGIVA River 500 - czy warto ??? IP: *.prz.rzeszow.pl 17.05.06, 10:41
      yo!

moim skromnym zdaniem to podaruj sobie wloszczyzne bo:

- klopot z odsprzedarza
      - zero uzywanych czesci
      - po co Ci singiel w szosowym moto?
      - klopot z czesciami exploatacyjnymi
      - marna siec serwisowa

o i tak...

szynszyll
      • ireo Re: CAGIVA River 500 itp. 17.05.06, 11:22
        schinschill, wschistko racja i bardzo rozsądnie, tylko że z drugiej strony
        jeżdżenie morocyklem to nie jest rozsądne hobby. sam mam taki motocykl -
        niesprzedawalny, nieserwisowalny, zero części, ale co poradzę kiedy on mi się
        podoba
        • ireo Re: CAGIVA River 500 itp. 17.05.06, 11:23
          - znaczy, motocyklem. "morocykle" to takie bardziej wojskowe chyba
          • Gość: szynszyll Re: CAGIVA River 500 itp. IP: *.prz.rzeszow.pl 17.05.06, 14:26
            yo!

wszystko racja, ale takie hipisowskie podejscie to mozna miec do 2-go lub 3-go
            motocykla w garazu. jak sie ma jeden to ja wole zeby jezdzil a nie stal - no
            jakos tak dziwnie mam...

szynszyll
            • adampawel Re: CAGIVA River 500 itp. 20.05.06, 18:32
              Czemu, Szynszyll, szosowy motocykl nie powinien mieć jednego cylindra?
              • Gość: benek187 Re: CAGIVA River 500 itp. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 18:35
                moze dlatego ze chodzi jak junak i mniejsza zywotnosc silnika!a makaroniarz to
                makaroniarz-wynalazek!
                • adampawel Re: CAGIVA River 500 itp. 21.05.06, 01:23
                  Nie ciebie pytałem, kolego antymakaroniarzu. Łapki opadają.
                  • mrmisquamacus Re: CAGIVA River 500 itp. 21.05.06, 01:29
                    jezeli cagiva to tylko duzy raptor :) hample brembo, sliniczek od sv650, wyglad
                    a'la monster a cena bardzo przystepna.
    • Gość: mam rivera Re: CAGIVA River 500 - czy warto ??? IP: *.centertel.pl 04.10.13, 15:09
      Jestem zadowolony kupilem i chcialem go zaj.... a tu silniczek jest starszego typu i jest nie do zabicia to taka jazda jak na super moto heble marzochi mowia ze sie zatrzymoje gdzie che a masa 160 kg to manewrowosc ze wieksze sprzety na mieście podczas slalomu miedzy autami bajka do 120 km\h idzie ok potem troche muli na misto ok. Na trasie troche brakuje ale usmich pojawia sie na stacji 4.4 l na 100 km przy predkosci przelotowej 100-140 km/h w dwie osoby bajka. Pozdrwiam i niech cala reszta kupuje japonie a zamieniki da sie znalezc np orginalne uszczelki do amora to ok 180 zl zamienik ari 40 zl pozdrawam:-) 10 tys w sezonie 2013 bez awari.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka