Dodaj do ulubionych

Gdzie najlepiej zapisać się na PRAWKO?

07.07.06, 14:49
Wybieram się na prawo jazdy.
Czy moglibyście mi polecić jakiś ciekawy ośrodek, który oprócz dobrej szkoły
i profesjonalizmu cieszy się także opiniom cierpliwych, spokojnych i miłych
instruktorów? Oraz których ośrodków lepiej unikać?
Wydaje mi się że w większych ośrodkach, czyli tam gdzie dysponują dużą
ilością aut jest trudniej zdać, bowiem mają mnóstwo klientów, a w tych
mniejszych łatwiej. Zastanawiam się czy to prawda i czy się nie mylę.
Bardzo proszę o pomoc zorientowanych!
Obserwuj wątek
    • albrecht1 Re: Gdzie najlepiej zapisać się na PRAWKO? 07.07.06, 15:02
      "Wydaje mi się że w większych ośrodkach, czyli tam gdzie dysponują dużą
      ilością aut jest trudniej zdać"

Właściwie, niezależnie w jakiej firmie uczysz się jeździć, to zdaje się zawsze
      w jednym i tym samym miejscu- w ośrodku pod Szyndzielnią koło ZiAD-U.
      • rozmowny Re: Gdzie najlepiej zapisać się na PRAWKO? 07.07.06, 16:03
        No fakt, ale w sumie teraz to zdaje się tylko i wyłącznie na mieście bez placu,
        dlatego się na tym wszystkim bardziej zastanawiam.
        A wracając do reszty pytania: w których ośrodkach najlepiej się uczyć.. hmm
        • Gość: PP Re: Gdzie najlepiej zapisać się na PRAWKO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 18:23
          Kolego, plac jest dalej. Masz przejechac do przodu po tzw tunelu i potem tylem,
          oraz jeszcze cos. Tego Cie MUSZA nauczyc w osrodku szkolenia. Osrodek KAZDY
          nauczy Cie ruszac hamowac i zdac egzamin, a jezdzic to Ty sie nauczysz sam, bo
          30-40godzin to jest nic. Przejezdzisz jak dobrze pojdzie jakies 300-400km na
          kursie prawa jazdy.
          Dla przykladu, trase z BB-Gdansk jezdzi sie okolo 10 godzin(w miare przepisowo
          jadac ;) ) i to jest jakies 680km, czyli mozesz policzyc ile przecietny kierowca
          przejedzie w ciagu 40godzin, a ile kursant.

Szerokosci ;)
          • Gość: haniutka2 Re: Gdzie najlepiej zapisać się na PRAWKO? IP: *.powiat.bielsko.pl / *.powiat.bielsko.pl 10.07.06, 08:37
            wprawdzie nie wiem jak przygotowuja do nowego egzaminu, ale sa porzadni i
            uczciwi- szkola Pytlik na ul. 3 maja, w bramie naprzeciw hotelu Prezydent.
            • Gość: Kasia Re: Gdzie najlepiej zapisać się na PRAWKO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 09:30
              Witam!! Chociaż zdawałam prawo jazdy już:) 6 lat temu ale godna polecenia jest
              szkoła "Karpaty" maja siedzibe na ul Karpackiej. Ja zrobiłam prawo jazdy w
              miesiąc i zdałam za pierwszym razem a zdało nas tylko 5 z 18 osób w grupie!!
              Więc myśle ,że tam Cie dobrze wszystkiego nauczą.
              Pozdrawiam
            • Gość: Malgosia Re: Gdzie najlepiej zapisać się na PRAWKO? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 10:56
              Polecam Wurex :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka