Dodaj do ulubionych

Proszę polecić sprawdzone biuro rachunkowe

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 09:33
Witam!

Jak w temacie - prowadzę jednoosobową działalność gosp. (książka przych-
rozch) i szukam solidnego biura rachunkowego.

PS.
Dobrze by było żeby także było niebzyt drogie, chociaż wiem, że nie można
mieć wszystkiego ;)

Pozdrawiam forumowiczów!
Obserwuj wątek
    • Gość: m Re: Proszę polecić sprawdzone biuro rachunkowe IP: *.tktelekom.pl 22.09.06, 09:38
      polecam biuro rachunkowe na parkitce MAD-2 Państwo Dziubek prowadzą je (koło
      piekarni)polecam bo są solidni i przedewszystkim tani
    • Gość: mariusz Re: Proszę polecić sprawdzone biuro rachunkowe IP: 80.51.229.* 22.09.06, 10:32
      serdecznie polecam - biuro rachunkowe , biurowiec wilgi (ul. Jagiellońska
      59/65) , III piętro - ostatni pokój po prawej stronie. Biuro prowadzi Pani ELA.
    • Gość: hobbit Re: Proszę polecić sprawdzone biuro rachunkowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 10:33
      Biuro "T-K", Warszawska 177, tel. 034 3220606
      • Gość: lily Re: Proszę polecić sprawdzone biuro rachunkowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 20:03
        Zdecydowanie nie polecam tego biura bo pracowałam tam i znam go od kuchni, włącznie z właścicielami. Przeżyłam tam koszmar!!!
    • Gość: Tomasz Re: Proszę polecić sprawdzone biuro rachunkowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 10:47
      Od kilku lat prowadzę biuro rachunkowe, obsługuję duże i małe podmioty, jeżeli jesteś zainteresowany(a) zadzwoń 0692 404 476.
      Pozdrawiam
      Tomasz
    • Gość: qwerty Re: Proszę polecić sprawdzone biuro rachunkowe IP: *.centertel.pl 22.09.06, 12:32
      podpinam sie jeszcze pod to pytanie z innym : ile przeciętnie kosztują takie
      usługi? słyszałem ze ~400zł brutto to MAX co Wy na to?
    • Gość: Zbyszek Re: Proszę polecić sprawdzone biuro rachunkowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 12:56
      Polecam biuro na Przybyszewskiego 3 jest spoko i solidnie.Prowadzą mi od pięciu
      lat i nie mam żadnych problemów.
      www.podatki.abcc.pl
      Pozdrawiam
    • Gość: zadowolona Re: Proszę polecić sprawdzone biuro rachunkowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 22:16
      Od kilku lat obsluguje mnie biuro Business Service - Kopernika 2/5 i nigdy nie
      mialam zadnych zastrzezen. Ceny umiarkowane- w cenie odpowiedzi na moje
      pytania, zalatwianie wszystkich spraw w skarbowce i zusie itepe. ZERO problemow
      przy kontroli - mialm juz dwie!!! obsluga mila i konkretna. Ja jestem bardzo
      zadowolona- nawet o platnosciach podatków przypominaja smsem. Jedyny feler -
      raczej z 'ulicy' sie nie dostaniesz- najlepiej zebys mial rekomendacje klienta
      ich biura, chociaz nie wiem jak jest teraz. mozesz sprobowac. wg mnie warto.
      • Gość: xyz Re: Proszę polecić sprawdzone biuro rachunkowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 19:36
        Ja polecem Vademecum ul. Szajnochy 20a na Wyczerpach.Tel. do Pani Zosi: 3621873
        • Gość: B Re: Proszę polecić sprawdzone biuro rachunkowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 00:07
          Polecam Pawłowskich, ulica Jadwigi 143, bez problemów, miła obsługa i można się
          dogadać w kwesti cen.
          • Gość: ron Re: Proszę polecić sprawdzone biuro rachunkowe IP: *.cable.ubr01.mort.blueyonder.co.uk 27.09.06, 01:10
            to sprawdz jeszcze ten nr 3222163 i spytaj o cenę, aż się zdziwisz...
            • Gość: znajoma Re: Proszę polecić sprawdzone biuro rachunkowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 12:54
              POLECAM MARCINKOWSKĄ ROBI TO PROFESJONALNIE NR.3279970 KOM. 605619970
    • Gość: CZYTELNIK Re: Proszę polecić sprawdzone biuro rachunkowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 12:58
      POLECAM BIURO MIESCI SIE NA ROCHA
      • Gość: MM Re: Proszę polecić sprawdzone biuro rachunkowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 13:09
        TO BIURO MIESCI SIE NA WRĘCZYCKA 11A
    • Gość: maks... biuro rachunkowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 13:14
      TECH-MAR tel. 034 324 39 60
    • Gość: Biuro Rach F&C Re: Proszę polecić sprawdzone biuro rachunkowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 13:48
      Witamy wszystkich zainteresowanych naszymi usługami. Od lat prowadzimy nasze
      biuro z niezłymi rekomendacjami. Nie jesteśmy zbyt kosztowni bo zdajemy sobie
      sprawę,że i czasy są ciężkie.Zapraszamy: 0600441901 lub 602622109
      • Gość: ŻABA Re: Proszę polecić sprawdzone biuro rachunkowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 13:58
        Polecam biuro rachunkowe Akcept na Wręczyckiej 29 oprócz tego że prowadza mi
        księgowość to również w cenie (przystepnej - naprawdę)pomagają w róznych
        problemach, wytłumaczą normalnym językiem (nie księgowym ;-) no i przypominają
        o płatnościach SMS-em

• Gość: xyz Re: Proszę polecić sprawdzone biuro rachunkowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 18:02
          hihihihihi no naprawde tak cienko przędą biura, ze udaja klientów i same siebie
          polecają? Ide o zakład, ze 75% zamieszczonych tu postów zawierająch telefony i
          e-maile do tych 'godnych polecenia' pań ZoŚ, Kryś to tak naprawde, ich
          samodzielna ukryta reklama...
          Jak dla mnie - wątek kwalifikuje sie do skasowania
    • Gość: Eryk Re: Proszę polecić sprawdzone biuro rachunkowe IP: *.106.94.80.dsl.libello.mc 21.10.06, 21:37
      polecam biuro rachunkowe "Faktura" na Dekabrystow w budynku obok hali Polonia
    • Gość: Henryk Re: Proszę polecić sprawdzone biuro rachunkowe IP: 80.48.49.* 21.10.06, 23:41
      Polecam biuro rachunkowe Halina Łucka - dawny Optimus.
    • monikapietrusinskabiuro Re: Proszę polecić sprawdzone biuro rachunkowe 24.11.20, 12:32
      Polecam siebie. Prowadzę małe biuro rachunkowe. Wszystkim klientom udostępniam program do wystawiania faktur. Dokumenty można mi dostarczać osobiście, mailem, smsem, przez Google Drive lub DropBox więc mam możliwość współpracowania z klientami z całej Polski. Ceny KPIR zaczynają się od 150 zł brutto.
      W cenie oprócz standardowej usługi dodatkowo pomoc w uzyskaniu dofinansowań Covid, dofinansowań z Urzędu Pracy i pozostałych wsparć antykryzysowych.
      Obsługuję firmy, handlowe, usługowe, transportowe, służby zdrowia, programistyczne i wiele innych.
      Strona internetowa jest zrobiona pod branżę programistyczną natomiast obsługuję też podmioty z innych branż.
      Zapraszam na stronę internetową www.ksiegowoscdlait.pl
    • kkajekk Re: Proszę polecić sprawdzone biuro rachunkowe 07.01.21, 14:53
      Najlepsze biuro z jakim miałam styczność to biuro Gama z Warszawy. Na prawdę można im zaufać i powierzyć dokumentacje. Polecam
      • pkt4a Re: Proszę polecić sprawdzone biuro rachunkowe 07.01.21, 17:08

Naprawdę piszemy razem .

..... ...
        apostazja.info
    • galinapralina Re: Proszę polecić sprawdzone biuro rachunkowe 26.01.21, 13:21
      Sama prowadzę taką działalności i korzystam z pomocy biura gama. Jestem bardzo zadowolona i polecam ich z czystym sumieniem.
    • paulina3345 Re: Proszę polecić sprawdzone biuro rachunkowe 03.02.21, 10:37
      Ja polecam firmę www.altera.co, jeśli chodzi o współpracę online. Mają nowoczesne podejście do księgowości i na bieżąco informują mnie o wszystkich zmianach prawnych.
    • miniki Re: Proszę polecić sprawdzone biuro rachunkowe 12.03.21, 10:59
      Do reklamujących się tutaj, więc jakie ceny macie?

------------------------------
      Psycholog dziecięcy Częstochowa
      • alicjakalt Re: Proszę polecić sprawdzone biuro rachunkowe 14.03.21, 20:20
        Ja polecam Centrum Usług Księgowych Europartner. To biuro rachunkowe jeszcze mnie nie zawiodło a współpracuję z nimi od kilku lat. Wszystko jest na czas, kontakt jest bardzo dobry
      • pmacha Re: Proszę polecić sprawdzone biuro rachunkowe 27.03.21, 05:37
        To ja może zamiast udawać swojego klienta, po prostu powiem wprost. W biurze rachunkowym neobooks.pl/ obsługujemy działalnosci gospodarcze już od 100 zł i za darmo pomagamy w założeniu firmy. Każdy klient dostaje od nas w pakiecie pełny program wFima do wystawiania faktur i wsparcie w prowadzeniu firmy. Mamy uczciwą umowę i nie doliczamy opłat dodatkowych za drobnicę, którą możemy przygotować w kilka minut.

W każdej chwili klient ma księgowego pod telefonem i mailem.

Jesteśmy z Katowic, ale pracujemy zdalnie i możemy obsługiwać firmy z całej Polski.
    • claudista Re: Proszę polecić sprawdzone biuro rachunkowe 28.09.21, 14:41
      Firma Vierwald AG vierwald.ch/pl/ świadczy usługi księgowe na terenie Szwajcarii. Naszym klientom oferujemy założenie bądź przejęcie spółki w przeciągu paru dni. Vierwald AG to nie tylko biuro rachunkowe, w naszym zespole znajdziecie Państwo audytorów, prawników, notariuszy i ekspertów podatkowych w przystępnej cenie. Nasze usługi księgowe obejmują - Prowadzenie ksiąg finansowych (dłużnicy, wierzyciele) - Sporządzanie miesięcznych, kwartalnych i rocznych sprawozdań finansowych - Bilans i rachunek zysków i strat - Sporządzanie deklaracji podatku od towarów i usług - Księgowość płacowa - Płatności - Windykacja należności/ogłaszanie dłużników Zapraszamy na konsultacje do naszego biura w Warszawie vierwald.ch/pl/kontakt/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka