Dodaj do ulubionych

TRW - plusy i minusy tej firmy...

IP: *.pcz.pl 28.12.06, 23:10
jakie sa Waszym zdaniem wady a jakie zalety pracy w TRW ??? czy ktoś wie jak
naprawdę jest w tej firmie ???
Obserwuj wątek
    • Gość: Anzelm Re: TRW - plusy i minusy tej firmy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.06, 23:13
      Odpowiedź na to pytanie jest _IDENTYCZNA_ do odpowiedzi na pytanie:
      Plusy i minusy obozu pracy?
      • Gość: edd Re: TRW - plusy i minusy tej firmy... IP: *.prio138.trustnet.pl 28.12.06, 23:18
        ty już masz minusa za założenie kolejnego kretyńskiego wątku o tym kołchozie
        • Gość: TRW Re: TRW - plusy i minusy tej firmy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.06, 14:51
          WŁAŚNIE!
        • Gość: M Re: TRW - plusy i minusy tej firmy... IP: *.pcz.pl 29.12.06, 23:54
          Ty edd moze chociaz bys uzasadnil swoja wypowiedz bo tak to kazdy potrafi
          napisac...
          • Gość: ??? Re: TRW - plusy i minusy tej firmy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.06, 23:57
            czy komuś zależy na założeniu prywatnego forum o TRW? Wydaje mi się, że tak.
            Czy właściciel prywatnego forum zarabia jakieś pieniadze?
            • Gość: ja Re: TRW - plusy i minusy tej firmy... IP: *.realestate.net.pl 30.12.06, 14:59
              Jak w każdej firmie są jakieś plusy i minusy.Ja do plusów zaliczyłabym sprawy
              finansowe bo w porównaniu z innymi zakładami sa na całkiem dobrym
              poziomie,jesteśmy zarejestrowani na takich składkach jakie zarabiamy, dostajemy
              tez dodatkowe pieniądze socjalne, bezpłatny dojazd a wypłaty mamy zawsze na
              czas.Plusem jest tez to że pracujemy w warunkach czystych, bezpiecznych,
              zgodnych z przepisami bo to w końcu firma międzynarodowa.
              Wad jest sporo np. system czterobrygadowy, wysokie normy, wieczne problemy z
              wybieraniem urlopów, zakaz słuchania radia itd.
              Pracuje już w tej firmie jakiś czas ale najbardziej denerwujące jest ciągłe
              narzekanie pracowników wystarczy poczytać wątki na forum.Bo pracownikom ciągle
              coś nie pasuje ale jakoś nie szukają innego zakładu.Pozdrawiam i życze dobrego
              roku bogatego w podwyżki.
              • Gość: pracownik Re: TRW - plusy i minusy tej firmy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 15:37
                moim zdaniem plusy to;
                -darmowy dojazd
                -darmowa kawa,herbata,soki,
                -trzynastka;
                -socjalne,
                -kasa pozyczkowa,
                -umowa(zarejestrowanie),
                -talony swiateczne,
                -wypłaty na czas,
                -piknik,

a minusy według mnie to;

-wstrzymywanie urlopów,
                -czeste przymusowe dwunastki,
                -czterobrygadówka,
                -wysokie normy,
                -coraz mniejsze podwyzki,
                -mały zarobek (co do wykonywanej pracy)przynajmniej w moim przypadku,
                -firma w firmie (chodzi o work).
                -ciagły stres,nerwy,podczas pracy.

to tyle-
                wszystkim pracownikom TRW wszystkiego najlepszego w Nowym 2007 roku.

• Gość: Menel Re: TRW - plusy i minusy tej firmy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 23:30
                  Minusy-zdecydowanie 4-brygadowka!!! na Rolniczej, z tego co slyszalem to duze
                  rozbieznosci w zarobkach dla pracownikow zatrudnionych przez TRW, szafki!!!!
                  ciasno i malo!!! problemy z urlopami, praca na stojaco i bole z tym zwiazane
                  (no ale to juz sie czepiami:)

Plusy- warunki finansowe, sprawy socjalne, wyplaty na czas, autobusy,
                  bezpieczenstwo, fajna atmosfera w pracy (przynajmniej w moim otoczeniu), w
                  sumie to tylko robic swoje i uciekac do domu, przerwa w okresie od Swiat Bozego
                  Narodzenia do Sylwestra:)
                  • Gość: yhy Re: TRW - plusy i minusy tej firmy... IP: *.server.ntli.net 31.12.06, 00:12
                    egzakli :)

a reszta chołoty tylko narzeka i narzeka, ale innej pracy nie zacznie szukać...
                    Przecież jest tyle możliwości, łącznie z wyjazdem z kraju...
                    • Gość: same plusy Re: TRW - plusy i minusy tej firmy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.06, 10:46
                      to rospusta w tym zakladzie
                      i q....two
                      i lajdactwo
                      zwiazki nieformalne i poza,m\malzenskie

Niejedna ciaza w malzenstwie jest zrobiona w zakladzie
                      na tych piknikach.

Sa nawet kasety

NO NO NO
                      jest co ogladac

;D:D:D:D
                      • Gość: żal . Re: TRW - plusy i minusy tej firmy... IP: 217.153.246.* 31.12.06, 11:11
                        żal ci? że ty nie? żal pewnie
                      • Gość: ??? Re: TRW - plusy i minusy tej firmy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.06, 13:34
                        jak są takie fajne kasety to je udostępnij dla wszystkich. my również sie
                        pośmiejemy!!!
                        • Gość: do pracownika Re: TRW - plusy i minusy tej firmy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.06, 16:04
                          Twój post jest nawet dość rzetelny.Podaj tylko jeszcze gdzie można pracować
                          i dobrze zarobić a nie narobić się.
                          • Gość: pracownik Re: TRW - plusy i minusy tej firmy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.06, 16:14
                            nigdzie,wszedzie trzeba sie narobic i w kazdym zakładzie sa jakies plusy i
                            minusy.nikt nikogo nie posadzi,zeby miec wyplate trzeba sobie na nia
                            zapracowac.pozdrawiam.
                            • Gość: Cichy Re: TRW - plusy i minusy tej firmy... IP: *.bulldogdsl.com 01.01.07, 16:26
                              Wszyscy forumowicze popełniają ten sam błąd. W TRW NIE MA NICZEGO
                              DARMOWEGO!!!Zamiast mydlić oczy innym ludziom z zewnątrz trzeba powiedzieć
                              prawdę: wszystkie te "darmowe" plusy wcale nie sa darmowe. Płacicie za to wy,
                              naiwni!!! Tu mała uwaga dla zmotoryzowanych: to że przyjeżdżacie do pracy swoimi
                              brykami nie zwalnia was niestety z płacenia haraczu za "darmowy" autobus! Co
                              oznacza że nie tylko wydajecie na paliwo, ale jeszcze płacicie za coś z czego
                              nie korzystacie! Przemyślcie to i przeliczcie... herbatka jest tak samo
                              "darmowa" jak transport. A jeśli nadal nie wierzycie, to powiedzcie mi co
                              oznacza pozycja "inne" na pasku?
                              Z TRW odszedłem już prawie 1,5 roku temu (Legionów) ale pamiętam że to "inne"
                              mnie zawsze fascynowało... Mam nadzieję że od tej pory będzie fascynować również
                              was. Szczęśliwego Nowego Roku dla tych, którzy zostali...
                              • Gość: pracownik Re: TRW - plusy i minusy tej firmy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.07, 17:25
                                ja to wiem ze wszystko jest potracane.
                                • Gość: właściciel firmy Re: TRW - plusy i minusy tej firmy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.07, 18:28
                                  Jak jesteście tacy mądrzi to sami załóżcie firme i wtedy nie będzie narzekać i nie będzie wykorzystywać ludzi
                                  • Gość: :) Re: TRW - plusy i minusy tej firmy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.07, 18:51
                                    hihihi
                              • Gość: robol Re: TRW - plusy i minusy tej firmy... IP: *.prenet.pl 12.01.07, 23:20
                                "INNE POTRĄCENIA" to by sie zgadzalo skoro wszystko inne jest wypisane to to
                                inne to wlasnie to co napisales kawa herbata i dowoz ale ja tam wiecznosc nie
                                bede pracowac bo wykanczam sie nerwowo tak ze kiedys jak niewytrzymam jak doj...
                                pewnym osoba to sie usmarkaja
                                i bede krzyczec z radoscie
                                ale to wtedy jak sie zwolnie i bede miec juz wszystkie papiery
    • Gość: trw Re: TRW - plusy i minusy tej firmy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 22:33
      Wytłumaczcie mi co to znaczy. Jest na pasku z wypłaty napisane: INNE POTRĄCENIA.
      Jakie ku..wa INNE? Wszystkie składki i podatki są wyszczególnione (składka:
      emerytalna, rentowa, chorobowa, PZU itp.). Te INNE POTRĄCENIA są naprawdę
      poważne około 300 zł u mnie. Za co to potrącenie? Czy nie powinni tego
      rozpisać? Przecież w takiej postaci wygląda to na jakiś kant! Człowiek tyra
      ponad 8 lat podstawa trochę ponad 1700 zł, 4-ro brygadówa czyli świątek, piątek
      i niedziela ciężka harówa i jeszcze „dobrowolne” 12-to godz. zmiany
      i „ochotnicze” zgłaszanie się do pracy w wolne wynikające z grafiku
      (szczególnie łatwo zastraszyć kobietki). Znam osoby którym zdarzyło się
      pracować przez 9 dni pod rząd. A czasami jak biorę wypłatę co widzę NAWET NIE
      MAM TYLE CO PODSTAWY. To cała prawda o TRW.
      I jeszcze raz pytam: JAKIE KU..WA „INNE POTRĄCENIA”.
    • Gość: Marcin Re: TRW - plusy i minusy tej firmy... IP: *.pcz.pl 13.01.07, 22:18
      z uwagą przeczytałem Wasze wszytskie wypowiedzi Ja nie jestem pracownikiem trw
      ale zaciekawiła mnie wypowiedź Cichego a Was ?
    • Gość: uszczypliwy Re: TRW - plusy i minusy tej firmy... IP: 213.76.167.* 13.01.07, 23:10
      www.forumtrw.lud.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka