tojamama 20.02.04, 23:19 Ja mam dwa zawody fryzjer-stylista i kosmetyczka. Ciekawa jestem kogo tu jeszcze można spotkać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wieczna-gosia Re: Mamo jaki masz zawód? 20.02.04, 23:48 wyuczony i wykonywany sporadycznie to geolog a wykonywany to intelektualistka domowa) Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynka3 Re: Mamo jaki masz zawód? 21.02.04, 00:36 Z wykształcenia historyk literatury i dziennikarka. Póki co realizuję się jako mama prawie dziesięciomiesięcznej Julci. Cytrynka Odpowiedz Link Zgłoś
edytek1 Re: Mamo jaki masz zawód? 21.02.04, 00:38 Surdologopeda, terapeuta mowy. Odpowiedz Link Zgłoś
poleczka2 Re: Mamo jaki masz zawód? 23.02.04, 10:25 Łe Gośia, wiedziałam żeś dobra ale że jeszcze geologiem jesteś to bym nie pomyślała. Mam ojca geologa który ma własną firmę. Oj ciężka to robota, podziwiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
texus Re: Mamo jaki masz zawód? 25.02.04, 23:54 Ja jestem technikiem architektem a pracuję jako magazynier sprzedawca hihi. Niedługo otwieram własną działalność...oczywiście nadal handel. Odpowiedz Link Zgłoś
lunis Re: Mamo jaki masz zawód? 03.04.04, 15:05 z wykształcenia grafik komputerowyi ekonomista ,obecnie synek od 2 miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
blum5 Re: Mamo jaki masz zawód? 21.02.04, 00:42 a ja anglistka-ale narazie szukam pracy w swoim zawodzie bo jestem na obczyznie. pozdrawiam wszystkie mamy Odpowiedz Link Zgłoś
leliwina Re: Mamo jaki masz zawód? 21.02.04, 01:19 Hej! Ja jestem z wykształcenia nauczycielką. Mam nadzieję uczyć w przyszłości w klasach 1-3 szkoły podstawowej, bo właśne szukam pracy! Trzymajcie kciuki!! Basia mama Ewuni (prawie 6-misięcznej) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_rn Re: Mamo jaki masz zawód? 21.02.04, 04:51 Pielegniarka w intensywnej opiece medycznej - BTW wlasnie na nocnym dyzurze Pozdr. AgaRN Odpowiedz Link Zgłoś
hanya00 Re: Mamo jaki masz zawód? 06.04.04, 01:28 tez jestem pielegniarka,10 lat pracowalam w psychiatryku,teraz w osrodku wczasowym na turnusach rehabilitacyjnych Odpowiedz Link Zgłoś
szczura Re: Mamo jaki masz zawód? 21.02.04, 05:30 antropolog kultury (nazywany też etnologiem, czy etnografem) i muzealnik - zawody wykształcone i wykonywane. Aktualnie z konieczności uczę się też przedmiotów ścisłych, jak logistyka w stresie, czy rachunkowość ma tu na myśli organizację domowego życia z dwójką malutkich dzieci: vide "jedno po drugim...." Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
mamasita Re: Mamo jaki masz zawód? 25.02.04, 18:48 malarka a na życie dyrektor kreatywny w Public relations Odpowiedz Link Zgłoś
krishka Oooo! Witam koleżankę po fachu!!! 25.02.04, 21:39 szczura napisała: > antropolog kultury (nazywany też etnologiem, czy etnografem) i muzealnik - > zawody wykształcone i wykonywane. > Aktualnie z konieczności uczę się też przedmiotów ścisłych, jak logistyka w > stresie, czy rachunkowość ma tu na myśli organizację domowego życia z dwójką > malutkich dzieci: vide "jedno po drugim...." > Ewa Ja też antropo-etno. Gdzie kończyłaś? Ja w Wawie. U Mroza. Pozdro. K. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_kp Re: Mamo jaki masz zawód? 21.02.04, 07:58 Ksiegowa na wypowiedzeniu (((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
ikaikaj Re: Mamo jaki masz zawód? 21.02.04, 09:12 a ja koncze medycyne...czyli bedzie mama-lekarz)a scislej gastrolog )) pozdrawiam ikaikaj Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_mm Re: Mamo jaki masz zawód? 21.02.04, 09:18 poligraf z wyksztalcenia a zawod wykonywany specj. d/s marketingu obecnie z 6 miesiecznym Markiem w domku (ah jak dobrze w domu) Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda1977 Re: Mamo jaki masz zawód? 21.02.04, 09:31 JESTEM PEDAGOGIEM.DWA LATA TEMU SKOŃCZYŁAM NA UJ-CIE PEDAGOGIKĘ WCZESNOSZKOŁNĄ,TERAZ SKOŃCZYŁAM PODYPLOWOWĄ LOGOPEDIĘ I OD PÓŁ ROKU PRACUJĘ W PORADNI JAKO WŁAŚNIE PEDAGOG-LOGOPEDA.POZDRAWIAM. Odpowiedz Link Zgłoś
w.kielanowska Re: Mamo jaki masz zawód? 21.02.04, 09:49 Jestem stomatologiem od wczoraj na wypowiedzeniu-cały miesiąc.Myślę,że niedługo, bo z mężem myślimy o swoim gabinecie.Trzymajcie kciuki,a jak coś nie wyjdzie to będe z Alą w domciu dla dzidzi będzie lepiej.Pozdrawiamy Wiola z Alą. Odpowiedz Link Zgłoś
basiaurban Re: Mamo jaki masz zawód? 21.02.04, 09:48 Wyuczony i wykonywany - geodeta. Basia ------- Moja Karolka Odpowiedz Link Zgłoś
73nikusia Re: Mamo jaki masz zawód? 21.02.04, 10:03 Czesc Ja jestem z wyksztalcenia inżynierem procesow ochrony srodowiska. To specjalizacja szerszego kierunku ktory zwie sie inżynieria chemiczna. Pracuje w zawodzie, jako projektant. Praca bardzo ciekawa, odpowiedzialna ... o takiej pracy zawsze marzylam, tzn moze nie od dziecka ale w czasie studiow na pewno. Pozdrawiam Nika Odpowiedz Link Zgłoś
anita001 Re: Mamo jaki masz zawód? 21.02.04, 11:04 Z wyksztalcenia najpierw polozna, pozniej socjolog. Ale pracuje w swoim ukochanym mimo wszystko zawodzie- poloznej. Odpowiedz Link Zgłoś
dewcia Re: Mamo jaki masz zawód? 21.02.04, 11:08 A ja skończyłam pedagogikę specjalną (rewalidacja upośledzonych umysłowo) i podyplomowo logopedię. Pracuję w przedszkolu specjalnym (obecnie siedzę w domciu na urlopie wychowawczym) Odpowiedz Link Zgłoś
agatamaroszek Re: Mamo jaki masz zawód? 21.02.04, 11:26 Ja z wykształcenia jestem fotografem i pracownikiem administracyjno - biurowym. Zrobiłam też kurs I stopnia w kosmetyce i kurs manicure. Agata Odpowiedz Link Zgłoś
kissinger Re: Mamo jaki masz zawód? 21.02.04, 13:03 mgr inż. informatyk i nauczyciel języka francuskiego. Pozdrawiam ciepło kissinger Odpowiedz Link Zgłoś
dosiamamafilipa Re: Mamo jaki masz zawód? 21.02.04, 13:12 fizjoterapeuta obecnie na urlopie wych. ale niesty juz nie dlugo Odpowiedz Link Zgłoś
jagusia7 Re: Mamo jaki masz zawód? 21.02.04, 13:35 A ja kończę weterynarię. A co dalej to zobaczymy wkrótce Agnieszka mama Roberta Odpowiedz Link Zgłoś
anaj75 Re: Mamo jaki masz zawód? 21.02.04, 13:42 Jestem psychologiem, pracuję z więźniami. Aktualnie zaczynam urlop wychowawczy. Jana, mama Maciusia (20.09.2003) Odpowiedz Link Zgłoś
aniaop Re: Mamo jaki masz zawód? 21.02.04, 14:08 Wyuczony- ekonomista Wykonywany- handlowiec Odpowiedz Link Zgłoś
anma Re: Mamo jaki masz zawód? 21.02.04, 14:17 A u mnie tak: zawód wyuczony - ekonomista ze specjalnoscią finanse przedsiębiorstw i instytucji samorządowych (AE we Wrocławiu). Jeśli chodzi o wykonywany to przed macierzyńskim pracowałam w administracji państwowej a od 4,5 roku jestem na wychowawczym ( to znaczy od około 4 na wych. wczesniej na macierzyńskim) i na razie nie zanosi się na powrót do pracy przez najbliższe dwa lata. A potem nie wiem, ale muszę coś wyśleć bo nie chcę wracać na stare śmieci. Odpowiedz Link Zgłoś
adriana128 Re: Mamo jaki masz zawód? 21.02.04, 15:41 Witajcie! Mój zawód wyuczony i wykonywany to -geodeta. Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
basiaurban Re: Mamo jaki masz zawód? 21.02.04, 18:12 Witaj w klubie. Basia ----- Moja Karolka Odpowiedz Link Zgłoś
basiaurban Re: Mamo jaki masz zawód? 21.02.04, 18:14 To powyższe to do adriany 128 B. ----- Moja Karolka Odpowiedz Link Zgłoś
asiaap Re: Mamo jaki masz zawód? 21.02.04, 15:49 z wyksztalcenia: 1 fakultet biolog, 2 ekonomista. pracuje jako ksiegowa-skecjalista ds kadr i plac Odpowiedz Link Zgłoś
bedita Re: Mamo jaki masz zawód? 23.02.04, 09:44 czesc ja z wykształcenia jestem ekonomista - bankowiec, przepracowałam 4,5 jako specjalista w banku w ksiegowosci......w zeszłym roku skonczyłam na SGH studia podyplomowe na kierunku Zarzadzanie Zasobami Pracy i strasznie chciałabym podjąć pracę w HR niestety nie mam doswiadczenia w tej kwestii i nikt niechce ze mną rozmawiać ,czasami mam uczucie ze niepotrzebnie się uczyłam i liczyłam jak bedzie dyplom to bedzie szansa na zmiane........ A Tobie jak się pracuje? Odpowiedz Link Zgłoś
catalinka Re: Mamo jaki masz zawód? 21.02.04, 16:21 Bibliotekarz na urlopie wychowawczym. Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
agax3 Re: Mamo jaki masz zawód? 21.02.04, 17:53 Artysta grafik po Krakowskiej ASP. Od czasu do czasu tzw. "grafik komputerowy". Za zamiłowania i konieczności "kura domowa" z trójką maluchów w domu i czwartym w drodze. Odpowiedz Link Zgłoś
mamajek1 Re: Mamo jaki masz zawód? 21.02.04, 18:15 A ja nauczycielka 1-3 i anglistka, obecnie anglistka w przedszkolu pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
gwx Re: Mamo jaki masz zawód? 21.02.04, 21:15 Z wykształcenia jestem mgr inżynier w specjalności sanitarnej.Pracuję jako nauczyciel akademicki na pełnym etacie piszący doktorat.Zajmuję się projektowaniem kotłowni, węzłów cieplnych, centralnego ogrzewania, wentylacji, klimatyzacji...itp. Natomiast w domku pracuję na kilku etatach (na pierwszym miejscu jako matka,potem żona, ...itd.). Pozdrawiam wszystkie zapracowane mamusie. Asia Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_i_werka Re: Mamo jaki masz zawód? 21.02.04, 21:22 Pielęgniarka anestezjologiczna w intensywnej terapii Odpowiedz Link Zgłoś
martab30 Re: Mamo jaki masz zawód? 21.02.04, 21:31 wyuczony : ekonomista wykonywany: kierownik zmiany obsługi naziemnej (lotnisko) a oto mój kochany samolocik: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=10753738&a=10862704 Odpowiedz Link Zgłoś
natik1 Re: Mamo jaki masz zawód? 21.02.04, 21:38 mgr manager po Marketinkgu i Zarzadzaniu na UJ obecnie zajmuje sie planowaniem, logistyka, zaopatrzeniem i organizacja pracy w... moim ognisku domowym, do pomocy mam 2 asystentki, ale ta mlodsza strasznie leniuchuje i czesto przysypia, moze dlatego, ze ma dopiero 6 miesiecy pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
blige Re: Mamo jaki masz zawód? 01.06.04, 22:37 Moje wyksztalcenie jak wyzej Nadia, a zapytal sie Ciebie kiedys ktos ile znasz w zwiazku z tym jezykow?)) Odpowiedz Link Zgłoś
umargos Re: Mamo jaki masz zawód? 21.02.04, 22:06 Archeolog po UJ, piszący doktorat (na doktoranckich)...juz widać światełko w tunelu..mąż też zresztą archeo tyle, że po UW. Odpowiedz Link Zgłoś
mrufkaa Re: Mamo jaki masz zawód? 21.02.04, 22:15 Iberystka i dziennikarz, obydwa na Uniwerku Wroclawskim. Wykonywany - nauczyciel angielskiego i hiszpanskiego, tlumacz. Aktualnie full time house wife... Odpowiedz Link Zgłoś
agmar3 Re: Mamo jaki masz zawód? 15.07.04, 12:30 etnolog i socjolog. Wykonuję ten drugi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
i2h2 Re: Mamo jaki masz zawód? 26.02.04, 10:02 Witam koleżankę i kolegę "łopatologów" )) Od ośmiu lat odstawiona od łopaty na rzecz dzieciaczków i zawodów mniej terenowych Iwona Odpowiedz Link Zgłoś