Dodaj do ulubionych

mam już dość 18 lipiec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

05.09.04, 22:21
no właśnie - może wyjaśnie smile
do tych wszystkich które nie potrafią sobie dac d..ie siana ( tak sie na nas
na wsi mówi na dawanie sobie z czymś spokoju wink z postami na temat 18 lipiec!
jeśli dziewczyna chce sobie pisać posty i dyskutowac na tym forum to niech to
robi - wolno jej! mimo iż często sie z nią nie zgadzam a niektóre jej poglądy
na temat macierzyństwa i dzieci których nie posiada wydają mi sie być
niezrozumiałe... ale niedobrze mi sie robi jak czytam 18 lipiec to , 18lipiec
tamto! dajcież już spokój! jakiś śmietnik sie tu zrobił niemiłosierny!

ps. no chyba że jestescie menadżerami 18lipiec i jest to celowa polityka
mająca na celu wzrost popularności owej koleżanki wink - tak mi sie napisało bo
ja tez kiedyś tu usłyszałam ze pisze dla popularności i reklamy smile hehe

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • bea.bea Re: mam już dość 18 lipiec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.09.04, 22:28
      zgadzam się ztoba sowo....
      kazdy ma prawo wypowiadać na forum swoje poglądy choc nie zawsze sa zgodne z
      naszymi, i nie musza sie nam podobać...
      po drugie sama nie lubiłam dzieci ...dopuki nie urodziłam swojego, więc
      zakładam że i kolezankom sie zmieni optyka...ale to czs pokażesmile

po trzecie, nie wim dlaczego pani x , czy y uwaza sie za lepszą , od kogos
      tylko dlatego , ze madzieci, ale za grosz nie posiada zwykłej kultury ...

przepraszam jeśli ktos sie poczuł urażony, ale tak mysle...
      zani wydasz sąd , popatrz do lustra...smile)
    • poleczka2 Re: mam już dość 18 lipiec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.09.04, 22:38
      Lipiec nigdy mnie nie szokowała. Teraz jej obecność na tym forum trochę zaczyna
      mnie nudzić ale każdy podbija jej posty bo jest kontrowersyjną osobą. Często
      zgadzałam się ze zdaniem Lipiec ale gadki typu "nie lubię dzieci i tyle"
      świadczą o pewnym ograniczeniu osoby je wypowiadającej. Ja też miałam takie
      podejście jak byłam w wieku nastoletnim i przechodziłam bunt przeciwko
      rodzinie.
      Uważam jednak, że każdy ma prawo pisać na tym forum dlatego jej obecność mnie
      ani mierzi ani grzeje. Nie muszę przecież czytać jej każdego postu. Niech sobie
      pisze co chce póki nie obraża innych i postępuje z zasadami netykiety.
      • sowa_hu_hu Re: mam już dość 18 lipiec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.09.04, 22:43
        wyjęłaś mi to z ust...
        aczkolwiek zastanawia mnie jedna rzecz - przekleństwa! mnie akurat nie
        przeszkadzają bo sama troche przeklinam ale pamiętam jak na tym forum użyłam
        jakiegoś przekleństwa - nie było bardzo brzydkie smile to zostałam dobitnie
        pouczona że tak sie nie robi... natomiast koleżanka lipiec rzuca mięsem na lewo
        i prawo i nikt sie nie czepia... dziwne - cóz za tolerancja.... nie pisze tego
        złośliwie - raczej z przymróżeniem oka wink o tak!
        • umasumak Re: mam już dość 18 lipiec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.09.04, 22:47
          sowa_hu_hu napisała:

> wyjęłaś mi to z ust...
          > aczkolwiek zastanawia mnie jedna rzecz - przekleństwa! mnie akurat nie
          > przeszkadzają bo sama troche przeklinam ale pamiętam jak na tym forum użyłam
          > jakiegoś przekleństwa - nie było bardzo brzydkie smile to zostałam dobitnie
          > pouczona że tak sie nie robi... natomiast koleżanka lipiec rzuca mięsem na
          lewo
          >
          > i prawo i nikt sie nie czepia... dziwne - cóz za tolerancja.... nie pisze
          tego
          > złośliwie - raczej z przymróżeniem oka wink o tak!

Sówko! Nikt się jej nie czepia? Toż ona jest chyba najbardziej atakowaną osobą
          na forum smile)
          • sowa_hu_hu Re: mam już dość 18 lipiec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.09.04, 22:53
            eeeeeeeeeee tam smile tzn moze ja sie źle wyraziłam - chodziło mi o dziewczyny
            które mają tutaj długi staż - którym postom ja lepiej sie przyglądam... nie
            zauwazyłam aby one sie czepiały 18lipiec - chodzi mi tutaj o przekleństwa... -
            ale wiesz - mogłam nie doczytac - nie nadążam juz smile
            a z drugiej strony nie dziwie sie ze sie czepiają bo ona zachowuje sie tak
            (powiedzmy kontrowersyjnie) ze niektórzy moga nie wytrzymać - na szczęście ja
            sie do nich nie zaliczam jak na razie...
            mnie tylko denerwuje jak czytam nowe posty na jej temat w których ktoś jej cos
            zarzuca - od tego jest chyba skrzynka prywatna albo ring smile
            mnie sie po prostu już w oczach mieni od 18lipiec a nie chce żeby mi na wzrok
            poszło smile
          • sowa_hu_hu Re: mam już dość 18 lipiec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.09.04, 22:56
            ciekawa jestem czy 18lipiec została poinformowana że przeklinanie jest
            niezgodne z regulaminem - bo ja np. zostałam pouczona i staram sie tego trzymać
            choć czasami też mam wielką ochote poświntuszyć - słowami rzecz jasna smile
            • jagienkaa Re: mam już dość 18 lipiec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.09.04, 23:09
              może wiecna G. i sammy zaznaczyły ją jako wroga i mają ją wygaszonąwink))
              • sowa_hu_hu Re: mam już dość 18 lipiec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.09.04, 23:10
                z pewnością smile hehe
                • slma Re: mam już dość 18 lipiec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.09.04, 09:43
                  Uważajcie dziewczyny, bo zaczynają byc usuwane wątki z udziałem i autorstwa
                  18lipiec...MOze i ten usuną...Choc z jednej strony to dobrze, bo dziewczyna ta
                  wprowadza jednak chyba zbyt dużo kłótni i antagonizmów na forum...W dodatku
                  jest to forum "emama", a ona nie jest i nawet nie zamierza w najblizszym czasie
                  zostac matką
                  • michiko Re: mam już dość 18 lipiec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.09.04, 09:46
                    przepraszam cie znasz pojęcie wolnośc słowa, wypowiedzi itd. Jest demokracja.
                  • danik1 Re: mam już dość 18 lipiec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.09.04, 14:38
                    slma napisał:
                    W dodatku
                    > jest to forum "emama", a ona nie jest i nawet nie zamierza w najblizszym
                    czasie
                    >
                    > zostac matką

I tu sie nie zgodze, bo ostatnio w jednym z postow 18lipiec wspominala, ze
                    gdyby nie rozstala sie ze swoim bylym to z pewnoscia mieliby juz dziecko bo tak
                    planowali!
                    Ach, duzo niezgodnosci w postach owej 18lipiec! Dajcie sie jej wyszalec!!!
                    Burze hormonow i to wszystko!!! Juz kruszeje!!!
                    • sowa_hu_hu Re: mam już dość 18 lipiec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.09.04, 18:43
                      ale mnie denerwuje wywalanie osobistych pretensji na forum - już było kilka
                      postów apropos 18lipiec w których były same obelgi - to bez sensu - niech to
                      sobie załatwiają prywatnie a nie robią tu śmietnika! a poza tym jak chce sobie
                      dziewczyna pisac to niech pisze! jakoś to przeżyje smile
                      • iwcia75 zgadza sie sowa 06.09.04, 19:06
                        co nam przeszkadza lipiec ze swoim zdaniem. mnie nic (chyba ze by mnie zaczela
                        wyzywac,a ona raczej nikogo nie wyzywa)
    • kubusala Re: mam już dość 18 lipiec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.09.04, 09:58
      To po co tworzysz kolejny post?
      • sowa_hu_hu do kubusala... 06.09.04, 12:11
        bo miałam ochote powiedzieć to co powiedziałam... a poza tym mój post jest
        innej treści niż pozostałe - ja jej ani nie wyzywam , ani nie zarzucam
        kłamstw... - to chyba różnica... może ktoś zrobi porządek z tymi bezsensownymi
        postami na temat 18lipiec - np. tym gdzie ktoś wyliczał jakich perfum używa i
        co je na śniadanie - jakiś bezsens...
    • magda1711 Re: mam już dość 18 lipiec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.09.04, 11:08
      Ojjj ja też już powoli wymiękamsmile
      Tak ogólnie to nic do niej nie mam , ale słabią mnie już posty typu: dlaczego
      rodzice we własnym domu gdy mieli gości to siedzieli z dzieckiem zamast
      roczniaka zamknąć w pokoju, o tym jak to nie lubi dzieci a potem zasypuje nas
      stronami z porodów i jest oburzona ... O swoich "namiętnych" przygodach z
      facetami, o tym z którym się przespała ,który byl lepszy a który nie!Bosheee
      już też mam tego dość! Tu jest Emama a nie rzeczywiście śmietnik
    • 18lipiec SKASOWAĆ TEN WĄTEK PROSZE 06.09.04, 12:18

• cubus1 do 18lipiec 06.09.04, 18:53
        A to czemu?
        A może któryś zTwoich 5 wątków wyświetlających mi się na stronie powinno się
        skasować????
        Sówka wypowiada swoje poglądy i to w sposób jak najbardziej kulturalny.

• sowa_hu_hu Re: SKASOWAĆ TEN WĄTEK PROSZE 06.09.04, 19:00
        a dlaczego? czy ja coś złego napisałam? bardziej tutaj mam pretensje do tych
        osób które bluźnią tobie w swoich postach - uważam ze takie sprawy powinny być
        załatwiane na priv - i to chciałam tutaj głośno powiedzieć!
        co do twojej osoby jak wyżej napisałam moge mieć "ale" i pewnie jakieś małe mam
        (a prędzej co do niektórych postów....) ale napisałam również że masz prawo
        tutaj pisać...

ty również napisałaś jak widze post na swój temat więc czemu ja nie moge?
        zwłaszcza ze nie jest on w tonie obrażającym twoją osobe...

pozdrawiam
        • iwcia75 Re: SKASOWAĆ TEN WĄTEK PROSZE 06.09.04, 19:05
          przeklenstwa 18lipiec czy kogolwiek innego ani mnie ziębia ani parzą. nie
          akceptuje jedynie wyzwisk czy przeklenstw kierowanych personalnie do danej
          osoby, osadzania, krytykowania czyichs pogladow.
          osobe, o ktorej w tym watku mowa,lubie z tego powodu,ze ozywia forum
          • 18lipiec Sowo sama sobie przeczysz 06.09.04, 19:25
            piszesz że masz dośc a tworzysz wątek. gdzie tu logika?
            • sowa_hu_hu Re: Sowo sama sobie przeczysz 06.09.04, 19:35
              egzamin z logiki na szczęście już mam za sobą wink

a tak poważnie - napisałam bo chciałam wyrazić co myśle na TEN temat - nie
              rozumiesz tego? naprawde? chyba powyżej już wszystko wyjaśniłam...
              nie chciałam sie wypowiadac w każdym watku dotyczącym twojej osoby więc
              założyłam swój... poza tym - powtarzam to juz któryś raz - mam dosc postów
              które zawiwrają treści obraźliwe w stosunku do twojej osoby - uważam ze to
              powinno być załatwione na priv!!! natomiast pozostałe - TWOJE - ok - niech
              będą...

tak więc nie sądze bym przeczyła samej sobie!
              • madelaine6 Re: Sowo sama sobie przeczysz 06.09.04, 22:56
                Bosheee,nie bylo mnie troche na forum,
                wracam i...co widze?Same przepychanki...
                Jak w kurniku!Tez mnie juz denerwuje
                ta akscytacja odmiennymi pogladami lipca...
                To oburzenie i na kazdym kroku:po co tu
                wchodzisz jak nie masz dziecka...Ech,nudno
                sie zrobilo sad((
                • malgosia87 Re: Sowo sama sobie przeczysz 06.09.04, 23:07
                  A ja dzisiaj częsciej niż zwykle zaglądam na forum i też mam przesyt wątkow o
                  lub 18lipiec. Nuuudaaaaa ale za to ponad 200 wpisow, a wątek o pomocy dzieciom
                  w Biesłanie 20?
                  Pozdrawiam,
                  Małgosia
    • mamamarka Re: mam już dość 18 lipiec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.09.04, 23:33
      No proszę. I zrobił się następny baaardzo obszerny wątek na temat wiadomej
      osoby.... Może Ty Sowo też jesteś jej menadżerem? smile (To nie było złożliwe) -
      to tak dla jasności
      pozdrawiam
      • joasiiik25 Re: zaistniec-skrytykowac.... 07.09.04, 08:03
        witajcie.nie bylo mnie dosc dlugo na forum,myslalam,ze juz nie bede musiala
        czytac czyjejs krytyki dotyczacej drugiej osoby...a jednak.

sowa daj na luz...jak nie lubisz 18lipiec to nie czytaj jej postow,jest tysiace
        sposobow,zeby jej osoba ciebie nie draznila.po co zakladac taki watek?by
        zaistniec?bo zapomnieli,ze istniejesz?zrobilo sie za cicho?nie wiem tylko ty
        znasz odpowiedz...

o wiele bardziej lubie panne lipiec niz niejedna pania X...

pozdrawiam asia mama 4m Kacperka
        • sowa_hu_hu Re: zaistniec-skrytykowac.... 07.09.04, 08:58
          słabo mi sie robi jak czytam takie coś - czy ty w ogóle czytałaś co ja tu
          napisałam??? chyba nie bardzo...
          do tej pory sie nie wypowiadałam - ale teraz chciałam coś powiedziec i to
          zrobiłam! uważam ze nikogo tutaj nie obraziłam - koniec kropka! a jeśli wam ten
          wątek przeszkadza to nie piszcie a wtedy zniknie!
          co to znaczy "zaistnieć" ? bo chyba nie zrozumiałam... ja mam 24 lata a nie 11
          żeby mi zależało na "zaistnieniu" w sieci... litości! ja jak mam problem to
          pisze i tyle! nie tworze po 5 watków w ciągu dnia a są tutaj takie osoby - moze
          z nimi porozmawiaj o tzw "zaistnieniu"...
          nie rozumiem o jaką krytyke do cholery ci chodzi? ja tu pisze żeby ludzie dali
          sobie spokuj z wypisywaniem o 18lipiec bzdur a ty na mnie najeżdżasz ze ja ją
          krytykuje! poza tym skrytykowac zawsze można - co innego wyzywac kogoś...

chyba sie troche zdenerwowałam...

pozdrawiam
        • danik1 Witaj Joasiiik25!!! 07.09.04, 11:06
          Dawno Cie tutaj nie bylo i juz myslalam, ze zmienilas nick, zeby Cie troll nie
          scignal!!!

Jednak musze sie z Toba niezgodzic w sprawie 18lipca!!! Ty zmienilas zdanie o
          niej, ale inne osoby maja prawo nadal jej nie znosic i dawac temu upust na
          forum. 18lipiec nie ma monopolu na obrazanie ludzi!!! Probuje byc
          kontrowersyjna wyglaszajac swoje poglady, wiec inne osoby rowniez moga byc
          kontrowersyjne gloszac na forum, ze nieznosza 18lipiec i jej nudnych postow,
          wiedzac, ze jest tutaj jakies grono jej zwolennikow, ktorzy 18lipiec popra!
          Prawda???

Co do postow 18lipiec to co z tego, ze watek ma ponad 200 wpisow, kiedy walkuje
          sie w nich jedno i to samo do znudzenia!!! Przeciwnicy scieraja sie ze
          zwolennikami, ale nic to nie wnosi do dyskusji!!!
          • joasiiik25 Re: Witaj Joasiiik25!!! 07.09.04, 11:17
            danik1 zawsze jestes milym partnerem do rozmowy...az chce sie czytac seriosmile

jestem wrocilam trola sie nie bojesmile
    • matusia3 Re: mam już dość 18 lipiec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.09.04, 09:15
      Sowa hu hu nie przejmuj się...smileMasz rację,że wielokrotność postów owej autorki
      to już przesada...coraz nudniej to forum wygląda....brrrrr...ale i tak zawsze
      tu będę,bo jest tu wiele mam przyjaznych...znających życiesmile

matusia
      • joasiiik25 Re: mam już dość 18 lipiec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.09.04, 10:18
        sowa nie chcialam cie obraziec...ale nie rozumie po co zalozylas ten watek?
        wiem,ze swojego czasu "KROLOWALAS" tu na forum pozniej wszystko
        ucichlo...pomyslalam ze chcesz znowu sie wybic w taki beznadziejny sposob!!to
        tyle
        • tornadooo Jo 07.09.04, 10:41
        • tornadooo do joasiiik25 07.09.04, 10:43
          A może to twoje watki i posty przycichły i ty chcesz się teraz wybić w tym
          wątku żeby znowu o tobie było głośno??? Hmmm??
          Bo dla mnie to właśnie bezsesnu jest takie odpowiadanie jak twoje BLE
          • joasiiik25 Re: do joasiiik25 07.09.04, 11:16
            hahahahah zabawne jakbys nie zauwazyla to od jakis 2 m malo sie udzielam na
            forum..mam troche lepsze zajecie niz walka z trolami,sowami,lipcami i innymi
            emamami
            • sowa_hu_hu Re: do joasiiik25 07.09.04, 11:23
              od sowy to sie łąskawie od....rz!!!
            • tornadooo Re: do joasiiik25 !!! 07.09.04, 12:05
              No ale się uśmiałam! Właśnie widać jakie to masz lepsze zajęcie niż walka z :
              >trolami , sowami, lipcami...
              Wiesz , masz chyba mało inteligencji.
              No jeżeli masz lepsze zajęcie to po cholerepiszesz wątku sowy na temat lipca??
              Ha ha ha ha ha...
        • sowa_hu_hu Re: mam już dość 18 lipiec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.09.04, 11:21
          ja krówlowałam? czym? tym ze miałam troche problemów w zyiciu i szukałam tutaj
          rady? tym królowałam??? poza tym sama sie na pewien czas wycofałam z forum!
          nie rozumiem tekstów typu "wybić sie" - co to ma być w ogóle??? po ile my mamy
          lat zeby sie "wybijać" i to w dodtaku na sieci?
          a z ta benzadziejnością to o co ci chodzi? przeczytałaś moje wypowiedzi w
          ogóle? bo nie wydaje mi sie! czy ja napisałam " lipiec jest głupia i niech stąd
          spada"??? nie!!! ja napisałam ze ludzie którzy ją wyzywają powinni sobie dać
          siana! boshe! czy ty w ogóle umiesz czytać? założyłam ten wątek zeby powiedzieć
          co mysle o całej sprawie - wolno mi! i nikogo tutaj nie obraziłam - więc o co
          sie czepiasz?
          nie chciałas mnie obrazić? ale udało ci sie! nie wmawiaj mi ze chce sie "wybić"
          bo to jest po prostu śmieszne! mam w zyciu wazniejsze sprawy niż "królowanie"
          na forum! idiotyzm!

to tyle!
          • joasiiik25 Re: 07.09.04, 11:24
            nie umie czytac,pisac tez nie umie....nawet mowicsmile
          • madelaine6 Re: mam już dość 18 lipiec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.09.04, 11:29
            >czy ja napisałam " lipiec jest głupia i niech stąd
            >
            > spada"??? nie!!! ja napisałam ze ludzie którzy ją wyzywają powinni sobie dać
            > siana! boshe! czy ty w ogóle umiesz czytać? założyłam ten wątek zeby powiedzieć
            >
            > co mysle o całej sprawie -

No wlasnie-ja tez sie dopisalam w tym celu i wydaje mi
            sie,ze to jest czytelne...Niestety,niektorzy chyba maja
            problemy z rozumieniem tego,co czytaja sad((

A Ty sie Sowa nie przejmuj,te zarzuty o "krolowaniu" na forum
            sa smieszne...Nawet nie ma co tracic energii na odpieranie
            ich.Pozdrawiam,Kasia.
    • katarzyna.br Re: po co krytyka sowy_hu_hu???????? 07.09.04, 11:27
      A teraz ja czegoś nie rozumiem. Sowa wyraziła swoją opinię na temat 18 lipca i
      jej poczynań na forum - ma do tego prawo, tak jak każda inna e-mama. Nie widzę
      w tym nic nie właściwego. Ma prawo powiedzieć: nie lubię tej osoby za to co
      robi, denerwuje mnie. Jak narazie nikogo nie obraziła w odróżnieniu do 18 lipca
      która to w słowach nie przebiera.
      Kilka osób na tym forum mnie denerwuje i jest tak pewnie u Was, ale nigdy nie
      napiszę kto i dlaczego tak jak i większość z Was - ale z drugiej strony może
      warto być szczerym, może atmosfera by się oczyściła. Nie namawiam nikogo do
      kłótni ale uważam że czasami trzeba powiedzieć coś niemiłego aby w końcu coś
      wyjaśnić. Ale z trzeciej strony nie wiem co w tym przypadku trzeba wyjaśniać
      (ale się zapętliłam) - jaki jest koń każdy widzi.

Pozdrawiam
      • madelaine6 Re: po co krytyka sowy_hu_hu???????? 07.09.04, 11:35
        >A teraz ja czegoś nie rozumiem. Sowa wyraziła swoją opinię na temat 18 lipca i
        >jej poczynań na forum - ma do tego prawo, tak jak każda inna e-mama.

Bosheeee!!!!!!Ratunku!!!!
        Gdzie sowa napisala > nie lubię tej osoby za to co
        > robi, denerwuje mnie?????

Dziewczyny,czy wy nie umiecie czytac???????????
        gdzie Sowa krytykuje Lipca????

Dla przypomnienei kopiuje jej pierwszego posta:

>do tych wszystkich które nie potrafią sobie dac d..ie siana ( tak sie na nas
        >na wsi mówi na dawanie sobie z czymś spokoju wink z postami na temat 18 lipiec!
        >jeśli dziewczyna chce sobie pisać posty i dyskutowac na tym forum to niech to
        >robi - wolno jej! mimo iż często sie z nią nie zgadzam a niektóre jej poglądy
        >na temat macierzyństwa i dzieci których nie posiada wydają mi sie być
        >niezrozumiałe... ale niedobrze mi sie robi jak czytam 18 lipiec to , 18lipiec
        >tamto! dajcież już spokój! jakiś śmietnik sie tu zrobił niemiłosierny!

Pliss,uswiadomcie mnie gdzie tu krytyka lipca?
        • katarzyna.br Re: po co krytykować sowę_hu_hu???????? 07.09.04, 11:47
          Chyba mnie nie zrozumiałaś. Krytyka w tytule wątku dotyczy krytyki listu który
          napisała Sowa!!!!! Zpytałam po co krytykować Sowę, bo ja tej krytyki nie
          rozumiem. A dalej napisałam ogólnie że każdy ma prawo napisać (hipotetycznie)
          że kogoś nie lubi.

Bez nerw proszę!

Pozdrawiam
          • madelaine6 Re: po co krytykować sowę_hu_hu???????? 07.09.04, 12:11
            Nie no,to akurat jest dla mnie jasne,tylko
            gdzies miedzy wierszami przeswituje mi mysl,
            ze bronisz sowy,bo ta wyrazila krytyke na temat lipca,
            ze jej nie lubi i ma dosc jej postow.
            A tak nie jest-u zrodel postu sowy lezy
            raczej niechec do atakujacych lipca.
            Zreszta,co ja sie bede...Ide na spacer.
            Pozdrawiam.
    • katarzyna.br Re: mam już dość 18 lipiec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.09.04, 12:15
      No to ja zgłupiałam, może jestem wtórną analfabetką - chyba też pójdę na
      spacer. Świeże powietrze dobrze nam zrobi.

Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka