kasia-lublin 01.05.06, 17:02 dziewczyny jakie kosmetyki pomogą w odzyskaniu jędrności skóry po porodzie,nnie mam żadnych rozstępów ale ciało troszkę luźne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamamichasia1 Re: kosmetyki po porodzie 01.05.06, 23:08 Polecam co kilka dni piling kawowy,zrobiony w domu i wmasowanie potem czegokolwiek ujędrniającego. Do tego hula hop,żeby wróciła ładna talia, szóstki Weidera na mięśnie brzucha. Jeśli będziesz systematyczna, efekty będą szybko. Szczegóły na forum Mama-cud. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
mamijagodi Re: kosmetyki po porodzie 02.05.06, 07:56 Czas napewno pomoże, i oczywiście odpowiednia dieta w połączeniu z aktywnościa ruchową. Jeśli chodzi o brzuch to smarowałam kremem przeciw rozstępom Gerbera, uda też ale rozstępy na nich miałam już w okresie dojrzewania więc nie wiem czy pomógł, a na bruchu mam ładną skórę. Licz się też z tym, że skóra na brzuchu już nigdy nie powróci do stanu sprzed ciąży (chyba, ze naciągnie Ci ją chirurg , zawsze będzie jej troszkę "więcej". Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
a.lenard Re: kosmetyki po porodzie 02.05.06, 11:21 mamijagodi napisała: > Licz się też z tym, że skóra na brzuchu już nigdy nie powróci do stanu sprzed > ciąży (chyba, ze naciągnie Ci ją chirurg , zawsze będzie jej > troszkę "więcej". Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
a.lenard Re: kosmetyki po porodzie 02.05.06, 11:23 bzdura! ja używałam Mustelli - kosmetyków z tej firmy i mam brzuszek jak sprzed ciązy a do szczupłych wysuszonych dziwczyn nie należałam. Ale smarowałam całą ciążę i po porodzie około pół roku Odpowiedz Link Zgłoś
maja234 Re: kosmetyki po porodzie 08.05.06, 13:37 witaj, polecam kosmetyki Musteli. Przez całą ciążę stosowałam krem przeciw rozstępom, a po porodzie żel regeneracyjny poporodowy. Naprawdę rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś
basiek13 Re: kosmetyki po porodzie 08.05.06, 17:58 Po porodzie brzuch mi wrócił do formy, nie smarowałam się specjalnie niczym (wrodzony brak systematyczności). Trzeba trochę czasu i zrzucenia nabytych kilogramów i po jakimś czasie akurat brzuch powinien się ujędrnic. W koncu opieka i noszenie ciągłe dziecka jest wyczerpujące. Odpowiedz Link Zgłoś