drops27 10.08.06, 13:11 Dziewczyny czy karmiac mozna uzywac kosmetykow ujedrniajacych np Avon i jak je stosowac, czy sa efekty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamalesia Re: Kosmetyki na piersi 10.08.06, 13:31 Właśnie avonu stosowałam po ciąży. Masowanie ujedrniające i guzik z tego. Moim zdaniem nie działa, choć moze gdybym tego nie robiła, byłoby jeszcze gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
malgra Re: Kosmetyki na piersi 10.08.06, 17:36 ja od 3 lat używam Musteli.Piersi mam dużo ładniejsze niż przed porodem a efekt używania kremu jest taki,że mogę nosić bluzki bez stanika. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: Kosmetyki na piersi 10.08.06, 18:46 ja wykarmiłam piersia trojke dzieci biust mam spory. rowniez uzywałam kremu musteli i takze moge nosic bluzki bez stanika i piersi wygladaja przyzwoicie.ale skad mozna wiedziec czy to kwestia kremu czy takiej akurat konstrukcji biustu.jedne kobiety maja ciensza skore, latwiej sie ona rozciaga inne maja grubsza i nawet specjalnie nie dbając o biust ten bedzie wygladał fajnie.no coz natura czasem taka bywa.mnie np zostawila slady na brzuchu;-( Odpowiedz Link Zgłoś