e-malina 29.08.06, 22:25 Mam pytanie ?. Czy pasuje w sierpniowy wieczór do letniej sukienki ubrać cienkie wysokie kozaki?. Proszę o opinie bo niewiem czy tak wypada się ubrać a mam spotkanie klasowe z koleżankami. Dzięki za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oxygen100 Re: Pytanie dotyczy ubioru!!! 29.08.06, 22:26 ja bym sie tak nie ubrala. Odpowiedz Link Zgłoś
lidkakn Re: Pytanie dotyczy ubioru!!! 29.08.06, 22:28 Ja też raczej bym się tak nie odziała. Bo to i gorąco, jakoś dziwacznie, no i nie do letniej sukienki. Odpowiedz Link Zgłoś
olusza3 Re: Pytanie dotyczy ubioru!!! 29.08.06, 22:27 Jak fajne i pasują do sukienki to czemu nie. Zwłaszcza jak są na szpilce. Teraz taka moda,poza tym w taką pogodę... Odpowiedz Link Zgłoś
e-malina Re: Pytanie dotyczy ubioru!!! 29.08.06, 22:29 Wydaje mi sie że pasują. Sukienka jest brązowa w kwiatuszki a kozaczki brązowe. Dzięki za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
olusza3 Re: Pytanie dotyczy ubioru!!! 29.08.06, 22:31 chociaz lepiej żeby sukienka miała jakieś rękawki(nawet pufki) albo jakiś kardigan czy sweterek do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
e-malina Re: Pytanie dotyczy ubioru!!! 29.08.06, 22:32 Mam żakiecik. Impreza moze sie przeciągnąć a wieczory i noce już zimne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: Pytanie dotyczy ubioru!!! 29.08.06, 22:33 jakos nie moge sie przelamac i pogodzic ze lato sie juz konczy choc wakacje jeszcze przede mna a juz na wlasne zycizenie wbijac w kozaki w sierpniu?? nigdy w zyciu:p Odpowiedz Link Zgłoś
e-malina Re: Pytanie dotyczy ubioru!!! 29.08.06, 22:35 Tez tak uważam i dlatego chce wysłuchać opinii czy pasuje czy nie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: Pytanie dotyczy ubioru!!! 29.08.06, 22:36 a czy Ty bedziesz sie w takim stroju dobrze czula?? Odpowiedz Link Zgłoś
e-malina Re: Pytanie dotyczy ubioru!!! 29.08.06, 22:39 Jeszcze niewiem. Ale patrząc na mode czesto widać ze tak sie ubiera i ładnie to wygląda. Przypominam ze to nie będzie impreza w ciagu dnia ale wieczorem o może w nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: Pytanie dotyczy ubioru!!! 29.08.06, 22:45 ok teraz. Po 15.09. ma byc kolo 26 stopni ) wtedy tez kozaczki czy masz jakis plan B? --- Nic tak nie psuje ślubnej ceremonii jak wzwód u księdza Coco: tiny.pl/g5v6 Odpowiedz Link Zgłoś
e-malina Re: Pytanie dotyczy ubioru!!! 29.08.06, 22:47 Impreza jest w piatek takze napewno nie bedzie 26 stopni. Odpowiedz Link Zgłoś
dorianne.gray Re: Pytanie dotyczy ubioru!!! 29.08.06, 22:47 Ale co Ty się na forum pytasz, jak masz ochotę się tak ubrać i lustro Ci się nie wykrzywia na ten widok, to w czym problem? Ja bym się tak ubrała, ale ja to co innego, potrafię się ubrać na przykład tak: www.rockmetal.pl/galeria/castle.party-bolkow.03-5.html Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: Pytanie dotyczy ubioru!!! 29.08.06, 22:43 ja mam takie- jakby to powiedziec- azurkowe (z dziurkami)- noszę jak najbardziej, jednakze nie w trakcie upalow- wszystko zalezy od miejsca w ktorym sie spotkacie- jezeli to nocny klub to spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
jusytka pewnie 29.08.06, 22:43 O ile sama się w tym dobrze czujesz, podobno ostatnio hitem na salonach są ...kalosze Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: pewnie 29.08.06, 22:49 ja slyszlalm ze walonki ale to moze bylo w zeszlym sezonie Odpowiedz Link Zgłoś
e-malina Re: pewnie 29.08.06, 22:51 Pisze na forum bardzo rzadko ale niewiedziałam że w niektórych jest tyle złośliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: pewnie 29.08.06, 23:19 Jakbys częsciej czytała, to byś wiedziała, że to co w tym wątku to naprawdę leciutka ironia i zart, a nie złośliwosć. Odpowiedz Link Zgłoś
e-malina Re: pewnie 29.08.06, 23:22 Może i tak ale naprawde liczyłam na konkretne odpowiedzi a nie na żarty. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
dorianne.gray Re: pewnie 29.08.06, 23:36 Ale te kalosze i walonki to na serio jest hit na salonach! Odpowiedz Link Zgłoś
lidkakn Re: pewnie 29.08.06, 23:30 walonki ze skóry walenia zwalonego od w..lenia, nieco uwalone (hihi) Odpowiedz Link Zgłoś
malgra Re: Pytanie dotyczy ubioru!!! 30.08.06, 02:22 pasuje pod warunkiem,że kozaczki są ,,lekkie'' z ażurowymi wstawkami. Odpowiedz Link Zgłoś
agatkaros Re: Pytanie dotyczy ubioru!!! 30.08.06, 09:08 Moim zdaniem nie pasuje, ale każdy ma własne upodobania. Odpowiedz Link Zgłoś
beata118 Re: Pytanie dotyczy ubioru!!! 30.08.06, 09:13 Moim zdaniem pasuje!!! A jeśli ty sie dobrze w nich będziesz czuła to jeszcze lepiej. Na koniec dodam że w ostatnia niedzielą w porannym programie TVN, Kinga Rusin rozmawiała z córką i żoną Tuska pytając o co się ostatnio pokłóciły. A one na to że akurat wczoraj bo córka zabrała mamie kozaczki i je lekko podniszczyła i mama stwierdziła " że co to za moda nosić kozaki w lecie" a na to Rusin podniosła swoją nogę obutą w kozaczki do sukienki ) Zakładaj te kozaki i leć na spotkanie Odpowiedz Link Zgłoś