anx 30.06.05, 13:07 Witam, czy ktoś posiada już ten wózeczek? Jak się sprawdza? Chodzi mi o model tegoroczny, o ten: www.deltim.com.pl/voyager_easy.htm Jesteśmy praktycznie na niego zdecydowani, ale nie mogę znaleźć żadnych opinii w necie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosialeszcz Re: DELTIM Voyager Easy - szukam opinii 30.06.05, 13:27 Tzn. ja ci powiem jedno ja mam wersję sprzed roku i musze powiedzieć że wózek sprawóje się nieźle ale po pewnym czasie całe zawieszenie skrzypi i wiem że to jest nie tylko w moim wózku bo jest takich nawet sporo na moim osiedlu i kążdy jeden ma to samo Ale tak wogóle to wszystko jest OK Serdecznie pozrawiamy Gosia i Ola !!! Odpowiedz Link Zgłoś
anx Re: DELTIM Voyager Easy - szukam opinii 30.06.05, 17:34 No właśnie...wszędzie trafiam na opinie o tym starym modelu, a ten nowy jednak się troszeczkę różni....(teoretycznie powinien być ulepszony ) W każdym razie dzieki za odpowiedź i czekam na dalsze opinie Odpowiedz Link Zgłoś
kwap25 Re: DELTIM Voyager Easy - szukam opinii 30.06.05, 20:44 Podwozie to ta sama konsrukcja co w zeszlym roku, ogolnie spoko bo lekka i miekka, ale po jakims czasie zaczyna skrzypiec i wtedy pomaga odrobina smaru silikonowego. Zastanow sie na Voyagerem 005 nie wiele drozszy a chyba ladniejszy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anx Re: DELTIM Voyager Easy - szukam opinii 01.07.05, 09:53 Oglądaliśmy Voyagera 005, ale niestety mimo, że wygląda bardziej "kosmicznie" to jednak w praktyce wydaje mi się lepszy będzie Easy. Przede wszystkim Easy ma dwa ochraniacze na nóżki (jeden standardowy, a drugi dopinany do pałąka) tak, że jak dziecko wyrośnie z nosidła to można je wozić w rozłożonej na płasko spacerówce, bo ten ochraniacz przy pałąku tworzy gondolę. W 005 tego niestety nie ma i to jest dla mnie poważny minus, bo moje dziecko będzie jeździć w spacerówce jak jeszcze będzie nie za ciepło i bez ochraniacza sobie nie wyobrażam.... W dodatku 005 jest sporo droższy od Easy (nawet 200-300 zł). No ale nic. Czekam na dalsze opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
kwap25 Re: DELTIM Voyager Easy - szukam opinii 01.07.05, 11:26 Fakt nie posiada tzw. koncowki, ale i tak bedzie musiala na zimniejsze dni dokupic cieply spiworek do wozka. Jesli chodzi o cene o 005 (680 zł + super folia o wartosci 60 zl gratis) natomiast Easy 599zł. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anx Re: DELTIM Voyager Easy - szukam opinii 01.07.05, 18:59 A można ten wózeczek zakupić u Ciebie? I czy cena obejmuje już nosidło dla noworodka? Odpowiedz Link Zgłoś
kwap25 Re: DELTIM Voyager Easy - szukam opinii 01.07.05, 20:31 Nosidlo 60 zl do Easy, 70 do 005, moge wyslac na swoj koszt. Odpowiedz Link Zgłoś
mania25 Re: DELTIM Voyager Easy - szukam opinii 03.07.05, 11:47 to ktory wozek lepszy czy easy czy 005.Mam metlik w glowie a musze szybko podjac decyzje.Prosze Was o rade....Ps.Czy 005 ma pieciopunktowe pasy bezbieczenstwa?Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anx Re: DELTIM Voyager Easy - szukam opinii 03.07.05, 16:16 Moim zdaniem lepszy jest Easy bo: lżejszy, mniej "wybajerzony" i tańszy. W dodatku jak dziecko wyrośnie z nosidełka to spacerówka tworzy taką jakby gondolę, a w 005 tego nie ma (brak ogranicznika-ochraniacza na nogi), nie umiem tego opisać więc wstawię linki do zdjęć gdzie to widać. Tu masz Easy: www.deltim.com.pl/voyager_easy/2voyager_easy_1.jpg A tu 005: www.deltim.com.pl/voyager005/1voyager005_1.jpg Ale zależy co Cię najbardziej w wózku intersuje.... Odpowiedz Link Zgłoś
pysienka Re: DELTIM Voyager Easy - szukam opinii 03.07.05, 18:57 mnie zdecydowanie podoba się 005 i taki tez zamówiliśmy. Czeamy tylko na dzidzię i jak się tylko urodzi to jedziemy po wózeczke. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anx Re: DELTIM Voyager Easy - szukam opinii 04.07.05, 10:30 Mi też bardziej podoba się 005, ale bardziej funkcjonalny będzie Easy. W tym przypadku chyba uroda wózka nie ma znaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
pysienka Re: DELTIM Voyager Easy - szukam opinii 04.07.05, 13:26 wiesz co mnie nie chodzi tez o urodę, po prostu ja stwierdziałm że 005 będzie oki. Dzidzia przyjdzie n swiat w licpu więc srodek lata. Nosidełko bedzie w sam raz. Na chłodniejsze dni przeciez jest ten pokrowiec, więc nie bedzie problemu. Na zime już bedzie dziecko większe, więc raczej nosidło pójdzie w odstawkę. wszytsko zalęzy też kiedy rodzisz. A jak nam facet mówił te wózki praktycznie nie roznią się niczym. Odpowiedz Link Zgłoś
anx Re: DELTIM Voyager Easy - szukam opinii 04.07.05, 20:18 No jasne tak naprawdę to nie ma wózka idealnego - każdy potrzebuje czego innego Odpowiedz Link Zgłoś