kaska1002 10.03.06, 21:04 Dziewczyny podsuńcie jakieś propozycje prezentów z okazji chrztu, dodam że dla chłopaka. Co Wasze dzieciaki dostawały, albo co dawałyście? Nie mam pomysłu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mika_p Re: prezenty na chrzest -poradźcie 10.03.06, 21:08 Wejdź na F.Niemowlę, tam wejdx do wątku z FAQ i szukaj postu pt "prezenty na chrzest"- tam jest dużo linków do dyskusji na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
kmiecin Re: prezenty na chrzest -poradźcie 10.03.06, 21:12 Najlepiej pieniądze to zawsze się przydaje a rodzice juz sami coś kupia dla swojego maleństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
onika27 Re: prezenty na chrzest -poradźcie 10.03.06, 22:02 najlepiej pieniążki i np obrazek z Aniolkiem na pamiątke to uniwersalny zestaw Odpowiedz Link Zgłoś
mamaoskarka Re: prezenty na chrzest -poradźcie 11.03.06, 14:10 Moj syn dostal pieniadze, po 500 zl i pamiatki chrztu. Odpowiedz Link Zgłoś
vatum Re: prezenty na chrzest -poradźcie 11.03.06, 14:50 Moja córka dostała piękny obrazek aniołka czuwajacego nad śpiącym dzieckiem. Obrazek jest na marmurowej płytce, aniołek i dziecko ze srebra a ramka złota. I pod obrazkiem płytka z wygrawerowanym tekstem. Coś pięknego i myślę, że na chrzest będzie idealne również dla chłopca. Oczywiście dobrze jest gdy rodzice dostaną kasę. Kartka pamiątkowa może się zgubić, kasę się szybko wyda a dziecku pozostaną zdjęcia... Odpowiedz Link Zgłoś
aalfaa Re: prezenty na chrzest -poradźcie 12.03.06, 13:30 Mój Krzyś też dostał taki obrazek jes prześliczny tylko na naszym oprócz spiącego dziecka są 2 aniołki: jeden gra na trące a drugi przykrywa maluszka kołderką. Naprawedę super prezent taki obrazek oprócz tego dostaliśmy pieniążki i ciuszki Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: prezenty na chrzest -poradźcie 11.03.06, 20:15 mój mały dostał kasę i ciuszki... my zazwyczaj dajemy kasę i ... ciuszki Odpowiedz Link Zgłoś
azurr Re: prezenty na chrzest -poradźcie 11.03.06, 20:23 Moje dziecko dostało na chrzest krzesło do karmienia z Klupsia i kasę. Obydwie rzeczy bardzo się przydały Odpowiedz Link Zgłoś
llidkaa Re: prezenty na chrzest -poradźcie 11.03.06, 20:31 ja jestem za praktycznymi prezentami czyli krzesełko do karmienia, super jest tez stoliczek edukacyjny ktory słuzy dziecku ze 3 lata do dobrej zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: prezenty na chrzest -poradźcie 12.03.06, 12:37 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=572&w=31793062&a=31977691 Odpowiedz Link Zgłoś
alexsc Re: prezenty na chrzest -poradźcie 12.03.06, 17:18 mój synek dostał kasę, mate edukacyjną tiny love,łuk do samochodu tiny love, ciuszki, krzesełko do karmienia peg pergeo dondolino, łyzeczkę srebrną z grawerem, medalik Można kupić ładny kocyk z tych hiszpańskich, albo fajny zestaw ręczników dla maleństwa, szlafroczek, widziałam na allegro srebrne smoczki szkatułki tez można na noch coś wygrawerować. Odpowiedz Link Zgłoś