superslaw 28.12.08, 11:13 kochane babeczki -nosicie swetry z H&M???czy sa fajnej jakości i dobrze się noszą???? Bo ja zachorowałam na ten(może któras sobie taki kupiła i powie mi czy fajnie leży i czy jestmiły i ciepły) www.allegro.pl/item492893890_492893890.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cudko1 Re: pytanie zakupowe-swetry z H&M 28.12.08, 11:18 ja ogólnie sobie chwale ciuchy z h&m, nie drogie a dobrej jakosci. miałam od nich dwa golfy i były super - co prawda kupowane w stanach ale i tak chyba wszystko to made in china Odpowiedz Link Zgłoś
swinka-morska Re: pytanie zakupowe-swetry z H&M 28.12.08, 11:36 Mierzyłam ten sweter w sklepie - bardzo dziwnie się układa. Kołnierz jest gruby i sterczący, z kokardą za bardzo wiadomo co zrobić. Sweter jest zapinany na zatrzaski ukryte w listwie - w mniejszym rozmiarze paskudnie się rozciąga na boki, w luźniejszym rozmiarze całość smętnie wisi i dodaje kilogramów. Tego modelu akurat nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
superslaw Re: świnko-morska 28.12.08, 11:46 bardzo Ci dziękuję za szczerą odpowiedz...przynajmniej mi przeszło bo chorowałabym dalej* Odpowiedz Link Zgłoś