monias3 Re: RANKING: komu najszybciej po zapł. wyszedł te 05.05.05, 07:13 No właśnie, dziewczyny, pochwalcie sie proszę, ktorej z Was najszybciej wyszedł test ciążowy pozytywnie znając potencjalny moment zapłodnienia. Ja pewnie wypadnę blado bo robiłam test dopiero ok.17 dnia od zapł.(wczesniej nie miałam odwagi), ale pewnie będa i takie rekordzistki, które po tygodniu miały +. A może jest jakaś dziewczyna , która przeskoczyła nawet termin podawany na opakowaniu testów, czyli zatestowała wczesniej niż po 7 dniach? Zachęcam do krótkich wypowiedzi, niech wyniki tego rankingu posłużą też wszystkim przyszłym testującym a szczególnie tym niecierpliwym. Pozdrawiam i życzę wszystkim mamom szybkich plusów na testach ! Odpowiedz Link Zgłoś
amwaw Re: RANKING: komu najszybciej po zapł. wyszedł te 05.05.05, 08:29 U mnie po 14 dniach. Zrobilam tydzien po zaplodnieniu Quickview, ale byla tylko 1 kreseczka. Dokladnie tydzien pozniej juz 2! I tak trwamy Odpowiedz Link Zgłoś
j04nn4 mi juz 7 dni po zaplodnieniu 05.05.05, 21:10 ja juz wiedzialam po tygodniu od poczatku wiedzialam bo piersi mnie bolaly a test zrobilam 4 dni przed @ i wyszedl pozytywny jeszcze lekarz mi nie potwierdzal ani test z krwi dopiero za 3 tyg z krwi wyszlo i potwierdzil lekarz a i mialam usg w 5 tyg pozdrawiam asia i 32 tyg coreczka Odpowiedz Link Zgłoś
oliwe Re: RANKING: komu najszybciej po zapł. wyszedł te 05.05.05, 10:38 Ja zrobiłam po 13 dniach a mimo to kreska testowa pojawiła sie bardzo, bardzo blada i to na długo po przepisowych 5 minutach. Dlatego następnego dnia pogoniłam zrobić betę - ten wynik nie pozostawiał wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
alicez Re: RANKING: komu najszybciej po zapł. wyszedł te 05.05.05, 10:43 Ja robiłam 12 dni po inseminacji i wyszły mi blade II. Badanie krwi na chwilę później potwierdziły, że nie mam wady wzroku bo po 2 latach sprawdzania testów, to bardzo częsta przypadłość Odpowiedz Link Zgłoś
mija74 Re: RANKING: komu najszybciej po zapł. wyszedł te 05.05.05, 18:11 Witaj alicez! Mam pytanko, czy podczas przygotowań do inseminacji dostałaś Pregnyl? Odpowiedz Link Zgłoś
gemmavera Re: RANKING: komu najszybciej po zapł. wyszedł te 05.05.05, 10:54 U mnie wynik był pozytywny po 10 dniach. Odpowiedz Link Zgłoś
naturella Re: RANKING: komu najszybciej po zapł. wyszedł te 05.05.05, 11:06 test zrobiłam w 11 dniu, druga kreseczka wyszła blada bardzo. W 12 dniu zrobiłam beta hcg i wyszło 106 ml/Uml. Odpowiedz Link Zgłoś
luna333 Re: RANKING: komu najszybciej po zapł. wyszedł te 05.05.05, 11:09 u mnie owu 6 listopada a test Quick Vue pozytywny 17 listopada z porannego siu - tylko że kreska pojawiła się po czasie dłuższym niż regulaminowy i w zasadzie wyglądała jak cień - widoczna tylko w świetle dziennym Odpowiedz Link Zgłoś
monias3 Re: RANKING: komu najszybciej po zapł. wyszedł te 05.05.05, 11:39 widzę dziewczyny że na razie 10 dni to "najlepszy wynik" - szczerze mówiąc podziwiam ....i zazdroszczę. Ciekawa jestem czy któraś ma lepsze "osiągi"? Odpowiedz Link Zgłoś
lenka30a Re: RANKING: komu najszybciej po zapł. wyszedł te 05.05.05, 11:42 w 12 dniu po owu, wyszła druga blada kreska, po 3 dniach były dwie grube Odpowiedz Link Zgłoś
olastra Re: RANKING: komu najszybciej po zapł. wyszedł te 05.05.05, 19:52 ja zrobilam test po 4 dniach i tez wyszlo Odpowiedz Link Zgłoś
monias3 Re: RANKING: komu najszybciej po zapł. wyszedł te 06.05.05, 12:54 No aż sie wierzyc nie chce ! PO czterech dnaich od zapł. mialaś juz dwie krechy ?? Szczęściara ...A może Ty robiłaś z krwii? Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: RANKING: komu najszybciej po zapł. wyszedł te 06.05.05, 13:04 To juz niezbty fajny ranking. To nie bieg na 100 m sprintem zeby czas mierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
monias3 Re: RANKING: komu najszybciej po zapł. wyszedł te 06.05.05, 14:18 Nie bierz tego tak powaznie, czy z przymróżeniem oka nie można popatrezc? Oczywiście ,że to nie bieg na 100 m.Ale czasem troche chumoru i zdystansowania się od "powagi tych spraw " pomaga zrelaksować się, popatrzeć nieco z boku... A skoro dziewczyny pisza widac nie narusz a to ich godności. No a zresztą jak jakaś starajaca się przed testowaniem tu wejdzie to moze cos skorzysta? Nie bądźmy tacy niedotrąceni!!! Papatki! Odpowiedz Link Zgłoś
kingakw Re: RANKING: komu najszybciej po zapł. wyszedł te 15.05.05, 09:56 bardzp pożyteczny ranking, jestem starająca się i właśnie znalazłam tu to co mnie interesuje, dziś 11 ddzień po ovu, zrobiłam Quick View i wyszła blada II kreska, szukałam w necie czy to może oznaczać ciążę czy może być inny powód tego co widzę. Trudno mi uwierzyć, że się udało, bo zero objawów. Odpowiedz Link Zgłoś