Dodaj do ulubionych

RANKING: komu najszybciej po zapł. wyszedł test+?

05.05.05, 07:07
Obserwuj wątek
    • monias3 Re: RANKING: komu najszybciej po zapł. wyszedł te 05.05.05, 07:13
      No właśnie, dziewczyny, pochwalcie sie proszę, ktorej z Was najszybciej wyszedł
      test ciążowy pozytywnie znając potencjalny moment zapłodnienia. Ja pewnie
      wypadnę blado bo robiłam test dopiero ok.17 dnia od zapł.(wczesniej nie miałam
      odwagi), ale pewnie będa i takie rekordzistki, które po tygodniu miały +.
      A może jest jakaś dziewczyna , która przeskoczyła nawet termin podawany na
      opakowaniu testów, czyli zatestowała wczesniej niż po 7 dniach?
      Zachęcam do krótkich wypowiedzi, niech wyniki tego rankingu posłużą też
      wszystkim przyszłym testującym a szczególnie tym niecierpliwym.
      Pozdrawiam i życzę wszystkim mamom szybkich plusów na testach !
      • amwaw Re: RANKING: komu najszybciej po zapł. wyszedł te 05.05.05, 08:29
        U mnie po 14 dniach. Zrobilam tydzien po zaplodnieniu Quickview, ale byla tylko
        1 kreseczka. Dokladnie tydzien pozniej juz 2!
        smile
        I tak trwamywink
      • j04nn4 mi juz 7 dni po zaplodnieniu 05.05.05, 21:10
        ja juz wiedzialam po tygodniu od poczatku wiedzialam bo piersi mnie bolaly a
        test zrobilam 4 dni przed @ i wyszedl pozytywny jeszcze lekarz mi nie
        potwierdzal ani test z krwi dopiero za 3 tyg z krwi wyszlo i potwierdzil
        lekarz a i mialam usg w 5 tyg pozdrawiam asia i 32 tyg coreczka
    • oliwe Re: RANKING: komu najszybciej po zapł. wyszedł te 05.05.05, 10:38
      Ja zrobiłam po 13 dniach a mimo to kreska testowa pojawiła sie bardzo, bardzo
      blada i to na długo po przepisowych 5 minutach. Dlatego następnego dnia pogoniłam
      zrobić betę - ten wynik nie pozostawiał wątpliwości.
    • alicez Re: RANKING: komu najszybciej po zapł. wyszedł te 05.05.05, 10:43
      Ja robiłam 12 dni po inseminacji i wyszły mi blade II. Badanie krwi na chwilę
      później potwierdziły, że nie mam wady wzroku bo po 2 latach sprawdzania testów,
      to bardzo częsta przypadłość wink
      • mija74 Re: RANKING: komu najszybciej po zapł. wyszedł te 05.05.05, 18:11
        Witaj alicez! Mam pytanko, czy podczas przygotowań do inseminacji dostałaś
        Pregnyl?
    • gemmavera Re: RANKING: komu najszybciej po zapł. wyszedł te 05.05.05, 10:54
      U mnie wynik był pozytywny po 10 dniach. smile
      • naturella Re: RANKING: komu najszybciej po zapł. wyszedł te 05.05.05, 11:06
        test zrobiłam w 11 dniu, druga kreseczka wyszła blada bardzo. W 12 dniu
        zrobiłam beta hcg i wyszło 106 ml/Uml.
      • luna333 Re: RANKING: komu najszybciej po zapł. wyszedł te 05.05.05, 11:09
        u mnie owu 6 listopada a test Quick Vue pozytywny 17 listopada z porannego siu -
        tylko że kreska pojawiła się po czasie dłuższym niż regulaminowy i w zasadzie
        wyglądała jak cień - widoczna tylko w świetle dziennym smile
        • monias3 Re: RANKING: komu najszybciej po zapł. wyszedł te 05.05.05, 11:39
          widzę dziewczyny że na razie 10 dni to "najlepszy wynik" - szczerze mówiąc
          podziwiam ....i zazdroszczę.
          Ciekawa jestem czy któraś ma lepsze "osiągi"?
          • lenka30a Re: RANKING: komu najszybciej po zapł. wyszedł te 05.05.05, 11:42
            w 12 dniu po owu, wyszła druga blada kreska, po 3 dniach były dwie grubesmile
            • olastra Re: RANKING: komu najszybciej po zapł. wyszedł te 05.05.05, 19:52
              ja zrobilam test po 4 dniach i tez wyszlosmile
              • monias3 Re: RANKING: komu najszybciej po zapł. wyszedł te 06.05.05, 12:54
                No aż sie wierzyc nie chce ! PO czterech dnaich od zapł. mialaś juz dwie
                krechy ?? Szczęściara ...A może Ty robiłaś z krwii?
    • przeciwcialo Re: RANKING: komu najszybciej po zapł. wyszedł te 06.05.05, 13:04
      To juz niezbty fajny ranking. To nie bieg na 100 m sprintem zeby czas mierzyć.
      • monias3 Re: RANKING: komu najszybciej po zapł. wyszedł te 06.05.05, 14:18
        Nie bierz tego tak powaznie, czy z przymróżeniem oka nie można popatrezc?
        Oczywiście ,że to nie bieg na 100 m.Ale czasem troche chumoru i zdystansowania
        się od "powagi tych spraw " pomaga zrelaksować się, popatrzeć nieco z boku...
        A skoro dziewczyny pisza widac nie narusz a to ich godności.
        No a zresztą jak jakaś starajaca się przed testowaniem tu wejdzie to moze cos
        skorzysta?
        Nie bądźmy tacy niedotrąceni!!!
        Papatki!
    • kingakw Re: RANKING: komu najszybciej po zapł. wyszedł te 15.05.05, 09:56
      bardzp pożyteczny ranking, jestem starająca się i właśnie znalazłam tu to co
      mnie interesuje, dziś 11 ddzień po ovu, zrobiłam Quick View i wyszła blada II
      kreska, szukałam w necie czy to może oznaczać ciążę czy może być inny powód
      tego co widzę. Trudno mi uwierzyć, że się udało, bo zero objawów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka