mamaass 09.10.06, 17:53 Czy któraś z Pań wie może gdzie w Warszawie znajdę hurtownię, która sprzedaje termometry douszne firmy AEG ??? Chodzi mi o model AEG FT 4905 Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asik37 Re: Szukam Hurtowni w Warszawie - może ktoś wie ? 09.10.06, 19:16 nie znam takiej hurtowni, ale zabieram głos aby wyrazic swoją opinie na temat takich termometrów.... tzn moze są fajnie wyreklamowane ale nie sprawdzają sie, bardzo ciezko jest tak termometr włozyc do ucha aby pokazał prawidłowo temperaturę (wg producentów trzeba odpowiednio odciągnąc ucho aby pomiar był OK,)o ile dorosła osoba sobie jeszcze jakoś poradzi, mozna mierzyc kilka razy, o tyle z dzieckiem nie jest to takie proste. Jesli chcesz kupic dobry termometr to polecam takie do mierzenie na czole (zresztą mają one czesto tez nakładkę do mierzenie w uchu). Pisze bo sama kupiłąm taki do ucha i jak pojawił sie synek to kupiłam taki do czoła, a w sumie tanie nie są za kazdy zapłaciłam ok 300zł Odpowiedz Link Zgłoś
mamaass Re: Szukam Hurtowni w Warszawie - może ktoś wie ? 10.10.06, 13:06 podnoszę wątek może ktoś wie gdzie je kupić w hurt warszawskiej ? Odpowiedz Link Zgłoś