nadiaw79 16.03.06, 08:46 Szukam informacji na temat porodu w tarnowskim nowym szpitalu? Czy nie ma tu żadnej dziewczyny, która mogłaby odpowiedziec na moje pytania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bastet7 Re: Czy ktoś rodził w tarnowskim szpitalu? 16.03.06, 08:48 Zapytaj na forum "Szpitale": forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=588 Odpowiedz Link Zgłoś
aska_ou Re: Czy ktoś rodził w tarnowskim szpitalu? 16.03.06, 09:01 Nadia lepiej bedzie jak przejdziesz tutaj www.babyboom.pl/forum/index.php/topic,6376.0.html na regionalnym sa dziewczyny z Tarnowa ktore mają doswiadczenie zarowno z nowym jak i starym szpitalem. Ja rodze w czerwcu )na nowym Odpowiedz Link Zgłoś
aska_ou Re: Czy ktoś rodził w tarnowskim szpitalu? 16.03.06, 09:02 Być moze bedziesz musiala sie najpierw zarejestrowac jesli nic nie wyskoczy z podanej strony. Jesli tak to poprostu w forach szukaj regionalnego i tam dziewczyny z Tarnowa ( wraz ze mna ) tez są. Odpowiedz Link Zgłoś
oliwiaen Re: Czy ktoś rodził w tarnowskim szpitalu? 06.04.06, 21:12 Ja rodziłam w nowym - pytaj ) Odpowiedz Link Zgłoś
nadiaw79 Re: Czy ktoś rodził w tarnowskim szpitalu? 12.04.06, 15:56 Mam pytanie odnośnie rzeczy które należy zabrać ze sobą. Czy należy mieć swoje podkłady, podpaski itp. Co z goleniem krocza czy to rutyna? No i co z porodem naturalnym jeśłi dziecko ma źle ułożoną główkę? Odpowiedz Link Zgłoś