anula0507 21.03.06, 09:44 Dziewczyny potrzebuję namiaru na szkoły rodzenia w Białymstoku. W którym tygodniu ciąży najlepiej się do takiej szkoły zgłosić?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
el27 Re: szkoła rodzenia Białystok 21.03.06, 11:55 Witaj, Właśnie ukończyłam szkołę rodzenia DAR w Białymstoku. Podaję Ci namiary www.szkolarodzeniadar.pl/. Bardzo dużo się tam dowiedziałam. Zanim zaczęłam zajęcia i ćwiczenia byłam "zielona", gdyz dziecko którego się spodziewam będzie moim pierwszym. Teraz wiem co mnie może czekac podczas porodu i jak potem zajmować się moim maleństwem. Jedynym minusem jest to, że jest to płatna szkoła - 330zł, ale myślę że warto. Ja nie żałuję. Chodziliśmy tam razem z mężem, zarówno na ćwiczenia jak i na wykłady. Duzy plus to taki, że na ćwiczeniach byliśmy sami z położną, a na wykładach z jeszcze jedną parą. I to było bardzo dobre, w razie jakiś wątpliwości czy pytań, po prostu od razu masz szansę je wyjaśnic. Słyszałam, że szkoła na Warszawskiej jest obładowana. A w którym jesteś tygodniu ciąży? Odpowiedz Link Zgłoś