Gość: Adam IP: *.jedrzejow.sdi.tpnet.pl 12.01.04, 13:48 Kto jest za tym aby Brynica wreszcie zaczeła łaczyć a nie dzielić mieszkańców ŚLĄSKA i ZAGŁĘBIA. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sprawiedliwy Re: Koniec podziałow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.04, 13:52 Arnold7 i Slezan i Ballest i Walterbertin i Anita57 i Willym i jeszcze wielu innych Odpowiedz Link Zgłoś
elver.b Re: Koniec podziałow 12.01.04, 14:23 na przyklad ja! Marzy mi sie przeprawa promowa przez Brynice, cos jak miedzy Dziergowicami a Przewozem na Odrze :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harc mistrz Re: Koniec podziałow IP: 62.233.241.* 12.01.04, 14:41 Oczyścić rzekę Brynicę i zarybić. Wtedy można się będzie wspólnie kąpać, kajakować, wędkować i wypoczywać nad wodą. Młodzi będą się umawiać na randki na nadrzecznych bulwarach, starsi odbywać romantyczne długie spacery wzdłuż rzeki itd. Te spacery nad wodą, W przedwieczorne zmierzchy, Jej w serce zapadły, A mnie w kości weszły. ...Pisał zapomniany poeta przed laty. Warto do tego wrócić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: postindustrialny Re: Koniec podziałow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.04, 15:24 A w Przemszy już są ryby! W Sosnowcu! A ściek był niewiele lepszy od Brynicy. Odpowiedz Link Zgłoś
elver.b Re: Koniec podziałow 12.01.04, 16:21 No to macie z glowy restrukturyzacje! A my sie musimy trudzic ;-) Odpowiedz Link Zgłoś