Dodaj do ulubionych

a co w sprawie kontroli w świętokrzyskim ARiMR?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 10:21
co z tA dyrektorką która stosowała mobbing? jakoś wszystko ucichło. nie
rozumiem gdzie są koledzy z pracy Artura. czy ta pani dyrektor nie powinna
ustąpić ze stanowiska?
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Re: a co w sprawie kontroli w świętokrzyskim ARiM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 10:55
      Aco z lojalkami w teczce Kaczyńskiego (były podobno zfałszowane), czy ktoś to
      sprawdzał, czbyłośledztwo?
      A co korupcją polityczną w wykonaniu posłów PiS, czy podjęto jakiekolwiek działania?
      A co z ministrem Lipcem, który służbową kartą płaci za swoje przyjęcie
      imieninowe, czy sprawa została zbadana?
      A co z tą Panią dyrektoe z ARiMR? W tym kontekście to pytanie retoryczne.
      Gdybyż należała ona do SLD to pewnie już by siedziała w więzieniu.
      A tak? nic.
    • Gość: ANALITYK Re: a co w sprawie kontroli w świętokrzyskim ARi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 16:58
      Odsyłam do mojego postu w temacie "Gosiewski o sejmiku:albo koalicja albo bieda"
    • Gość: zainteresowani Re: a co w sprawie kontroli w świętokrzyskim ARi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 21:21
      PIP zakończyła już dawno kontrolę w OŚ ARiMR i jakoś nic o tym nie słychać -
      redaktorzy/dziennikarze nie podają na ten temat żadnej informacji.
      Podejrzewamy, że Pani Jakubowska chce rozmyć sprawę w czasie, nie chce przyjąć
      do wiadomości zgromadzonych faktów zawartych w protokole pokontrolnym. Ta
      sprawa nie może się przeciągać w nieskończoność. Może prasa zajmie się dalszym
      ciągiem tej sprawy? O ile nam dobrze wiadomo, osoby prowadzące sprawę były od
      niej odunięte, gdyż podawały za dużo prawdy. Żądamy prawa i sprawiedliwości!
      Żądamy natychmiastowego odsunięcia pani Jakubowskiej z zajmowanego stanowiska.
      Powinna także odejść z Rady Nadzorczej Radia Kielce.
      • Gość: alfa Re: a co w sprawie kontroli w świętokrzyskim ARi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.06, 22:45
        nie doczekacie sie , przeczekają, czas pracuje dla nich
        arogancja, lekceważenie przw pracowniczych to jest juz norma
        prasa? juz swoje zrobili, czekają na następne ofiary i to jest dla nich news,
        pociągnac dalej sprawę - tak sie dzieje w normalnym dziennikarstwie , tutaj
        gazety sa pod kontrolą
        zobaczcie cioo sie dzieje z koncesjami - jedna stacja troche sie wyłamała -
        założe sie ze konce3sji nie dostanie . Jesteście sami.
        • Gość: Gość Re: a co w sprawie kontroli w świętokrzyskim ARi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 08:55
          Przykre, ale prawdziwe.
          • Gość: Biskup Re: a co w sprawie kontroli w świętokrzyskim ARi IP: *.kielce.net.pl 24.11.06, 10:35
            PANOWIE Z LSD
            POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            WYBORY SIĘ JUZ SKOŃCZYŁY!!!!!!!!!!

• Gość: Gość Re: a co w sprawie kontroli w świętokrzyskim ARi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 10:48
              wszystko co nie na rękę to polityka i układ?
              To nie polityka Panie Biskup.
              Tu chodzi o zasady i normalną zwykłą przyzwoitość.
              W nosie mam to do jakiej parti ktoś należy!
              • Gość: Biskup Re: a co w sprawie kontroli w świętokrzyskim ARi IP: *.kielce.com.pl 25.11.06, 12:39
                Panie gość jak pan masz tak w nosie wszystko to czemu sie nie podpiszesz z
                imienia i nazwiska ?????
                • Gość: Gość Re: a co w sprawie kontroli w świętokrzyskim ARi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 16:37
                  A co chcesz mnie podp....?
                  sorki nie wiedziałem że Biskup to prawdziwe nazwisko.
                  Gdybym wiedział, że to Pan Panie Arturze, nie podjął bym dyskusji. Bo nie ma z kim.

P.S.
                  Jeżeli pomyliłem Biskupów, to z góry serdecznie przepraszam.
                  • Gość: psl Re: a co w sprawie kontroli w świętokrzyskim ARi IP: *.vf.pl 25.11.06, 18:46
                    spoko, już niedługo nie bedzie mial komu podp...
                    a jak cos to masz racje nie gadaj z nim to nie jest człowiek, ...
                    • Gość: Biskup Re: a co w sprawie kontroli w świętokrzyskim ARi IP: *.kielce.net.pl 27.11.06, 09:24
                      ten się śmieje kto się smieje ostatni
                      • czasowstrzymywacz2 Re: a co w sprawie kontroli w świętokrzyskim ARi 27.11.06, 17:57
                        nieczłowiek co ty tutaj wypisujesz. jaki smiech?! glupiś czy kawałek mózgu ci
                        wyjadło od kapowania?
                        pozatym to nie jest prawdziwy biskup tylko jakas kipa co sie podszywa!

mi jest szkoda tych przydupasów ktorzy predzej czy pozniej marnie skoncza. ja
                        bym sie nie odgrywal, ale ja to nie wszyscy!
                        jak zabraknie iwony to nikt ich nie obroni ...
                        a smiac to sie bedziesz kolego jak konska dupa do bata jak cie beda strugac ...
              • Gość: Biss Skup Re: a co w sprawie kontroli w świętokrzyskim ARi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 19:31
                Nie dyskutuj z tą SZMATĄ. Przyjdzie taki czas, że i tej GNIDZIE się wystawi
                rachunek. Ciekawe co ta KANALIA zrobi jak mu pania dyrektor zabiorą, komu
                będzie donosił? Nie warto nawet napluć w jego kierunku bo to poprostu ZERO.

Pozdrawiam wszystkich porządnych pracowników świętokrzyskiego ARiMR.
      • Gość: gość Re: a co w sprawie kontroli w świętokrzyskim ARi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 21:15
        tak jest
        • Gość: Biskup Re: a co w sprawie kontroli w świętokrzyskim ARi IP: *.kielce.net.pl 27.11.06, 09:22
          iza, tomek, mariusz, maria,
          do pierdla albo na kolberga
          • Gość: gość Re: a co w sprawie kontroli w świętokrzyskim ARi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 14:37
            oj biskupie, biskupie, ale ci się pier...
            Ciekawe jak się będziesz czuł, gdy oni wrócą na swoje stanowiska.
            • Gość: omega Re: a co w sprawie kontroli w świętokrzyskim ARi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 14:45
              a gdzie ty byłeś biskupie w godzinach pracy?
            • Gość: omega Re: a co w sprawie kontroli w świętokrzyskim ARi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 14:49
              Czy pytałeś biskupie swojego prokuratora co cię czeka za fałszywe zeznania i
              fałszowanie dokumentów ?
            • Gość: omega Re: a co w sprawie kontroli w świętokrzyskim ARi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 14:55
              Odnoszę wrażenie, że jesteś biskupie niusatysfakcjonowany, że wymienione przez
              ciebie osoby jeszcze żyją. Może chciałbyś ich powiesić?
            • Gość: gogo Re: a co w sprawie kontroli w świętokrzyskim ARi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 17:17
              Ci, o których ta kreatura mówi, odeszli jak ludzie z podniesiną głową.
              On będzie kwiczał jak świnia, kiedy będą go wywalać na zbity ryj.
              czujesz różnicę, biskup.
              • Gość: d... Re: a co w sprawie kontroli w świętokrzyskim ARi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 19:39
                Artur B, Gośka S, Ela W, Grzesio P, Piotruś G, No ja wam wszystkim gratuluje
                konia na jakiego postawiliście (przepraszam kobyły)...Niech was zabierze ze
                sobą, będzie wam razem dobrze.
                Mistrzowie podkładania świń!!! Tchórze i donosiciele.
                Brzydzę się wami, choć muszę na was patrzeć niemal codziennie.
                • Gość: gogo Re: a co w sprawie kontroli w świętokrzyskim ARi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 20:05
                  Dobrze to im raczej razem nigdzie nie będzie, będą się nawzajem podp...
                  i gryźć. to juz tacy ludzie.
                  dorzucił bym jeszcze kilka nazwisk
          • Gość: ANALITYK Re: a co w sprawie kontroli w świętokrzyskim ARi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 21:31
            Panie Biskup. Gdyby p. Jakubowska miała dowody (cociazby tyle co brudu za
            paznokciem)przeciwko osobom wymienionym w pańskim poście z godz. 09:22, to by
            już ich dawno rozliczono a sprawa byłaby dawno zakończona. Tymczasem sprawa się
            przedŁuza bo chyba preparujecie dowody przeciw nim.
            • Gość: Gość Re: a co w sprawie kontroli w świętokrzyskim ARi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 22:05
              Jest w tym dużo racji Analityku.
              Próba takiej mistyfikacji z panem arturkiem w roli głównej miała już miejsce,
              ale nie udało się.
              Kto wie co jeszcze knują.
              • Gość: ANALITYK Re: a co w sprawie kontroli w świętokrzyskim ARi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 22:41
                Rozbijanie i fotografowanie szaf z dokumentami miało miejsce nie tylko w
                Ostrowcu u Artura Padalca ale także w siedzibie OŚ ARiMR. Jest to więc taktyka
                działań p. Jakubowskiej bo przecież zwykły pracownik nie odważyłby się sam z
                siebie, dla zabawy, wykręcić taki głupi żart koledze z biura. Zatem cel takich
                działań jest oczywisty - zdobycie pewnych dokumentów podczas nieobecności
                mobbingowanego pracownika w biurze celem dokonania manipulacji tymi dokumentami.
          • Gość: Mariusz Re: a co w sprawie kontroli w świętokrzyskim ARi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 23:34
            No Biskup wyślij mnie gdziekolwiek. Stań i powiedz mi to w twarz tchórzu! Nie
            moge sie doczekać. Co ta Sylwia widzi w takim zerze?
            • Gość: Biskup Re: a co w sprawie kontroli w świętokrzyskim ARi IP: *.kielce.com.pl 28.11.06, 10:27
              Do Mańka (chorego na prostate)
              Plunąć na ciebie to zamało
              poczekam aż sam sie wypierniczysz na swojej drodze
              Kup sobie prostamol

• Gość: RR Re: a co w sprawie kontroli w świętokrzyskim ARi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 10:52
                Przecież te wpisy to robią Olszewscy a nie Biskup.
              • prawnik0 Re: a co w sprawie kontroli w świętokrzyskim ARi 28.11.06, 12:17
                Towarzyszu Biskupie!
                SLD Towarzyszowi już śmierdzi? A przecież był Towarzysz, razem z jedną
                koleżanką Anią Olszewską w zarządzie jednego z kół SLD w Kielcach... A jestem
                ciekaw z ramienia jakiego komitetu był Towarzysz mężem zaufania na wyborach w
                Górnie. Już z PiS-u? Wszystko jedno z kim - Artur Biskup zawsze przy korycie?
                Działacz SLD nie przeszkadza już nowym kolegom z Prawa i Sprawiedliwości?
                A Towarzysz tak ładnie właził w dupę, kiedy trzeba było załatwić mu pracę w
                Agencji...
                Cały miesiąc płakał, że nie ma co ze sobą zrobić... Cały miesiąc siedział w
                siedzibie SLD, żeby dać mu jakąś pracę...
                I proszę już nie przychodzi do nas, nie poznaje na ulicy:-) A my bardzo chętnie
                pogawędzilibyśmy o starych, dobrych czasach...
                • Gość: d... Re: a co w sprawie kontroli w świętokrzyskim ARi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 20:22
                  Należy dodać że gnida miała pracowac na poczcie. To by dopiero był bałagan.
                  Siedź cichutko w tej Cedzynie donosicielu . Nie wiem czy ktoś jeszcze ci rękę
                  poda. No chyba, może nowi towarzysze z Pisu. Tam pasujesz, tam przyjmą kazdy
                  odpad!
            • Gość: Gość Apeluję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 21:19
              Dajcie spokój biskupowi.
              facet już się całkiem pogubił.
              Chyba zaczął konstruować linię swojej obrony.
              • Gość: Gość No i stało się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 18:23
                No i stało się.
                Koniec kariery w ARiMR Pani Jakubowskiej.
                I do kogo teraz mnie podp.... biskup, nieszczęsna gnido, może lepiej odejdź,
                razem z pryncypałem. POśPIESZ SIE.
                • Gość: HWDPis No i stało się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 19:18
                  Arturze B. powieś się najlepiej GNIDO...Na tablicy z kapusiami
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka