kropek47 11.01.06, 18:09 Ostatnio byl taki temat ale nie moge go odszukac ((. Chodzi mi hurtownie etc. Prosze o informacje. Dziekuje. Pozdrawiam Majowe Mamusie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmalicka21 Re: Gdzie po Wózek i Łóżeczko - Warszawa? 11.01.06, 18:25 eee ja bym szła do komisu jest jeen www.zuczek.com.pl są też inne jakiś na targowej widziałam i można tak niedrogo śliczne kupić wóżeczki a łóżeczka to ja patrzyłam na allegro były całkiem przystępne albo do stolarza: )))) Odpowiedz Link Zgłoś
agular Re: Gdzie po Wózek i Łóżeczko - Warszawa? 11.01.06, 21:03 --fajne wozki na www.calineczka.pl tam jest adres sklepu jest on w Warszawie..ja tam kupilam wozek ceny przystepne Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
bonnie75 Re: Gdzie po Wózek i Łóżeczko - Warszawa? 11.01.06, 21:25 Polecam sklep "e-maluch" na Fieldorfa. Ja nabylam tam niemal wszystko (lozeczko, materac, przewijak, wozek, fotelik samochodowy + adapter do zamontowania na wozek, wanienke, kombinezon, wiele ciuszkow itp.) Ceny sa bardzo przystepne, a gdy kupuje sie i lozeczko i wozek za jednym zamachem to dostaje sie calkiem przyzwoite rabaty. Poza tym facet (zdaje sie, ze wlasciciel) calkiem niezle sie zna na tym co robi i potrafi zrecznie doradzic. Odpowiedz Link Zgłoś
dannna Re: Gdzie po Wózek i Łóżeczko - Warszawa? 13.01.06, 14:32 Mam pytanko, czy w tym sklepie emaluch są wystawione wózki, czy jest to klasyczny sklep tylko internetowy, a adres na Fieldorfa oznacza tylko punkt odbioru. Nie jestem z Warszawawy a przed zamówieniem też chciałabym sobie wózeczki obejrzeć Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
de_la_hoya Re: Gdzie po Wózek i Łóżeczko - Warszawa? 11.01.06, 21:43 na ulicy Dźwigowej (numer chyba 51) zaraz jak sie skreci z Połczyńskiej jest hurownia w ktorej znajdziesz fajne wozki, foteliki, łóżeczka, karuzelki, zabawki itp sa rzeczy tansze i drozsze ale najfajniejsze jest to ze jak placisz gotowka to dostajesz 5% rabatu wiec przy wiekszych zakupach moze sie uzbierac troche grosza... Jezeli nie ma czegos w kolorze jaki Ci sie podoba a dany kolor jest w ofercie to sprowadza dla Ciebie dana rzecz... ja kupilam tam wozek za 2600 (cena sklepowa 3200), kojec, fotelik (sprowadzali specjalnie dla mnie bo uparlam sie na malo chodliwy kolor), zabawki... Odpowiedz Link Zgłoś
anulkass Re: Gdzie po Wózek i Łóżeczko - Warszawa? 11.01.06, 22:13 Ja też polecam sklep eMALUCH.pl ul Fieldorfa (chyba 10) na Gocławiu (link www.emaluch.pl ) Duzy wybór, fachowa obsługa, najnizsze ceny, najlepszy sklep w W-wie, Ja tam kupiłam wszystko, tzn wózek, łóżeczko, fotelik, itp. No i zawsze przy płatności gotówka dostaniesz rabat. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
festiva33 Re: Gdzie po Wózek i Łóżeczko - Warszawa? 12.01.06, 09:44 pojedź na gocław na fieldorfa do sklepu Maluch. Mają wózki, łóżeczka i inne akcesoria, tak że można całą wyprawkę skompletować . Na szybie mają napisane "najtaniej w warszawie" -potwierdzam Pozdarwiam FA link www.emaluch.pl/x/ Odpowiedz Link Zgłoś
sajpa Re: Gdzie po Wózek i Łóżeczko - Warszawa? 14.01.06, 16:21 polecam Mama i Tata w Starych Babicach- niedaleko Warszawy a obsługa ok- wszystko dużo taniej np łóżeczko które tam kupiliśmy na Towarowej kosztowało 50 zł więcej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
katja_79 Re: Gdzie po Wózek i Łóżeczko - Warszawa? 14.01.06, 16:40 www.chaber.pl/ Grójec jakieś 40 km na płd od W-wy, Deltim Focus kosztuje u nich niecałe 800zł Odpowiedz Link Zgłoś
katrin78 Re: Gdzie po Wózek i Łóżeczko - Warszawa? 14.01.06, 17:35 Witam. Ja polecam sklep na ul. Ciołka 15.Tutaj kupiłam wszystko od łożeczka,wózka po ubranka i całą resztę. www.wyprawki.pl Wózek kupiłam o 100zł taniej niż w innych hurtowniach. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
netka133 Re: Gdzie po Wózek i Łóżeczko - Warszawa? 14.01.06, 21:41 Ja też polecam MALUCHA na Fieldorfa. Możesz tam kupić dosłownie wszystko dla malucha. Co do wózeczków to mają raczej ubogą ekspozycję. My zrobiliśmy tak, że oglądaliśmy w innym sklepie koło kina Femina (na przeciwko) i na Grochowskiej, wybraliśmy model i kupiliśmy o wiele taniej w Maluchu (jeszcze dodatkowo z rabatem za płatność gotówką). Z tego co sprawdzałam w wielu sklepach i na internecie, to jest najtańszy sklep w Warszawie i dodatkowo b miła i fachowa obsługa. Odpowiedz Link Zgłoś
mayesia Re: Gdzie po Wózek i Łóżeczko - Warszawa? 15.01.06, 19:15 przy szukaniu wozka zwroc uwage na model implast roy-kosztuje ok 900 zl i jest rewelacyjny Odpowiedz Link Zgłoś