mama-ola 17.03.08, 09:08 Kupujemy je zawsze w bufecie Teatru Miniatura, ale w zwykłym sklepie nie widziałam. Może ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama-ola Re: "Andruty Piotrusia" - gdzie w Trójmieście? 22.04.08, 10:38 Znów byliśmy w teatrze i zapytaliśmy sprzedawczynię w bufecie. Nie chciała powiedzieć, skąd je ma. Wygląda to na straaaszliwą tajemnicę. Google też milczą jak zaklęte, na allegro nie ma, tu też nikt nie wie. (?) Może pani bufetowa sama je produkuje na zapleczu... tak mi wpadło do głowy... Opakowanie jest takie jakieś bezfirmowe, adres producenta - Lębork. Odpowiedz Link Zgłoś
jamajka1612 Re: "Andruty Piotrusia" - gdzie w Trójmieście? 22.04.08, 12:07 Kiedyś kupowałam w sklepiku spożywczym na Górnej Orunii. sklepik upadł , no i andrutów nie ma... Nigdzie więcej nie widziłam. Odpowiedz Link Zgłoś
aaniagdynia Re: "Andruty Piotrusia" - gdzie w Trójmieście? 22.04.08, 13:27 ja kupuje je na ryneczku na Obłużu, na Lesnym, to jest chyba ul.Unruga Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: "Andruty Piotrusia" - gdzie w Trójmieście? 23.04.08, 12:47 ))))))))))))))))))))))))))))))) Niesamowite Mieszkam w Gdyni na Obłużu, na ul. Unruga Nie miałam pojęcia, że tam są. Dzięki za info, na pewno dziś tam pójdę. Odpowiedz Link Zgłoś
aaniagdynia Re: "Andruty Piotrusia" - gdzie w Trójmieście? 23.04.08, 18:04 w tej pierwszej budce z lodami są te andruty tzn były jeszcze niedawno Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: "Andruty Piotrusia" - gdzie w Trójmieście? 24.04.08, 08:41 Dzięki Poprosiłam mamę, by kupiła spory zapas (ja niestety pracuję zbyt długo, by zdążyć przed zamknięciem ryneczku). Ale się Antoszek ucieszy Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: "Andruty Piotrusia" - gdzie w Trójmieście? 28.04.08, 10:23 aaniagdynia napisała: > w tej pierwszej budce z lodami są te andruty tzn były jeszcze > niedawno Niestety Ekspedientka powiedziała, że zamknęli tę hurtownię, w której kupowała owe andruty, a to, co miała w sklepiku, już sprzedała. Niniejszym wznawiam poszukiwania... Odpowiedz Link Zgłoś
mamoni1976 Re: "Andruty Piotrusia" - gdzie w Trójmieście? 11.05.08, 16:06 Na ul Wejhera na Żabiance są w "budkach" czyli na takim mini -mini ryneczku. Drugie stoisko z brzegu, tam gdzie warzywa. Kupowałam wczoraj, wiec sa na pewno Ja mam zamiar zadzwonić do producenta i jesli bedzie taka możliwośc to chyba pojade po nie do Lęborka, kupie bezposrednio u niego Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: "Andruty Piotrusia" - gdzie w Trójmieście? 12.05.08, 10:16 Dziękuję bardzo za informację Poproszę kol., by mi kupiła, chyba mieszka właśnie gdzieś tam Odpowiedz Link Zgłoś
robkar Re: "Andruty Piotrusia" - gdzie w Trójmieście? 07.05.08, 14:29 w sklepikasz szkolnych są często Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: "Andruty Piotrusia" - gdzie w Trójmieście? 12.05.08, 10:15 Szkolnych dzieci niestety w otoczeniu brak, ale dziękuję bardzo za informację Odpowiedz Link Zgłoś
lipsy Re: "Andruty Piotrusia" - gdzie w Trójmieście? 16.06.08, 13:54 Przypadkowo 'wpadły' mi w oczy na ul. Reja - tj. na Wzgórzu, w sklepie Jantar. To jest sieć Lewiatana, to może porozglądaj się w Lewiatanach. Były po 1 zł, a z ciekawości pani w bufecie po ile miała pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
stefanikus Re: "Andruty Piotrusia" - gdzie w Trójmieście? 24.02.09, 17:13 ja nabywam iście hurtowe ilości w Koleczkowie - sklepik przy skrzyżowaniu drogi na Dąbrowe z drogą na Wejherowo (cena 1 pln ). pomysł skontaktowania się z Lęborskim producentem jest niezły!!! to się p. Sikora zdziwi,że bez reklamy ma taki fanklub andrutoholików Odpowiedz Link Zgłoś
kroofka1 Re: "Andruty Piotrusia" - gdzie w Trójmieście? 24.02.09, 21:32 mały sklepik spożywczy po schodkach na ul. Rogalińskiej Ujeścisko są w ciągłej sprzedaży, po 0,79 gr - czesto kupuję córce i nawet nie wiedziałam, że to taki deficytowy towar Odpowiedz Link Zgłoś
ineze Re: "Andruty Piotrusia" - gdzie w Trójmieście? 24.02.09, 22:35 tym na przeciw Cerfur expres?Też je tam kupuję po tym jak odkryłam je w teatrze Miniatura Odpowiedz Link Zgłoś
barmul Re: "Andruty Piotrusia" - gdzie w Trójmieście? 25.02.09, 12:27 w warzywniaku na Dąbrówce są Odpowiedz Link Zgłoś