Gość: beata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 14:00 Aby takich watkow bylo jak najmniej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Hela Re: Olsztyn przeprasza Elbląg za REMa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 14:55 Beatko, nie Olsztyn. Olsztyn nie przeprasza. Nie. A o czym właściwie piszesz? Masz jakiś problem? Jak chcesz kogoś przeprosić to rób to w swoim imieniu. Zapamiętasz? Odpowiedz Link Zgłoś
bystra2000 Re: Olsztyn przeprasza Elbląg za REMa 12.11.06, 14:57 Właśnie.!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
raymond1 Re: Olsztyn przeprasza Elbląg za REMa 12.11.06, 16:48 Ale Was wszystkich porąbało. Zamiast myśleć jak te dwa miasta mają współpracować by sie rozwijać, gospodarczo, kulturalnie, sportowo itd, itp. to grupka niedorośniętych z obu miast wyzywa sie nawzajem i jak ktoś kulturany ośmiela się przeprosić to unoszą głowy obrażeni. Utwórzcie sobie obrebne forum dla jat to mówia na wschodzie "biezkulturnych" i tam piszcie do woli, a tutaj nie smiećcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elbinger Re: Olsztyn przeprasza Elbląg za REMa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 17:50 > Zamiast myśleć jak te dwa miasta mają współpracować by sie rozwijać, > gospodarczo, kulturalnie, sportowo itd Jaka znowu współpraca? My tn układ traktujemy jako stan przejściowy (ktory trwa już 7 lat) i mamy nadzieję, że się wkońcu zmieni! Odpowiedz Link Zgłoś
generallo Re: Olsztyn przeprasza Elbląg za REMa 12.11.06, 16:20 Gość portalu: Hela napisał(a): > Beatko, nie Olsztyn. Olsztyn nie przeprasza. Nie. A o czym właściwie piszesz? > Masz jakiś problem? Jak chcesz kogoś przeprosić to rób to w swoim imieniu. > Zapamiętasz? To dobrze że przeprasza w waszym imieniu :) My te przeprosiny przyjmujemy z radością i nadzieją na lepszą współpracę, w naszym wspólnym regionie Warmińsko-Mazurskim :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hela Re: Olsztyn przeprasza Elbląg za REMa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 16:30 Generallo - coś z tobą nie tak? Umiesz czytać ze zrozumieniem? Bo, że umiesz czytac to się domyślam, ale czy umiesz czytac ze zrozumieniem? Czyli - ROZUMIESZ CO CZYTASZ? W Elblągu na pewno mieszka sporo miłych ludzi ale, proszę Cię, nie reprezentuj ich bo nie byliby zadowoleni z takiego reprezentanta... Wiesz co mam na myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
taras70 Re: Olsztyn przeprasza Elbląg za REMa 12.11.06, 18:31 jesli mialbym przepraszac za REMa, to chyba za jego intelektualna przewage nad oponentami ! ta przewaga jest czesto ogromna i REM korzysta z niej bezczelnie i bez ograniczen ! i za to go lubie :) zeby uniknac niepotrzebnych wycieczek w moja strone, przyznam sie od razu, ze jestem glupi i ograniczony ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Olsztyn przeprasza Elbląg za REMa IP: *.elblag.dialog.net.pl 12.11.06, 19:11 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: Olsztyn przeprasza Elbląg za REMa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 19:20 :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rem Re: Olsztyn przeprasza Elbląg za REMa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 21:33 Bardzo dziękuję za wsparcie olsztynian. Owszem czasem ponosi mnie, gdy czytam te elbląskie kłamstwa: (np. twierdzą że mają zamek, że w Elblągu nadawane SĄ tytuły doktora, że ich biskup podlega metropolicie warmińskiemu tylko tytularnie), szkalowanie (że olsztynianie naśmiewają się ze śmierci żołnierza z Elbląga) że jesteśmy kulturalnym dnem, gdyż u nich wystąpiła Renata Przemyk, a u nas nie... i że jesteśmy tak biedni i zacofani że aż wstyd. Aha i nic co jest w Olsztynie nie dorównuje ich świetności i wielkości... ha ha ha ha. Wtedy zniżam się do poziomu rozmówców - używam brzydkich słów :) :) :) gdyż inne są niezrozumiałe... Za to mogę osobiście przeprosić. Nie potrzebuję jednak pośredników. Odpowiedz Link Zgłoś