Dodaj do ulubionych

Co sie dzieje teraz z Wojciechem Kabarowskim?

04.02.05, 16:00
Co sie dzieje teraz z Wojciechem Kabarowskim?

Był dyrektorem generalnym Telewizji Polskiej ds. Finansowych [16.07.2002-
17.02.2004].
Były Drektor Agencji Produkcji Audycji Telewizyjnych w Telewizji Polskiej SA.
Szef Agencji Publicystyki i Edukacji Telewizji Polskiej SA (04.2001).
W latach 1996-2000 pracownik oddziału wrocławskiego Telewizji Polskiej S.A.
Obserwuj wątek
    • Gość: ewa Re: Co sie dzieje teraz z Wojciechem Kabarowskim? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 21:44
      ponoć chodzi po wrocławskim hipermarkecie ze spuszczoną głową.Kariera
      błyskotliwa,acz krótka.Ewa to się chyba bardzo smuci i denerwuje.Co ona zrobi
      jak zabraknie jej KW.
      • wprost1 Re: Co sie dzieje teraz z Wojciechem Kabarowskim? 08.02.05, 12:14
        Co za Ewa?
        • Gość: ewa Re: Co sie dzieje teraz z Wojciechem Kabarowskim? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 14:02
          Ewa to jego przyjaciółka którą zabrał z TV Wrocław do warszawy.Teraz
          prawdopodobnie jest zastępcą dyrektora II programu TYP.Dzięki zażyłym kontaktom
          z KW zrobiła zawrotną karierę w telewizji.Zresztą jak wielu innych mających
          swoich mocodawców wysoko ustawionych.Przyznać należy,że do sukcesów nie powinno
          dochodzić się przez ł-że.Wielu zdolnych,którzy chcą zyć zgodnie z zasadami
          moralnymi i dobrym wychowaniem - buntuje się.Ale na tym tylko mogą
          poprzestać.Czekam na czasy kiedy o awansie decydować będą względy merytoryczne
          a nie koneksje i nieczyste układy.Pozdrawiam przyzwoite dziewczyny,które bronią
          się przed szefami.
          • wieslawa-siemiankowska Re: Co sie dzieje teraz z Wojciechem Kabarowskim? 08.02.05, 17:25
            Kuźwa nie mogę skojarzyć o kogo chodzi ? Przecież zastępcą Ninki jest Baśka
            Bilińska , jaka Ewa ?
            A czy niejaka Kasia Obara z Dwójki to też jego wynalazek ?
            • Gość: Blogier Re: Co sie dzieje teraz z Wojciechem Kabarowskim? IP: *.chello.pl 08.02.05, 17:32
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=16641670&a=16894396
            • diablinadali Re: Co sie dzieje teraz z Wojciechem Kabarowskim? 09.02.05, 14:55
              > A czy niejaka Kasia Obara z Dwójki to też jego wynalazek ?

czy wynalazek?
              kiedys to sie protegowana nazywalo
              ale to zawistnicy tak twierdza
              dziewczyna jest po prostu bystra, inteligentna i dlatego zwrocila na siebie
              uwage dyr. K jeszcze bedac licealistka
              i zabral ja do warszawy
              ot i co ;-)
    • wieslawa-siemiankowska Re: Co sie dzieje teraz z Wojciechem Kabarowskim? 09.02.05, 15:13
      Jak Obara jest bystra,ładna i inteligentna to ja jestem królowa angielska, hehe.
      • wprost1 Re: Co sie dzieje teraz z Wojciechem Kabarowskim? 09.02.05, 16:04
        Zabrał jako licealistkę? Niezły z niego casanowa!
        • wprost1 Re: Co sie dzieje teraz z Wojciechem Kabarowskim? 09.02.05, 16:10
          i jeszcze coś takiego, znalazłem: > oooo, a Kabarowski? przeciez on tez byl z
          kosmosu nim trafil do telewizji. A jego obciągara? Też talent wybitny. Teraz
          producętka.Wstyd.
          • wprost1 Dziewczynki i chłopcy w tym Zieliński Sławeczek 09.02.05, 16:34
            Skarżyła mi się wczoraj dawna dziewucha Kabanosa, że z płaczem musiała pociąć
            kolorowe wdzianko. Od jutra ma się nosić tylko na czarno. To w żałobie po
            przemijającym La Dolce Vita. Koleżanki z Akwarium postanowiły przyłączyć się.

Spytaj Sylwię czy jej się nie odbija ejakulatem Kabanosa?
            Czy coś więcej wiecie na temat: "były dyrektorek ogólnopolskiej anteny - Z.
            napastował młodocianego chłopaczynę
            w bramie, podczas przeglądu piosenki aktorskiej ? Awantura była przednia, ale
            dyrektorek się wymigał. Peda ły niech się pierd olą ile chcą, ale wyrazy
            współczucia dla startujących w tv babeczek . "
            Czy to prawda, ze Kabarowski pomagał wyciszyć spraweę? O jakim policjancie jest
            mowa z komendy, który tez to tuszował? Ktos ma kontakt z rodeziną chłopca?
            Kiedy doikładnie to było? Więcej szczegółów?

Kolega opisuje tu slawna afere z udzialem Milosnika Latynoamerykanskich
            Spiewakow. Chlopina ten mial tez dwie sprawy w prokuraturze o molestowanie
            nieletnich (chlopcow) w miejscu pracy. Dziwnie ukrecono im leb. Swoja droga to
            hetero po dzis dzien maja przerabane w Jedynce.
            Materna z Mannem opowiedzieli ostatnio u Lisa w programie jak cztery lata temu
            wywalil ich z roboty Sierocki.

To ciekawsze smaczki z życia casonowy Kabarowskiego, znalzłem na forum
            wrocławskim
            • wieslawa-siemiankowska Re: Dziewczynki i chłopcy w tym Zieliński Sławecz 09.02.05, 16:52
              Tych dziewuch kabanosa to nie kojarzę, nie wiem co to jest akwarium, natomiast
              sprawa molestowania była głośna i o niej słyszałam.
              • wprost1 Re: Dziewczynki i chłopcy w tym Zieliński Sławecz 09.02.05, 17:00
                a co słyszałaś o molestowaniu? Kto kogo molestował?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka