mnbvcxz1 24.09.08, 16:35 dzisiaj juz prawie tego nie ma. ludzi ktorzy przyznaja sie do bledu. raczej kazdy idzie w zaparte. wiec tutaj brawa za taka postawe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: XYZ Re: Kęsik: Pochopnie osądziłem Wolszczana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.08, 17:13 I za to Kęsiora szanuję. Bywa omylny, ale nigdy zarozumiały. Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Kęsik: Pochopnie osądziłem Wolszczana 24.09.08, 17:14 To prawda Kęsik! Wszyscy, którzy Cię znają byli zażenowani i skonsternowani. Nie gadaj więcej głupstw. Pozdrawiam White! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziki Re: Kęsik: Pochopnie osądziłem Wolszczana IP: *.chello.pl 24.09.08, 17:24 Już myślałem ,że masz twardy kręgosłup i swoje zdanie , ale wygląda ,że to kiszka stolcowa. Może w rzeczywistości jesteś taki sam np; za wódkę ,ślugi i kiełbasę donieść na swojego brata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rex Kęsik: Pochopnie osądziłem Wolszczana IP: *.chello.pl 24.09.08, 17:33 Szkoda, była prtyjna połajanka??? Ruki pa szwam... Swoją drogą ciekawe czy GW wydrukowałaby oświadczenie radnego w drugą stronę tj. gdyby wyjaśniał dlaczego jednak zdecydował się wezwać do odebrania Wolszczanowi tytuł honorowego... Odpowiedz Link Zgłoś
urtasa t 24.09.08, 18:29 Jasne, dla idei (sprawy) można i trzeba poświęcić coś. Kwestia dotyczy tylko pytania, czy wybić kilka milionów ludzi (np. Mao, Hitler), czy też zostać kapusiem (np. Wolszczan). Tak, dla sprawy (idei) trzeba i można poświęcić wiele, kwestia dotyczy jedynie pytania, czy zabić kogoś, czy na kogoś donosić. O, tak, dla idei oraz sprawy warto poświęcić... Zabici, pokrzywdzeni przez donosy to pestka. Gdy liczy się sprawa lub idea, ludzie to pył bez znaczenia. Tak, tak, idea to dopiero Wartość, ludzie poświęceni dla Idei to zero... No, tak, czyż nie... Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: t 25.09.08, 00:46 kto ma wiecej honoru polityk, ktorego decyzje narazily miasto na straty, który czlonkow partyjniackich obstawia na stanowiska, wreszcie, który teraz kradnie, a startuje i jest wybierany, a jak nie, to go stawiaja koledzy na stanowiska... Czy człowiek, który wiele lat temu donosił... Nie bronie pana naukowca, a pytam czemu nie pietnujemy nepotyzmu, zlodziejstwa, kumoterstwa wsród obecnie nam rzadzacych tym miastem, a szukamy braku honoru za dzialania ludzi 20 lat temu? Zróbmy porzadek z tymi obecnie nam rzadzacymi, przez ktorych miasto jest w niedorozwoju, a potem wezmy sie za historie, bo terazniejszosc lezy i skwierczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.08, 22:54 Po mojemu pijesz coś do Kęsika. Po mojemu bez uzasadnienia. Czyli nieuczciwie. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 brawo i żenada! 24.09.08, 18:42 brawo, ze polityk potrafi przyznac sie do błedu, ale PRZYKRO, ze tej rangi polityk feruje swoje opinie było nie było w mediach na podstawie tylko tekstu prasowego...żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
koroner-pierzasty Re: kabarecik i żenada! 24.09.08, 20:41 Pan Kęsik nie jest politykiem wysokich lotów, fakt ma gadane ale mało merytoryczne, takie bardziej pod publikę aby dogryźć oponentom na sali sesyjnej. Tworzy wzajemnie uzupełniający się duet z długowłosym zaWijasem tylko zdeczka mniej bystrym. A najbardziej podoba mi się plecaczek pana zaWijasa :) Odpowiedz Link Zgłoś
gradus2004 Re: brawo i żenada! 24.09.08, 22:44 andreas.007 napisał: > brawo, ze polityk potrafi przyznac sie do błedu, > ale PRZYKRO, ze tej rangi polityk feruje swoje opinie > było nie było w mediach na podstawie tylko tekstu prasowego...żenada. a moim zdaniem jego pierwsza wypowiedz byla taka jak powinna byc ale niezbyt zgodna z linia programowa partii i biedaczek musial sie rakiem wycofac :) Az sie zdziwilem, ze radny z SLD taka opinie moze wypowiedziec... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ed Kęsika komuniści sprowadzili do parteru i kazali IP: *.chello.pl 24.09.08, 21:46 zdanie zmienić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: off Re: Kęsika komuniści sprowadzili do parteru i kaz IP: *.gprs.plus.pl 24.09.08, 22:02 ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
gonzales.wroclaw Wspaniała samokrytyka, towarzyszu Kęsik. 24.09.08, 22:34 Partia jest z was dumna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olala Kęsik: Pochopnie osądziłem Wolszczana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.08, 22:40 podpisKesika, piro Wijasa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menel Dworcowy4 Re: Kęsik: Pochopnie osądziłem Wolszczana IP: *.chello.pl 24.09.08, 22:57 Nie trzeba tyle pić! pl.youtube.com/watch?v=Fatpy-tunxQ&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
japolak osądziłem 25.09.08, 07:35 Nie znałem i nie znam pana Kęsika, audycji nie słuchałem. Problem dla mnie nie w tym, że się prof. Wolszczana przeprasza, "bo wielkim astronomem jest". Czytając na forum komentarze, zastanawiałem się, kto z autorów ile lat ma i co wtedy robił. Ja mając 18-19 lat na pierwszą wyprawę alpinistyczną 'na Zachód' jechałem - i nie wiem do dziś, które służby naprawdę reprezentował funkcjonariusz działu paszportów KM MO. W życiu nie byłem w ruskiej ambasadzie w Warszawie, ale zaprzyjaźniony profesor opieprzał mnie, czemu w amerykańskiej zgodziłem się na spotkanie "po co ułatwiać nagrywanie". Po zniesieniu stanu wojennego w imieniu grupy młodych aktorów rozmawiałem z oficerem SB - że chcą wyremontować nieczynną kotłownię, robić tam spektakle i wystawy. Urząd Miasta się zgadzał, komitet partyjny też, tylko służby nie. Na pewno musiał zrobić notatkę o "siłach antysocjalistycznych" - a ja nie pamiętam, kto za kawę płacił. Oj - było to chyba u mnie w pracy, więc tą kawą "wspierałem reżim". Ale przynajmniej prezentów nie dostawałem. Nie wiem do dziś, kto na mnie donosił, kilka razy mnie podejrzewano niesłusznie o donoszenie. Kiedyś spotkałem się z profesorem Kubiakiem, gdy był członkiem Biura Politycznego KC PZPR - mawiano o nim "Krakowiaczek CIA". Co tu będzie dla mnie okolicznością łagodzącą? A moja żona zwiedzając w Moskwie cmentarz Nowodiewiczyj trafiła na pogrzeb jakiegoś bossa mafii. Choć poszła zobaczyć grób Wołodi Wysockiego. Ale to przecież "porażający zbieg okoliczności" - jakby napisał mój dawny kolega, prof. Zybertowicz. Swoją drogą czy to nie podejrzane, iż ten tropiciel "układu" jest profesorem, ja zaś nie - choć organizowałem konferencje, na które go zapraszałem jako asystenta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: susp. Re: osądziłem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.08, 08:25 Gdybym ja wówczas był oficerem SB, to by cię też nie najął do pracy, bo za diabła nie wiadomo co ty chcesz wyjaśnić w tym elaboracie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Kęsik dostał nakaz od pryncypała? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.08, 08:49 Jeden ze znanych seksuologów, pan S. posadzony o zachowania pedofilskie przestał istnieć, a przecież zna się na swoim fachu. Może nadamy mu tytuł honorowego obywatela Szczecina? (Wswoim czasie oświadczył, że nikomu krzywdy nie zrobił) Dlaczego króluje konformizm, thcurzostwo, dwulicowość i rak społeczny zwany poprawnością polityczną? Dlatego, że słabi i niewolnicy zawsze poklepują obiegowe, popularne opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
as9943 Kęsik kojarzy mi się z pilnowaniem piwnic sąsiadów 25.09.08, 09:27 dobry z niego stróż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwyczajna Re: Kęsik dostał nakaz od pryncypała? IP: *.chello.pl 25.09.08, 11:57 Chyba coś ci się kiełbasko pokiełbasiło, bo pan S nie był seksuologiem, seksuolog na S to Starowicz, ja nie znam takiego pana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ A mi się ten osąd bardzo podoba:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.08, 23:03 A moja żona zwiedzając w Moskwie cmentarz Nowodiewiczyj trafiła na > pogrzeb jakiegoś bossa mafii. Choć poszła zobaczyć grób Wołodi > Wysockiego. Ale to przecież "porażający zbieg okoliczności" - jakby > napisał mój dawny kolega, prof. Zybertowicz. A mi się kojarzy komisja śledcza ds. Orlenu. Kwaśniewskiego dzisiejsi PiSowcy podejrzewali, bo na focie był z Dochnalem. Z tym samym Dochnalem fotę miała Królowa Elżbieta II. Jakby napisał min. Ziobro... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stu Kęsik: Pochopnie osądziłem Wolszczana IP: *.chello.pl 25.09.08, 12:45 Brawo. Nareszcie zaczyan panowac na świecie prawda. A przecież wszyscy wiemy, ze trzeba robić wszystko, zeby się na tym ziemskim padole urządzić.Moralnośc ,godność , honor to jest coś , co pozostawia sie przegrańcom jako ozdóbkę ich nędznej egzystencji. W przypadku pana Wolszczana nalezy tylko ubolewać , ze sprawa się "rypła". No ,ale to przynajmniej spora przyjemność dla esbeków- patrzeć przez tyle lat , jak pnie sie w górę ich czlowiek , jak " ofiary " oddają mu hołdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Kęsik: Pochopnie osądziłem Wolszczana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.08, 23:07 No ,ale to przynajmniej spora przyjemność dla esbeków- patrzeć przez tyle lat > , jak pnie sie w górę ich czlowiek , jak " ofiary " oddają mu hołdy. Przyjemniej jest nazwać się "stu". Nie lepiej "tysiące" albo "miliardy"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absztifikant Kęsik: Pochopnie osądziłem Wolszczana IP: 217.153.7.* 28.09.08, 17:11 Gdzie sie podział wniesiony wątek "wredny troll..." Kto go wykasował.? Czy byl aż tak niewygodny dla ps.prof. Wolszczana? Oj ktos tu ma słabe nerwy no i słaby charakter. A mówili, że aby być TW to tylko biorą twardzieli.Zastanawiam sie kto stoi za Wolszczanem? Odpowiedz Link Zgłoś