zbigniew1000 07.10.08, 19:59 Nie czyta co podpisuje? Nie rozumie co czyta? Nie wie co mówi? Co gorsze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gigi bezczelny cham i kłamca. IP: *.chello.pl 07.10.08, 20:49 bezczelny cham i kłamca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziki Re: bezczelny cham i kłamca. IP: *.chello.pl 07.10.08, 20:52 Podobnie jak jego pryncypał Morduje, kastruje, cuduje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pewy Re: Krzystek - prezydent w drodze przestępstwa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.08, 13:16 nie bądźmy naiwni, że polityków wybieramy w drodze analizy ich jakości, zawsze jest to socjotechnika i manipulacja głupolami, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bodarkows-k3 Re: Krzystek - prezydent w drodze przestępstwa... 23.04.09, 19:54 Gość portalu: pewy napisał(a): gupol > nie bądźmy naiwni, że polityków wybieramy w drodze analizy ich jakości, zawsze > jest to socjotechnika i manipulacja głupolami Odpowiedz Link Zgłoś
mit.suesstoff smutne 07.10.08, 20:54 Teresa Lubińska dziś przyznaje, że jest bardzo zaskoczona wypowiedzią Nitrasa dla "Rzeczpospolitej". Nie chce jednak, by ta sprawa miała jakiś dalszy ciąg przed sądami. - Poseł Nitras jest jeszcze młodym politykiem - mówi. - Mam nadzieję, że wyciągnie z tej historii naukę dla siebie. Pani Tereso, byłem dwoma rękami i nogami za panią, wierzyłem we wszystko co pani robi... dziś żałuję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twarda wazelina Re: smutne IP: *.chello.pl 07.10.08, 21:04 Może wcześniej rozmawiała przez telefon. Przecież zna sie z Balcerowiczem, a to dobra furtka do mebla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kulfon Re: Niemiłosiernie szczery Nitras IP: *.chello.pl 07.10.08, 21:19 Przypomnę pewne opracowanie: Gość: iza 29.05.08, 19:19 Odpowiedz "Sławomir Nitras przeprasza panią Teresę Lubińską za rozpowszechnianie nieprawdziwych informacji, jakoby Teresa Lubińska jako minister finansów umorzyła zobowiązania posła Samoobrony Bernarda Ptaka w kwocie 300 tys. zł". A właśnie to na jednej z konferencji przedwyborczych poseł PO zarzucił Teresie Lubińskiej, która z poparcia PiS kandydowała w wyborach na prezydenta Szczecina. Ta wytoczyła mu proces w trybie wyborczym. Sąd Okręgowy nakazał przeproszenie Lubińskiej. Nitras się odwołał, ale Sąd Apelacyjny odrzucił jego zażalenie. ---- Stępień poczuł się obrażony słowami Nitrasa, który zarzucił mu "dziką prywatyzację". Sąd stwierdził, że sprzedaż państwowej ziemi odbyła się zgodnie z procedurami, i Nitras już przeprosił Stępnia. ----- Sławomir Nitras musi przeprosić Dariusza Więcaszka w Polskim Radiu Szczecin i wpłacić 10 tysięcy złotych na Dom Małego Dziecka w Stargardzie.Dariusz Więcaszek, prezes Północnej Izby Gospodarczej poczuł się urażony wypowiedzią posła Nitrasa, która padła podczas kwietniowej audycji radiowej "Rozmowa pod krawatem". Komentując odwołanie Więcaszka z Rady Nadzorczej Wojewódzkiego Funduszu Ochrony Środowiska w Szczecinie, stwierdził, że to osoba o komunistycznej przeszłości, która w stanie wojennym w mundurze czytała dzienniki. ----- Premier Donald Tusk powiedział na dzisiejszej konferencji prasowej w Warszawie, że nie proponował posłowi Platformy Obywatelskiej Sławomirowi Nitrasowi objęcia stanowiska prezesa Polskiego Związku Piłki Nożnej. - Nie jestem delegatem PZPN, nie ja będę wybierał nowego prezesa Polskiego Związku Piłki Nożnej i nie ja składałem propozycje posłowi Nitrasowi - mówił premier odnosząc się do porannej wypowiedzi Nitrasa w Rozmowach pod krawatem. Odpowiedz Link Zgłoś
girej Re: Niemiłosiernie szczery Nitras 07.10.08, 21:23 bardzo proszę, W poniedziałek (11.12.2006) o 4 rano Sławomir Nitras, poseł Platformy Obywatelskiej, rozbił auto służbowe kolegi. Wpadł na barierkę na Trasie Zamkowej. - Nikomu nic się nie stało. Poseł dostał tylko pouczenie, taką decyzję podjął policjant przybyły na miejsce zdarzenia. Miał prawo nie wystawiać mandatu, jeśli nie było innych uczestników zdarzenia - wyjaśnił Artur Marciniak, rzecznik szczecińskiej policji. Rozbity opel omega należy do Michała Łuczaka, przewodniczącego sejmiku zachodniopomorskiego. Prowadził Sławomir Nitras, bo Łuczak nie ma prawa jazdy. Wracali z niedzielnej prywatnej wizyty u prezydenta Sopotu Karnowskiego. Samochód trafił na złom. Dwa lata później poseł Nitras przy okazji kontrowersyjnych przetargów na samochody: "Proszę np. zainteresować się, jakim samochodem jeździ przewodniczący sejmiku województwa zachodniopomorskiego [kia clarus z 2000 r.]". Zapomniał, że sam rozbił drugie auto? "Poseł Nitras odniósł się też do tzw. afery kalendarzowej, którą opisała "Gazeta". Kierowany przez PO Urząd Marszałkowski zorganizował w ubiegłym roku przetarg na druk kalendarzy i folderów. Zlecenie na pół miliona złotych wygrała firma Zapol, ale materiały od razu nie trafiły do urzędu. "Gazeta" dysponuje m.in. służbową notatką kierownika biura informacji i promocji, który informował marszałka, że mimo zapłaconej faktury, folderów nie ma. - Takiego dokumentu w urzędzie nie ma, nie jest zarejestrowany - oświadczył Nitras. - Zatem nie istnieje. Nitras stwierdził, że ktoś mógł dostarczyć "Gazecie" sfałszowaną notatkę." "Poseł Nitras przedstawił nieprawdziwe informacje dotyczące tzw. afery kalendarzowej. Koronny dokument, którego istnienie i wiarygodność podważał - jest w urzędzie marszałkowskim. Nie ma żadnych śladów fałszerstwa. 26.06.2005 - Nie zgadzamy się z organizowaniem za pieniądze podatników krajoznawczej wycieczki do Chin - mówi Sławomir Nitras, szef szczecińskiej PO. 23.05.2008 - Uczestnicy wyprawy do Iraku próbują ją uzasadnić rzekomymi osiągnięciami politycznymi. Jak wyrazili się, mieli "skromny udział" w podpisaniu memorandum między polskim dowództwem w Iraku a gubernatorem prowincji, które jest podstawą do przekazania władzy Irakijczykom na swoim terenie pod koniec czerwca. Skuteczność zachodniopomorskiej delegacji zadziwia. Do Iraku przyjechali 11 maja, a memorandum polsko-irackie zostało podpisane już dwa dni później. Szef szczecińskiej PO poseł Sławomir Nitras: Pojechali na zaproszenie władz irackich. Nie jest grzechem przyjęcie zaproszenia. 25.05.2008 Konferencja PO w sprawie afery kalendarzowej. Poseł Nitras: "Sam prowadzę biznes i nie raz trzymam materiały u producenta. Tak się po prostu robi." Poseł Nitras nie ma w oświadczeniach majątkowych wpisanej działalności gospodarczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mim Re: Niemiłosiernie szczery Nitras IP: *.chello.pl 07.10.08, 21:27 I jeszcze w kolejce wojowniczy kazan, który nitrasa chyba pozwał dziesięć razy już. jeśli to nie koniec satrapy z połczyna, to chyba żyjemy w bananowej republice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek odczepcie się od Nitrasa IP: 77.242.225.* 07.10.08, 21:32 tak was boli, że chłopak został posłem, wyremontował ładnie domek, kupił audi a6 i jest wymieniany jako następca Pana Premiera Donalda Tuska ?! Malkontentów i plotkarzy na tym forum widzę, że nie brakuję. Sławek dostał 68 tys. głosów i wiem jedno, ci ludzie nie muszą się wstydzić na kogo głosowali bo on jest po prostu skuteczny czego wam marne istoty uświadczyć nigdy nie będzie !!! Sławek nie łam się, 50% jest z tobą !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemo [...] IP: 80.55.145.* 07.10.08, 21:35 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ElKaKi Re: odczepcie się od Nitrasa IP: *.centertel.pl 07.10.08, 21:51 Przepraszam, a co pan ma na myśli mówiąc, że Nitras jest skuteczny? W czym jest skuteczny, w wyścigu do koryta? Jak dotąd nie zauważyłem iżby jakość życia w mieście i w kraju poprawiła się dzięki jego istnieniu oraz politycznej karierze. Wygryzanie ludzi, którym na czymś dobrym dla całej społeczności zależy nazywa pan skutecznością? Brrr! Strach się bać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: odczepcie się od Nitrasa IP: 77.242.225.* 07.10.08, 21:56 tak proszę panią, uważam że jest skuteczny bo dzieki jego działaniom prezydentem naszego ukochanego miasta został młody, energiczny wizjoner na uwięzi Pan Prezydent Piotr Krzystek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szympan odczepcie się od Nitrasa bo coś o was opowie IP: *.chello.pl 07.10.08, 21:57 Panie Sławku pan się nie boi! Jabłoński i Marcinkiewicz są z panem! 50% ludzi nic w ogóle nie kuma o co chodzi w tym politycznym biznesie więc nie łam się pan!!! Chyba że oczywiście pójdzie pan do pierdla w końcu.. Odpowiedz Link Zgłoś
kryjek Re: odczepcie się od Nitrasa bo coś o was opowie 08.10.08, 13:52 Da Nitrasa czeka placówka dyplomatyczna w schronisku do bezdomnych psów na stanowisko starszego klozetowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: odczepcie się od Nitrasa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.08, 08:59 > tak was boli, że chłopak został posłem, wyremontował ładnie domek, > kupił audi a6 i jest wymieniany jako następca Pana Premiera Donalda > Tuska ?! > Malkontentów i plotkarzy na tym forum widzę, że nie brakuję. Sławek > dostał 68 tys. głosów i wiem jedno, ci ludzie nie muszą się wstydzić > na kogo głosowali bo on jest po prostu skuteczny czego wam marne > istoty uświadczyć nigdy nie będzie !!! jesteś w błędzie, wyborcy na niego głosowali, bo Nitras jest przykładem sprawnie przeprowadzonych działań PR-owskich. Gdyby wyborcy mieli taką wiedzę jak obecnie wynik byłby zupełnie inny, ale jest to niestety przykład jak łatwo jest manipulować naszym społeczeństwem, gdzie większość obywateli zamiast samemu myśleć, głosuje na podstawie zręcznie przygotowanych materiałów propagandowych. Mam nadzieję, że nasze społeczeństwo prędzej czy później zmądrzeje i takich Nitrasów będzie omijało wielkim łukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twarda wazelina Re: Niemiłosiernie szczery Nitras IP: *.chello.pl 07.10.08, 21:45 No teraz partia wyśle go na placówkę do Andory celem wyciszenia. Poseł bardzo lubi i interesuje sie małym państewkiem Andora, czego wyraz dał w swoich tekstach internetowych. Władze Andory ostro zareagowały w Brukseli gdzie maja swoje przedstawicielstwo , że nie życzą sobie , aby jakiś polak poseł partii rządzącej oczerniał i pomawiał ich ukochane państwo Andora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Niemiłosiernie szczery Nitras IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.08, 07:58 > Premier Donald Tusk powiedział na dzisiejszej konferencji prasowej w > Warszawie, że nie proponował posłowi Platformy Obywatelskiej > Sławomirowi Nitrasowi objęcia stanowiska prezesa Polskiego Związku > Piłki Nożnej. > > - Nie jestem delegatem PZPN, nie ja będę wybierał nowego prezesa > Polskiego Związku Piłki Nożnej i nie ja składałem propozycje posłowi > Nitrasowi - mówił premier odnosząc się do porannej wypowiedzi > Nitrasa w Rozmowach pod krawatem. to już wiem, jakie były podstawy afery z PZPN Odpowiedz Link Zgłoś
autonaautostradzie Re: Niemiłosiernie szczery Nitras 07.09.09, 12:26 battosai napisał: i > No litości... Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Nitras=Beger 07.10.08, 21:32 Popełaniają oszustwa w wyborach. Jednego h...a warci. Nitras jest na tyle glupim frajerem, że sam się przyznaje do tego. Idiota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: icek Re: Nitras=Beger IP: *.chello.pl 07.10.08, 22:02 Nie tylko oszust, ale jeszcze dureń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ElKaKi Niemiłosiernie szczery Nitras IP: *.centertel.pl 07.10.08, 21:44 Nie rozumiem jak ktoś taki jak S. Nitras może być uważany za polityka. Przecież to tylko sprytny karierowicz co to po trupach do celu. Zawsze taki był i nadal będzie. Czy PO tego nie widzi, czy też widzi i toleruje, bo tacy ludzie są wygodni? Odpowiedz Link Zgłoś
carl.zeiss pałujecie sięi podniecacie Nitrasem 07.10.08, 21:47 a on szczęśliwy onanizuje sie ze szczęścia, że znowu o nim głośno... włos z głowy mu nie spadnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Nitras to tylko Nitras IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.08, 22:45 Pies mu mordę lizał. I powidło. A co wyborcy Kżystka i bandy, mają sobie do zarzucenia, poza naiwnością oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
samsabat Niemiłosiernie szczery Nitras 07.10.08, 22:46 menda takie słowo mi na myśl przychodzi, nie ma normalnych polityków.... A ten budzi moje obrzydzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: er Nadal KŁAMIE - on się nie uczy na błedach? IP: 83.149.76.* 07.10.08, 22:48 Nitras nie zaprzecza: - Byłem niemiłosiernie szczery, rozmawiając z panią Lichocką, co widać w tym tekście - mówi. - Mam do siebie żal, że nieco powierzchownie autoryzowałem swoje wypowiedzi. Wiedziałem, że dokument umarzający długi działacza Samoobrony nie został podpisany przez Teresę Lubińską, lecz jej zastępcę. Uważam, że urzędnik państwowy ponosi odpowiedzialność za czyny swojego zastępcy. I właśnie tego zdania w mojej wypowiedzi dla "Rzeczpospolitej" zabrakło. Poseł i w tej kwestii mija się jednak z prawdą. Przypisana przez niego Lubińskiej decyzja o umorzeniu została podpisana 27 stycznia 2006 r., a pani profesor przestała być ministrem finansów 20 dni wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywnie Re: Nadal KŁAMIE - on się nie uczy na błedach? IP: *.chello.pl 07.10.08, 22:59 Czemu kazaniecki ma obsesję do Nitrasa.. Nic dobrego z tego nie wynika a ludzie nie rozumieją że to jest kalanie w sumie swojego gniazda. A PiS z kolei to już jest bezczelność, jeśli się miało koalicję z LPR i Samoobroną zabierać głos. Przypominajcie sobie swoje afery!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: Nadal KŁAMIE - on się nie uczy na błedach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.08, 23:03 Obiektywnie, to jesteś jak Nitras. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 pan Nitras, jak i PO robi z ludzi IDIO TÓW.... 07.10.08, 23:07 wyglada na to, ze pan Nitras, lider Platformy Obywatelskiej traktuje ludzi jak IDIOTÓW i robi z ludzi IDIOTÓW! A jeszcze o tym rozpowiada... DOBRZE, ZE NIE GŁOSOWALEM NA PO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska A tak gazeta broniła dobrego imienia Nitrasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.08, 23:09 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=69018111&a=69803066 Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: A tak gazeta broniła dobrego imienia Nitrasa 07.10.08, 23:20 przeciez wyborcy PO powinni teraz sobie glowa w mur trzepnac, co za idioci wierzyli w slowa... teraz jak by ktos im napluł w twarz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywnie! Re: A tak gazeta broniła dobrego imienia Nitrasa IP: *.chello.pl 07.10.08, 23:31 Najpierw sprawdź wynik wyborczy, a potem oceniaj. Ciężka cena jest za skuteczne reformy. Wierzyć się nie chce ludzi na forum akceptują i z aprobatą przyjmują zachowania radiomaryjnych pisowców i sfrustrowanego kazanieckiego z sldowskiego rozdania, o którym wszystko już chyba napisano jak jest. Trzeba być naprawdę ślepym. Apeluję nie pozwólmy się ogłupić! Nitras jest naszą wspólną szansą! Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 pan Nitras przynajmniej mówi prawde ze kłamie 07.10.08, 23:37 masz racje - pan Nitras przynajmniej mówi prawde, ze kłamie... Powiedział to wprost w Rzepie, ze okłamał wyborców PO... mówi prawde, ze kłamie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: A tak gazeta broniła dobrego imienia Nitrasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.08, 23:38 A ty chłopcze masz próbę przed wiecem, czy jesteś niewidomy na mózgu. Zjedz kiełbaskę, kiełbaska jest dobra na wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: A tak gazeta broniła dobrego imienia Nitrasa IP: *.um.szczecin.pl 08.10.08, 07:22 szansą na upadek?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: A tak gazeta broniła dobrego imienia Nitrasa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.08, 09:05 > Apeluję nie pozwólmy się ogłupić! Nitras jest naszą wspólną szansą! powiedz mi kiedy Nitras mówi prawdę a kiedy kłamie, bo bez takiego komentarza trudno powierzać swoje losy w ręce takiego człowieka. Czy jak mówi, że np. obniży podatki to je obniży czy wprost przeciwnie, dokona znaczących podwyżek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: A tak gazeta broniła dobrego imienia Nitrasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.08, 23:36 Ale oni są pewnie jak kaczki i wszystko po nich spływa, albo będą mówić, że to wina lpr. Odpowiedz Link Zgłoś
samsabat Re: pan Nitras, jak i PO robi z ludzi IDIO TÓW... 08.10.08, 15:16 Jak widać nie głosowałeś na nikogo, tylko za CIEBIE wybrali.. Masz się czym chwalić. Anarchia jest dobra na krótka mete, ja tam wolę później robić rachunek sumienia niż nabijać się z innych, Ty możesz jedynie sobie poustakiwać na jakims forum. :) Demokracja daje mi prawo wyboru i mogę mieć pretensje tylko do siebie jeżeli dokonam złego. Wolę mieć wybór niż miałby ktoś decydować za mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plazzek Re: pan Nitras, jak i PO robi z ludzi IDIO TÓW... IP: 195.72.91.* 08.10.08, 16:27 Sory gościu, nie kumasz tego systemu... Piszesz "wolę mieć wybór", ale to jest taki wybór jak między dżumą a cholerą. Wybór jest pozorny, ponieważ tylko partie wystawiają kandydatów. Żaden niezależny kandydat nie przejdzie - dzięki odpowiednio przygotowanej ordynacji. Piszesz "niż miałby ktoś decydowac za mnie". Już za ciebie zdecydowali, a ty się cieszysz z tej ułudy wolności. Ba, jesteś dumny, że dałeś się oszukać :( Odpowiedz Link Zgłoś
pismak_logowany Niemiłosiernie szczery Nitras 07.10.08, 23:46 Hehehehehe, przeprowadziłem kiedyś wywiad z Panem Sławkiem dla ogólnopolskiej gazety i opowiadał straszne farmazony. Litościwie pominąłem w tekście, bo nie on był bohaterem materiału, ale wiedziałem, że prędzej czy później gdzieś w mediach przesoli. Ta choroba nazywa się mania wielkości. Panu Sławkowi najwyraźniej się wydaje, że jest on taki geniusz, że sprawa pomówienia przydaje jeszcze blasku i chwały jego lotności umysłu, sprytowi i wodzowskim instynktom. Patrzcie! Podziwiajcie! Jaki twardziel jestem! Sympatyczna i kumata dziennikarenka umiejętnie podłechtała Mistrza i Mistrz puścił bąka. Brawo! Zostawiając jednak Pana Sławka w zaciszu jego marności - jakie piękne świadectwo wydaje polskiej polityce, (nie tylko swojemu ugrupowaniu - bo oni wszyscy tak samo grają), skoro facet podłechtany artykułem o nim jako następcy obecnych graczy, publicznie puszy się tym, że jest gracz jeszcze przebieglejszy, bo metody starych stosuje dokładnie jak uczyli, bezkompromisowo i - co najważniejsze - jakże skutecznie! Zauważcie jakie to standardy należy spełniać, aby się w Polsce i warunkach naszej pseudo- demokracji partyjnej do najwyższych stołków kraju nadawać. Brawo, raz jeszcze! Ale nie cieszcie się tak upodleniem Sławomira z Połczyna, bo przecież sami podtrzymujecie przy istnieniu takie standardy polityczne, w których Sławkom S. otwierana jest droga do decydowania o losach kraju. Dziś jeszcze się tam parę osób ciska, że taki z niego szubrawiec. Jutro napiszą/powiedzą, że sprytny gracz i zdolny polityk. I wystawią na prezydenta, a naród wybierze. A wszyscy będą bili brawo. pismak_logowany@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Niemiłosiernie szczery Nitras 07.10.08, 23:58 widzisz, bo wszyscy przeciez o tym wiedza, ze kłamie, ale wszyscy wierza... Przeciez pan Sławek nie powiedział, ze na pana Piechote, tez zebrali niezły komplecik, który było gotowy do startu... BRUDNA POLITYKA, ale szkoda mi tych wyborców IDIOTÓW! Ja namawialem do BOJKOTU WYBORÓW, bo ja wiem, ze to banda OSZUSTÓW I KŁAMCÓW! A idioci chodza do wyborów... ale widac tego potrzebuja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menel z Kolumba Re: Niemiłosiernie szczery Nitras IP: *.chello.pl 08.10.08, 00:09 andreas.007 napisał: > widzisz, bo wszyscy przeciez o tym wiedza, ze kłamie, > ale wszyscy wierza... A co ty możesz wiedzieć o niezachwianej pewności, nie opartej na racjonalnych przesłankach? Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 to było jak napad na bank! 08.10.08, 00:15 niezachwaina pewnośc na nieracjonalnych przesłankach... Tak to ma w sobie coś z CUDU, o którym mówi PO i pan TUSK. Teraz napady na bank robi sie w 8 minut... to był napad i wziecie całej kasy, a teraz chodzi, zeby jak najszybciej wyszabrować jak najwiecej! A Wy wyborcy PO, PiS, SLD, PSL... walcie se łbami w sciane... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saab śmiech na sali IP: *.chello.pl 08.10.08, 00:21 Szanowni państwo, cóż to była za piosenka pana Nitrasa tłum całować chciał po rękach I większość pań w słowiańskich oczach miała łzy Taka piosenka - dimanche á Orly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nepotyzm Co by nie mówić o tym Nitrasie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.08, 01:40 Nitras jest kilka klas inteligentniejszy od tego nierozgarniętego i ograniczonego kogucika Napieralskiego.Posiada też osiągnięcia w przeciwieństwie do tego czerwonego urzędactwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morlokh Re: Co by nie mówić o tym Nitrasie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.08, 04:21 Gość portalu: Nepotyzm napisał(a): Posiada też osiągnięcia w przeciwieństwie do tego czerwonego urzędactwa. JAKIE ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amorek Re: Co by nie mówić o tym Nitrasie IP: *.chello.pl 08.10.08, 06:22 Nitras pójdzie w końcu siedzieć i tyle. I niech sobie będzie wtedy najinteligentniejszy na odziale i najszybszy na deptaku. I niech ma najczystszą celę. Zresztą co to za debilne argumenty. Zaraz ktoś z waszych chłopaczków napisze że jest lepiej wykształcony od Leppera. Szuja to szuja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Wychodzi klasa Lubińskiej bezcenne dla POlityków IP: 85.219.206.* 08.10.08, 07:38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hubert Dlaczego się dziwicie? IP: *.prokom.pl 08.10.08, 08:32 Cała demokracja opiera się na zasadzie: "Mundus vult decipi ergo decipiatur". Świat pragnie oszustw, więc jest oszukiwany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczeciniak PO jaką cholerę ja na Was głosowałem?! IP: *.gprs.plus.pl 08.10.08, 08:46 Pasujecie zachowaniem, butnością, samouwielbieniem itp PO jaką cholerę ja na was głosowałem,. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzisllaw Niemiłosiernie szczery Nitras 08.10.08, 08:49 Nitras jest gó...arzem i szczeniakiem . Jego Zachowanie i bycie jest na poziomie przedszkolaka . Ten człowiek powinien leczyć się u psychiatry ,ale nie wiadomo czy mu ten lekarz będzie w stanie pomóc. Z jego zachowania wynika że posiada żółte , a może nawet pomarańczowe papiery. Skora taka osoba ma odchylenia emocjonalne to takie zjawisko można nazwać wariackim i nie wolno dopuścić do powierzenia mu jakiejkolwiek władzy publicznej, bo dopiero taka osoba narobi bigosu. Chore osoby winny być hospitalizowane w warunkach zamkniętych. Jeżeli Nitras myśli ,że w następnych wyborach będzie posłem to się grubo myli. Jestem pewny ,że jego koledzy i koleżanki wyrzucą go ze stołka w partii i skierują go na leczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Nitras jak rycyna. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.08, 09:25 Jest i pozytyw. Jak widać po wpisach, znalazło się kilka osób, które czują się oszukane, wystrychnięte na dudka, i mieć nadzieję, że pozbędą się naiwności i w przyszłości będą mózgowcami, a nie tackami dla kiełbasek. Może nastąpi choć małe oczyszczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Co robią serwiliści ze Stoisława? 08.10.08, 09:26 Ślepi i głusi! Serwilistom przypominam o prawie prasowym. Niech nie udają, że nie czytają gazet. Nitras popełnił przestępstwo ścigane z urzędu! Nie reagując szczecińscy prokuratorzy popełniają przestępstwo z art. 231 KK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arbeit Re: Co robią serwiliści ze Stoisława? IP: *.chello.pl 08.10.08, 10:01 Przecież Kazaniecki oraz chłopaki z PiSu podobno złożyli oficjalne zawiadomienia. Więc czemu się pieklisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Co robią serwiliści ze Stoisława? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.08, 18:08 Pikle się, ponieważ prawo prasowe nakazuje serwilistom ze Stoisława nie czkać na zawiadomienie. To co zrobił Nitras to przestępstwo ścigane z urzędu, zaś informacja przyszła z prasy. Comprende? Nic nie robiąc serwiliści sami popełnili przestępstwo niedopełnienia obowiązków służbowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pewy Niemiłosiernie szczery Nitras IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.08, 13:14 kolejny dowód jakości intelektualnej, z braku popularności wydukał ten artykuł byle zaszumiało ale raczej przestrzelił zdrowo.Po takim expose brak kompletny zaufania do polityki, do PO itd w ogóle nie powinien dziwic.Jedyne co PO moze zrobic to wywalic go z hukiem.Może tego chciał?Ale żeby taki był przebiegły...?Nieeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Nitras to standardowy poseł PO IP: 85.219.206.* 08.10.08, 13:59 skoro wszyscy go POpierają i jest 1 sekretarzem na Szczecin czyli jest najlepszy z nich. Odpowiedz Link Zgłoś
brookselc-zyk Re: Nitras to standardowy poseł PO 10.04.09, 19:00 Gość portalu: as napisał(a): > skoro wszyscy go POpierają i jest 1 sekretarzem na Szczecin czyli > jest najlepszy z nich.no Odpowiedz Link Zgłoś
bzykzby żółtodziób - robaczywy 08.10.08, 15:22 chłopczyk Nitras celowo i świadomie co pewien czas chce zaistnieć w mediach i pokazać jaką jest ważną figurą .Porąbało mu się od tego w głowie i czas najwyższy ,żeby jego choroba była poddana leczeniu .On nie rozróżnia już zła od dobra. Klinika w Gorzowie jest czynna cały czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Polska XXI IP: 77.242.225.* 08.10.08, 15:43 a może Sławek specjalnie tak powiedział, grając na osłabienie platformy i mając zaklepane miejsce w Polsce XXI, dobrze wiedział, że prokuratura może mu skoczyć na palnik... Odpowiedz Link Zgłoś
bzykzby Re: Polska XXI 08.10.08, 15:52 no to teraz się przeliczył .Poczekajmy kilko dni ,a bumerang wróci i nie będzie mu tak do śmiechu ,to nie jest święta krowa. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 wstyd nauczyciele pana Nitrasa, wstyd 08.10.08, 16:53 Bóg, Honor, Ojczyzna - jakze obce wielu maluczkim politrukom, spadkobiercom postPZPRowskich tradycji... Nauczyciele wielu tych ludzi, nauczyciele pana Nitrasa powinni sie wstydzic, ze nie potrafili tego czlowieka niczego nauczyc, przepraszam nauczyli go kłamania i oszukiwania, rzucania oszczerstw... nie wiem kim sa jego rodzice - ale wstyd. WSTYD, WSTYD DRODZY NAUCZYCIELE PANA NITRASA! WSZYSTKO SIĘGNĘŁO BRUKU... Fortepian Chopina - Cyprian Kamil Norwid (...) Ten!... co Polskę głosił, od zenitu Wszechdoskonałości Dziejów Wziętą, hymnem zachwytu -- Polskę - przemienionych kołodziejów; Ten sam - runął - na bruki z granitu! - I oto: jak zacna myśl człowieka, Poterany jest gniewami ludzi, Lub j a k - o d w i e k a W i e k ó w - w s z y s t k o, c o z b u d z i ! I - oto - jak ciało Orfeja, Tysiąc Pasyj rozdziera go w części; A każda wyje: "N i e j a !... N i e j a" - zębami chrzęści - * Lecz Ty? - lecz ja? - uderzmy w sądne pienie, Nawołując: "C i e s z s i ę, p ó ź n y w n u k u !... J ę k ł y - g ł u c h e k a m i e n i e: I d e a ł - s i ę g n ą ł b r u k u - -" wiersze.memento.pl/norwid_cyprian_kamil_fortepian_chopina-wiersz-477.html Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: wstyd nauczyciele pana Nitrasa, wstyd 08.10.08, 17:28 Czy ktos zna nauczycieli tego pana, moze warto wiedziec jaka to szkola tak wychowuje, moze warto znac nazwiska tych nauczycieli, by ostrzec innych rodzicow! A moze sa rodzice, ktorzy chca by ich dzieci klamali, rzucali oszczerstwa, by przez kłamstwo i fałszywe oskarzenia drugiego czlowieka, dla ktorego honor i prawda jest najwazniesza osiagali swoje cele... Moze teraz tak sie wychowuje i szczyca sie taki uczniami, wychowankami... ktora to szkola, ktorzy nauczyciele! Pan Nitras ma mandat posła, jest osoba publicznego zaufania, publicznie przyznaje sie, ze swiadomie sklamal, oskarzyl uczciwego czlowieka... No, po prostu jestem w szoku... Nie potrafie klamac, nie chce klamac, a ktos moze oklamac, a potem tym sie szczycic... TEGO UCZA NA POLITOLOGII? Nalezy natychmiast zlikwidowac uczelnie kłamców! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez współczucia Re: wstyd nauczyciele pana Nitrasa, wstyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.08, 14:42 jaki wstyd ?, sumienie ma czyste...nieużywane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igi Re: wstyd nauczyciele pana Nitrasa, wstyd IP: *.chello.pl 22.01.10, 15:56 Teraz do tego dochodzą jeszcze dwie porażki z wyborczą. z ostatniego wywiadu: Polska - W komisji hazardowej to chyba wy tworzycie ten cyrk. Może właśnie afera hazardowa i to, co robicie w komisji, właśnie zaczyna się odbijać czkawką? Nitras - Sama afera nie. Platforma w tej sprawie zachowała się transparentnie i uczciwe. Natomiast atmosfera pracy w komisji z pewnością ma tu znaczenie. Taki zgiełk, nawalanki były charakterystyczne dla poprzedniego Sejmu, w którym prym wiodły PiS z Samoobroną i LPR. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 to tez zapewne było kłamstwo... 08.10.08, 19:26 swego czasu pan Nitras oswiadczyl mediom, czyli wyborcom, ze w Urzedzie Marszałkowskim nie ma jakiegos dokumentu, zdaje sie w "sprawie kalendarzy"... Potem jednak dokument okazalo sie, ze jest, to pan Łuczak powiedział, ze szukal nie tam, gdzie dokument był... dlatego go nie znalazl - ZAPEWNE TO TEZ BYLO KLAMSTWO! Niektorym wyborcom i tak jest z tym do twarzy... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popescu Re: to tez zapewne było kłamstwo... IP: *.chello.pl 09.10.08, 14:47 to miało tylko zdyskredytowć kazanieckiego, schowali notatki i tyle. dopiero jak się okazało że ma ksera to się znalazły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXXX Niemiłosiernie szczery Nitras IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.08, 21:48 a ten jego pizdus wypowiedzial sie juz jako spec od wszystkiego??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Ładny Nitras IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 09:19 A wczoraj w Polscie, Dorota Gawrylik zapytała posła Nitrasa: Proszę powiedzieć, czy rząd nas oszukuje ... Poseł ostatecznie stwierdził, że nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldemar Maja Niemiłosiernie szczery Nitras IP: 212.180.156.* 10.10.08, 10:31 Proszę Państwa zachęcam do lektury artykułu młodego człowieka ze Szczecina, to co się dzieje w Szczecińskiej PO swoje rozwiązanie powinno znaleźć w sądzie. Od władz centralnych PO OCZEKUJĘ stanowczej reakcji w stosunku do posła Nitrasa. jacek.jarecki.salon24.pl/96887,index.html dabrowski.salon24.pl/index.html Odpowiedz Link Zgłoś