Dodaj do ulubionych

Poszukuję rodzeństwo!!! Mam na nazwisko Noras

01.12.05, 19:25
Witam!!!
Poszukuję brata Krystiana, tak przynajmniej miał na imię przed adopcją w 1983
r., ur.24.06.1982 , był adoptowany przez rodzinę prawdopodobnie z Zawiercia,
starszej siostry Kasi i starszego brata Darka, o których niestety nic więcej
nie wiem. Mieszkaliśmy w Lędzinach, mama zmarła na gruźlicę. Wszystkich
wiedzących coś na ten temat proszę o kontakt sylwia489@interia.pl. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • epox123 Re: Poszukuję rodzeństwo!!! Mam na nazwisko Noras 02.12.05, 15:45
      Witam,u mnie w poradni lekarskiej przyjmuje doktor o nazwisku Noras,ale ma
      około 40-45 lat
      • Gość: agadon Re: Poszukuję rodzeństwo!!! Mam na nazwisko Noras IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 19:15
        Ks.Proboszcz w parafii św.antoniego ma na nazwisko Noras. To jest w katowicach
        dąbrówce Małej. z tego co wiem jest rodowitrym Ślązakiem
    • Gość: Ola Re: Poszukuję rodzeństwo!!! Mam na nazwisko Noras IP: *.prv.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.05, 14:43
      Urodziłam się i przez 30 lat mieszkałam w Zawierciu. Może wiesz coś więcej o
      tej rodzinie adopcyjnej?
      • sylwia489 Re: Poszukuję rodzeństwo!!! Mam na nazwisko Noras 13.12.05, 13:13
        Witaj Olu!
        Wiem jeszcze, że jego mama adopcyjna była pielęgniarką, a ojciec prawdopodobnie
        lekarzem, nie mam więcej informacji na ich temat:(
        Pozdrawiam i dziekuję za zainteresowanie:)
    • Gość: Ola Re: Poszukuję rodzeństwo!!! Mam na nazwisko Noras IP: *.prv.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.05, 08:54
      Sylwio. Popytam. Jakbym coś wiedziała odezwę się. Trzymam kciuki za powodzenie.
      A swoją drogą tak nie powinno być. Każdy ma prawo znać swoje pochodzenie. To
      powinno regulować prawo.Ola
      • sylwia489 Re: Poszukuję rodzeństwo!!! Mam na nazwisko Noras 16.12.05, 12:05
        Olu z całego serca dziekuje Ci za zainteresowanie i pomoc, gdyby było więcej
        takich ludzi jak Ty, wyrozumiałych i chętnych żeby ułatwić poszukiwania, pewnie
        byłoby mi i innym, którzy są w podobnej sytuacji łatwiej odnaleźć swoją
        biologiczną rodzinę. Dziękuję!!!!! Jakbys chciała kiedyś porozmawiać oto mój nr
        gg 7401713.
        Pozdrawiam
        • Gość: Ola Re: Poszukuję rodzeństwo!!! Mam na nazwisko Noras IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.05, 21:22
          Niestety nie mam dostępu do gadu gadu. Sylwio popytam wśród znajomych. Może
          akurat coś się dowiem co by Ciebie zainteresowało i pomogło w odnalezieniu
          brata. zyczę Ci tego z całego serca. Pozdrawiam serdecznie Ola
          • sylwia489 Re: Poszukuję rodzeństwo!!! Mam na nazwisko Noras 10.01.06, 21:10
            podnosze watek, jesli jest ktos kto wie cos na ten temat prosze o kontakt
            Pozdrawiam
            • Gość: eselka Re: Poszukuję rodzeństwo!!! Mam na nazwisko Noras IP: *.inter / *.inter-c.pl 10.02.06, 19:07
              epox napisał cos o doktorze-a ty ze byc moze jesgo ojciec jet lekarzem-moze
              powinnas pójsc tym tropem?
              • Gość: aga Re: Poszukuję rodzeństwo!!! Mam na nazwisko Noras IP: *.skynet.net.pl 11.02.06, 14:46
                Ale to ona ma na nazwisko Noras.
                A brat został adoptowany przez lekarza. Czy to oznacza, że ten adopcyjny ojciec
                ma tak samo na nazwisko jak jego adopcyjny syn?
                Kiepski trop. :(
                Dziecko adoptowane zmienia nazwisko na rodziców adopcyjnych, dostaje nowt akt
                urodzenia.
                • Gość: Ola Re: Poszukuję rodzeństwo!!! Mam na nazwisko Noras IP: *.prv.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.06, 13:18
                  Nikt na forum Zawiercie nie odpowiedział na apel. Popzdrawiam i nie trać
                  nadziei. Przecież udało Ci się juz odnaleźć kogoś z rodzeństwa. Ola
    • Gość: szperacz Re: Poszukuję rodzeństwo!!! Mam na nazwisko Noras IP: 212.160.172.* 10.04.06, 13:53
      Czy z Twojej rodziny biologicznej też nikt nic nie wie?
      w Lędzinach nadal mieszka trochę osób o nazwisku Noras...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka