Dodaj do ulubionych

Koniec papierowego "Zine'a"

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.02.05, 18:00
Oto list jaki przed chwilą dostałem od redakcji "Zine":
========================================================================
Moi Drodzy!

Z nieukrywanym żalem informuję o chwilowym wstrzymaniu papierowej edycji
miesięcznika Zine. Naszą działalność przenosimy do Sieci, gdzie już wkrótce
pojawi się serwis internetowy "Zine". W związku z organizowaniem pracy nowej
redakcji zmuszeni jesteśmy zawiesić wszelką współpracę. Mamy nadzieję na
rozpoczecie działalności w marcu, pozostańmy zatem w kontakcie.
Obserwuj wątek
    • syrop_przeciwkaszlowy I bardzo dobrze 17.02.05, 18:42
      Nie ma co rozpaczać. Skoro nie było zapotrzebowania to bardzo dobrze że upada.
      Pewnie zaraz się wpiszą w obronie jakieś dna, które nawet ani razu nie kupiły,
      ale co tam.
    • Gość: Lecho Re: Koniec papierowego "Zine'a" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 13:18
      Cholera !!!
    • Gość: killer queen Re: Koniec papierowego "Zine'a" IP: *.toya.net.pl 18.02.05, 13:28
      Szkoda, ale można się było tego spodziewać - Zine był po prostu za drogi.
    • Gość: chicken Re: Koniec papierowego "Zine'a" IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.02.05, 19:46
      Wygląda na to, że nawet strona została zamknięta. Szkoda sad Pozostaje teraz
      czekać jedynie na zapowiadane wydanie internetowe. Mam nadzieję, że coś z tego
      będzie.

-------
      Life is good
      and I feel great
      'cause mother says I was
      a great mistake
      • Gość: glkhg Re: Koniec papierowego "Zine'a" IP: *.zaczek.ds.pw.edu.pl 22.02.05, 20:51
        drogi jak cholera byl, za drogi, bo zazwyczaj jak w necie po tytulach artykulow to zazwyczaj ok. polowa mnie by interesowala. w takim wypadku nie oplacalo mi sie kupowanie tej gazety. aha, no i draznilo mnie uwielbienie w tej gazecie zespolikow typu The Cośtams.
    • Gość: chicken Re: Koniec papierowego "Zine'a" IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.02.05, 21:19
      Ok, strona jednak działa i pojawiło się info (oficjalne wreszcie) o zawieszeniu
      wydawania papierowej edycji pisma. Czekam na to co się będzie teraz działo z
      Zine'em, znaczy się na start odświeżonej strony. A poza tym liczę, że jednak
      jeszcze kiedyś nadejdą lepsze czasy dla takich wydawnictw. Oby.
    • haribo_goldbaren Re: Koniec papierowego "Zine'a" 23.02.05, 16:55
      Prasa muzyczna nie ma bytu,poniewaz nie ma dobrych dziennikarzy,a internet
      stanowi za powazna konkurencje.Sam juz wlasciwie nie kupuje gazet,bo to strata
      pieniedzy.
    • piotrek_63 Re: Koniec papierowego "Zine'a" 24.02.05, 09:32
      Wszedlem na strone www tego bylego pisma, przeczytalem "slowo od redakcji" i
      przestalem sie dziwic, ze upadlo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka