Dodaj do ulubionych

Darmowy program antywirusowy dla Windows Phone

23.01.15, 18:37
Witam,
Mam pytanie o polecenie mi dobrego darmowego programu antywirusowego dla Windows Phone. Nie znam się i nie wiem który wybrać :( . Z góry dziękuję :)
Obserwuj wątek
    • callgirl Re: Darmowy program antywirusowy dla Windows Phon 21.03.15, 19:18
      Ostatnio wyczytałem, że póki co jeszcze nie ma wirusów na Windowsa, dużo gorzej jest z Androidem. Na razie możesz spać spokojnie.
    • przechrztaimason Re: Darmowy program antywirusowy dla Windows Phon 25.03.15, 16:24
      Jak dotąd system jest szczelny i nie potwierdzono ani jednej infekcji, to nie Android.
    • natalia27k Re: Darmowy program antywirusowy dla Windows Phon 26.03.15, 09:15
      Sama mam Windowsa i nie używam (jeszcze;)) żadnego antywirusa. Szukałam informacji w necie i jest bezpieczny. Android to inna sprawa. :)
    • Gość: Cinek Re: Darmowy program antywirusowy dla Windows Phon IP: 91.241.5.* 01.12.15, 22:46
      Witam wyskoczylo mi ostrzeżenie ze mój Tele jest zainfekowany 4 wirusami które atakują baterie kartę sim i kartę pamięci. Czy jest to prawda???? Proszę o pomoc
      • Gość: 802.11n Re: Darmowy program antywirusowy dla Windows Phon IP: 5.254.65.* 02.12.15, 08:42
        Nie, to nieprawda. To taka reklama jakiegoś pseudoantywirusa.
        • Gość: Pavcio Re: Darmowy program antywirusowy dla Windows Phon IP: *.centertel.pl 05.12.15, 10:44
          Mam ten sam komunikat. Identycza treść. Też nie znalazłem antyvira na lumię win phon. Skoro nie ma to chyba nie ma potrzeby by był.
          • Gość: nm Re: Darmowy program antywirusowy dla Windows Phon IP: *.icpnet.pl 09.12.15, 12:44
            witam, mi też dzis się to pojawiło. z tym że wyglądało bardzo realistycznie bo jak powiadomienie systemowe z telefonu...
            czy możliwe jest ze przesłałam sobie wirusy z laptopa na telefon?
          • Gość: Jolanta Re: Darmowy program antywirusowy dla Windows Phon IP: *.telesim.com.pl 10.01.16, 19:31
            Witam, Jak tylko uruchamiam internet pojawia mi się komunikat że mam 4 wirusy w mojej Noki 640 XL z systemem Windows 8.1 i uszkodziły w 28,1% baterię i nalezy pobrać antywirusa, wymagane jest podanie nr telefonu ale i tak nie mogę otworzyć strony do pobrania
            Proszę o odpowiedź jak mam to rozumieć
            Pozdrawiam
            Jolanta
            • callgirl Re: Darmowy program antywirusowy dla Windows Phon 10.04.16, 09:21
              To regularna próba wyłudzenia kasy. Nie daj się orżnąć.
    • madopar50 Re: Darmowy program antywirusowy dla Windows Phon 03.12.15, 10:02
      szukaj na stronie Avasta
    • wicehrabia.julian Re: Darmowy program antywirusowy dla Windows Phon 05.12.15, 16:45
      lisdene napisała:

> Witam,
      > Mam pytanie o polecenie mi dobrego darmowego programu antywirusowego dla Window
      > s Phone. Nie znam się i nie wiem który wybrać :( . Z góry dziękuję :)

a po co ci to? na WP nie ma wirusów, najlepszym zabezpieczeniem jest inteligencja użytkownika
    • robertpolanski Re: Darmowy program antywirusowy dla Windows Phon 15.04.16, 16:18
      Jak dla mnie to wymyślą jakiś z pewnością.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka