Gość: sylwia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.06, 16:55 Witam!! Czy ktoś już wie że jedzie do Tesco w Ely w hrabstwie Cambridge, odezwijcie się razem zawsze raźniej, już z jedną osobą nawiązałam kontakt może jest nas więcej? Czekam i pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ja Re: Tesco-Ely hrabstwo Cambridge IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 21:33 mnie wysłali do tesco w korei :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LC Re: Tesco-Ely hrabstwo Cambridge IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 23:32 Północnej czy południowej? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody Re: Tesco-Ely hrabstwo Cambridge IP: *.pcnet.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.06, 23:33 w ely jest piekna katedra i.... nic poza tym nawet tesco nie zauwazylem... ale nie martw sie do cambridge tylko 16 mil :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee Re: Tesco-Ely hrabstwo Cambridge IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 03.02.06, 02:02 a ja z pociagu zauwazylam przesliczny zameczek na wzgorzu i sliczna zatoke dla bareczek:) mi sie spodobalo./.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: massshednm Re: Tesco-Ely hrabstwo Cambridge IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.06, 11:30 Mam takie jedno konkretne pytanie :)w jaki sposób załatwiliście sobą tą pracę w TESCO..np. w GB? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LC Re: Tesco-Ely hrabstwo Cambridge IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 11:33 A nie przyszło ci do głowy sprawdzić na ich stronie internetowej? www.tesco.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś